FH JOANNEUM University of Applied Sciences

Institute of Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tällä FH JOANNEUM Institute of Management, saat täydellisen osaamista on onnistunut pelaaja maailmassa Global Business.

Institute of Management keskittyy haasteisiin globaalissa taloudessa.

Akateeminen ohjelmat tarjoamia Institute of Management räätälöidä tarpeisiin markkinoiden ja teollisuuden, ja auttaa valmistautumaan tulevaisuuden rooli hallinnan monikulttuurisessa maailmassa, riippumatta siitä aiot työskennellä monikansallisiin tai kansallisiin yritysten, julkisella tai yksityisellä sektorilla, yrityksissä tai voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden, teollisuudessa tai palvelualoilla.

Theory and Practice: Institute of Management hallinnoi alueellisia ja kansainvälisiä projekteja yhteistyössä yritysten ja laitosten kaupan ja teollisuuden, pankki- ja vakuutusala, matkailu ja terveydenhuollon. Työskentely läheisessä yhteistyössä elinkeinoelämän, master ohjelmat tarjoavat sinulle mahdollisuuden laittaa hankittu tieto käytännön oppia ja osallistua innovatiivisten ratkaisujen ajankohtaisista soveltavan tutkimuksen hankkeisiin. Ajatella ja toimia globaalin: Institute of Management: n kansainvälinen verkosto akateemisten ja yrityskumppanit voit saada arvokasta kokemusta ulkomailla viettämällä lukukauden ulkomaisessa yliopistossa tai täyttämällä työharjoitteluun kansainvälinen yhtiö. Tutkimus pienryhmissä: Opetus toteutetaan pienryhmissä, mikä takaa räätälöityä tukea kokeneen luennoitsijoita. Interdisciplinary: Aktiivisena toimijana kansallisissa ja kansainvälisissä t & k eri aiheista, instituutin takaa tilaisuus tavata ja työskennellä erinomaisen henkilökunnan ja asiantuntijoiden valituilla huippuluokan kenttiä. Erinomainen työllisyysnäkymät: Käytäntö-suuntautunutta koulutusta, yhdessä viljelyn monikulttuuristen taitojen oikeuttaa sinut ottamaan johtavan johdon rooli - niin Itävaltalaiset yritykset sekä kauppakeskuksissa ja tulevia markkinoita ympäri maailmaa. sijaintimme Meidän maisteriohjelmaa tarjotaan Graz ja Bad Gleichenberg. Graz: Graz on lueteltu Unescon maailmanperintökohde kuin historialliseen keskustaan. Täydennetty keskiaikainen hohto ja vilkas kaupunkien ilmapiiri, Graz on toiseksi suurin kaupunki Itävallassa hosting kahdeksassa yliopistossa ja noin 50000 opiskelijaa. Tunnettu ollessa "Eco-kaupunki" ja "City of Design", Graz on lahjakkuuksia että lukuisat voittoa ja voittoa tavoittelemattomat organisaatiot arvostavat.

Bad Gleichenberg: Bad Gleichenberg tunnetaan myös perinteisten virkistyspaikka keskellä Steiermarkin kylpylä alueella. Siunattu on runsaasti luonnonvaroja, Bad Gleichenberg on kehittänyt useita tunnettuja koulutuskeskusten matkailu- ja ravintola-alalle keskittyen hyvinvointi ja hoito, joten se on ihanteellinen paikka tutkimuksiin terveydenhuollon ja hallintaan. Tutustu ohjelmien ja hankkeiden kautta Facebook-sivulla: Facebook: FH JOANNEUM- Institute of International Management

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso Osa-aikainen MBA »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Videot

Happy, diverse and international @ FH JOANNEUM