University of Salzburg

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Hyvät oppilaat!

Tervetuloa Pariisin Salzburgin yliopisto, ihanteellinen tutkimus! Salzburg on yksi koska se on kaunis maisema pohjois-Länsi-Alpeilla, monia historiallisia nähtävyyksiä ja Festival kauneimmista ja mielenkiintoisimmista kaupungeista maailmassa. Yliopiston upottaa saumattomasti sen arkkitehtonisesti mielenkiintoisia rakennuksia tunnelmallisessa kaupungin. Salzburg on yliopistokaupunki perinteitä. Prince arkkipiispa Paris Lodron, kaima yliopiston, perustettiin vuonna 1622. Nykyään se koostuu neljästä tiedekuntien noin 18000 opiskelijaa ja 2800 työntekijää. Se on keskus innovatiivista tutkimusta ja tiiviisti integroitu kulttuuri- ja talouselämään Salzburgin. Sen kansallinen ja kansainvälinen verkosto, se on nykyaikainen tieto napa Euroopan sydämessä. University of Salzburg tarjoaa opiskelijoille monenlaisia ​​kursseja tasapainoinen suhde opettajien oppilaille. Se on asettanut selkeät tutkimuspainopistettä loi kehittämissuunnitelma tulevaisuutta ja on nyt merkitty jatkuva kehittäminen, joka tukee yhä uusia vaatimuksia.

Reinhard Heinisch johtaja opin puolesta rehtori, professori Heinrich Schmidinger.

Organisaatio ja rakenne

Yliopisto on yksi suurimmista työnantajista maassa ja merkittävä taloudellinen kannustin liikepaikka Salzburgissa. Johtaa rehtori, rehtori, yliopiston neuvoston ja senaatin. Yliopisto on jaettu tiedekunnat, laitokset, School of Education, keskittyy, muiden toimielinten tutkimuksen ja opetuksen ja hallinnon tilat mukaan hänen järjestämisuunnitelma.

Teologinen tiedekunta

Teologisen tiedekunnan on vanhin neljästä tiedekuntien yliopiston Salzburgin ja juontaa juurensa vuoteen 1622nd Se koostuu tällä hetkellä neljästä osastosta. Se tarjosi tällä hetkellä seitsemän tutkimusta. Tiedekunta on muun muassa määrittää monitieteisyyttä, joka on erityisesti sitoutunut opetuksen ja tutkimuksen. Uutuutena on aiheena Kulttuurienvälinen teologia ja tutkimus Uskontojen, jossa otetaan huomioon yhteiskunnallis-poliittisten muutosten.

Tiedekunta

Oikeustieteellisessä tiedekunnassa viidestä tutkimuksesta voidaan rekisteröidä. Vuodesta 2004, koulutusalasta Law and Business on tarjolla samalla tarkennuksella, nyt tämä tutkimukseen kuuluu lähes yhtä monta opiskelijaa kuin tutkimuksessa oikeuskäytäntöä. Tietoon verkko laki, liiketoiminta ja työpaikalla on kosketuksissa taloudelle.

Kulttuuri- ja yhteiskuntatieteellisessä tiedekunnassa

Kulttuurista ja tiedekunta on suurin tiedekunnan Salzburgissa. Se koostuu kahdestatoista osastojen ja tarjoaa yli 30 tutkimuksia. Opiskelijan opettajat on kymmenen aiheita valita myös monta kieltä tai historiallista tieteenaloja. 2012 entinen opettaja ja opettajankoulutuksessa oli yhtenäinen vasta perustetun Kasvatustieteiden ja professionalized sitä ja laajennettu. Erikoisuutena on poikkitieteellinen maisteriohjelman Euroopan unionin tutkimuksen, joka sisältää myös oikeudellisia, poliittisia tieteen ja talouden lisäksi humanististen.

Tiedekunta

Luonnontieteissä on toiseksi suurin yliopiston tiedekunnan. Koska niiden useiden tieteellisten suuntautuminen, se on suurin prosenttiosuus osittain ulkoisen rahoituksen yliopistossa. Tiedekunnan on kahdeksan osastojen jotka tarjoavat seitsemällä koulutusalalla. Se voidaan liittää myös kaksi teknisiä tutkimuksia, tutkimus Engineering tarjotaan kaksinkertainen koulutusohjelma Valtion teknillisen yliopiston Münchenissä. Erityisen tärkeää on opettajankoulutuksesta luonnontieteissä.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Saksan kieli

Katso FM-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Master Tutkintoa Valtiotieteiden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 4 lukukautta October 2018 Itävalta Salzburg

Master Program Political Science valmistelee opiskelijoita akateemisen uran ennen, mutta avasi valmistuneet myös monia mahdollisuuksia yliopistojen ulkopuolisten sektorin toimia. [+]

kapasiteetin kehittäminen

Että Ylempi korkeakoulututkinto Political Science valmistelee opiskelijoita akateemisen uran ennen, mutta avasi valmistuneet myös monia mahdollisuuksia yliopistojen ulkopuolisten sektorin toimia. Tämä tutkinto täyttää erityisesti vastuullista toimintaa julkishallinnossa vuonna sidosryhmien, kansainvälisten järjestöjen ja valtiosta riippumattomien järjestöjen (kansalaisjärjestöjen) alalla PR ja ulko- Professional luokka.

pääsyvaatimukset

Edellytys ottamista Master Program valtio-opin on loppuun asiaa kandidaatin asteen, Fachhochschule kandidaatin tutkinto tai muu vastaava ohjelma tunnustettu kotimaisen tai ulkomaisen jälkeisen oppilaitoksessa.... [-]


Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Kapitelgasse 4-6
Salzburg, Salzburg, 5020 AT