Weizmann Institute of Science, Feinberg Graduate School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Noin

Koulutus kohti kansainvälistä johtajuutta tieteellisessä tutkimuksessa ja löydöksessä

Feinbergin tutkijakoulu (FGS) ympäröi tutkimuksen ja löytämisen henkeä. Feinbergin tutkijakoulu on perustettu vuonna 1958 Weizmannin tiedeinstituutin akateemisen puolen kaikkien opiskelijoiden ja postdokumenttien vastuulla, ja sen maine on monitieteinen keskus, jossa opiskelijat pyrkivät saavuttamaan korkeimman tietämyksen ja ymmärryksen. luonnontieteiden ja matematiikan luovan ja alkuperäisen tutkijan ohjaaminen.

Feinbergin tutkijakoulussa voit tulla osa arvostettua saavutusten historiaa Weizmann-instituutissa, joka yhdistää Nobelin palkinnon saaneisiin ja Turingin palkinnon saaneisiin. Feinbergin tutkijakoulun opiskelijana sinä olet mukana instituutin tieteellisessä tutkimuksessa ja kiinnität aikaasi sekä tutkimukseen että tutkimukseen käyttäen huipputeknisiä huipputeknisiä työkaluja ja laitteita ja työskentelemään suoraan tutkimusryhmät kansainvälisillä aloillaan. Feinbergin tutkijakoulu tarjoaa kaikille opiskelijoille apurahoja ja veloittaa lukukausimaksuja, joten sinulla on varaa olla täysin upotettu opintoihinne. Kaikki kurssit Feinbergin Graduate Schoolissa suoritetaan englanniksi.

Tehtävä

Tutkijakoulun tavoitteena on luovan ja alkuperäisen luonnontieteiden ja matematiikan tutkijoiden uusien sukupolvien jatkokoulutus - toisin sanoen tulevien tieteellisten johtajien koulutus. Kaikki Feinbergin tutkijakoulun opiskelijat ovat suoraan mukana instituutin tutkimuksessa.

Opintokokonaisuudet ja opintokokonaisuudet

Feinbergin tutkijakoulu tarjoaa seuraavat opintokokonaisuudet:

 • Tavallinen MSc Track
 • Ei-tutkielma MSc Track Science -opetuksen
 • Suora PhD Track
 • Säännöllinen PhD Track
 • PhD Tracks for MD: t
 • Opetuksen sertifiointiohjelma

Tärkeimmät tutkimus- ja tutkimusalat ovat: Fysikaaliset tieteet Kemialliset tieteet Life Sciences | Matematiikka ja tietojenkäsittely Tiedeopetus.

Akkreditointi

Feinbergin tutkijakoulu on akkreditoitu Israelin korkeakouluopetuksesta.

Kieli

Feinbergin Graduate Schoolin virallinen opetuskieli on englanti. Tämä mahdollistaa kansainvälisten opiskelijoiden hyötyvän ohjelmistaan.

Syrjinnän vastainen politiikka

Feinbergin jatko-opiskelijalle pääsyn ainoat kriteerit ovat akateeminen huippuosaaminen ja eheys. Feinbergin tutkijakoulu myöntää opiskelijoille kaiken rodun, värin, uskonnon, sukupuolen ja etnisen alkuperän kaikkiin ohjelmiin, etuoikeuksiin ja toimintoihin, jotka yleensä myönnetään tai ovat opiskelijoiden käytettävissä kouluun.

Yhteisöt

Kaikki Feinbergin tutkijakoulun opiskelijat saavat apurahoja, jotta he voivat käyttää aikaa tutkimukseen ja opiskeluun. Lisätietoja saa apuohjelmista ja avustuksista.

opetus

Kaikki Feinbergin tutkijakoulun opiskelijat ovat vapautettuja maksamasta lukukausimaksuja.

Kuinka hakea

Vaiheittainen opas MSc-sovelluksen lähettämiseen

Seuraavat osiot ohjaavat sinut Feinbergin Graduate Schoolin MSc-ohjelman hakuprosessin kautta, antavat yksityiskohtaisia ​​tietoja hakemuksen laatimisesta ja lähettämisestä sekä siitä, mitä prosessia tapahtuu, kun olet toimittanut kaikki tarvittavat asiakirjat. Ei peritään rekisteröintiprosessissa.

Vähimmäisvaatimukset

Jos haluat hakea MSc-ohjelmaa, sinulla on oltava BSc-tutkinto akkreditoitua paikallista tai ulkomaista korkeakoulua tarjoavasta laitoksesta tai muusta tutkintotodistuksesta vastaavan todistuksen kanssa, jonka GPA on 85 (tai vastaava).

Kansainväliset opiskelijat

Muiden kuin israelilaisten yliopistojen tai korkeakoulujen laitosten MSc-hakijoiden on tehtävä ulkopuolisia arviointitutkimuksia, mukaan lukien:

 • GRE: Molemmat yleiset testit ja testit aiheesta, jota haluat opiskella. GREG: n FGS-koodi on 3398 ja tulokset on lähetettävä suoraan GRE-testikeskuksesta.
 • TOEFL tai IELTS: vain ehdokkaille, joiden äidinkieli ei ole englanti. Huomaa, että jos sinua pyydetään ilmoittamaan laitokselle pisteet vastaanottajana, Weizmannin tiedekunnan TOEFL-koodinumero on C087.

Kiinnostava tarve antaa GRE- ja / tai TOEFL-pisteitä on asianomaisen tutkimuslautakunnan harkinnan mukaan.

Hakemuksen määräaika

Verkkosovellusten rekisteröinti on saatettava päätökseen 1. lokakuuta ja 31. maaliskuuta välisenä aikana.

Myöhäiset sovellukset Mathissa

Tietyissä ohjelmissa (esim. Neurotieteen MSc / PhD integroitu ohjelma), joulukuun 31. päivään saakka vastaanotetut kansainväliset opiskelijat ottavat huomioon tammikuun aikana ja haastattelut pidetään helmikuun alussa. Lopulliset päätökset annetaan 28. helmikuuta.

Hakemusmenettelyt

Liity huipputason MSc-ohjelmaan, joka houkuttelee huippuopiskelijoita eri puolilta maailmaa

Feinbergin Graduate Schoolin MSc-ohjelman opiskelijana sinut altistetaan sekä parhaalle tiedolle että parhaimmalle koulutukselle. Feinbergin tutkijakoulun opiskelijat ovat mukana instituutin tutkimuksessa, joka työskentelee suoraan tutkimusryhmiensä kanssa kentällä eturintamassa kansainvälisesti. Feinbergin tutkijakoulu ei veloita mitään lukua ja tarjoaa kaikille MSc-opiskelijoille täyden apurahan, joiden avulla he voivat täysin omistautua tieteelliseen tutkimukseen ja opiskeluun.

Hyväksyminen MSc-ohjelmaan Feinbergin Graduate Schoolissa edellyttää sisäänpääsymenettelyä, joka kestää yleensä neljä - kaksitoista viikkoa loppuun. FGS-luokat suoritetaan englanniksi. Koulu, joka sisältää kaikki taustat ja uskomukset, on ylpeä sen monipuolisesta opiskelijaelimestä.

MSc-apurahat

Kuukausittaiset apurahat MSc-opiskelijoille

Feinbergin Graduate Schoolin kokopäiväisen MSc-opiskelijan on oikeus 24 kuukauden kuukausittaiseen apurahaan. Jos sait apurahan, sinun on pidettävä kaiken aikaa tutkimuksille ja tieteelliselle tutkimukselle.

Apurahojen lajit

Weizmann Institute of Science (WIS) on monenlaisia ​​MSc-apurahoja:

Säännöllinen MSc-apuraha

Kaikilla opiskelijoilla on oikeus MSc-opintojensa aikana apurahan saamiseen NIS 5 930 määrässä.

Kannustinyhteisö

NIS 6 523 kuukaudessa (110% säännöllisestä apuraha)

Kannustinjärjestelmä myönnetään kilpailevien ulkomaisten apurahojen saajille, joiden kuukausittainen arvo uusissa itsenäisissä valtioissa on alle kannustin- apurahan.

Ulkopuoliset (kilpailevat) apurahat (jotka maksetaan WIS: n kautta)

Kuten ulkoinen säätiö on määritellyt, enintään 10 000 NIS: n kuukaudessa.

periaatteet

Seuraavilla periaatteilla ohjataan WIS-järjestelmän apurahajärjestelmää:

korvaaminen

Ulkopuoliset apurahat (kilpailukykyinen ja ei-kilpailukykyinen) joko korvaavat säännöllisen WIS-apurahan tai rahaston osan. Toisin sanoen he korvaavat tavallisen MSc-apurahan, eikä heitä anneta sen lisäksi.

Ulkoinen vs WIS-apuraha

WIS-apurahoja ja ulkopuolisia apurahoja ei saa myöntää samanaikaisesti. Jos ulkopuolisen apurahan taso on korkeampi kuin säännöllinen WIS-apuraha, hänellä on oikeus säilyttää saldo (edellä mainitun rajan mukaan). Jos ulkopuolisen apurahan taso on kuitenkin alhaisempi kuin säännöllinen WIS-apuraha, opiskelijalle maksetaan edelleen ero - jopa 110% säännöllisestä WIS-apurahasta.

Apurahan päättyminen

 • Kun olet suorittanut opintonsa, apuraha pysähtyy välittömästi. Voit saada apurahan enintään kaksi lukuvuotta.
 • Jos aloitat työskentelyn ja ansaitset palkan, apurahasi maksetaan. Tällaisissa tapauksissa sinun on ilmoitettava tiedekunnan koordinaattorille Feinbergin Graduate Schoolissa.
 • Jos saat hyväksynnän lykkäämään opinnäytetyön lähettämistä, Feinbergin tutkijakoulun dekaani päättää, voitko edelleen saada rahoitustukea ylimääräisen ajanjakson aikana tai vain osan siitä. Tämä päätös tehdään yksilöllisesti. Jos dekaani hyväksyy taloudellisen tuen laajentamisen, voit jatkaa rahoituksen saamista enintään kolmen kuukauden ajan.
 • Samoin, jos olet äitiysloman, sotilasvastuumaksun tai pitkäaikaisen sairauden vuoksi, sinulla on myös oikeus saada lisäaikaa enintään kolmen kuukauden ajan (enintään 27 kuukautta).

Sijainnit

Rehovot

Osoite
Feinberg Graduate School
David Lopatie Hall of Graduate Studies
Weizmann Institute of Science
P.O. Box 26 Rehovot 7610001 ISRAEL

Rehovot, Keskialue, Israel

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin