TU Wien - Continuing Education Center

Esittely

Lue virallinen kuvaus

TU Wien on jo vuosikymmenien ajan ollut yksi Itävallan tunnetuimmista täydennyskoulutuksen tarjoajista. TU: n kansainvälisesti suuntautunut täydennyskoulutuskeskus (CEC) näkee ensisijaisen tehtävänsä kahtena. Ensinnäkin autetaan tutkinnon suorittaneita hyödyntämään teknisen ja tieteellisen koulutuksen kaikki mahdollisuudet. Toiseksi avaamaan uusia aloja ammatilliselle kehitykselle henkilöille, joilla on aloitteellisuutta ja joilla on asianmukaista käytännön kokemusta. Erilaisten maisteriohjelmien , opiskelijoiden ja alumnien kanssa 94 maasta ja kaikilta mantereilta , huippuluokan tiedekunnasta ja kansainvälisistä akkreditoinnista CEC: n tehtävänä on harjoittaa päivittäin innovaatioiden ja täydennyskoulutuksen seikkailua ja pysyä jatkuvasti mukana muuttuvassa ajassa. .

Laadunvarmistus jatko-opinnoissa

Laadunvarmistuksen ja akkreditoinnin merkitys jatko-opinnoissa on lisääntynyt merkittävästi viime vuosina johtuen valtavasta kasvusta, joka on luonnehdinut jatkokoulutusta kokonaisuutena. Koska tarjolla on jatkuvasti kasvava valikoima tutkimuksia, tunnustetut laatumerkit ja hyväksyntämerkit ovat tärkeimmät kriteerit potentiaalisille ehdokkaille valittaessa tietoinen jatkokoulutuskurssi, joka on korkealaatuinen ja täyttää myös heidän toiveensa.

Eri täydennyskoulutuskurssien objektiivinen ulkoinen arviointi mahdollistaa kansainvälisen vertailun muihin ohjelmiin ja menee pitkälle avoimuuden laatuvaatimusten täyttämiseen. Tämä puolestaan lisää opiskelijoiden ja jatko-opiskelijoiden liikkuvuutta, jolloin ohjelma voi hakea myös kansainvälistä vetovoimaa. Ulkoinen sertifiointi tai akkreditointi on myös osoitus oppilaitoksen akateemisesta painosta ja tekee siitä tietoisen laadunvarmistuksesta ja jatkuvan optimoinnin tarpeesta myös ulkomaailman kannalta. Tällä hetkellä hyväksytyt täydennyskoulutuskeskuksen tietyt ohjelmat

  • FIBAA ("Kansainvälisen liiketalouden akkreditoinnin säätiö")
  • ASIIN ("Akkreditierungsagentur für Studiengänge der Ingenieurwissenschaften, der Informatik, der Naturwissenschaften und der Mathematik eV)
  • RICS ("Royal Institution of Chartered Surveyors") ja
  • CEPI ("Kiinteistöalan ammattien neuvosto")
  • QUESTE-SI ("Kestävän teollisuuden tiede- ja teknologiayliopistojen laatujärjestelmä")

2446_akkreditierungen_1.jpg

Sijainnit

Wien

Continuing Education Center

Osoite
TU Wien
Continuing Education Center
Operngasse 11/017

1040 Wien, Wien, Itävalta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin