University of Salzburg

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Hyvät naiset ja herrat, rakas opiskelijat!

Rehtorina Pariisin Lodron Salzburgin yliopisto, Toivotan teidät lämpimästi tervetulleeksi. Salzburg on yksi, koska sen kauniista maisemista, monia historiallisia nähtävyyksiä ja festivaaleja kauneimmista ja mielenkiintoisimmista kaupungeista maailmassa. Ja: Salzburg on kaupunki, jossa perinne. Prince arkkipiispa Paris Lodron, kaima yliopiston, hän perusti 1622nd Nykyään se koostuu neljästä tiedekuntaa, joissa on noin 18000 opiskelijaa ja 2800 työntekijää. Se on keskus innovatiivista tutkimusta ja tiukasti integroitu kulttuurisen ja taloudellisen elämän Salzburgissa. Sen kansallinen ja kansainvälinen verkottuminen on nykyaikainen tieto napa keskellä Eurooppaa. Voimme olla ylpeitä tästä yliopisto, joka saumattomasti embeds itse sen arkkitehtonisesti mielenkiintoisia rakennuksia kauniissa tunnelmassa kaupungin. Salzburgin yliopisto tarjoaa opiskelijoille laajan valikoiman kursseja tasapainoinen suhde opettajien opiskelijoille. Asemointi yliopiston Salzburgin turvallisen tulevaisuus on erityisen lähellä sydäntäni. Se on asettanut selkeät tutkimuksen painopistealueet, luodaan kehittämissuunnitelma tulevaisuutta ja on nyt merkitty jatkuva kehitys, joka kantaa aina uudet vaatimukset huomioon.

Teidän Heinrich Schmidinger, rehtori Salzburgin ja puheenjohtaja Itävallan yliopiston konferenssissa

Organisaatio ja rakenne

Yliopisto on yksi suurimmista työnantajista maassa ja merkittävä taloudellinen liikkeellepaneva voima liikepaikka Salzburg. Hanketta koordinoi rehtori, rehtori, yliopiston neuvoston ja senaatin. Yliopisto on hänen mukaansa organisaatiokaavio jaettu tiedekunnat, laitokset, School of Education, keskittyy, muut tilat tutkimuksen ja opetuksen, sekä hallintoelimet.

Teologinen tiedekunta

Tiedekunta katolisen teologian on vanhin neljästä tiedekuntien yliopiston Salzburgin, vuodelta 1622. Se koostuu tällä hetkellä neljästä osastosta. Tällä hetkellä tarjotaan seitsemän tutkimusta. Tiedekunta on muun muassa määrittää tieteidenvälisyys, joka on erityisesti sitoutunut opetuksen ja tutkimuksen. Esiteltiin aihe kulttuurienvälisen teologian ja tutkimus uskonnot, joissa muutokset huomioon yhteiskuntapoliittisia.

Oikeustieteellinen tiedekunta

Klo oikeustieteellisen tiedekunnan viidestä tutkimuksesta voidaan kirjoilla. Vuodesta 2004, koulutusala Law and Business on tarjolla samalla tarkennuksella, sisältää nyt tässä tutkimuksessa lähes sama määrä opiskelijoiden opinto oikeuskäytäntöä. Osaamisverkosto lain, liiketoiminnan ja työpaikalla on kosketuksissa taloudelle.

Kulttuurinen ja yhteiskuntatieteet

Kulttuurinen ja yhteiskuntatieteellisessä tiedekunnassa on suurin tiedekunnan Salzburgissa. Se koostuu kahdestatoista osastojen ja tarjoaa yli 30 tutkimuksia. Opiskelijan opettajat kymmenen aiheita valita myös useita kieliä tai historiallista tieteenaloilla. 2012 entinen opettaja ja opettajankoulutus oli yhtenäinen School of Education vastikään perustettu ja asiantuntemusta, jotta sekä laajennettu. Erikoisuutena on poikkitieteellinen maisteriohjelman Euroopan unionin tutkimuksen, joka sisältää myös oikeudellisia, poliittisen tieteen ja talouden sisältää lisäksi humanististen.

Tiedekunta Luonnontieteiden

Luonnontieteet on toiseksi suurin tiedekunta yliopistossa. Koska heidän ammatillinen tieteellistä suuntautumisen, sillä on prosentuaalisesti eniten osittain ulkopuolisen rahoituksen yliopistossa. Tiedekunnan on kahdeksan osastojen, jotka tarjoavat seitsemällä koulutusalalla. Se voi sisältää kaksi teknisiä tutkimuksia opiskelevista, tutkimus insinööritieteiden tarjotaan kaksoistutkinto-ohjelma yliopiston kanssa Münchenin. Erityisen tärkeää on opettajien koulutus luonnontieteissä.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Saksan kieli

Katso MA »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Master Tutkintoa Valtiotieteiden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta October 2017 Itävalta Salzburg

Master Program Political Science valmistelee opiskelijoita akateemisen uran ennen, mutta avasi valmistuneet myös monia mahdollisuuksia yliopistojen ulkopuolisten sektorin toimia. [+]

kapasiteetin kehittäminen Että Ylempi korkeakoulututkinto Political Science valmistelee opiskelijoita akateemisen uran ennen, mutta avasi valmistuneet myös monia mahdollisuuksia yliopistojen ulkopuolisten sektorin toimia. Tämä tutkinto täyttää erityisesti vastuullista toimintaa julkishallinnossa vuonna sidosryhmien, kansainvälisten järjestöjen ja valtiosta riippumattomien järjestöjen (kansalaisjärjestöjen) alalla PR ja ulko- Professional luokka. pääsyvaatimukset Edellytys ottamista Master Program valtio-opin on loppuun asiaa kandidaatin asteen, Fachhochschule kandidaatin tutkinto tai muu vastaava ohjelma tunnustettu kotimaisen tai ulkomaisen jälkeisen oppilaitoksessa. Lukukausimaksut lankea Master Program opin ilman lukukausimaksuja, kunhan voimassa enintään neljä lukukautta ei ylity. Kuitenkin pieni maksu (tällä hetkellä 18,70 €) ja itävaltalainen ylioppilaskunnan johtuu per lukukausi. Poikkeuksia sovelletaan myös kolmansien maiden kansalaisiin, täällä, lukukausimaksut määrä € 745,42 per lukukausi. Tutkimuksen tavoite ja sisältö MA Political Science on suunnattu BA opiskelijoille, jotka haluavat parantaa akateemisia taitoja, sekä ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita pätevä koulutus. Paitsi antamalla pitkälle erikoistunut materiaalin ja menetelmiin asiantuntemuksen ilmoitettu tavoite Kurssin jotta opiskelijat voivat itsenäisesti kehittää innovatiivista tutkimusta kysymyksiä tätä teoriaa kirjoittamaan menetelmäpohjalle kuulostaa kirjallisia töitä ja esittelemään sen suullisesti vakuuttavia. Lisäksi valmistuneet Tutkimuksen tulisi olla kyky analysoida monimutkaisia ​​poliittisia kysymyksiä itsenäisesti ja kriittisesti sekä arvioida ja perustuu niiden laaja tietämys käytännön toimia tai nimeäminen ratkaisuja ja perusteltu. Miksi Salzburg? On hyviä syitä tutkia MA Political Science in Salzburg: Korkean tason ja kansainvälinen suuntautuminen opetuksen ja tutkimuksen Joustava, yksittäiset tutkimuksen suunnittelu Pienet seminaariryhmissä tehohoito Yhteistyö Salzburgin Centre for European Union Studies (SCEUS) Exchange valtaosin kansainväliset opiskelijat EUS-Masters tutustuttaa Erilaisten (kansainvälinen) Rahoitetut projektit työntekijöiden syntyä erinomainen, kiinnostuneille opiskelijoille myös usein mahdollisuuksia tutkimus- assistentin osallistua näihin hankkeisiin ja kerätä ensin tieteellistä... [-]

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Kapitelgasse 4-6
Salzburg, 5020 AT