University of Salzburg Department of Chemistry and Physical Materials

Esittely

Lue virallinen kuvaus

PARIS LODRON SALZBURGIN YLIOPISTO

Pariisin arkkipiispa Paris Lodronin rakentama 1622, Salzburgin yliopisto (PLUS) koostuu nyt neljästä tiedekunnasta (teologia, laki, kulttuuri- ja yhteiskuntatieteet, luonnontieteet), joilla on noin 18 000 opiskelijaa ja 2 800 työntekijää.

Salzburgin yliopisto tarjoaa opiskelijoille monenlaisia ​​Bachelor, Master ja PhD-ohjelmia, joilla tasapainoinen suhde opettajien ja opiskelijoiden kanssa. PLUS-opiskelijoille on tarjolla monenlaisia ​​lisäkoulutoimintoja Sportcenterissä tai eri oppilaitosten kanssa.

TERVETULOA SALZBURGIN PARIS LODRONIN YLIOPISTOSSA!

Hyvät naiset ja herrat,
Rakkaat opiskelijat!
Pariisin Lodronin yliopiston rehtorina tarjoan teille erittäin lämpimästi tervetulleita. Salzburg on kauniiden maisemiensa, monien historiallisten kohteidensa ja festivaalinsa takia yksi maailman kauneimmista ja mielenkiintoisimmista kaupungeista. Ja Salzburg on yliopistokaupunki, jolla on pitkä perinne. Salzburgin yliopisto perusti prinssi arkkipiispa Paris Lodron, yliopiston nimeä vuonna 1622. Nykyään se koostuu neljästä tiedekunnasta, joissa on noin 18 000 opiskelijaa ja 2800 työntekijää. Se on innovatiivisen tutkimuksen keskus, joka on tiiviisti integroitunut Salzburgin kulttuuri- ja talouselämään. Kansallisella ja kansainvälisellä verkottumisellaan se on nykyaikainen osaamiskeskus Euroopan sydämessä. Voimme olla ylpeitä yliopistosta, joka sulautuu saumattomasti arkkitehtonisesti mielenkiintoisiin rakennuksiin tämän kaupungin kauniissa tunnelmassa. Salzburgin yliopisto tarjoaa opiskelijoille laajan valikoiman kursseja, joilla opettajien tasapainoinen suhde opiskelijoihin. Salzburgin yliopiston sijoittaminen turvalliseen tulevaisuuteen on erityisen lähellä sydäntäni. Se on asettanut itselleen selkeät tutkimusponnistelut, luonut tulevaisuuden kehityssuunnitelman, ja sille on ominaista jatkuva kehittäminen ja uusien haasteiden kohtaaminen.
Ystävällisin terveisin,
Heinrich Schmidinger, Salzburgin yliopiston rehtori

TERVETULOA PARIS-LODRON-YLIOPISTON SALZBURGIN MATERIAALIN KORKEAKOULU- JA FYSIKAALISIIN

Teknologiat, jotka käsittelevät nykyisiä globaaleja haasteita, riippuvat voimakkaasti materiaalien kehityksestä. Nykyaikaisten materiaalien parantaminen sekä uuden sukupolven materiaalien suunnittelu edellyttävät luonnontieteiden perusteellista tuntemusta ja taitoja. Materiaalien kemian ja fysiikan laitos hyödyntää monitieteistä käyttöoikeuttaan, joka liittyy kemian, fysiikan, materiaalitekniikan ja mineralogian aloihin ja joka käsittelee epäorgaanisten materiaalien, nanomateriaalien ja hybridien suunnittelua ja kehittämistä sekä niistä johdettuja toiminnallisia rajapintoja.
Tavoitteenamme on täydellinen tutkimusympäristö materiaalikemian ja fysiikan toteuttamiseksi mahdollisimman korkealla tasolla ja luoda houkutteleva ja kansainvälinen kilpailutekniikka tutkijoille kaikissa uran vaiheissa, MSc- ja PhD-opiskelijoille postdocs- ja junioriryhmän johtajille.

Sijainnit

Salzburg

Osoite
Universität Salzburg
Fachbereich Materialforschung & Physik
Jakob Haringer Strasse 2A

5020 Salzburg, Salzburg, Itävalta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin