Tel Aviv University - International Office

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tel Avivin yliopistossa

Tel Avivin yliopistossa on IsraelJohtava keskus korkeakouluissa, rankattu maailman huippuyliopistoihin. Tel Avivin yliopiston tarjoaa koulutusta 30000 opiskelijaa, 2000 joista Internationals. Se koostuu 126 koulujen ja laitosten koko kirjon, humanistiset tieteet ja taiteet, ja kampuksen dynaamisina ja moniulotteinen Israelin itse.

Tel Avivin yliopistossa sijaitsee Israelin pääkaupunki innovaatioiden ja kulttuurin. Rankattu yhdeksi maailman top 10 kaupunkia, Tel Aviv on tunnettu yrittäjyysilmapiirin ja jännittävä sosiaalinen elämäntavat, joka on täydellinen asetukset elämässä kokemus.

Se on yksi Israelin tärkeimmistä tutkimuskeskuksia, jotka harjoittavat yli 5000 innovatiivisia hankkeita klassinen tieteenalojen ja huippuluokan kenttiä bioinformatiikan nanoteknologiaan. Siksi yli 150 maailman johtava akateeminen ja yrityksiä säännöllisesti yhteisiä ohjelmia kampuksella.

TEL Avivin yliopistossa INTERNATIONAL

Tel Avivin yliopiston International (tau) on Englanti-opetti ohjelmia, jotka antavat käyttöön parhaan Tau huipputason tutkijoiden ja tarjoaa tiiviit yhteydet laitoksiin ja yritykset Israel ja maailmanlaajuisesti. Voit nauttia kaikki tämä keskellä Tel Avivin, Välimeren kaupunki, että me kaikki voi saada tarpeeksi.

Voit nauttia ”todellinen” Israelin elävä ja opiskelu rinnalla israelilaisia. Oppitunneille pyritään lisäämään alan matkoja, kulttuuri- ja yön yli retkiä, sosiaalisia tapahtumia, ja paljon muuta. Saat myös reaalimaailman ammatillista osaamista kautta työharjoitteluun, vierailuluentoja ja työpajoja joidenkin Israelin johtavia asiantuntijoita. Globaali napa kampuksella, TAU International toimisto on kotisi aikana kun Tel Aviv. Tau kansainvälinen henkilökunta on aina valmiina vastaamaan kysymyksiin, ja tapahtumia järjestetään säännöllisesti kansainvälisille opiskelijoille.

Tel Avivin yliopiston International Pikatietoja

Yli 2000 kansainvälistä opiskelijaa tulevat yli 80 maasta 15000 kansainväliset alumnit 2 undergrad astetta, 14 maisterin, Tohtorinkoulutusohjelmiin 17 Summer ohjelmiin kuten Kielikylpy ja opetusohjelmia 9 Opiskelu ulkomailla ohjelmiaan eri aloilla Työharjoittelu mahdollisuuksia kiinnostava aihe Kattavat opiskelijan tuki ja vapaa-ajan ohjelmat

Miksi TAU? Tutustu Alumni Records:

# 1 tahansa urheilullinen mitta (MD, CPA OTK, elokuva, musiikki, jne.) # 9 maailman startups. Niistä TAU alumni löytyy 30% TLV 100 Toimitusjohtajan ja johtajien kaikilla elämänaloilla.

Kutsumme sinut tutustua ohjelman eri vaihtoehtoja ja nauttia elämässä kokemus sydämessä Tel Aviv.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso FM-tutkinnot » Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso Kurssit - HealthcareStudies » Katso Summer courses » Katso BA-tutkinnot » Katso BSc-tutkinnot » Katso Kurssit - AcademicCourses » Katso OTK » Katso MBA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

MA Global Migration and Policy

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta October 2018 Israel Tel Aviv

[+]

Asenteet maahanmuuttajia (S) Global Migration and Policy MA-ohjelma on MASA ohjelma. Selvittää, jos olet oikeutettu MASA rahoitusta, katso MASA verkkosivuilla. TAU osallistuu myös Yhdysvaltain liittovaltion opintolainan ohjelmia. Israel ulkoasiainministeriön (UM) tarjoaa stipendejä valikoidulle joukolle opiskelijoita seuraavista maista: Itävalta, Valko-Venäjä, Belgia, Bulgaria, Kanada (Quebec maakunnassa), Kiina, Kolumbia, Kroatia, Kypros, Tsekki, Tanska, Viro , Suomi, Ranska, Georgia, Saksa, Iso-Britannia, Kreikka, Unkari, Intia, Italia, Japani, Korea, Liettua, Latvia, Luxemburg, Meksiko, Moldova, Hollanti, Peru, Puola, Portugali, Romania, Venäjä, Serbian tasavalta , Slovakia, Slovenia, Espanja, Sveitsi ja Turkki. Katso UM verkkosivuilla lisätietoja. Apurahat ja taloudellista tukea uusien maahanmuuttajien Israeliin (Olim): Olim saavat opetusta apua osana etupaketin. Katso Israelin Student viranomaisen verkkosivuilla tukikelpoisuuden yksityiskohtia. [-]

MA in Archaeology and History of the Land of the Bible

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 - 4 lukukautta October 2018 Israel Tel Aviv

[+]

Toinen vuosi Thesis Track

8500 USD maksu, maksetaan TAU International. Mukana kaksi seminaari kurssia, kaksi kielikursseja (yksi nykyaikainen ja yksi antiikin), edellytyksenä kurssit (tarvittaessa), henkilökohtaista opinnäytetyön ohjausta jäsenten arkeologian osasto, sairausvakuutus, ylioppilaskunnan jäsenyyden, kirjasto pääsy ja lukukausimaksuja yliopistolle.

Sen lisäksi erilaisia ​​opetusta tukivaihtoehtoja Kansainvälisen muinaisessa Israelissa Studies: Arkeologia ja historia osavaltion Raamatun tarjoaa myös:

5000 USD opetusta apua stipendin, joka perustuu akateemisen huippuosaamisen FULL opetusta apuraha opiskelijoille Kiinasta [-]

MA in Environmental Studies

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta October 2018 Israel Tel Aviv

[+]

Hakijoille loppuarvosanaan välillä 75 ja 80 olisi edelleen voimassa; Admissions komitea ottaa ehdokkaiden varsinaiset hakemukset otetaan huomioon.

Hakijat, joilla pätevyys yliopistossa, jossa ensisijaisen kielen opetusta ja tutkimusta ei ole Englanti on velvollinen toimittamaan TOEFL (Test of Englanti vieraana kielenä) tulokset peräti 89 Internet-pohjainen testit, 230 tietokonepohjaista testausta , ja 575 paperilla testejä. IELTS (International Englanti Language Testing System) tulokset peräti 7,0 myös hyväksyä ei-äidinkielenään Englanti puhujia.

israeli Hakijat

Hakijat Israelin kansalaisuuden joko syntymän tai maahanmuuton voi hakea ohjelmaan samoilla kriteereillä kuin kansainvälisille hakijoille. ... [-]


MA in Middle Eastern Studies

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta October 2018 Israel Tel Aviv

[+]

Heprea kurssit ovat pakollisia MASA grant opiskelijoille. Opiskelijoille täyttäviä laadut ovat oikeutettuja jatka opinnäytetyö, jossa he syvästi tutkia aihe kiinnostuksensa ohjauksessa kokenut tutkija.

Ohjelmaan sisältyy myös vahva extracurricular komponentti, kuten viikoittain elokuva-ja luentosarjoja, 5 opintomatkat Israelissa, ja työharjoittelun ja julkaiseminen mahdollisuuksia ennakoitu nähden Moshe Dayan keskuksen Lähi-idän ja Afrikkalainen Studies, ohjelman kumppaniksi tutkimuskeskuksessa. Mames tarjoaa urakehitys verkostoitumalla opiskelijoiden asiaa harjoittelupaikkoja ja alan ammattilaisille.

Tiedekunta

TAU osallistuu myös Yhdysvaltain liittovaltion opintolainan ohjelmia.... [-]


MA in Social Work, Crisis and Trauma Studies

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta October 2018 Israel Tel Aviv

[+]

100 $ hakemusmaksu, maksaa luottokortilla tai pankkisiirrolla. Yksi passi kokoinen kuva

Jokainen hakemus arvioidaan yksilöllisesti mukaan laadut, testitulokset, essee, ja suosituksia. Harkintansa mukaan Admissions komitea voi myös päättää tehdä henkilökohtaisia ​​haastatteluja tietyt kantajat. Yksilöt asuvat Israelin ulkopuolella haastatellaan Skypellä tai puhelimitse.

Kun online-hakemus on valmis, tuleville opiskelijoille toimittaa kaksi kirjainta suosituksen, Health julistuksen muodossa (hyväksymisen jälkeen, opiskelijoiden tulee täyttää lääketieteellisen muodossa lääkärinsä) opintosuoritusotteet ja TOEFL tai IELTS tulokset (joille se on voimassa) .... [-]


MA in Teaching English to Speakers of Other Languages (TESOL)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta October 2018 Israel Tel Aviv

[+]

Kokoukset pidetään noin viisi kertaa lukukauden torstaisin 4-6pm. Mallissa on luento on noin yksi tunti, jonka jälkeen opiskelijoiden mahdollisuuteen esittää kysymyksiä ja keskustella tutkijan kanssa. Jokainen lukukausi tulee olemaan vähintään kolme luentoja, jotka järjestetään Englanti.

Opiskelijaksi

Sovellus Materiaalit ja vaatimukset

Hakijoita pyydetään toimittamaan seuraavan heidän online hakemuslomake (kaikki asiakirjat on toimitettava alkuperäisiä ja lähetetään niiden lähde):

Kopio kandidaatin tutkintotodistus [-]

Ma Konfliktien Ratkaisussa Ja Sovittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 - 4 lukukautta October 2018 Israel Tel Aviv

Kansainvälisen konfliktien ratkaisemisessa ja sovittelu on kestänyt poikkitieteellinen maisteriohjelman opetetaan Englanti lisävarusteena opinnäytetyön komponentti. Opiskelijat valmistuvat tämän ohjelman saavuttamatta välineitä tehokasta analyysiä, välitys- ja neuvottelustrategiat, ja konfliktien puitteet kansainvälisesti. [+]

Tietoa

Kansainvälisen konfliktien ratkaisemisessa ja sovittelu on kestänyt poikkitieteellinen maisteriohjelman opetetaan Englanti lisävarusteena opinnäytetyön komponentti. Opiskelijat valmistuvat tämän ohjelman saavuttamatta välineitä tehokasta analyysiä, välitys- ja neuvottelustrategiat, ja konfliktien puitteet kansainvälisesti. Opiskelijat myös ansaita todistuksen loppuun myöntämä Tel Avivin yliopiston ohjelman työpajassa Kansainvälinen sovittelu. Lisätietoja tästä innovatiivinen maisteriksi ohjelman kotisivuilla. Ota yhteyttä ohjelman henkilöstöä suoraan kysymyksiä.

uran menestys

Koska poikkitieteellinen luonne konfliktinratkaisuun opiskelijoiden taustoja ja etuja, alumnit ovat perustaneet uraa sekä yritysten kanssa eri aloilla. Jotkut alumnit ovat myös pyrittävä muita jatkotutkintoja. Meidän painopiste hyväksymisestä hakijoille työkokemus on suora vaikutus opiskelijan kykyä löytää asiaan työharjoittelun sijoittelu ja työskennellä opintojen jälkeen.... [-]


Ma Turvallisuuden Ja Diplomatian

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 - 4 lukukautta October 2018 Israel Tel Aviv

Israel on painopiste maailman huomion sekä turvallisuuden ja diplomatian alalla. Se on myös keskellä valtavaa ammatillista asiantuntemusta sekä näillä aloilla. Johon että ainutlaatuista tietoa ja taitoa, meidän ohjelma kokoaa kansainvälisesti arvostettuja tutkijoita ja johtavien ammattilaisten sekä turvallisuuden ja diplomatiaa, joka tarjoaa opiskelijoille poikkeuksellisen oppimiskokemus Englanti. [+]

Yhden vuoden ohjelma tarjoaa kehittynyttä osaamista ja analyyttisiä välineitä tutkimuksen strategiaa, diplomatiaa, päätöksenteko ja muotoiluun turvallisuus- ja ulkopolitiikkaa. Näkymät ohjelma on maailmanlaajuinen, jossa keskitytään erityisesti Israelin ja Lähi-idässä. Käytännön tasolla, ohjelma valmentaa oppilaat sitoutuminen kansainvälisellä areenalla, puolustus elinten, kansainvälisten järjestöjen (sekä hallitusten ja kansalaisjärjestöjen) ja kansainvälisten taloudellisten järjestöjen.

Thesis track käytettävissä.

Tietoa

Israel on painopiste maailman huomion sekä turvallisuuden ja diplomatian alalla. Se on myös keskellä valtavaa ammatillista asiantuntemusta sekä näillä aloilla. Johon että ainutlaatuista tietoa ja taitoa, meidän ohjelma kokoaa kansainvälisesti arvostettuja tutkijoita ja johtavien ammattilaisten sekä turvallisuuden ja diplomatiaa, joka tarjoaa opiskelijoille poikkeuksellisen oppimiskokemus Englanti. Koulutuksen kiertueet ja tapaamisia Israelin ja ulkomaisten virkamiesten on sisällytetty opetussuunnitelmaan. Opiskelijat tulevat eri puolilta maailmaa ja kannustetaan tekemään harjoittelupaikkoja ja muut vapaa-ajan toimintaa aikana vuoden oleskelun Israelissa. ... [-]


Ma Valtiotieteen Ja Poliittinen Viestintä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 3 lukukautta October 2018 Israel Tel Aviv

Ohjelma tarjoaa opiskelijoille kehittynyttä osaamista, ymmärrystä ja analysointi- maailmassa ominaista kasvava fuusio politiikan ja viestinnän. Ohjelma tarjoaa laaja, vertaileva, näkökulma haasteisiin johtajien kommunikatiivisen iän, ja niiden suhteita äänestäjien odotukset koko ajan ja varsinkin vaalien kertaa. [+]

Tietoa

Monimutkaisessa maailmassa nykyajan politiikkaa on tarpeen ymmärtää ei vain teorioita politiikan ja viestinnän, mutta myös fuusio näiden teorioiden ja niiden käytännön sovellukset. Tämä pätee erityisesti demokraattisten valtioiden, joissa johtajat ovat ohjaamaan ”pysyvä kampanjat” säilyttääkseen sympatiaa yleisön todellisuutta täynnä maailmanlaajuisten ja paikallisten haasteisiin. Yhden vuoden MA Political Science & poliittinen viestintä Ohjelmassa tutkitaan näiden teemojen ja tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden syventää tietoa ja ymmärrystä käytännön ulottuvuuksia politiikassa.

Tämä erinomainen Englanti-opettanut jatko-ohjelma tarjoaa opiskelijoille syvä ja kattavaa tietoa dynamiikkaa ja monimutkaisuus politiikan globaalissa iässä. Opiskelijat tulevat eri puolilta maailmaa ja kannustetaan ottamaan harjoittelupaikkoja ja muut vapaa-ajan toimintaa aikana jännittävä vuosi oleskelun Israelissa. Politiikan tutkimuksen laitos erottuu tutkimuksessa poliittisten teorioiden, poliittinen johtajuus, poliittinen viestintä, vaalijärjestelmien ja käyttäytyminen ja koti Israel National Election Studies.... [-]


MSc

MSc Biotieteiden (yksittäisten Kappaleiden)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 24 kuukautta October 2018 Israel Tel Aviv

George S. Wise Faculty of Life Sciences on vanhin tiedekunnan Tel Avivin yliopistossa. Aiemmin se tunnettiin yliopistoinstituutin Luonnontieteiden ja keskittyi perinteisen biologisia tieteenalojen kuten kasvitieteen ja eläintieteen. Nykyään tieteellinen kehitys ja teknologiat eivät ole vain muuttuneet näiden tieteenalojen mutta luoneet uusia, kuten nanoteknologiaan ja bioinformatiikan. Tiedekunnan nyt taloa 90+ tutkimuslaboratoriot monilla biologisten tieteenalojen. [+]

Tietoa

George S. Wise Faculty of Life Sciences on vanhin tiedekunnan Tel Avivin yliopistossa. Aiemmin se tunnettiin yliopistoinstituutin Luonnontieteiden ja keskittyi perinteisen biologisia tieteenalojen kuten kasvitieteen ja eläintieteen. Nykyään tieteellinen kehitys ja teknologiat eivät ole vain muuttuneet näiden tieteenalojen mutta luoneet uusia, kuten nanoteknologiaan ja bioinformatiikan. Tiedekunnan nyt taloa 90+ tutkimuslaboratoriot monilla biologisten tieteenalojen.

Tietoja MSc

Kehitys biologian ja uuden teknologian käyttöä on hämärtynyt klassinen jako aiheen osa-aloilla. Tämän seurauksena laajasti ja kattavasti ratkaisuun pyritään perusongelmat biotieteiden tarvitaan tänään, vaatii monitieteistä osaamista ja käyttöä eri tekniikoita. Jatko-opiskelijat on siis oltava monitieteinen koulutus, joka ei ole keskittynyt tiettyyn alaan tutkimuksensa.... [-]


MSc in Plant Biology with an Emphasis in Food Safety and Security

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 kuukautta October 2018 Israel Tel Aviv

[+]

Tämä rikastuttava 18 kuukauden ohjelma koostuu 38 luotto tuntia, joka on myös tutkimuksen praktikumijaksoissa levinnyt yli kolme lukukautta. Luonteen vuoksi ohjelman opetussuunnitelma on kiinteä, ja opiskelijoiden on otettava kaikki kurssit lueteltu.

Monitieteinen opetussuunnitelma tarjoaa opiskelijoille laaja käsitys kasvibiologian, molekyyli- ja solutasolla, ja jopa organismin tasolle, sekä sen vuorovaikutusta ympäristönsä kanssa.

Ammatillinen kokemus liittyvillä aloilla maatalouteen on erittäin edullista.

Osallistujat tässä ohjelmassa tehdään jopa erilaisia ​​kansallisuuksia eri aloilla kiinnostavat. Meidän maahanmuuttopolitiikkaa otetaan huomioon hakijan tutkinnoista ja suositukset, sekä henkilökohtainen essee ja asiaan liittyvää kokemusta.... [-]


Maisteri

Executive Master in Emergency & Disaster Management (EMPH)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 3 lukukautta October 2018 Israel Tel Aviv + 1 lisää

[+]

Health julistuksen (täyttämä hakijan) ja Medical Form (täyttämä laillistettu lääkäri). Molemmat muodot eivät ole pakollisia, kun hakijan tiedosto on merkitty nimellä 'Under Review,' mutta ovat erittäin ehdotetaan lähetettävä mahdollisimman pian.

Viimeinen hakupäivä: Rolling pääsy, enintään 25 opiskelijaa per kohortti.

Kustannukset ja rahoitus

Vuosittaiset Opetus: $ 18500

TAU International on sitoutunut tekemään koulutusta saatavilla kaikille opiskelijoille riippumatta heidän taloudellisia taustoja ja useita rahoituslähteitä on saatavilla muun muassa tarve perustuu opetusta apua, viivästynyt maksu suunnitelmia, ja ulkoinen stipendejä. TAU osallistuu myös Yhdysvaltain liittovaltion opintolainan ohjelmia. Katso laajat tiedot rahoitusvaihtoehtoja kansainvälisille hakijoille.... [-]