Il Sole 24 ORE Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

24 Ore Business School on kehittänyt innovatiivisen ja erikoistuneiden yritysten koulutus- ja ammatillisen kehityksen ohjelmia, joiden tavoitteena on auttaa vastavalmistuneita juuri alkaneet uransa hankkia uusia tietoja ja taitoja, sekä kypsiä johtajia ja ammattilaisille, jotka tarvitsevat päivittää olemassa olevia taitoja tai kehittää uusia osaamisalueita . Ohjelmat on suunniteltu työskentelevät henkilöt sekä julkisella että yksityisellä sektorilla.

Keskittyminen eri tarpeisiin nuorten johtajien ja ammattilaisten, opetussuunnitelmat päivitetään jatkuvasti ottamaan huomioon uusin liiketoiminnan kehityksestä. Kokeneet julkaisijat taustoja koulutuksessa tunnistaa keskeisiä aiheita, käynnistämällä rikas dialogi asiantuntijoiden välillä, toimittajien ja yli 6000 johtajat, jotka osallistuvat vuosittain. Sole 24 Ore Koulutus Ohjelmien tarkoituksena on tuoda konkreettista perustiedot aloilla taloustieteen, rahoituksen ja hallintaan.

Sole 24 Ore Koulutus ohjelmia ovat:

  • Vuosittaiset Tapahtumat - Erikoistunut maisterin tutkinnot - Executive Master - Kurssit ja konferenssit - E-oppiminen - In-house koulutus - Ammatillinen kehittäminen

Business School tarjoaa:

Kokopäiväinen maisteriohjelman, joka sisältää työkokemuksen kautta saatu harjoittelupaikkoja, jotka tarjoavat nuorille opiskelijoille enemmän kilpailuetua tulla työvoiman korkeammalla tasolla pätevyyden ja osaamisen.

Executive24 Master on suunniteltu kiireisille johtajille ja yrittäjille, joilla on punnittava uransa velvoitteensa niiden tarvetta jatkuvaan oppimiseen dynaamisessa maailmassa. Ohjelma varajäsenet etäopiskelun kampuksella istuntoja mahdollistaa joustavamman opettavainen kokemus.

Master24 on suunniteltu itsensä oppijoille ja perustuu innovatiivisen kaava etäopetuksen joka hyödyntää multimedia-luokassa, joka sisältää pääsyn sekä vuorovaikutusta asiantuntijoiden.

Osallistujat koulutusohjelmien pääsevät Sole 24 Ore n valtavan määrän laadukkaita, multimedia resursseja.

Tiedekunnan kuuluu erittäin päteviä italialaisia ​​ja kansainvälisiä asiantuntijoita, joilla on kokemusta sekä oman alansa sekä luokkahuoneessa. He käyttävät käytännöllistä lähestymistapaa, joka on suunnattu yritysten tarpeisiin ammattilaisia.

150 stipendejä saatavilla opiskelijoille.

Business School on aina kiinnittänyt erityistä huomiota kehittää ja ylläpitää vahvoja suhteita joitakin tärkeimmistä yrityksistä ja konsulttiyritykset Italiassa ja kaikkialla maailmassa. Tällä hetkellä yhteistyötä yli 600 kansainvälisesti arvostettu liikekumppaneita. Tämä verkosto mahdollistaa Sole 24 Ore integroida liiketoiminnan todellisuuden osaksi koulutusohjelmia, mikä tarjoaa vankka ja käytännön sovelluksia oppimiseen.

Sole 24 Ore e-oppimisalustan avulla opiskelijat voivat jakaa asiakirjoja, viestejä ja luoda yhteisön.

Harjoittelu on olennainen osa maisteriohjelman ja ovat tärkeä tilaisuus tutkinnon päästä työmarkkinoille. Laajennetun kontaktiverkosto yrityskaupan, ammatti ja rahoitusala, yhdessä valmisteluun tarjoamia maisteriohjelman, antaa opiskelijoille mahdollisuuden tulla tärkeitä yrityksille niin Italiassa ja ulkomailla.

Ura sijoittaminen seuraa suoriutuneelle maisteriohjelman ja koostuu käyttöön päteviä hakijoita organisaatioille, vastaavat opiskelijoiden ansioluetteloita (curriculum vitae) ja yritysten tarpeisiin. Tavoitteena on varmistaa, että tutkinnon saavat merkityksellisiä ja elämys, joiden avulla ne voivat jatkaa urakehitystä.

Sijainnit

Milano

Il Sole 24 ORE

Osoite
GRUPPO 24ORE Via Monte Rosa 91
20149 Milano, Lombardia, Italia
Puhelin
+39 02 30221

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin