WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Wienin kauppakorkeakoulu - WU Executive Academy Euroopan johtava yritysyliopisto

Wienin yliopiston kauppakorkeakoulu (WU) on yksi maailman johtavista yliopistoista ja yhdistää ohjelmakantaansa WU Executive Academy . Näihin kuuluvat MBA- ja Master of Laws -ohjelmat, Yliopistotutkinto, Yliopisto-ohjelmat, Mukautetut ohjelmat ja Avoimet ohjelmat. WU Executive Academy on nykyään yksi Keski- ja Itä-Euroopan johtavista jatko-opettajista.

Erinomainen laatu

Osana WU: ta WU Executive Academy akkreditoitu AACSB: lle (Association for Advanced Collegiate School of Business) ja EQUIS (European Quality Improvement System). Lisäksi MBA-ohjelmien laatua on myönnetty AMBA (Association of MBAs) hyväksymisleima. WU: n lisäksi alle 75 kauppakoulua maailmassa ja vain kaksi saksankielisessä maailmassa täyttävät kaikkien kolmen akkreditointielimen korkeat laatuvaatimukset.

Erinomainen luennoitsija

WU Executive Academy toimeenpanovaihto-ohjelmat opettavat vain kansainvälisesti tunnustettuja professoreita ja huippuopettajia. Ne välittävät uusimmat tieteelliset havainnot ja laajat käytännön kannalta tärkeät hallintatyökalut. Ohjelmoidessamme pystyimme houkuttelemaan asiantuntijoita eri puolilta maailmaa puhujina.

Johtajat ja suuret potentiaalit yli 85 maasta

Vuosittain koulutetaan ja koulutetaan yli 2200 johtajaa, ammattilaista ja suurta potentiaalia yli 85 maasta. Opintomatkoja ja kursseja käydään parhaillaan yli 15 maassa ja 3 mantereella.

WU Executive Club - Alumni Club

Alumnimme elävät "elinikäisen oppimisen" periaatteen ja tietävät kuinka tärkeää on olla aina ajan tasalla. Heillä on myös laaja tekninen osaaminen ja erinomaiset johtajuustekijät.

Optimaalinen infrastruktuuri

WU-kampukselle tarjotaan 23 000 opiskelijaa ja 1 500 työntekijää työskentely-, tutkimus-, oppimis- ja opettajavaihtoehtoja sekä optimaalisia puitteita opetukseen ja tutkimukseen. Se sijaitsee myös keskeisellä paikalla erinomaisilla liikenneyhteyksillä ja rajoilla yksi Wienin suurimmista virkistysalueista.

Osana jatkuvaa koulutusohjelmaanmme voit hyötyä viimeisimmistä opetusmenetelmistä, tekniikoista ja infrastruktuurista, jotka on suunniteltu nimenomaan johdonopetukseen.

Sijainnit

Leopoldstadt

Osoite
Welthandelspl. 1, Gebäude EA
1020 Leopoldstadt, Wien, Itävalta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit