WU - Vienna University of Economics and Business

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja WU: sta

WU on tunnettu julkinen liiketalouden yliopisto Wienissä, Itävallassa. WU: lla on kansainvälinen näkymä ja se työskentelee aktiivisesti sosiaalisen vastuunsa toteuttamiseksi tulevaisuuden johtajien koulutuslaitoksena.

Mikä erottaa WU: n

Jos päätät opiskella WU: ssa, et saa vain akateemisesti monipuolista koulutusta, vaan myös pätevyyden ja valmistautumisen, jonka tarvitset vastaamaan liiketoiminnassa ja yhteiskunnassa. WU-opiskelijat hankkivat monipuolisen osaamisjoukon, jota he tarvitsevat auttaakseen vastaamaan aikamme taloudellisiin, sosiaalisiin, oikeudellisiin ja ekologisiin haasteisiin.

3 akkreditointia: EQUIS, AACSB ja AMBA

Alle 1% maailman yliopistoista voi vaatia kolminkertaista akkreditointia kolmen arvostetuimman akkreditointitoimiston EQUIS: n, AACSB: n ja AMBA: n kautta. WU on yksi kuudesta saksankielisen maailman yliopistosta, joka kuuluu tähän yksinomaiseen kouluryhmään.

134731_BBE-Programm-Kern.jpg

© Raimo Rudi Rumpler

Erinomainen tutkimus ja tutkimuksen johtama opetus

WU on koti tutkijoille, jotka kuuluvat tieteenalojensa parhaimpiin. Opiskelijamme hyötyvät myös WU: n tutkimustoiminnasta, koska WU: lla opetetut kurssit perustuvat uusimpiin tutkimustuloksiin sen varmistamiseksi, että tiedot ja taidot, joita WU opettaa opiskelijoilleen, ovat huippuluokan ja ajan tasalla.

WU omaksuu innovaatioita

Innovaatiolla on pitkät perinteet WU: ssa. WU on yliopisto, joka ei vain tunnista nykyisiä suuntauksia, vaan omaksuu ne jo varhaisessa vaiheessa. WU: n viimeaikaisiin innovaatioihin kuuluu kryptoekonomian tutkimusinstituutin perustaminen. Tämä uusi tutkimusalue keskittyy blockchain-tekniikoihin, digitalisointiin ja Internetin tulevaisuuteen.

100 maata: kansainvälinen ympäristö

Wien houkuttelee erittäin kansainvälistä opiskelijajärjestöä, ja WU on koti 23 000 opiskelijalle yli 100 maasta. WU: lla on myös erittäin kansainvälinen tiedekunta. Opiskelijana saat hyötyä kattavasta kokemuksestamme, jonka opettajamme ovat hankkineet arvostetuissa yliopistoissa ympäri maailmaa. Kaikki tämä myötävaikuttaa erittäin kansainväliseen ympäristöön, jota WU tarjoaa.

134732_DSC03359_Andi_Kapounek.jpg

© Raimo Rudi Rumpler

250 kumppaniyliopistoa: maailmanlaajuinen verkosto

Oletko kiinnostunut viettämään lukukauden ulkomailla, esimerkiksi Lontoossa tai Shanghaissa? WU: n noin 240 kumppaniyliopiston verkosto ympäri maailmaa tarjoaa kandidaatin opiskelijoille vaihtomahdollisuuksia Euroopan tunnetuimmissa yliopistoissa, kuten Copenhagen Business School tai Bocconi University, sekä korkean profiilin kouluissa Aasiassa, Australiassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa.

134729_RaimoRudiRumpler-1440.jpg

© Raimo Rudi Rumpler

Urakehitys

WU: n ZBP-urakeskus tarjoaa neuvonta- ja tukipalveluita opiskelijoille auttaakseen heitä löytämään houkuttelevan työpaikan ja tukemaan heidän urakehitystään jo ennen valmistumistaan. Urakeskus julkaisee joka vuosi yli 2000 työpaikkailmoitusta. Se toimii luotettavana yhteyspisteenä, joka auttaa sinua ensimmäisessä vaiheessa kohti unelmauraa. WU: n yrittäjyyskeskuksen perustamisen myötä WU on viime aikoina kiinnittänyt erityistä huomiota aloittaviin yrityksiin ja yrittäjien houkutteleviin uramahdollisuuksiin. Keskuksen perustaminen osoittaa selvästi, että WU tunnustaa innovaatiot ja yrittäjähenkisen ajattelun tulevaisuuden avaintaidoiksi. WU Entrepreneurship Center on yliopiston keskus kaikille opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita perustamaan omaa yritystoimintaa.

Pitkäaikainen yhteys

Alumnit ovat tärkeä osa WU-yhteisöä. Kansainvälisen verkoston, jolla on ympäri maailmaa keskittymiä, verkostoitumistapahtumia, paneelikeskusteluja ja suoran linjan kautta alma materiaalisi - alumnien kanssa - ole yhteydessä WU: hen koko elämän ajan.

134730_RaimoRudiRumpler-6240_Studentlife.jpg

© Raimo Rudi Rumpler

Sijainti

Wien on monien vuosien ajan ollut omistuksessa kärjessä kansainvälisen konsultointiyrityksen Mercerin "elämänlaatu" -luokassa. Viime vuonna Wien oli myös ykkönen "Parhaat kaupungit aloittajille" -listalla, ja tänä vuonna se on kärjessä "10 maailman vihreintä kaupunkia". Campus WU sijaitsee Wienin sydämessä, aivan Prater-puiston vieressä, 6 km²: n vihreä keidas keskellä kaupunkia. Campus WU: lla on moderni arkkitehtuuri, monia viestintäalueita ideoiden vaihtamiseksi ja erilaisia ruokailupaikkoja. Ainutlaatuiset, värikkäitä kampusalueet ovat melkein pieni kaupunki itselleen. Näillä eduilla WU kiinnittää paljon huomiota kansainvälisesti.

Panoramic view of the Campus WU

Sijainnit

Wien

WU (Vienna University of Economics and Business)

Osoite
WU Vienna University of Economics and Business
Welthandelsplatz 1
1020 Vienna

1020 Wien, Wien, Itävalta
Verkkosivusto
Puhelin
+43 1 313360

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Akkreditoinnit