University of Salzburg- Centre of European Union Studies

Esittely

Lue virallinen kuvaus

TERVETULOA Salzburgin KESKUSTA Eurooppa-opintojen

edmunsburg

Salzburg keskus Euroopan unionin Studies (SCEUS) on yritys suunnattu tutkimus peräti kohti koulutusta uuden sukupolven tutkijoita.

Luominen prioriteettijärjestystä Euroopan unionin Studies oli erityisen suotuisa tällä kertaa antanut joukon kehityksestä. Euroopan unioni on tullut ratkaiseva tekijä perustuslakiin Euroopan poliittisten ja sosioekonomisten järjestyksessä. Se on ainutlaatuinen rauhanprojektina joka on onnistunut yhdistämään monia entiset kilpakumppanit ja vihollisia yhdeksi uudeksi oikeusyhteisössä. Silti yleinen menestystarina Euroopan yhdentymisen on toistuvasti osoittanut merkkejä patti ja repeämä. Hylkäämisen jälkeen perustuslakisopimuksen vuonna 2005 ja vaikean ratifiointiprosessin Lissabonin tarjoamalla uusia välineitä päätöksenteon EU aiheuttanut taloudellisen ja talouskriisi todennäköisesti vaatii enemmän johtajuutta ja ylikansallisten taloushallintoa. SCEUS sen tutkimusta käsitellään kysymyksiä institutionaalinen rakenne ja talouden ohjausta Euroopan unionin sekä laajemmat sosiaaliset näkökohdat Euroopan yhdentymisen ja rooli Euroopan unionin globaalina toimijana.

Tärkeä tavoite SCEUS on linkki tutkimuksen ja opetuksen useilla tavoilla: The University of Salzburg on käynnistänyt uuden Master-ohjelman lokakuussa 2005 otsikolla Euroopan unioni Studies. Se on pääasiassa koskee oikeus-, talous- ja valtiotieteiden sekä tukena sosiologiaa, historiaa ja viestinnän. Vuodesta 2008, yliopisto on myös perustanut kolme vuotta Tohtoriohjelma Euroopan unionin tutkimuksen, jota rahoitetaan Sveitsin Humer perusta. Master sekä tohtoriohjelman voiton päässä stipendiaattiohjelmasta suunniteltu kutsua erinomainen tutkijoiden muiden kansainvälisten järjestöjen viettää tutkimus aikaa SCEUS.

Elokuussa 2008 keskus on saanut Jean Monnet -keskuksen.

SCEUS sijaitsee Edmundsburg (Haus für Europa), historiallisessa rakennuksessa aivan kaupungin keskustassa Salzburgin.

Horisontti 2020 - Valinta Euroopassa vuodesta Maastricht

Koska 01 heinäkuu 2015 SCEUS koordinoi 4 vuoden Horisontti 2020 tutkimushankkeessa "valinta Euroopassa vuodesta Maastricht". Tässä löydät yksityiskohtaista tietoa tavoitteista, tutkimusryhmä, konsortion ja tuloksia.

Sijainnit

Salzburg

Osoite
Salzburg Centre of European Union Studies
Mönchsberg 2

5020 Salzburg, Salzburg, Itävalta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin