IMC University of Applied Sciences Krems

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Ammattikorkeakoulujen opiskelu: Opiskelijamme muokkaavat tulevaisuutta.

IMC Fachhochschule Krems pidetään Itävallan nykyaikaisimpien ja kansainvälisimpien ammattikorkeakoulujen joukosta. Tällä hetkellä sekä kokopäiväistä että osa-aikatyötä tekevät 28 innovatiivista koulutusohjelmia taloustieteessä ja digitalisoinnissa

Ensimmäinen tiedonsiirto

IMC FH Kremsin koulutus on erityisen käytännöllistä, ja sitä leimaa johtajuuden ja pehmeiden taitojen opettaminen, laaja valikoima vieraita kieliä ja projektityöhön liittyvää työtä hallittavissa ryhmissä ja suorassa yhteydenpidossa opettajien kanssa. IMC FH Krems on erityisen kiinnostunut ensikäden tiedon siirtämisestä ja kestävästä tiedonhankinnasta opiskelijoille. Ammattitaitoisten ja korkealaatuisten ja koulutuksellisten pyrkimysten omaava kansainvälisten professorien ryhmä motivoi opiskelijoita parhaisiin ja valmistautuu kansainväliseen uraan. Interaktiivisen oppimisen kautta opiskelijoiden ja opettajien välinen suora ja henkilökohtainen kokemustenvaihto, kansainväliset kumppanuusohjelmat yliopistojen, tutkimuslaitosten ja yritysten kanssa sekä kattava vapaa-ajanviettopaikka Itävallan idyllisimmillä alueilla, IMC FH Kremsissa opiskelemaan tulee kokemus ja tilapäinen koti.

Elin kansainvälisyys

IMC FH Kremsissä kansainvälisyys näkyy päivittäin: säännöllinen yhteydenpito yli 140 kumppanuusyliopistoon, lukuisat aktiiviset kumppanuusohjelmat sekä 50 eri maasta tulevat opiskelijat. Kulttuurienvälinen kokemustenvaihto, harjoittelu ulkomailla, osallistuminen kansainvälisiin tutkimusprojekteihin ja kansainvälisten toimittajien ja vierailevien professoreiden luento ovat vain osa sitä. Lisäksi luentojen kieli on noin puolet kaikista opinto-ohjelmista, mikä on erittäin houkutteleva sekä itävaltalaisille että kansainvälisille opiskelijoille.

Urapolku alkaa Kremsissä

Tiiviisti toisiinsa liittyvä opetus, tutkimus ja liiketoiminta ovat yksi IMC FH Kremsin tärkeimmistä huolenaiheista. IMC FH Krems näkee itsensä vain akateemisena koulutuskeskuksena, mutta etsii jatkuvasti yhteistyötä tutkimus- ja yritysmaailman kanssa. Ammattikorkeakoulu vaikuttaa siten merkittävästi siihen, että opiskelijat ovat sopivia työmarkkinoille: 90% kaikista opiskelijoista on jo kiinteä työtä kolmen kuukauden kuluessa valmistumisestaan.

Sijainnit

Krems an der Donau

IMC Krems

Osoite
IMC Fachhochschule Krems
IMC University of Applied Sciences Krems
Piaristengasse 1

A-3500 Krems an der Donau, Ala-Itävalta, Itävalta
Puhelin
+43 2732 8020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin