University of Vienna

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Wienin yliopisto perustettiin vuonna 1365. Se on vanhin yliopisto saksankielisessä maailmassa ja yksi suurimmista Keski-Euroopassa. Tällä hetkellä noin 91.000 opiskelijaa kirjoilla Wienin yliopiston. 179 kursseja voidaan ottaa, joista 56 ovat Koulutusohjelmat, 112 maisteriohjelmat, 3 Diploma ohjelmat ja 8 FT ohjelmat. Jossa henkilöstö 9.400 työntekijää, 6,700 heistä on akateemisen, Wienin yliopisto on suurin opetus- ja tutkimuslaitos Itävallassa. Sen tavoitteena on ylläpitää erilaisia ​​tutkimuksia, mutta samalla edistää uusia ja innovatiivisia tutkimusaloja, ja luoda uusia verkostoja aiheita.

Tutkimus ja opetus

Tärkein tehtävä ja päämäärä tämän yliopiston piilee luomiseksi ja säilyttämiseksi huipputason tutkimuksen ja opetuksen, joka pidetään yhtenä erottamattomana kokonaisuutena ( "tutkimus-ohjattua"). Vahva panostus tutkimukseen, jossa yhdistyvät perustavanlaatuinen kanssa soveltava tutkimus, tekee tämä University erittäin edulliset jyrkin mielissä. Tutkimusta ja opetusta yliopistossa Wienin käsittävät monenlaisia ​​tiedekuntaa: katolisesta ja protestanttisen teologian, Law, Business and Economics, Computer Science, historialliset ja kulttuurintutkimus, filologia ja kulttuurintutkimus, filosofian ja Kasvatustieteiden, psykologian, yhteiskuntatieteiden, matematiikka, fysiikka, kemia Maahan Sciences, maantieteen, tähtitieteen, Life Sciences, käännöstiede, LIIKUNTATIEDE, ja molekyylibiologian.

Kansainvälinen verkostoituminen

Wienin yliopiston on aina ollut vahvasti suuntautunut kansainvälisen tutkimuksen ja opetuksen ja siksi pyrkii edelleen säilyttämään suhteita muihin maihin. Se on osa Erasmus / Sokrates-ohjelma ja jäsenenä useissa kansainvälisissä verkostoissa kuten ASEA-UNINET, verkosto yliopistojen välillä Capitals of Europe (UNICA), ja Euroopan yliopistojen liiton (EUA).

363 Euroopan yhteistyöyliopistoista, Wienin yliopisto on solminut Erasmus-Kumppanuus 350 yliopistojen. Opiskelijaa noin 130 maista osallistuu yli 10.000 luentoja yliopistossa Wienin vuosittain.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Saksan kieli

Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Msc Ekologian Ja Ekosysteemien

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Itävalta Wien

Master-ohjelma Ekologia ja ekosysteemit (MEC) korjaa perusongelmia ekologian kokonaisvaltaisesti. [+]

Master-ohjelma Ekologia ja ekosysteemit (MEC) korjaa perusongelmia ekologian kokonaisvaltaisesti. Core aiheita ovat roolia organismien toimivuutta ekosysteemien ja tekijöistä ja aikavaihteluja biologisen monimuotoisuuden ja järjestelmien toimintaa. Opinto-ohjelma kestää sekä organismic ja ekosysteemiin perustuvaa lähestymistapaa ekologia - näin täydentäen kaksi liittyvien opetussuunnitelmien Wienin yliopistosta. Nämä ovat ympäristötieteiden laitos, joka on vahvasti juurtunut geotieteiden ja Conservation Biology & Biodiversity Management (saksan kielen), joka on omistettu erityisesti teorian ja käytännön luonnonsuojelun - lajista maisemaan tasolle.

Vuonna MEC, katamme erilaisissa merenkulku-, makeanveden ja maaekosysteemeihin. Nämä vaihtelevat alanko Alpine, ja arktisesta trooppisiin biomes. Tutkijat eri alojen sisällä biologia, kuten kasvitieteen, mikrobiekologiaan, eläintieteen, systeemibiologiaan ja biokemian ovat aktiivisesti MEC. Osallistuvat tiedekunnat tulee osastojen... [-]


Msc Eläintiede

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Itävalta Wien

Maisteriohjelma eläintieteen pyritään opiskelijoille kiinnostunut nykyajan tutkimustyön eläinten elämän muotoja. [+]

Koska osa tieteellistä tutkimusta ryhmä välittää prosessit modernin tieteen. Maisteriohjelma koostuu syvällisesti eräiden eläinten ja ammattimainen käyttö erityisten tutkimusmenetelmien aloilla high-tech morfologia, kuvantaminen ja molekyylibiologia.

Riippuen kurssien valittu koko maisteriohjelman, voit joko jatkaa tohtorin / PhD-ohjelman tai työskennellä aloilla soveltavan tieteen.

perustutkimus yliopistojen, museoiden ja muiden tutkimuslaitosten [-]

Msc Laskennallisen Tieteen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Itävalta Wien

Master of Science koulutusohjelma, laskennallisen tieteen, kouluttaa opiskelijat voivat tulla asiantuntijoiden tietokoneavusteiseen näkökohtia luonnontieteiden. Tämä kehittymässä ja erittäin vaati kenttä on monitieteinen, yhdistää tietotekniikan ja matematiikan tähtitieteen, biologia, kemia ja fysiikka. Ohjelma keskittyy laskennallisesti asiaankuuluvia näkökohtia tutkimus- ja tietojenkäsittelyn kunkin alan tieteen. [+]

Nykyinen luonnontiede domain-erityisongelmia puututaan avulla tieteellistä ja matemaattisia työkaluja ja käännetty tietokoneen algoritmeja. Koska vain laskennallisen analyysin avulla perusteellisesti tutkimusta monimutkainen ja erittäin yhteenliitettyjen verkkojen, Computational Tutkijat käyttävät "tietokone kokeiluja" selvittääkseen ajankohtaisia, kuten:

kosmologisen malleja molekyylilääketiede neuroverkot molekyylidynamiikan lääkekehityksessä hiukkanen ja kvanttifysiikan iso data-analyysi ja koneoppimisen

Tämä monitieteinen maisteri ohjelma erottuu, koska laajan tutkimuksen alueilla MIN-kentät (matematiikan, tietotekniikan / tietojenkäsittelyn, Luonnontieteet - tähtitiede, biologia, kemia, fysiikka). Nämä ovat aina keskustellaan siitä Laskennallisen tieteen näkökulma:... [-]


Msc Liiketalous

Opetus kampuksella Kokopäiväinen October 2018 Itävalta Wien

Master-ohjelma Business Administration (Master BW) on uudistettava perusteellisesti ja aloittaen talvilukukausi 2016/17, tarjoaa mahdollisuuden valita erikoisalojen eri oppiaineissa määrän 80 op und siten muokata yksittäisten tutkimusten paremmin vaatimuksiin ja henkilökohtaisten uran toiveita. [+]

Master-ohjelma Business Administration (Master BW) on uudistettava ja aloittaen talvilukukausi 2016/17, tarjoaa mahdollisuuden valita erikoisalojen eri oppiaineissa määrän 80 op und siten muokata yksittäisten tutkimusten paremmin vaatimuksiin ja henkilökohtaisen uran toiveita.

Lisäksi perehdytään menetelmiä ja välineitä liiketoiminnan aloilla sekä niihin liittyvillä aloilla, kuten Business Law, Taloussosiologia, Business IT, Economics ja tilastot. Valmistuttuaan entinen opiskelija osaa ratkaista hallinnan ongelmia itsenäisesti ja soveltaa hankittujen menetelmä taitoja ratkaista taloudellisia ongelmia.

Lisäksi Master-ohjelma opiskelijat ovat valmiita laajentaa yliopistokoulutuksen osana tohtorin tutkinto kurssi liiketalouden tai liikejuridiikan aihe.... [-]


Maisteri

Msc Kansainvälinen Liiketoiminnan Hallinto

Opetus kampuksella Kokopäiväinen October 2018 Itävalta Wien

Master Ohjelma International Business Administration (Master ihannepaino) tarjotaan uudessa rakenteessa kuin monitieteinen tutkimus ohjelman talven lukukauden 2016/2017. [+]

Master-ohjelma International Business Administration (Master ihannepaino) tarjotaan uudessa rakenteessa kuin monitieteinen tutkimus ohjelman talven lukukauden 2016/2017.

Lisäksi liiketoiminnan hallinnollisia taitoja ja taloudelliset perusteet, opiskelijat on ainutlaatuinen mahdollisuus valita kulttuuri-alue, jolla ne haluavat olla laajasti koulutettuja.

Tällä hetkellä Euroopassa, Afrikassa, Kiinassa, Japanissa, Etelä-Aasiassa, Latinalaisessa Amerikassa ja slaavilaisen alueilla tarjotaan. Kullekin kulttuurin alueen kieltä, historiallinen, sosiologinen ja kulttuurisia taitoja sekä oikeudellista osaamista hankitaan. Nämä ovat perustana tulevalle kansainväliselle työmarkkinoiden vaatimukset.... [-]


Videot

Uni Vienna

University Of Vienna - Image Video 2014

Ota yhteyttä

University of Vienna

Osoite, 1. rivi University of Vienna Universitätsring 1
1010 Wien, Itävalta
Verkkosivu http://www.univie.ac.at/