Carinthia University of Applied Sciences

Esittely

Lue virallinen kuvaus

FH Kärnten on perustamisestaan lähtien kehittynyt ainutlaatuiseksi oppilaitokseksi Kärntenissä. Due to the constant further development of the study programs of Carinthia University of Applied Sciences and intensive cooperation with industry and science, FH students are sure to have a future-oriented education.

FH Kärnten elää välittömän käytännön merkityksen mallia. Principal and part-time employees, as well as guest lecturers from industry, ensure interdisciplinary, internationally oriented university education. Currently, around 30-degree programs are offered in the fields of technology, health, and social affairs, as well as economics.

7 syytä opiskella FH Kärntenissä

Kasvokkain

Olemme tunnettuja avoimesta ja perheen ilmapiiristämme. Yliopistossamme opiskelijoiden, työntekijöiden ja professorien henkilökohtainen rinnakkaiselo on erittäin tärkeä. Pienet työryhmät mahdollistavat yksilöllisen tuen.

kansainvälisyys

Olemme yliopisto, jolla on kansainvälinen suunta. Carinthia University of Applied Sciences tekee yhteistyötä yli 160 yliopiston kanssa ympäri maailmaa. Äärimmäisen kosmopoliittinen, joka sijaitsee Alppien-Adrianmeren alueen kolmen kulttuurin leikkauspisteessä, hyvin lähellä Italiaa ja Sloveniaa, tarjoaa paikallisille ja kansainvälisille opiskelijoille erinomaiset olosuhteet monikielisiin opintoihin.

Käytännön suuntautuminen

Opintojen ja käytännön yhdistelmä varmistaa opetuksen ja tutkimuksen laadun. Tämän tarjoavat monet kansainväliset vieraamme ja osa-aikaiset opettajat teollisuudesta ja yrityksestä. Yhteistyöt alueellisten ja ulkomaisten yritysten kanssa takaavat käytännöllisen kurssivalikoiman, mutta myös tieteellisen tietotaidon.

Tulevaisuuteen suuntautuminen ja kestävyys

Innovatiiviset opiskelukurssit kärjessä tekevät Carinthia University of Applied Sciences kestävän tutkimuksen ja kehityksen esityksen. Lupaavilla aiheilla kaikilla opintojen osa-alueilla on tärkeä rooli.

Ainutlaatuinen luonto, kulttuuri ja elämäntapa

Opiskelu Kärntenissä on hauskaa! Yliopisto on upotettu idyllisille vuorille, laaksoihin ja järviin. Tarjolla on laaja valikoima urheilu- ja vapaa-ajan mahdollisuuksia kaikkina vuodenaikoina. Viehättävä Kärntenin maisema takaa ainutlaatuisen elämänlaadun opintosi ympärillä.

Luova, nuori ja dynaaminen ilmapiiri

Opiskelunsa lisäksi nuoret, dynaamiset verkostot tarjoavat täydelliset mahdollisuudet jalansijaan start-up-aloilla. Ajattelukeskukset, yrityshautomot, houkuttelevat innovaatiotyöpajat ja monet tapahtumat yhdistävät FH Kärntenin opiskelijat ja alueen yrittäjät ja antavat heille mahdollisuuden tutustua toisiinsa varhaisessa vaiheessa tulevia yhteishankkeita varten.

Yhdistelmä tekee siitä

Missä ja ennen kaikkea se, mitä haluat tutkia, haluaa olla hyvin harkittu. Carinthia University of Applied Sciences tekee valinnan erittäin helpoksi: Täältä löydät ainutlaatuisen yhdistelmän laajasta joukosta jännittäviä ja käytännöllisiä opintoja sekä vertaansa vailla olevaa elämänlaatua.

Täydennysopinnot

Täydennyskoulutus on avain henkilökohtaiseen urasuunnitteluun. Carinthia University of Applied Sciences opiskelijana opetussuunnitelmasi on järjestetty siten, että pystyt sovittamaan opinnot ja työpaikat yhteen.

125800_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Malli

Carinthia University of Applied Sciences on dynaaminen ja vuoropuheluun suuntautunut ammattikorkeakoulu, jolla on alueelliset juuret ja kansainvälinen suunta. Se toimii terveys- ja sosiaaliasioiden, tekniikan ja talouden aloilla. Sen päätehtävät ovat opiskelu ja opetus, tutkimukseen sovellettava, tiedon siirtäminen ja jatkokoulutus.

Näkemys

"Haluamme sijoittautua yliopistoksi tekniikan, liiketoiminnan, terveydenhuollon ja sosiaalisten kysymysten opettamisen ja sovelletun tutkimuksen aloilla Itävallan yliopistojen kärjessä!"

Monimuotoisuuden peruskirja

Monimuotoisuusperuskirja on aloite, jolla edistetään kaikkien yhteiskunnan jäsenten arvostusta riippumatta sukupuolesta, iästä, rodusta ja ihosta, seksuaalisesta suuntautumisesta, uskonnosta ja vakaumuksesta sekä fyysisestä tai henkisestä vammasta. Monimuotoisuuden peruskirja on vapaaehtoinen julkinen sitoutuminen. Se perustuu tunnustamiseen, että monimuotoisuus on olennainen piirre Euroopalle - sen historialle ja yhteiskunnalle. Se näkee ja arvostaa monimuotoisuuden tarjoamia etuja ja mahdollisuuksia.

Yliopiston hallinto

Carinthia University of Applied Sciences perustettiin vuonna 1995 oikeudellisessa muodossa yhdistyksenä Kärntenin Fachhochschule-opinto-ohjelmien toteuttajana. Yhdistyksen kotipaikka oli Spittal an der Drau. Kärntenin yliopisto - Charitable Private -säätiö on ollut vuoden 2002 alusta lähtien FH-tutkinto-ohjelmien sponsori ja ylläpitäjä.

Yksityinen säätiö rahoitetaan liittohallituksen, Kärntenin osavaltion ja Villachin, Spittal / Draun, Klagenfurtin ja Feldkirchenin yhteisöjen rahoitusosuuksilla. Järjestön toiminnan rahoittamiseen osallistuvat myös yhdistyksen jäsenmaksut, josta on tullut yksi 15 perustajasta, samoin kuin lahjoitukset ja tapahtumista saadut tulot.

Yhteys työntekijän ja työnantajan välillä

Emme ole vain vastuussa toimistamme, mutta myös siitä, mitä emme tee. (Moliere)

Yritysneuvosto on linkki työntekijöiden ja työnantajan välillä. Tehtävänä on toimia välittäjänä, mutta myös toimia yhden luukun palveluna. Nykyinen yritysneuvoston tiimi yhdenmukaistaa ja täydentää itseään hyvin ja toteuttaa innokkaasti kaikkien kollegoiden huolenaiheita positiivisesti.

Valittu yritysneuvosto voi - työvoiman sisäiseen solidaarisuuteen perustuen - aktiivisesti ja johdonmukaisesti puuttua ja edustaa kollegoidensa huolenaiheita. "Ydinliiketoiminnan" lisäksi henkilöstön edustaminen työnantajaa kohtaan Fachhochschule Kärnten, yritysneuvosto, huolehtii myös työntekijöiden taloudellisten, sosiaalisten, terveys- ja kulttuurietujen edistämisestä.

Sijainnit

Feldkirch

Osoite
Hauptplatz 12
A-9560 Feldkirch, Vorarlberg, Itävalta

Klagenfurt

Osoite
Primoschgasse 8-10
Klagenfurt, Kärnten, Itävalta

Villach

Osoite
Europastraße 4
Villach, Kärnten, Itävalta

Spittal an der Drau

Osoite
Villacher Straße 1
Spittal an der Drau, Kärnten, Itävalta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin