Ben-Gurion University of the Negev

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Ben-Gurion University of the Negev on ainutlaatuinen tehtävä, joka on muokannut sen luonnetta

Ben-Gurion University of the Negev (BGU) perustettiin vuonna 1969, kun hän ymmärsi Israelin ensimmäisen pääministerin David Ben-Gurionin näkemyksen, joka uskoi, että Israelin tulevaisuus sijoittuu Negevin alueelle, joka on aavikkopinta-ala, joka käsittää yli 60 prosenttia maan. Visio tuli tehtäväksi: olla Negevin kehityksen katalysaattori.

Nykyään lähes 50 vuotta myöhemmin BGU on maailmankuulu tutkimus ja korkeakoulu, joka ylittää akateemisten alueiden rajat uuden koulutus- ja tutkimusteknologian malliksi, joka vaikuttaa ihmisten elämään Negevissä koko Israelissa ja ympäri maailmaa.

Beer-Shevan, Sede Boqerin ja Eilatin kampusten kanssa BGU on todella innovaatio keidas, joka johtaa huippututkimusta tietoverkkoratkaisuissa ja kotimaassa. robotiikka; suuret tietojärjestelmät; vaihtoehtoinen Energia; aavikkotutkimukset; veden suolanpoisto, Israelin tutkimukset, kulttuuri ja juutalainen ajattelu; lääketieteelliset ja bioteknologiat; maailmanlaajuinen terveys ja paljon muuta.

Ole erilainen. Ole sinä. BGU.

Israelin nopeimmin kasvava tutkimusyliopisto BGU houkuttelee erinomaisia ​​opiskelijoita ympäri Israelia ja ympäri maailmaa. Yliopiston monipuoliset tiedekunnat ja 51 osasto tarjoavat huippuluokan palveluita ja lähes 20 000 opiskelijan dynaamisen väestön tarjoamalla runsaasti vaihtoehtoja. Opiskelijat tulevat BGU: lle sekä poikkeuksellisista akateemisista mahdollisuuksista että vilkkaasta kampusympäristöstä.

BGU: ssä, kattavassa yliopistossa, monitieteellinen tutkimus on enemmän kuin poikkeus, sillä eri tiedekuntien, osastojen ja tutkimuskeskusten opiskelijat ja tutkijat työskentelevät yhdessä etsimään parhaita ratkaisuja maailman tärkeimpiin ongelmiin. BGU: n tutkijat ja opiskelijat ovat intohimoisia työnsä suhteen: ei ihme, että he ovat saavuttaneet ennennäkemättömiä saavutuksia edistyneillä aloilla tieteen ja teknologian rajalla.

BGU kansainvälinen

Yli 40 maasta tulevat kansainväliset opiskelijat nauttivat täydestä aktiviteetista ja tapahtumista sekä erilaisista klubeista ja järjestöistä. Israelin opiskelijoiden kämppäkavereiden asumisesta asuntokuntien asuntomarkkinoilla kansainväliset opiskelijat pääsevät kokemaan israelilaista kulttuuria ensiksi käymällä ystävyyttä ja rakentamalla muistoja. Sijaintimme Beer-Sheva, monikulttuurinen kaupunki, on ihanteellinen paikka kansainvälisille opiskelijoille kokea Israelin yhteisöllistä monimuotoisuutta.

Beer-Sheva toimii myös kätevänä ponnahduslautana tutustumalla muuhun Israeliin, jossa on useita kuljetusvaihtoehtoja päästäkseen kaikkiin maan alueisiin.

Kaikki kurssit, joilla vähintään yksi kansainvälinen opiskelija on ilmoittautunut, suoritetaan englanniksi.

Making it Happen: Tunnistamalla David Ben-Gurionin visio.

BGU on keskeinen osa sitä, mitä kutsutaan "Innovation Oasisiksi", ainutlaatuiseksi ekosysteemiksi, jossa korkeakoulu, huipputeknologia, teollisuus, liike-elämä, lääketiede ja hallinto yhdistyvät kehittämään uraauurtavaa tutkimusta ja tuomaan markkinoille uusia sovelluksia.

Beer-Shevan Advanced Technologies Park (ATP), joka sijaitsee BGU: n pääkampuksen vieressä, on ilmaus tästä synergiasta, joka on monikansallisten hi-tech -yritysten, kuten Dell-EMC, Oracle, Wix, IBM ja Deutsche Telekom. Ne hyödyntävät BGU: n tutkimus- ja kehitystyötä, samoin kuin BGU-opiskelijoiden ja valmistuneiden aloittelijoiden ja kiihdyttimien lisäksi.

IDF: n teknologiayksiköiden suunnitellulla siirtymällä kampusvaiheeseen ATP: stä ja BGU-kampusta lähtien Negev on kesken transformaatiojakson.

Halu tehdä ero on syvällä BGU: n DNA: ssa

Yliopiston ensisijaisista tehtävistä lähtien sen perustamisesta lähtien on ollut toteuttaa Negevin alueen potentiaalia ja luoda tasapuolisempi yhteiskunta monimuotoisille asukkailleen. Tänään BGU on onnistunut yli odotusten, rakennettu akateeminen instituutti, joka on syvästi juurtunut yhteisöön ja tunnustettu kansainvälisesti sen lukuisia ja monipuolisia tiedotusohjelmia.

BGU-opiskelijat ja tiedekunta sulkevat kuilu akateemisesta yhteiskunnallisesta toiminnasta säännöllisesti, antavat aikaa ja energioita ympäröiville yhteisöille osana koulutusta.

Sijainnit

Be'er Sheva

Osoite
Beersheba, Israel, 1 שד' בן-גוריון
Be'er Sheva, Eteläinen piiri, Israel

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin