University of Salzburg

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Hyvät naiset ja herrat, rakas opiskelijat!

Rehtorina Pariisin Lodron Salzburgin yliopisto, Toivotan teidät lämpimästi tervetulleeksi. Salzburg on yksi, koska sen kauniista maisemista, monia historiallisia nähtävyyksiä ja festivaaleja kauneimmista ja mielenkiintoisimmista kaupungeista maailmassa. Ja: Salzburg on kaupunki, jossa perinne. Prince arkkipiispa Paris Lodron, kaima yliopiston, hän perusti 1622nd Nykyään se koostuu neljästä tiedekuntaa, joissa on noin 18000 opiskelijaa ja 2800 työntekijää. Se on keskus innovatiivista tutkimusta ja tiukasti integroitu kulttuurisen ja taloudellisen elämän Salzburgissa. Sen kansallinen ja kansainvälinen verkottuminen on nykyaikainen tieto napa keskellä Eurooppaa. Voimme olla ylpeitä tästä yliopisto, joka saumattomasti embeds itse sen arkkitehtonisesti mielenkiintoisia rakennuksia kauniissa tunnelmassa kaupungin. Salzburgin yliopisto tarjoaa opiskelijoille laajan valikoiman kursseja tasapainoinen suhde opettajien opiskelijoille. Asemointi yliopiston Salzburgin turvallisen tulevaisuus on erityisen lähellä sydäntäni. Se on asettanut selkeät tutkimuksen painopistealueet, luodaan kehittämissuunnitelma tulevaisuutta ja on nyt merkitty jatkuva kehitys, joka kantaa aina uudet vaatimukset huomioon.

Teidän Heinrich Schmidinger, rehtori Salzburgin ja puheenjohtaja Itävallan yliopiston konferenssissa

Organisaatio ja rakenne

Yliopisto on yksi suurimmista työnantajista maassa ja merkittävä taloudellinen liikkeellepaneva voima liikepaikka Salzburg. Hanketta koordinoi rehtori, rehtori, yliopiston neuvoston ja senaatin. Yliopisto on hänen mukaansa organisaatiokaavio jaettu tiedekunnat, laitokset, School of Education, keskittyy, muut tilat tutkimuksen ja opetuksen, sekä hallintoelimet.

Teologinen tiedekunta

Tiedekunta katolisen teologian on vanhin neljästä tiedekuntien yliopiston Salzburgin, vuodelta 1622. Se koostuu tällä hetkellä neljästä osastosta. Tällä hetkellä tarjotaan seitsemän tutkimusta. Tiedekunta on muun muassa määrittää tieteidenvälisyys, joka on erityisesti sitoutunut opetuksen ja tutkimuksen. Esiteltiin aihe kulttuurienvälisen teologian ja tutkimus uskonnot, joissa muutokset huomioon yhteiskuntapoliittisia.

Oikeustieteellinen tiedekunta

Klo oikeustieteellisen tiedekunnan viidestä tutkimuksesta voidaan kirjoilla. Vuodesta 2004, koulutusala Law and Business on tarjolla samalla tarkennuksella, sisältää nyt tässä tutkimuksessa lähes sama määrä opiskelijoiden opinto oikeuskäytäntöä. Osaamisverkosto lain, liiketoiminnan ja työpaikalla on kosketuksissa taloudelle.

Kulttuurinen ja yhteiskuntatieteet

Kulttuurinen ja yhteiskuntatieteellisessä tiedekunnassa on suurin tiedekunnan Salzburgissa. Se koostuu kahdestatoista osastojen ja tarjoaa yli 30 tutkimuksia. Opiskelijan opettajat kymmenen aiheita valita myös useita kieliä tai historiallista tieteenaloilla. 2012 entinen opettaja ja opettajankoulutus oli yhtenäinen School of Education vastikään perustettu ja asiantuntemusta, jotta sekä laajennettu. Erikoisuutena on poikkitieteellinen maisteriohjelman Euroopan unionin tutkimuksen, joka sisältää myös oikeudellisia, poliittisen tieteen ja talouden sisältää lisäksi humanististen.

Tiedekunta Luonnontieteiden

Luonnontieteet on toiseksi suurin tiedekunta yliopistossa. Koska heidän ammatillinen tieteellistä suuntautumisen, sillä on prosentuaalisesti eniten osittain ulkopuolisen rahoituksen yliopistossa. Tiedekunnan on kahdeksan osastojen, jotka tarjoavat seitsemällä koulutusalalla. Se voi sisältää kaksi teknisiä tutkimuksia opiskelevista, tutkimus insinööritieteiden tarjotaan kaksoistutkinto-ohjelma yliopiston kanssa Münchenin. Erityisen tärkeää on opettajien koulutus luonnontieteissä.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Saksan kieli

Katso FM-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Master Tutkintoa Valtiotieteiden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta October 2018 Itävalta Salzburg

Master Program Political Science valmistelee opiskelijoita akateemisen uran ennen, mutta avasi valmistuneet myös monia mahdollisuuksia yliopistojen ulkopuolisten sektorin toimia. [+]

kapasiteetin kehittäminen

Että Ylempi korkeakoulututkinto Political Science valmistelee opiskelijoita akateemisen uran ennen, mutta avasi valmistuneet myös monia mahdollisuuksia yliopistojen ulkopuolisten sektorin toimia. Tämä tutkinto täyttää erityisesti vastuullista toimintaa julkishallinnossa vuonna sidosryhmien, kansainvälisten järjestöjen ja valtiosta riippumattomien järjestöjen (kansalaisjärjestöjen) alalla PR ja ulko- Professional luokka.

pääsyvaatimukset

Edellytys ottamista Master Program valtio-opin on loppuun asiaa kandidaatin asteen, Fachhochschule kandidaatin tutkinto tai muu vastaava ohjelma tunnustettu kotimaisen tai ulkomaisen jälkeisen oppilaitoksessa.... [-]


Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Kapitelgasse 4-6
Salzburg, 5020 AT