MCI MANAGEMENT CENTER INNSBRUCK

Esittely

Lue virallinen kuvaus

AACSB Accredited
MCI

Yrittäjyyteen School®

Management Center Innsbruck liittää yhteen parhaan tieteen, talouden ja konsultointi ainutlaatuinen käsite kansainvälinen Entrepreneurial School® Vuonna 1995/96 kuten tukipilari ainutlaatuinen Innsbruckin Avoin yliopisto konsepti, Management Center Innsbruck on saanut kärkisijalla kansainvälinen maisema korkeakoulutuksen. Nykyään yli 3000 opiskelijaa, 1000 opettajat, 220 kumppanin yliopistojen ympäri maailmaa, ja lukemattomia valmistuneiden ja työnantajien arvo erittäin mitä Entrepreneurial School® on tarjota.

Sen puitteissa "Comprehensive yliopiston Innsbruck" käsite MCI pyrkii mentori motivoituneita ihmisiä, jotka haluavat rakentaa tulevaisuuttaan tavoitteellisella täydennyskoulutukseen, heidän henkilökohtaista ja ammatillista kehitystä.

MCI tarjoaa jatko, ei-jatko ja jatko-koulutusohjelmien korkeimmalle ylimmän ja nuorempi johtajia kaikilla johtamisen tasoilla ja oksia. MCI: n ohjelmat keskittyvät kaikilla tasoilla persoonallisuuden ja sisältävät alueita state-of-art tietoa tieteestä ja käytännössä merkitystä yritysten ja yhteiskunnan. Koska kansainvälisesti suuntautunut tieto- ja viestintäkeskus, MCI on avoin uusia näkökulmia, menetelmiä ja projekteja. Rakentavan vuoropuhelun ja osuuskunta kehittäminen tieteidenvälistä osaamista ovat kaksi pilaria opetuksen ja oppimisen MCI.

MCI tukee kilpailukykyä organisaatioiden ja vaikuttaa ammatillistamista liiketoiminnan, hallinnon, politiikan ja kulttuurin. Soveltava tutkimus ja kehitys ovat erityisen arvostettu MCI vahvistamaan innovoinnin paikallisten yritysten ja varmistamiseen suuntautunut opetusta.

Upotettu laaja verkosto suojelijoita, sponsorit ja yhteistyökumppanit, MCI on tärkeä moottorin paikannus Innsbruckin Tirolin ja Itävalta keskuksena akateemisen ja kansainvälisiä kohtaamisia. Naapuruussuhteitamme yhteistyössä yliopiston kanssa Innsbruckin läheisyys vilkas Innsbruckin Vanhankaupungin ja voimakas arkkitehtuuri sijainti ilmentävät filosofian ja tehtävän tämän kansainvälisesti esimerkillistä korkeakoulutuksen keskus.

Kattava yliopisto

Management Center Innsbruck (MCI) on olennainen osa ainutlaatuista "Comprehensive University Innsbruckin" käsite Itävallassa ja on saavuttanut johtavan aseman kansainvälisessä korkeakoulutuksen seurauksena sen käynnissä laatu ja asiakaslähtöisyys. Käsite Comprehensive Innsbruckin yliopiston rakentuu kolmen synergisen pilariin.

Leopold-Franzens-yliopiston Innsbruck

Innsbruckin yliopisto on julkinen yliopisto. Yliopisto perustettiin vuonna 1669, jossa on 16 tiedekuntaa, 27500 opiskelijaa ja 4500 henkilökunnan ja tiedekunnan jäseniä.

Management Center Innsbruck

"Koska pikaveneellä yliopiston, MCI täydentää Alma Mater Oenipontana ja yliopiston palvelukeskus innovatiivisella tavalla." Univ.-Prof. Manfried Gantner, entinen rehtori Leopold-Franzens-yliopiston Innsbruck

University liittyvien instituutioiden & palvelut

Kampukset Innsbruckin yliopiston ja MCI on upotettu laajan yliopistojen liittyvien instituutioiden ja palvelut, joiden yhteydet niiden toiminnan (siirto keskus kuten transidee, aloituksia kuten cast) ja siihen liittyvät palvelut (pankit, kirjakaupoista , kopioida, ravintoloita ja kahviloita jne.)

Tehtävämme

MCI Management Center Innsbruck seuraa käsite Entrepreneurial School®. MCI valtuutetaan motivoituneita ihmisiä saavuttamaan erinomaista suorituskykyä, tarjoaa syvällistä akateemisen osaamisen ja luo innovatiivisia tietotaidon siirtoa vahva kansainvälinen verkosto.

Menestystekijät:

Opetuksen laatu: laadukasta opetusta turvaa asemamme johtavia korkeakoulut Saksan kielen asemasta

Intellectual osuus: älyllisen panos on sovellettu, liiketoiminnan kannalta ja ratkaisu suuntautunut

Kansainvälinen suuntautuminen: Meidän vahva kansainvälinen suuntautuminen luo osaamista, arvovaltaa ja lisäarvoa asiakkaille

Asiakaspalvelu ja palveluhenkisyys: asiakkaan ja palveluhenkisyys on esimerkillinen

Ihmiset ja kulttuuri: yrityskulttuurimme viihtyy keskinäistä luottamusta, sitoutumisesta, yrittäjyyttä ja vastuu yhteiskuntaa

Brändi: MCI: n tuotemerkki on kansainvälisesti tunnettu ja tarkoittaa suorituskyvyn, ammattitaito, tiedon ja osaamisen

verkko: kansainvälinen verkosto luo kilpailuetua ja lisäarvoa sidosryhmillemme

Innovaatio: jatkuva innovointi muodostaa perustan markkina-asemaa ja varmistaa kilpailukykymme

infrastruktuuri: erinomainen infrastruktuuri luo houkuttelevan ja stimuloiva ympäristö

Facta

MCI Management Center Innsbruck tarjoaa 24 kandidaatin ja maisterin ohjelmia ja 5 Executive maisteriohjelmaa aloilla Management & Social Sciences als sekä Tekniikka & Life Sciences.

MCI tietoja ja lukuja

Yli 3200 opiskelijat, 1000 opettajat, 220 kumppanin yliopistojen ja yli 8000 valmistuneet sekä työnantajat ympäri maailmaa, Entrepreneurial School® ottaa jatkuvasti kärkisijoilla pikakyselyt rankingissa ja on kysytty kansainvälinen esimerkki ja kumppani tutkimuksen, opetuksen ja johtamiskoulutusta.

AACSB Accredidation

Johtokunta yhdistyksen Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), joka perustuu Tampa, Yhdysvallat, on hyväksynyt maailmanlaajuisesti AACSB accredidation MCI ensiluokkainen kauppakorkeakoulu. AACSB on perustettu vuonna 1916 kuin "assosciation paras" ja on renownded yliopistot kuten Harvard, Yale, Columbia, Berkeley, Cornell ja Chicago keskuudessa perustajajäseniä.

Double FIBAA Premium Seal

Benchmark on asettamia MCI kanssa kaksinkertainen FIBAA Premium Seal myönnettiin syyskuu 2015. Sopimus tehdään ainoastaan ​​yliopistoihin korkeatasoisen huippuosaamisen tutkimuksessa, opetuksessa, johdon ja palveluja. Se, että MCI on myönnetty kaksi Premium Seals on ainutlaatuinen saavutus kansainvälisellä tasolla.

2016 ranking: MCI paras itävaltalainen yliopisto

Vuonna 2016 Universum sijoitusta, MCI oli jälleen voittajan kesken Itävallan yliopistojen: ensimmäinen paikka Best Career Service, ensimmäinen paikka Vahvimmat kiinnitettävä työllistettävyyteen, toinen paikka Tyytyväisimpiä. MCI on ainoa itävaltalainen yliopisto top 3 kaikissa luokissa. Tämä erinomainen tulos on jatkoa MCI: n vaikuttava suorituskyky Universum rankingissa vuosien varrella: huippuyliopisto 2014, 2015 Tyytyväisimpiä 2009, 2010 ja 2011.

Arvokkaalla Trendence Graduate Ilmanpaine Europe 2016 MCI: n pisteet 2,1 oli jälleen parhaan tuloksen, selvästi yli itävaltalainen keskimäärin 2,5 ja Euroopan keskimäärin 2,9. Management Center Innsbruck on myös johdonmukaisesti yksi parhaista rankingissa julkaisemassa Centrum für Hochschulentwicklung (CHE), jossa on 70 paikkaa ylhäältä ryhmissä myönnetty MCI opinto-ohjelmia viime sijoitusta. Lukuisia kansainvälisiä palkintoja ja akkreditoinnit saavutettu viime vuosina, ja jäsenyys arvostetuissa akateemiset organisaatiot ovat vahvistus erinomainen laatu ja korkea asemaa Entrepreneurial School® ja lähde suunta tuleville opiskelijoille yhä monimutkaisemmaksi korkeakoulumarkkinoille.

Management Center Innsbruck on myös johdonmukaisesti yksi parhaista rankingissa julkaisemassa Centrum für Hochschulentwicklung (CHE), jossa on 70 paikkaa ylhäältä ryhmissä myönnetty MCI opinto-ohjelmia viime sijoitusta. Lukuisia kansainvälisiä palkintoja ja akkreditoinnit saavutettu viime vuosina, ja jäsenyys arvostetuissa akateemiset organisaatiot ovat vahvistus erinomainen laatu ja korkea asemaa Entrepreneurial School® ja lähde suunta tuleville opiskelijoille yhä monimutkaisemmaksi korkeakoulumarkkinoille.

todella International

Hakijat 70 ja opiskelijaa 47 kansojen ja tiedekunnan ja henkilökuntaa noin 34 kansakunnat tekevät MCI todella kansainvälinen. Vuonna 2015/16 pelkästään MCI oli noin 350 vaihto-opiskelijaa eri puolilta maailmaa opiskelemaan Entrepreneurial School. MCI 9 koulutusohjelmat ovat täysin johti Englanti. Lisäksi 220 kumppanin yliopistojen ja houkutteleva hengen ja yhteistutkinto-ohjelmien rikastuttaa koulutusohjelma on Entrepreneurial School®.

MCI

Miksi opiskella at MCI?

Kymmenen hyvää syytä opiskeli Entrepreneurial School®

1. Opiskelu missä muut viettävät lomansa

Kaupungin keskeisellä paikalla Italiassa, Sveitsissä ja Saksassa, upeat vuoristomaisemia Tirolin MCI läheisyys Innsbruckin vilkkaassa vanhassakaupungissa, sen synergistinen siteet Innsbruckin yliopiston ja vaikuttavaa arkkitehtuuria kampuksen MCI mentorit motivoitunut on ainutlaatuinen tilanne opiskeluun ja vapaa-ajan.

2. Elävä yliopistokaupunki

Sen 35000 opiskelijoita, Universitiy, konferenssi ja Olympic kaupunki Innsbruckin on yksi suosituimmista yliopisto puolilla Eurooppaa, jolla on rikas oppimisen, akateemisen huippuosaamisen ja vilkas opiskelija kohtaus kannalta kulttuuriin ja asuntoja varten, keskustelu ja kohtaaminen .

3. Erinomainen edellytykset tutkimuksen

Vaativat maahanpääsymenettelyjä muodostavat perustan tutkimuksissa korkeatasoisesti joukkue pienryhmätyöskentely, nopea eteneminen ja vähän näkyviin hinnat. Opetussuunnitelmat on vahva käytännön orientaatio, intensiivistä tukea ja MCI: n sananlaskun palvelusuuntautuneisuuden takaavat laadun oppimiskokemus, henkilökohtainen hyvinvointi ja optimaalisen näkymiä työmarkkinoilla.

4. Huippuluokan opetusta

Sekoitetulla tiedekunnan käsittää MCI oma professorit, vierailevia luennoitsijoita monenlaisia ​​maiden sekä tunnustettu johtajia ja asiantuntijoita toimialoilla, tutkimus ja konsultointi, MCI tarjoaa synerginen yhdistelmä teoriaa ja käytäntöä, joka luo lisäarvoa opiskelijat ja kannustaa heitä laittamaan uuden löydetyn -tietämyksesi.

5. Palvelu on menestys

Ammatillinen kielikeskus suurimmille maailman kielillä, erinomainen kirjasto ja tutkimusten kulmat, nykyisiä e alustoja, tehokas Ura Center työtarjouksia, harjoittelupaikkoja ja kulttuurien koulutusohjelmia, tehokas Startup-Center, laaja urheilu-ohjelma ja erittäin sitoutunut Alumni ja ystävät Club lisäksi rikastuttaa MCI: n koulutusohjelmien ja parantaa uranäkymiä MCI opiskelijoiden ja valmistuneiden.

6. Mennään kansainvälinen

Opiskelijat ja tiedekunnan eri puolilta maailmaa, lukukauden ulkomailla ja opintokokonaisuudet arvostetuissa kumppanin yliopistojen, double-asteen vaihtoehtoja, harjoittelujaksoja, joilla maailmanlaajuisia toimijoita ja erilaisia ​​kansainvälisessä toiminnassa avaa oven kansainvälisiä näkökulmia, kulttuurienvälistä osaamista ja ammatillista kehitystä.

7. Voimakkaat verkko

Tällä MCI, jatkuva yhteistyö yliopistojen, viranomaisten ja eri toimialoilla ovat avain yhdistelmän vakautta ja yrittäjähenkeä. Lisäksi se edistää yhteyksiä, tarjoaa pääsyn verkkoihin ja tuottaa kansainvälisen hyväksynnän eduksi opiskelijat. Vahvat siteet johtavien edustajien kanssa maailman liike, korkeakoulujen, politiikan, yhteiskunnan ja taiteen sekä lukuisia ystäviä ja suojelijoita MCI ovat heijastusta ja voimanlähteeksi esimerkillinen avoimuus muulle maailmalle.

8. Onnistunut valmistuneet

Lukuisissa tutkimuksissa ja työntekijän suosittelut, MCI oppilaat menestyivät hyvin käytännön osaamista, kansainvälinen ajattelu, saavutus lähestymistavan, ja vastuuntuntoa ja motivaatiota, jotka ylittävät niiden välittömässä tehtäviään. Se tekee niistä ihmisiä kääntymään vaativissa tilanteissa ja selittää niiden asemaa kaupan ja teollisuuden, kuten on havainnollistettu onnistunut uraa niin paljon MCI valmistuneet.

9. Tehokas tuotemerkki

Kuten Entrepreneurial School®, MCI on tarkoituksellisesti sijoitettu toisin kuin perinteiset yliopistot, yksityiset yliopistot ja ammattikorkeakoulut, joka tarjoaa topquality yhdistelmän käytännönläheisiä opinto-ohjelmia, jatkuvaa koulutusta yliopistotasolla, toimivaltaisen yrityskohtainen tiedon siirtoon ja innovatiivisia startup, kaikki saman vahva, kansainvälisesti suojattujen merkki.

10. Sijalla no. 1

Kirkas paikannus, uskottava merkki ja huippuluokan paikoissa auttaa oppilasta vaikea valinta yliopiston ja koulutusohjelman. Jono erinomaisia ​​tuloksia accrediation menettelyjä, gallupit ja rankingissa ovat vahvistus korkean laadun ja tason hyväksymistä saavuttaa MCI. Ne vahvistavat sen maine ja rakentaa luottamusta yhä monimutkaisemmaksi korkeamman koulutusmarkkinoilla.

Laatu ja Excellence

Academic standardit, käytännön merkitystä, sitoutuminen saavutus, kansainvälinen suuntautuminen, asiantuntijapalvelut ja johdonmukainen laadunvarmistus ovat mahdollistaneet MCI saada jalansijaa kansainvälisillä yliopisto markkinoilla viime vuosina. Johdonmukaisesti vaikuttavia tuloksia akkreditointiprosessien, gallupit ja rankingissa ovat vahvistus MCI: n korkeat laatuvaatimukset ja taso hyväksynnän ja lähde kansainvälinen maine ja luottamus.

Akkreditoinnit & Affiliate

Yrittäjyyden School® on aina ollut sitoutunut jatkuvaan kehittämiseen ja vertailuista oli nopeasti tärkeyden kuuluminen kansallisten ja kansainvälisten akateemisten järjestöjen, akkreditoinnin ja sertifioinnin ohjelmia, ja laaja yhteistyöyliopistoista.

Sijoituksia & Surveys

Mikä luotettavampi tapa voi siellä olla laadun arvioimiseksi yliopiston kuin avulla akateemisen tutkimusten riippumattomien tiedotusvälineiden, ulkoinen päättäjät ja asiakkaita? Tulokset antavat objektiivisuuteen ja avoimuutta ja siten ovat lähde suuntaus nykypäivän yhä monimutkaisempia korkeakoulumarkkinoille. Osallistuminen yliopistojen benchmarking ohjelmia, sijoitukset ja gallupit synnyttää yhteystiedot, dialogi ja vertailu muiden yliopistojen ja luo siten pohjan kehittymiselle, optimointiin ja innovaatio.

Tributes & palkinnot

Lukuisia kunnianosoituksia ja palkintoja tehty MCI opiskelijoita, tiedekunnan ja henkilökunnan ovat selvä todiste, että korkeat laatu- klo Entrepreneurial School®. Palkinnot ja palkinnot kotoa ja ulkomailta ovat heijastusta erinomaisia ​​saavutuksia, asiantuntemusta ja innovatiivisia ideoita saatavilla MCI. Lisätietoja

Laadunhallinta

MCI: n prosessilähtöisiä laatujärjestelmä liittyy laadun tavoitteet ja määritellyt parametrit sen Mission Statement ja menestystekijät. Se takaa täyttäminen lakisääteinen velvollisuus toteuttaa laadunhallinnan keskeisenä ohjausväline toisaalta ja saavuttaa yliopiston laatuun tavoitteet on määritelty sen ajatuksen välillä. Huomioon otetaan myös eurooppalaisten standardien, ulkoinen akkreditointivaatimukset ja tulokset gallupit ja rankingissa.

Sisällyttäminen kaikkien sidosryhmien, prosessi suuntautuminen ja sitoutuminen jatkuvaan parantamiseen ovat keskeisiä periaatteita toteuttamiseen ja edelleen kehittämiseen MCI: n laadunvarmistuksen käsite.

MCI
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MA » Katso MSc »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

European Master Terveystaloustiede & Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta October 2017 Itävalta Innsbruck

Tämä maisteriohjelman valmentaa opiskelijoita uran terveydenhuollon alalla kehittämällä osaamista ja asiantuntemusta terveyden taloustieteen ja politiikan, terveydenhuollon hallinnon, terveydenhuollon lait ja määräykset. [+]

Tiedot lyhyesti Akateeminen tutkinto: Itävallassa: Master of Arts Alankomaissa: Master of Science Italiassa: Laurean Magistrale Norjassa: Master of Philosophy Kesto: 4 lukukautta sis. Diplomityö ja loppukokeet Edellytykset: Yliopiston kandidaatin (mukaan lukien erikoistuminen / suuri) Motivaatio kirje Kansainvälisesti tunnustettu Englanti kielitutkinnon Seuraava käynnistys: Fall 2017 Kieli: Englanti European Health Economics & Management European Master Health Economics and Management (Eu-HEM) on ainutlaatuinen kansainvälinen yhteinen tutkinto-ohjelma, joka tarjoaa tieteidenvälistä tutkimuksia menetelmien ja taloustieteen, hallinta, johtaminen, politiikka, hallinto ja laki neljä Euroopan yliopistoissa. Consortium yhteistyökumppanit ovat: Management Center Innsbruck (MCI) Erasmus Rotterdam (EUR) The University of Bologna (UniBo) Oslon yliopisto (UiO) Tämä maisteriohjelman valmentaa opiskelijoita uran terveydenhuollon alalla kehittämällä osaamista ja asiantuntemusta terveyden taloustieteen ja politiikan, terveydenhuollon hallinnon, terveydenhuollon lait ja määräykset. Eu-HEM on kaksivuotinen 120 op ohjelma, joka tarjoaa kuusi erikoistumisalasta: Management of Healthcare toimielinten Taloudellinen arviointi Terveydenhuollon Health Economics (Research Track) Päätöksenteko Terveydenhuollon globaali terveys Terveydenhuollon rahoitus ja johtaminen Lähdetään yhdenmukaistetun ensimmäisellä puoliskolla kursseja yksi konsortiokumppanit ja riippuen erikoistuminen, he tutkivat ainakin kahdessa yhteistyöyliopistoista. Tällä Management Center Innsbruck, Eu-HEM on yhdistetty tutkimus tarjouksen maisteriohjelman International Health and Social Management. Kansainvälinen koulutus on keskeinen tulevaisuuden johtajia alalla terveydenhuollon. Suoriutuneelle, opiskelijat myönnetään yhteinen tutkinto European Master Health Economics and Management, tunnustettu ja jonka kaikki neljä kumppanin yliopistoissa. Lukuvuosi Talvilukukausi: alkaen lokakuu-tammikuu Summer lukukausi: alkaen maaliskuu-kesäkuu Aika malli: Kokopäivä- Rakenne 1. lukukausi: Fundamental kurssit 2. lukukausi: Erikoistuminen 3. lukukausi: Erikoistuminen 4. lukukausi: Thesis Rakenne ja sisältö European Master Health Economics and Management (Eu-HEM) tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden monialaiseen tutkimuksia menetelmien ja terveystaloustiede, hallinta, johtaminen, terveyspolitiikan, hallinnon... [-]

Master Johto, Viestintä Ja Se

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 4 lukukautta September 2018 Itävalta Innsbruck + 1 lisää

Merkitys tieto- ja viestintätekniikan (ICT) yhteiskunnassamme kasvaa jatkuvasti. Lisäksi kansainvälistyminen ja joustava yhdistelmä yritysten ja niiden rakenteet ovat keskeisiä menestystekijöitä nykyaikaisen yrityksille. [+]

Tiedot lyhyesti Akateeminen tutkinto: Master of Arts in Business / MA tai MA, käyttö korkeakoulututkinnon yhdessä brändin "MCI" hyväksytty Kesto: 4 lukukautta sis. Diplomityö ja loppukokeet Seuraava käynnistys: Fall 2017 Kieli: Englanti Management, Communication & IT Merkitys tieto- ja viestintätekniikan (ICT) yhteiskunnassamme kasvaa jatkuvasti. Lisäksi kansainvälistyminen ja joustava yhdistelmä yritysten ja niiden rakenteet ovat keskeisiä menestystekijöitä nykyaikaisen yrityksille. Innovatiivisia tietotekniikkaratkaisuja parantaa kilpailukykyä ja määritellä viestinnän yritysten ja asiakkaiden. Siksi työmarkkinoilla yhä vaatii erittäin päteviä henkilöitä, jotka kykenevät tehokkaasti käynnissä ja suunnittelu yritysten taustalla vahva johdon koulutuksen yhdistäminen viestintä ja tietojenkäsittelytieteiden. Tiivistä vuoropuhelua globaalin liiketoiminnan asiantuntijoita yhteydessä tutkimus- ja käytännön hankkeita on auttaa oppilaita menestyy niiden tulevan yrittäjän urasta seuraavat meidän motto: Creating Business kautta ihmiset ja teknologia. Tämä ainutlaatuinen maisterin tutkinto-ohjelma tarjoaa myös mahdollisuuden viettää lukukauden yksi kansainvälisen kumppanin yliopistojen ja integroi tärkeä tutkimus retkiä kuten Piilaakson kokemus. Rakenne 1. - 3. lukukautta: opetussuunnitelman 3. lukukausi: International lukukausi mahdollisesti ulkomailla 4. lukukausi: Diplomityö ja tentti plus opintomatkoja Aika malli: Päätoiminen (keskiviikko iltapäivästä lauantaina), osa-aikatyö mahdollinen Lukuvuosi Talvilukukausi: syyskuu-helmikuu Summer lukukausi: puolivälissä maaliskuu-heinäkuu Sisältö Strategic Management & eBusiness (30%) Management Information Systems (25%) Communication & Ihmiset (20%) Applied Research (25%) Pääsyvaatimukset: Kandidaatin tai vastaava tutkinto Business Administration, yhteiskuntatieteiden, viestintä tai tieto- ja viestintätekniikan Valintaprosessi Ura tausta (30%) Kirjallinen pääsykoe (30%) Interview (40%) Sovellus: Online. Pääsy Hakemukset Tutkimuksen ohjelma voidaan jättää milloin tahansa. Hakemukset ottamista Master of Management, Communication & IT-ohjelmasta on toimitettava verkossa käyttämällä standardoitua hakulomakkeen mukana on vaaditut asiakirjat säädetyssä määräajassa. Pääsymaksu määräaika Määräaika: 14 huhtikuu 2017; Online tentti: 26-27... [-]

Master Kansainvälinen Liikkeenjohdon

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 4 lukukautta September 2018 Itävalta Innsbruck + 1 lisää

Maisteriohjelma International Business & Management tarjoaa opiskelijoille joukon syvällinen hallinta ja johtamis- taitoja, jotka ovat välttämättömiä nykypäivän kansainvälisessä toimintaympäristössä. [+]

Tiedot lyhyesti Akateeminen tutkinto: Master of Arts in Business / MA tai MA käyttö korkeakoulututkinnon yhdessä brändin "MCI" hyväksytty Kesto: 4 lukukautta sis. Diplomityö ja loppukokeet Edellytykset: Kandidaatin tai vastaava tutkinto Business & Management, Business Administration, Economics tai tutkimuksia min 80 asiaa opintopistettä Seuraava käynnistys: Fall 2017 Kieli: Englanti International Business & Management Maisteriohjelma International Business & Management tarjoaa opiskelijoille joukon syvällinen hallinta ja johtamis- taitoja, jotka ovat välttämättömiä nykypäivän kansainvälisessä toimintaympäristössä. Käytännönläheistä liikkeenjohdon opetus- yhdistettynä vankka menetelmiin ja tieteellinen perusta antaa opiskelijoille kokonaisvaltaisesti joka avaa lupaavia mahdollisuuksia opiskelijoille lisätä uraansa. Ohjelma on tarjolla kokopäiväistä (luennot tapahtua estetty muodossa viikolla) sekä osa-aikainen malli (luennot järjestetään perjantaisin ja lauantaisin), mikä mahdollistaa opiskelijoiden enemmän joustavuutta niiden tutkimuksissa. Lisäksi opiskelijat tämän ainutlaatuisen maisteriohjelman voi keskittyä etujaan valitsemalla kaksi neljästä erikoisalojen 3. lukukausi. Vuonna 4. lukukauden, opiskelijat voivat valita kansainvälisen lukukauden MCI, kahden viikon ohjelma ulkomailla kumppani yliopistossa, tai koko lukukauden ulkomailla, joissakin tapauksissa jopa mahdollisuus saada kaksois- tai yhteistutkinto. Rakenne 1. - 3. lukukautta: opetussuunnitelma ja valittavissa kaksi neljästä erikoisalojen 4. lukukausi: International Studies, Master Thesis ja tentti Aika malli: Osa-aika ja Full-time Lukuvuosi: Osa-aikainen Talvilukukausi: syyskuu-helmikuu Summer lukukausi: helmi - heinäkuun puolivälissä Perjantaisin 14:30-22:00 ja lauantaisin 08:30-17:00 Kokopäivä- Talvilukukausi: syyskuu - helmikuun puolivälissä Summer lukukausi: maaliskuu - heinäkuun puolivälissä Kurssit ovat yleensä estetty kaksi-kolmepäivä viikossa Sisältö International Business Environment & Strategia (8%) Johtaminen, Human Resources & Change Management (17%) Accounting & Corporate Finance (10%) Process Quality & Global Supply Chain Management (5%) Yrittäjyys Family Business & Digital Business (7%) Marketing, Sales &... [-]

Master Strategisen Johtamisen Ja Laki

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 4 lukukautta September 2018 Itävalta Innsbruck + 1 lisää

Perustuu sen menestyksekkään tähtäimen kansainvälisen liiketoiminnan ohjelma tarjoaa perusteellisen koulutuksen liiketalouden ja strategista johtamista, etenkin monikulttuurisessa, rajat ylittävään yhteydessä. [+]

Tiedot lyhyesti Akateeminen tutkinto: Master of Arts in Business / MA tai MA käyttö korkeakoulututkinnon yhdessä brändin "MCI" hyväksytty Kesto: 4 lukukautta sis. Diplomityö ja loppukokeet Edellytykset: Kandidaatin tai vastaava tutkinto Mngmt. & Law, Business Law, Law & Economics, Economics, Business Admin. tai muiden tutkimusten käsittävät kursseja Strat. Mngmt./Business Admin., Markkinointi, kirjanpito ja oikeus Seuraava käynnistys: Fall 2017 Kieli: Englanti Strategic Management & Law Perustuu sen menestyksekkään tähtäimen kansainvälisen liiketoiminnan ohjelma tarjoaa perusteellisen koulutuksen liiketalouden ja strategista johtamista, etenkin monikulttuurisessa, rajat ylittävään yhteydessä. Vahva painotetaan kansainvälisen liikejuridiikan, olennainen ymmärtäminen maailmanlaajuisten yritystoiminnan prosessien ja kehittämistä syvällinen johtamistaitoja päättäjien kansainvälisen liiketoiminnan aloilla. Luominen tietoisuutta oikeudellisia kysymyksiä ja yhteyksissä ja tieteidenvälistä arviointia ongelmia sekä oikeudelliselta että taloudelliselta kannalta on edelleen tavoite Master-ohjelma. Rakenne 1. - 3. lukukausi: Core opetussuunnitelma 3. lukukausi: International lukukausi mahdollisesti ulkomailla 4. lukukausi: Master thesis Aika malli: Päätoiminen muoto (keskiviikko iltapäivästä lauantaina), osa-aikatyö mahdollinen Lukuvuosi Talvilukukausi: End of syyskuu-helmikuu Summer lukukausi: maaliskuu-heinäkuu Sisältö Applied taloustieteen (50%) Applied oikeustiede (25%) Poikkitieteellinen projektit & sosiaaliset taidot (15%) Vieras kieli (10%) Pääsyvaatimukset Tutkinnon asiaan Bachelor ohjelmia Valmistuneet muut kandidaatin tai jälkeisen ohjelmaa kattavat kursseja strategisen johtamisen / liiketalous, kansainvälinen liiketoiminta, markkinointi, ohjaamalla / kirjanpito ja laki (yhteensä vähintään 120 op) Valintaprosessi Ura tausta (30%) Kirjallinen pääsykoe (30%) Interview (40%) Sovellus: Online. Pääsy Hakemukset Tutkimuksen ohjelma voidaan jättää milloin tahansa. Hakemukset ottamista tutkimukseen ohjelmasta on toimitettava verkossa käyttämällä standardoitua hakulomakkeen mukana on vaaditut asiakirjat kuluessa hakuajan päättymistä. Pääsymaksu määräajat Määräaika: 14 huhtikuu 2017; Kirjallinen pääsykoe (verkossa): 4, toukokuu 2017; Haastattelu: 5, toukokuu 2017... [-]

Master Yrittäjyys & Matkailu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 4 lukukautta September 2018 Itävalta Innsbruck + 1 lisää

Master-ohjelma yrittäjyyden & Tourism tarjoaa osallistujille mahdollisuuden kehittää ja keskittyy soveltamaan taitoja ja teorioita, joiden avulla ne voivat tunnistaa ja käyttää markkinamahdollisuuksia niiden ulkopuolella järjestöt. [+]

Tiedot lyhyesti Akateeminen tutkinto: Master of Arts in Business / MA tai MA käyttö korkeakoulututkinnon yhdessä brändin "MCI" hyväksytty Kesto: 4 lukukautta sis. Diplomityö ja loppukokeet Edellytykset: Kandidaatin tai vastaava tutkinto liiketoimintaa tutkimuksissa vähintään 45 opintopistettä alalla taloustieteen / johto Seuraava käynnistys: Fall 2017 Kieli: Saksa Yrittäjyys & Tourism Master-ohjelma yrittäjyyden & Tourism tarjoaa osallistujille mahdollisuuden kehittää ja keskittyy soveltamaan taitoja ja teorioita, joiden avulla ne voivat tunnistaa ja käyttää markkinamahdollisuuksia niiden ulkopuolella järjestöt. Näin he saavat tarvittavat pohja oltava innovatiivisia ja saavuttaa kestävän menestyksen. Ensisijainen opetussuunnitelman tavoitteisiin kuuluu: kerätä ääntä ja soveltava tieto kehittää johdon osaamista ja lähestymistapoja yrittäjyyden matkailualalla; heijastus ja keskustelua keskeisten tarvittavan osaamisen kehittämiseksi yrittäjyyteen ja kulttuurien johtamistaitoja; opiskelijat hankkivat syvällinen ja käytäntöön perustuva tieto strategisen ja operatiivisen markkinoinnin ja opetella ammattimaisesti soveltaa tätä tietämystä matkailu- ja vapaa-aika; kehittäminen keskeisiä taitoja ja osaamista tarvitaan johtaa perheyrityksissä matkailualalla; kehittäminen vankkoja teoriaa markkinoiden suuntauksista ja niiden vaikutuksista kansainväliseen matkailuun; kerätä vankka ja osaamista käsitellä keskeisiä kysymyksiä hallintaan kohteisiin ja innovaatio. Puitteissa Master koulutusohjelman "Yrittäjyys & Tourism" opiskelijoiden on mahdollisuus valita kaksi innovatiivista erikoisaloja, nimittäin Strategic Management & Tourism (järjestetään saksaksi ja Englanti) Marketing Management & Tourism (pidettiin Englanti) Pääsy Hakemukset Tutkimuksen ohjelma voidaan jättää milloin tahansa. Hakemukset ottamista Master of Entrepreneurship & Tourismus ohjelmasta on toimitettava verkossa käyttämällä standardoitua hakulomakkeen mukana on vaaditut asiakirjat säädetyssä määräajassa. Pääsymaksu määräajat Määräaika: 14 huhtikuu 2017; Online tentti: 04 toukokuu 2017; Haastattelu: 05, toukokuu 2017 Määräaika: 16, kesäkuu 2017; Online tentti: 6, heinäkuu 2017; Haastattelu: 06, heinäkuu 2017 Useita sovelluksia hyväksytty! Vastauksena... [-]

MSc

Hallita Ympäristö-, Prosessi Ja Energiatekniikka

Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 4 lukukautta October 2017 Itävalta Innsbruck + 1 lisää

Maisteri Environmental, Process & Energy Engineering tarjoaa laadukasta koulutusta tekniikan erinomaiset uramahdollisuuksista aloilla vihreän teknologian. [+]

Tiedot lyhyesti Akateeminen tutkinto: Diplomi-insinööri / MSc. Käyttö korkeakoulututkinnon yhdessä brändin "MCI" hyväksytty Kesto: 4 lukukautta sis. Diplomityö ja loppukokeet Edellytykset: Kandidaatin tai vastaava tutkinto asiaankuuluvat tutkimukset tai tutkimukset käsittävät tietyn tason asiaan opintopistettä Seuraava käynnistys: Fall 2017 Kieli: Englanti Ympäristön, Process & Energy Engineering Maisteri Environmental, Process & Energy Engineering tarjoaa laadukasta koulutusta tekniikan erinomaiset uramahdollisuuksista aloilla vihreän teknologian. Kestävyys maailmassa rajalliset resurssit on yhä merkittävä ongelma nykyisissä taloudessa, mikä edellyttää innovatiivisia prosesseja ja teknologioita. Opiskelijat prosessitekniikan klo MCI hankkia erikoisosaamista ja menetelmiin tarvittavaa osaamista valloittaa niin vaativia teknisiä haasteita. Ylimääräisiä luokkia taloustieteen ja laki, maisteriohjelman tarjoaa hyvin perusteltu ja kansainvälisesti asianomaisten yliopistojen koulutusta. UUTTA: valittavat Plant Engineering and Operations Plant engineering on yksi ydinalueet nykyaikaisen prosessitekniikan kokonaisuutena. Aiheita, jotka kuuluvat muun muassa automaatio-, logistiikka, ja laitoksen suunnitteluun. Moduuli sisältää myös käytännön soveltamista esittäminen tietokoneella laitoksen suunnittelun. UUTTA: Valinnainen Chemical Engineering Tämä moduuli, rajapinnassa kemian ja prosessitekniikan, täyttää nykypäivän teollisuuden käsittelemällä ydinkysymykset teollisessa mittakaavassa-up, kemiallinen tuote muotoilu, kehittyneet katalyysi, ja polymeeri kemia. UUTTA: valittavat Environmental Engineering Tämä moduuli käsittelee teknisiä prosesseja ympäristönsuojeluun ja palauttaminen vahingoittuneiden ekosysteemien sekä kehitystä teknologiaan perustuvia ympäristötoimet. Painopiste on veden ja ilman saastumisen valvontaa ja jätteiden käsittelyä ja järjestelmien analyysit. UUTTA: valittavat energiatekniikka Opiskelijat Tämän moduulin voitto tunnettava teknologian tehokkaan, turvallisen, ympäristöystävällisen ja kannattava muuntaminen, varastointi ja käyttö energian kaikissa muodoissaan. * Jollei akkreditointi sen tarkoitettuun muutosten New opetussuunnitelma alkaa syksyllä 2017 Rakenne 1. - 3. lukukausi: Core opetussuunnitelma; Spezialisation 2 valittavien 4. lukukausi: Diplomityö ja loppukokeet Majors: Plant Engineering, Chemical Engineering, Environmental Engineering, energiatekniikka... [-]

Master Mekatroniikka & älyteknologioiden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta October 2017 Itävalta Innsbruck

Master ohjelma Mechatronics & Smart Technologies generoi lisätään mekatroniset arvon ylittävä summa sen osien eli koneenrakennuksen, elektroniikan ja tietotekniikan. [+]

Tiedot lyhyesti Akateeminen tutkinto: Diplomi-insinööri / MSc tai M.Sc. Käyttö korkeakoulututkinnon yhdessä brändin "MCI" hyväksytty Kesto: 4 lukukautta sis. Diplomityö ja loppukokeet Edellytykset: Kandidaatin tai vastaava tutkinto teknisen alan / insinööritieteen tai luonnontieteiden vähintään 75 asiaa opintopistettä Seuraava käynnistys: Fall 2017 Kieli: Englanti Mekatroniikka & Smart Technologies CHE_top_ranked_MediumThe maisteriohjelman in Mechatronics & Smart Technologies generoi lisätään mekatroniset arvon ylittävä summa sen osien eli koneenrakennuksen, elektroniikan ja tietotekniikan. Edelleen kehittäminen ja linkittäminen kolmea peruspilaria ohjelman avaa oven teknologiat, kuten elektronista kuvankäsittelyä, älykäs robotiikka, simulointi ja nopea valmistus. Tukevat luokkia sellaisilla aloilla kuten johtaminen, strategisen johtamisen, markkinoinnin ja liiketalouden, ohjelma on ihanteellinen valmistelu tietoon perustuva uran teollisuudessa ja palvelualoilla maailmanlaajuisesti. sähkötekniikka Mahdollista tuottaa lisäarvoa teollisuuden valmistus- liikkuu yhä suuntaan elektroniikan ja ohjelmistokehityksen. Erikoistuminen sähkötekniikan vastaavasti on keskittyä electrodynamics ja sähkömekaanista simulointi lisäksi sellaisilla aloilla kuten teollisuuselektroniikan, käyttöjen ja ohjelmointi. koneenrakennus Erikoistuminen Mekaaninen valmistautuu mistuneita haasteisiin nykyaikaisen konepaja. Painopiste tässä on simulaatio, hydrauliikka, pneumatiikka ja materiaalitieteiden, ja myös mekaniikka, kone- dynamiikka ja kappaletavaran käsittely. Rakenne 1. - 3. lukukautta: ydin-ohjelman 4. lukukausi: Master thesis Aika Malli: Päätoiminen (pakollinen läsnäolo päivisin maanantaista perjantaihin) Lukuvuosi Talvilukukausi: lokakuu-tammikuu Summer lukukausi: maaliskuu-kesäkuu oikeusperusta Täysin akkreditoitu mukaan Itävallan sääntelyjärjestelmän. Raportti, hyväksyntä ja lausuma AQ Itävalta (Agency for Quality Assurance ja akkreditointi Itävalta). Sisältö Ydinalueen Mechatronics (40%) Major (25%) Projects (15%) Management & avainkompetensseja (10%) Tieteellinen kirjoittaminen | R & D (10%) Pääsyvaatimukset: Valmistuneet kanssa asiaa kandidaatin tutkinto tai tutkinto Valintaprosessi Ura tausta (30%) Kirjallinen koe (20%) Interview (50%) Sovellus: Online. Pääsy Hakemukset Tutkimuksen ohjelma voidaan jättää milloin tahansa.... [-]