Limak - Austrian Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

LIMAK Austrian Business School kehitettiin yhteistyössä yritysten, teollisuuden, julkisen sektorin ja Johannes Kepler University Linz Perustettiin vuonna 1989 ja on vanhin kauppakorkeakoulu Itävallassa ja yksi vanhimmista Keski-Euroopassa. Ajo idea oli mahdollistaa luomisen lisäksi oppilaitosta Linzissä, kansainvälisesti suuntautunut täydennyskoulutukseen ja kehittämiseen johtajat yritysten ja instituutioiden.

Mikä innovatiivinen ja rohkea hanke on "Linz Management Academy"Aloitettiin vuonna 1989, on tullut yksi arvostetuimmista instituutioiden Keski-Euroopassa. Virstanpylväät historiassa LIMAK Austrian Business School.

Vuosien LIMAK on kehittänyt tietoisesti valittu, yksinomainen verkosto tunnettu kansainvälisten yliopistojen, kuten Richard Ivey Business School Kanadassa ja Tsinghuan yliopistossa Pekingissä Kiinassa ja sen kansainvälisten tiedekunnan laajenee jatkuvasti.

LIMAK nykyisin luonteenomaista kattavan valikoiman alkaen perusasiat johdon ja erikoistuneita lyhyitä ohjelmia (IN.TENSIVE todistus kursseja) laaja MBA-ohjelmia (Management MBA ja Executive MBA) ja yrityskohtaisia ​​pätevyys (LIMAK IN.SPIRE johtamisen kehittäminen). Kohderyhmät ulottuvat kauas Ylä-Itävalta ja Itävallassa ja kuuluu joka tapauksessa saksankielisissä maissa ja naapurimaissa Keski- ja Itä-Euroopassa.

2013

Keväällä 2013 alussa, äskettäin suunniteltu ja parantaa ohjelman salkun LIMAK, joka tarjoaa vieressä Global Executive MBA, seitsemän erikoistunut johdon MBA erilaisiin teollisuuden ja toiminnallisia alueita.

2009

LIMAK Johannes Kepler University Business School laajentanut toimintaansa. He perustivat yhdessä Johannes Kepler University Linz (JKU) ja ammattikorkeakoulun Ylä-Itävalta (FH), uusi laitos, joka toimii brändin LIMAK Austrian Business School. Kolme järjestöä siis yhdistävät voimansa.

2008

raskaaksi LIMAK uusi kokonaisvaltainen lähestymistapa räätälöidyt johtamisen kehittämiseen (LIMAK IN.SPIRE), jota on sittemmin käytetty onnistuneesti LIMAK yritysten kanssa.

2007

kehitti LIMAK Johannes Kepler University Business School kokonaan uuden Executive MBA-ohjelma - jonka tarkoituksena on monikansallisten yritysten B2B sektorilla - ainutlaatuinen Saksassa.

2005

LIMAK ja Johannes Kepler University edelleen kasvaa yhdessä. LIMAK on nyt virallisesti "Johannes Kepler University Business School".

2003

kehitti LIMAK ensimmäinen johtoryhmän MBA-ohjelma tunnettu Itävallan konsortio.

1990

käynnistettiin ensimmäinen yleinen johto ohjelma tällä alueella, muutamaa vuotta myöhemmin, ensimmäinen merkittävä kumppanuutta Yhdysvaltain yliopistojen (Emory University / Goizueta Business School), 90-luvun puolivälissä alkaa LIMAK ensimmäinen Innovation Management-ohjelma saksankielisissä maissa tiiviissä yhteistyössä Rotman School of Management University of Toronto MBA alalta.

Sijainnit

Linz

Osoite
Bergschlößlgasse 1
4020 Linz, Ylä-Itävalta, Itävalta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: