International Anti-Corruption Academy (IACA)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa kansainväliseen korruptionvastainen akatemia

Kansainvälinen korruptionvastainen akatemia (IACA) on kansainvälinen organisaatio perustuu Laxenburg, Itävalta. Se on ensimmäinen maailmanlaajuinen instituutio laatuaan omistettu voittaa nykyiset puutteet osaamiseen ja käytännöistä korruption ja etsivät valtuuttaa ammattilaisia ​​huomisen haasteisiin.

Akatemia tarjoaa standardoidun ja räätälöityjä koulutuksia, korkeakoulututkintoa ohjelmia, mahdollisuuksia vuoropuheluun ja verkostoitumisen korruptionvastaisen aivoriihessä ja benchmarking toimintaan. Se tarjoaa uuden, kokonaisvaltaisen lähestymistavan korruption koulutus ja tutkimus, tuottaa ja helpottaa korruptionvastaisen koulutusta toimijoita kaikilla yhteiskunnan aloilla, ja antaa teknistä tukea ja apua monenlaisia ​​sidosryhmiä. Kansainvälinen yhteistyö, tiedon jakamisen ja kokemusten keskinäinen tuki ovat keskeisiä näkökohtia IACA toimeksiannon.

Organisaatio aloitti Interpolin, YK: n huume- ja rikosjärjestön (UNODC), Euroopan petostentorjuntavirasto (OLAF), Itävallan tasavalta ja muut sidosryhmät. Se tuli kansainvälinen järjestö 8. maaliskuuta 2011, ja on tällä hetkellä vaalipiiristä 71 osapuolta, mukaan luettuna kolme kansainväliset järjestöt. IACA on tarkkailijana YK: n yleiskokoukselle, GRECO ECOSOC ja Kansainvälisen siirtolaisjärjestön (IOM) ja on nimenomaisesti otettu myönteisesti joukko kansainvälisiä päätöslauselmia.

IACA noudattaa maantieteellistä ja kulttuurista monimuotoisuutta ja pyrkii laaja kumppanuuksia julkisen ja yksityisen sektorin laitokset, kansainväliset ja kansalaisjärjestöt, ja kansalaisyhteiskunta. Se toimii yhdessä näiden kumppanien yhteistyöhön järjestää korruptionvastaisen koulutus, ja osallistuu muiden kansainvälisten tapahtumien toisena sponsorin tai asiantuntemusta tarjoaja. Lisäksi IACA Dean, tiedekunnan jäseniä, ja johtotason edustajat säännöllisesti (vieras) luento ja osallistua kansainvälisiin korruptionvastaisen neuvotteluja ja työryhmissä, neuvottelukuntia, konferensseja ja kokouksia.

Antaessaan korruptionvastaisen koulutus ja tutkimus, IACA pohjautuu horjumaton pyrkimys huippuosaamiseen, innovatiivisuus ja sitoutuminen tekee itselleen ihmisten saataville ympäri maailmaa.

Lähestymistapamme

51cb676acaa7c

Korruptionvastaisen koulutustarjonta on viime vuosikymmeninä ollut ad hoc parhaimmillaan, usein puuttuu erikoistumista ja kattava kehys. Se on kärsinyt koulutus- partikularismin ja joissakin tapauksissa jopa separatismia, mikä tarjoaa rajallisia tuloksia pitkällä aikavälillä. Vastauksena näihin puutteisiin, IACA: n kokonaisvaltaista lähestymistapaa suunniteltiin.

Lähestymistapaa, joka on kansainvälinen catering eri maailman kolkista ja tarkkailemalla alueellista monimuotoisuutta poikkitieteellistä, jonka mukaan jokaisella temaattinen näkökulma korruptiosta, akateemisen ja käytännöllinen, otetaan huomioon; monialainen yhdistämään ammattilaisille tutkijoiden, julkisen sektorin yksityisen sektorin tutkijoiden kansalaisyhteiskunnan kanssa; integroiva, tarjoamalla tietoa ja käytännön työkaluja sovellettavista eri puolilla maailmaa; ja kestävä, tarjota kestäviä ratkaisuja.

Korruption vastaisen työn olisi tehokasta, harjoittajat täytyy astua ulos niiden erikoisala todella ymmärtää kietoutuvat tavan, jolla tämän uhan ilmenee, ja hyödyntää tietoa muiden alojen samoin kuin niiden erilaiset ikäisensä. Perusteellista korruption vastainen strategia kaikissa järjestelmissä, yhteiskunta tai yritys, eri näkökohtia on otettava huomioon, monialaisia ​​politiikkoja arvioidaan ja kansainväliset ja maakohtaiset menetelmiä tutkitaan.

51cb6740977ad

Missiomme

Tärkeimpänä tehtävänä on tarjota ja helpottaa korruption vastaista koulutusta ammattilaisille ja toimijoita kaikilla aloilla. Tarjoamme tutkimus- ja vuoropuhelu- ja verkottumista, joka kokoaa yhteen alan asiantuntijat mahdollistavat kehittämiseen maadoitettu, kestäviä strategioita ja suuntaviivoja.

Meidän kokonaisvaltainen opetussuunnitelmia käsitellä monenlaisia ​​tieteenalojen ja ruokaa eri puolilla maailmaa. Lisäksi olemme etukäteen ymmärrystä rajat leikkaus ja tuhoisa luonne korruptiosta ja siten edellyttävät laajempaa kontekstualisoinnin. Kannustamme sosiaalista vastuuta kaikilla aloilla ja asenteiden muutosta tässä suhteessa. Olemme vahvasti sitoutuneet kansainväliseen yhteistyöhön, suoran vuoropuhelun ja laajoja kumppanuuksia keinona osaamisen vaihtoa ja suurempaa solidaarisuutta korruption torjunnassa.

Meidän alumniverkostossa säädetään jatkuvasti kokemusten ja parhaiden käytäntöjen keskinäistä teknistä apua ja uusin osaaminen. Näemme meidän alumnien lähettiläinä ja osana kasvava maailmanlaajuinen korruption vastainen liittouma.

Visiomme

Näemme horjumatonta Ei! Korruptioon perusoikeutena kaikille yhteiskunnille. Visiomme on siis merkittävästi edistää maailmanlaajuista korruption ja johtavaksi oppilaitoksessa annettaessa sitä. Olemme kansainvälinen, innovatiivinen ja maailmanlaajuisesti tunnettu osaamiskeskus, jossa annetaan ammattilaisia. Me etukäteen tavoitteita Yhdistyneiden Kansakuntien korruption vastaisen yleissopimuksen, edistää oikeusvaltiota, ja antaa tukea ja teknistä apua valtioille, organisaatioiden, yritysten ja muiden sidosryhmien kanssa.

Korruptio ei tunne rajoja, vaikuttaa kaikkiin maihin ja sektoreiden ja voida korjata perinteisiä opetusmenetelmiä yksin, visiomme on puuttua tähän maailmanlaajuinen ilmiö uudella ja kokonaisvaltaista lähestymistapaa.

Tämä lähestymistapa on:

  • Kansainvälinen - tarkkailemalla alueellista monimuotoisuutta, huoltoon puolilta maailmaa, ja laatimaan mahdollisimman laaja Outreach
  • Poikkitieteellistä - tarjoaa osaamista ja asiantuntemusta eri akateemisten ja ei-akateemisen kentät
  • Monialainen - catering kaikilla yhteiskunnan aloilla
  • Integrative - kuilun kaventamiseen teorian ja käytännön välillä tarjoamalla teoreettista ja käytännön tietoa ja työkaluja
  • Kestävä - pyrkiminen pitkäaikaisia ja kestäviä ratkaisuja ja palveluja

Arvomme

Arvomme heijastavat käytäntöjä. Pidämme rehellisyys, uskottavuus, tilivelvollisuus, avoimuus, eettiset arvot ja ansioihin perustuvia järjestelmiä suurimmassa arvossa. Puolueettomuus ja ylläpitää puolueetonta asemaa ovat myös arvomme. Kaikki työt tulee ajaa huippuosaamista.

Arvostamme suhteita olemme kehittäneet meidän opiskelijoiden, henkilöstön ja sidosryhmien kanssa. Pyrimme varmistamaan maantieteellisen levittäytymisen. Arvomme noudattavat suurten kansainvälisten lahjonnan vastaiset välineet ja yleismaailmallisen ihmisoikeuksien julistuksen. Olemme uskollisia näihin arvoihin, institutionaalisesti ja henkilökohtaisesti, ja committedly ottaa vastuun pysymistä.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:


Päällikön Korruptiontorjunnan Opinnot (MACS)

Opetus kampuksella Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Osa-aikainen 2 vuotta October 2018 Itävalta Laxenburg + 1 lisää

IACA on ensimmäinen kansainvälinen organisaatio ja oppilaitos, joka tarjoaa maailmanlaajuisen jatko-opinto-ohjelman korruptionvastaisessa ja noudattamisessa: Master of Arts in Anti-Corruption Studies (MACS). MACS kokoaa yhteen kaikkialla maailmassa työskentelevät ammattilaiset, joilla on tähän liittyvä työkokemus julkisella ja yksityisellä sektorilla, kansainvälisillä ja valtiosta riippumattomilla järjestöillä, tiedotusvälineillä ja korkeakouluilla. [+]

Tietoja ohjelmasta

IACA on ensimmäinen kansainvälinen organisaatio ja oppilaitos, joka tarjoaa maailmanlaajuisen jatko-opinto-ohjelman korruptiontorjunnassa ja noudattamisessa: Master in Anti-Corruption Studies (MACS) . MACS kokoaa yhteen kaikkialla maailmassa työskentelevät ammattilaiset, joilla on tähän liittyvä työkokemus julkisella ja yksityisellä sektorilla, kansainvälisillä ja valtiosta riippumattomilla järjestöillä, tiedotusvälineillä ja korkeakouluilla.

Rakenne ja opetussuunnitelma

Jokainen seitsemästä MACS-moduulista sisältää 14 op (European Credit Transfer and Accumulation System) -opintoja, ja Master-tutkielma on 22 opintopistettä. MACS-tutkinnolla on siten yhteensä 120 opintopistettä, mikä mahdollistaa opiskelijakoulutukseen osallistumisen.... [-]


Kansainvälinen Master In Corruption Corruption Compliance Ja Kollektiivinen Toiminta (IMACC)

Opetus kampuksella Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Osa-aikainen 2 vuotta November 2018 Itävalta Laxenburg + 1 lisää

Kansainvälinen Master in Corruption Corruption Compliance ja kollektiivinen toiminta (IMACC) on ensimmäinen maisteriohjelma, joka on erityisesti suunniteltu korruption vastaisen toiminnan ja kollektiivisen toiminnan ammattilaisille, jotka ovat mukana liiketoiminnassa. [+]

Tietoja ohjelmasta

Kansainvälinen Master in Corruption Corruption Compliance ja kollektiivinen toiminta (IMACC) -ohjelma on ensimmäinen maisteriohjelma, joka on erityisesti suunniteltu korruption vastaisen toiminnan ja kollektiivisen toiminnan ammattilaisille, jotka ovat mukana liiketoiminnassa. Se on käytännöllinen ja kokonaisvaltainen vastaus jatkuvasti kehittyvään sääntely-ympäristöön ja erikoistuneiden taitojen kysynnän kasvuun. Kahden vuoden ohjelma antaa osallistujille mahdollisuuden päivittää asiantuntemustaan ​​ja lisätä arvoa yrityksilleen ja organisaatioilleen ja jatkaa työskentelyään:

parhaiden käytäntöjen soveltaminen korruption torjunnassa ja sääntöjen noudattamisessaerilaisten riskien tunnistaminen ja lieventäminenkollektiivisen toiminnan aloittaminen ja hallintasisäisiä tutkimuksiajoka perustuu korkeimpien eettisten standardien mukaiseen liiketoimintaan.... [-]

Videot

IACA Master in Anti-Corruption Studies

Ota yhteyttä

International Anti-Corruption Academy

Osoite, 1. rivi International Anti Corruption Academy Muenchendorfer Strasse 2 Laxenburg
2361 Laxenburg, Lower Austria, Itävalta
Verkkosivu https://www.iaca.int/
Puhelin +43 2236 710 718 101