International Anti-Corruption Academy (IACA)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa kansainväliseen korruptionvastainen akatemia

Kansainvälinen korruptionvastainen akatemia (IACA) on kansainvälinen organisaatio perustuu Laxenburg, Itävalta. Se on ensimmäinen maailmanlaajuinen instituutio laatuaan omistettu voittaa nykyiset puutteet osaamiseen ja käytännöistä korruption ja etsivät valtuuttaa ammattilaisia ​​huomisen haasteisiin.

Akatemia tarjoaa standardoidun ja räätälöityjä koulutuksia, korkeakoulututkintoa ohjelmia, mahdollisuuksia vuoropuheluun ja verkostoitumisen korruptionvastaisen aivoriihessä ja benchmarking toimintaan. Se tarjoaa uuden, kokonaisvaltaisen lähestymistavan korruption koulutus ja tutkimus, tuottaa ja helpottaa korruptionvastaisen koulutusta toimijoita kaikilla yhteiskunnan aloilla, ja antaa teknistä tukea ja apua monenlaisia ​​sidosryhmiä. Kansainvälinen yhteistyö, tiedon jakamisen ja kokemusten keskinäinen tuki ovat keskeisiä näkökohtia IACA toimeksiannon.

Organisaatio aloitti Interpolin, YK: n huume- ja rikosjärjestön (UNODC), Euroopan petostentorjuntavirasto (OLAF), Itävallan tasavalta ja muut sidosryhmät. Se tuli kansainvälinen järjestö 8. maaliskuuta 2011, ja on tällä hetkellä vaalipiiristä 71 osapuolta, mukaan luettuna kolme kansainväliset järjestöt. IACA on tarkkailijana YK: n yleiskokoukselle, GRECO ECOSOC ja Kansainvälisen siirtolaisjärjestön (IOM) ja on nimenomaisesti otettu myönteisesti joukko kansainvälisiä päätöslauselmia.

IACA noudattaa maantieteellistä ja kulttuurista monimuotoisuutta ja pyrkii laaja kumppanuuksia julkisen ja yksityisen sektorin laitokset, kansainväliset ja kansalaisjärjestöt, ja kansalaisyhteiskunta. Se toimii yhdessä näiden kumppanien yhteistyöhön järjestää korruptionvastaisen koulutus, ja osallistuu muiden kansainvälisten tapahtumien toisena sponsorin tai asiantuntemusta tarjoaja. Lisäksi IACA Dean, tiedekunnan jäseniä, ja johtotason edustajat säännöllisesti (vieras) luento ja osallistua kansainvälisiin korruptionvastaisen neuvotteluja ja työryhmissä, neuvottelukuntia, konferensseja ja kokouksia.

Antaessaan korruptionvastaisen koulutus ja tutkimus, IACA pohjautuu horjumaton pyrkimys huippuosaamiseen, innovatiivisuus ja sitoutuminen tekee itselleen ihmisten saataville ympäri maailmaa.

Lähestymistapamme

51cb676acaa7c

Korruptionvastaisen koulutustarjonta on viime vuosikymmeninä ollut ad hoc parhaimmillaan, usein puuttuu erikoistumista ja kattava kehys. Se on kärsinyt koulutus- partikularismin ja joissakin tapauksissa jopa separatismia, mikä tarjoaa rajallisia tuloksia pitkällä aikavälillä. Vastauksena näihin puutteisiin, IACA: n kokonaisvaltaista lähestymistapaa suunniteltiin.

Lähestymistapaa, joka on kansainvälinen catering eri maailman kolkista ja tarkkailemalla alueellista monimuotoisuutta poikkitieteellistä, jonka mukaan jokaisella temaattinen näkökulma korruptiosta, akateemisen ja käytännöllinen, otetaan huomioon; monialainen yhdistämään ammattilaisille tutkijoiden, julkisen sektorin yksityisen sektorin tutkijoiden kansalaisyhteiskunnan kanssa; integroiva, tarjoamalla tietoa ja käytännön työkaluja sovellettavista eri puolilla maailmaa; ja kestävä, tarjota kestäviä ratkaisuja.

Korruption vastaisen työn olisi tehokasta, harjoittajat täytyy astua ulos niiden erikoisala todella ymmärtää kietoutuvat tavan, jolla tämän uhan ilmenee, ja hyödyntää tietoa muiden alojen samoin kuin niiden erilaiset ikäisensä. Perusteellista korruption vastainen strategia kaikissa järjestelmissä, yhteiskunta tai yritys, eri näkökohtia on otettava huomioon, monialaisia ​​politiikkoja arvioidaan ja kansainväliset ja maakohtaiset menetelmiä tutkitaan.

51cb6740977ad

Missiomme

Tärkeimpänä tehtävänä on tarjota ja helpottaa korruption vastaista koulutusta ammattilaisille ja toimijoita kaikilla aloilla. Tarjoamme tutkimus- ja vuoropuhelu- ja verkottumista, joka kokoaa yhteen alan asiantuntijat mahdollistavat kehittämiseen maadoitettu, kestäviä strategioita ja suuntaviivoja.

Meidän kokonaisvaltainen opetussuunnitelmia käsitellä monenlaisia ​​tieteenalojen ja ruokaa eri puolilla maailmaa. Lisäksi olemme etukäteen ymmärrystä rajat leikkaus ja tuhoisa luonne korruptiosta ja siten edellyttävät laajempaa kontekstualisoinnin. Kannustamme sosiaalista vastuuta kaikilla aloilla ja asenteiden muutosta tässä suhteessa. Olemme vahvasti sitoutuneet kansainväliseen yhteistyöhön, suoran vuoropuhelun ja laajoja kumppanuuksia keinona osaamisen vaihtoa ja suurempaa solidaarisuutta korruption torjunnassa.

Meidän alumniverkostossa säädetään jatkuvasti kokemusten ja parhaiden käytäntöjen keskinäistä teknistä apua ja uusin osaaminen. Näemme meidän alumnien lähettiläinä ja osana kasvava maailmanlaajuinen korruption vastainen liittouma.

Visiomme

Näemme horjumatonta Ei! Korruptioon perusoikeutena kaikille yhteiskunnille. Visiomme on siis merkittävästi edistää maailmanlaajuista korruption ja johtavaksi oppilaitoksessa annettaessa sitä. Olemme kansainvälinen, innovatiivinen ja maailmanlaajuisesti tunnettu osaamiskeskus, jossa annetaan ammattilaisia. Me etukäteen tavoitteita Yhdistyneiden Kansakuntien korruption vastaisen yleissopimuksen, edistää oikeusvaltiota, ja antaa tukea ja teknistä apua valtioille, organisaatioiden, yritysten ja muiden sidosryhmien kanssa.

Korruptio ei tunne rajoja, vaikuttaa kaikkiin maihin ja sektoreiden ja voida korjata perinteisiä opetusmenetelmiä yksin, visiomme on puuttua tähän maailmanlaajuinen ilmiö uudella ja kokonaisvaltaista lähestymistapaa.

Tämä lähestymistapa on:

  • Kansainvälinen - tarkkailemalla alueellista monimuotoisuutta, huoltoon puolilta maailmaa, ja laatimaan mahdollisimman laaja Outreach
  • Poikkitieteellistä - tarjoaa osaamista ja asiantuntemusta eri akateemisten ja ei-akateemisen kentät
  • Monialainen - catering kaikilla yhteiskunnan aloilla
  • Integrative - kuilun kaventamiseen teorian ja käytännön välillä tarjoamalla teoreettista ja käytännön tietoa ja työkaluja
  • Kestävä - pyrkiminen pitkäaikaisia ja kestäviä ratkaisuja ja palveluja

Arvomme

Arvomme heijastavat käytäntöjä. Pidämme rehellisyys, uskottavuus, tilivelvollisuus, avoimuus, eettiset arvot ja ansioihin perustuvia järjestelmiä suurimmassa arvossa. Puolueettomuus ja ylläpitää puolueetonta asemaa ovat myös arvomme. Kaikki työt tulee ajaa huippuosaamista.

Arvostamme suhteita olemme kehittäneet meidän opiskelijoiden, henkilöstön ja sidosryhmien kanssa. Pyrimme varmistamaan maantieteellisen levittäytymisen. Arvomme noudattavat suurten kansainvälisten lahjonnan vastaiset välineet ja yleismaailmallisen ihmisoikeuksien julistuksen. Olemme uskollisia näihin arvoihin, institutionaalisesti ja henkilökohtaisesti, ja committedly ottaa vastuun pysymistä.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master Korruption Tutkimukset (Macit)

Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Osa-aikainen 2 vuotta October 2017 Itävalta Laxenburg

IACA on ensimmäinen kansainvälinen järjestö ja oppilaitoksen tarjoamaan maailmanlaajuista, jatkotutkinto-ohjelma korruption ja noudattamista: Master of Arts korruptiontorjuntakertomuksen Studies (MACS). MACS kokoaa ammattilaiset ympäri maailmaa liittyvien työkokemusta julkisen ja yksityisen sektorin sekä kansainvälisten ja valtiosta riippumattomien järjestöjen, median ja tiedemaailman. [+]

Tietoja ohjelmasta IACA on ensimmäinen kansainvälinen järjestö ja oppilaitoksen tarjoamaan maailmanlaajuista, jatkotutkinto-ohjelma korruption ja ympäristöehto: Master korruptiontorjuntakertomuksen Studies (MACS). MACS kokoaa ammattilaiset ympäri maailmaa liittyvien työkokemusta julkisen ja yksityisen sektorin sekä kansainvälisten ja valtiosta riippumattomien järjestöjen, median ja tiedemaailman. Rakenne ja Opetussuunnitelma Jokainen seitsemästä MACS moduulia kantaa 14 op (eurooppalainen opintosuoritusten ja arvosanojen siirtojärjestelmä) luottojen ja Master Thesis on arvoltaan 22 opintopistettä. MACS aste siis mukana yhteensä 120 opintopistettä, mikä mahdollistaa ilmoittautuminen osaksi Tohtorinkoulutusohjelmiin. Macit ohjelma kestää yli kaksi lukuvuotta seitsemän moduuleja ja Master Thesis. Kukin moduuli on kahden viikon, luokkansa vaihe, joka tapahtuu noin kolmen kuukauden välein. Useimmat luokkansa vaiheissa ovat IACA kampukselle Laxenburg, Itävalta (Wienin alue). Ainakin yhden luokan vaiheessa pidetään toisessa paikassa maailmassa. Ennen off-site luokat pidettiin Kuala Lumpur, Malesia (yhteistyössä Malesian korruptionvastainen komissio) ja Brasilia, Brasilia (yhteistyössä toimiston Comptroller General of Brasilia). Kukin moduuli on myös esi- ja post-moduuli vaiheessa. Neljä moduulit valmistuvat ensimmäisen lukuvuoden. Kolme moduulia ja diplomityön valmistuttua toisen lukuvuoden. Pääsyvaatimukset Perustutkintoa astetta, joka vastaa kandidaatin tutkinto Vähintään kolmen vuoden työkokemus tai todistettu historia akateemisen tutkimuksen aloilla, jotka liittyvät korruption ja / tai noudattamiseen, laajasti ymmärrettynä Taitoa kirjallinen ja suullinen Englanti Lähetä hakemus verkossa yhdessä vaaditut asiakirjat ja maksamisesta 100 euron hakemusmaksu. Palkkiot ja Apurahat Yleisen ohjelman hinta on 28820 euroa, joka maksetaan kahdessa erässä. Tämä sisältää kaikki opetusmateriaalit, tarjoilut ja bussikuljetus aikana luokkansa istunnoissa ja sulkee pois majoitusta, matka- ja muut kulut aikana moduulit. Hakemusmaksu Ei palauteta Hakemusmaksu 100 euroa on maksettava kaikki hakijat, mukaan lukien ne, jotka hakevat stipendiä. Sovellus maksetaan pankkisiirrolla... [-]

International Master Korruption Noudattaminen Ja Työtaistelutoimiin (imacc)

Opetus kampuksella Osa-aikainen 2 vuotta November 2017 Itävalta Laxenburg

Kansainvälinen Master korruptionvastainen noudattaminen ja Collective Action (IMACC) on ensimmäinen maisteriohjelman suunniteltu erityisesti korruption vastaisen noudattaminen ja työtaistelutoimiin ammattilaisten mukana elinkeinoelämän kanssa. [+]

Tietoja ohjelmasta International Master in korruptionvastainen noudattaminen ja Collective Action (IMACC) -ohjelma on ensimmäinen maisteriohjelman suunniteltu erityisesti korruption vastaisen noudattaminen ja työtaistelutoimiin ammattilaisten mukana elinkeinoelämän kanssa. Se on käytännöllinen, tyhjentävä vastaus alati kehittyvän sääntely-ympäristö ja kasvava kysyntä erikoistaitoja. Kaksivuotinen ohjelma tarjoaa osallistujille mahdollisuuden päivittää osaamistaan ​​ja tuottaa lisäarvoa yritysten ja yhteisöjen, ja jatkaa työelämässä, seuraavasti: toteuttamalla parhaita käytäntöjä korruption ja noudattaminen tunnistaminen ja lieventäminen monenlaisille riskeille ottamista ja hallinnointia työtaistelutoimiin sisäisiä tutkimuksia liiketoimintaa perustuu tiukkoja eettisiä normeja. Rakenne ja Opetussuunnitelma IACA n IMACC on kaksivuotinen ohjelma koostuu kuudesta moduulit ja opinnäytetyön tai opinnäytetyön. Neljä moduulit valmistuvat ensimmäisen lukuvuoden jälkeen kaksi moduulia ja opinnäytetyön tai opinnäytetyön toisena vuonna. Kukin moduuli on kolme vaihetta: pre-moduuli, in-luokan istunto, ja post-moduuli (katso moduuli rakenne). Intensiivinen luokkansa vaiheissa (joko seitsemän tai kymmenen päivää) mahdollistaa maksimaalisen oppimismahdollisuuksia kuluessa tiivistetty ajan. Sarjat tapahtuu noin kolmen kuukauden välein klo IACA kampuksella Laxenburg, Itävalta (Wienin alue) ja opintomatkoihin, mahdollisesti muita eri puolilla maailmaa. IMACC aste tulee yhteensä 120 opintopistettä (eurooppalainen opintosuoritusten ja arvosanojen siirtojärjestelmä), jonka avulla ilmoittautuminen osaksi Tohtorinkoulutusohjelmiin haluttaessa. IACA on tunnustanut Itävallan tasavallan toimielimen jälkeiseen koulutukseen, jonka mukaan IACA opinto-ohjelmia ja akateemiset tutkinnot käsitellään rinnastuvaa oppilaitosten mukaisesti hyväksytyn EU: n Bolognan prosessin. Opiskelijaksi Vaatimukset Perustutkintoa astetta, joka vastaa kandidaatin tutkinto Vähintään kolmen vuoden työkokemus noudattaen työtaistelutoimia, korruption, laki, tarkastus- tai liittyvillä aloilla, yksityisellä tai julkisella sektorilla Taitoa kirjallinen ja suullinen Englanti Pääsymaksu prosessi Jättää sähköisen hakemuksen mukana on vaaditut asiakirjat ja maksamisesta 100 euron hakemusmaksu (ei palauteta). Suuntaviivat Hakumenettely Osallistujat valitaan ottaen huomioon niiden ammatillista ja akateemista... [-]

Videot

IACA Master in Anti-Corruption Studies

Ota yhteyttä

International Anti-Corruption Academy

Osoite, 1. rivi International Anti Corruption Academy Muenchendorfer Strasse 2 Laxenburg
2361 Laxenburg, Itävalta
Verkkosivu https://www.iaca.int/
Puhelin +43 2236 710 718 101