Il Sole 24 ORE Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

24 Ore Business School on kehittänyt innovatiivisen ja erikoistuneiden yritysten koulutus- ja ammatillisen kehityksen ohjelmia, joiden tavoitteena on auttaa vastavalmistuneita juuri alkaneet uransa hankkia uusia tietoja ja taitoja, sekä kypsiä johtajia ja ammattilaisille, jotka tarvitsevat päivittää olemassa olevia taitoja tai kehittää uusia osaamisalueita . Ohjelmat on suunniteltu työskentelevät henkilöt sekä julkisella että yksityisellä sektorilla.

Keskittyminen eri tarpeisiin nuorten johtajien ja ammattilaisten, opetussuunnitelmat päivitetään jatkuvasti ottamaan huomioon uusin liiketoiminnan kehityksestä. Kokeneet julkaisijat taustoja koulutuksessa tunnistaa keskeisiä aiheita, käynnistämällä rikas dialogi asiantuntijoiden välillä, toimittajien ja yli 6000 johtajat, jotka osallistuvat vuosittain. Sole 24 Ore Koulutus Ohjelmien tarkoituksena on tuoda konkreettista perustiedot aloilla taloustieteen, rahoituksen ja hallintaan.

Sole 24 Ore Koulutus ohjelmia ovat:

  • Vuosittaiset Tapahtumat - Erikoistunut maisterin tutkinnot - Executive Master - Kurssit ja konferenssit - E-oppiminen - In-house koulutus - Ammatillinen kehittäminen

Business School tarjoaa:

Kokopäiväinen maisteriohjelman, joka sisältää työkokemuksen kautta saatu harjoittelupaikkoja, jotka tarjoavat nuorille opiskelijoille enemmän kilpailuetua tulla työvoiman korkeammalla tasolla pätevyyden ja osaamisen.

Executive24 Master on suunniteltu kiireisille johtajille ja yrittäjille, joilla on punnittava uransa velvoitteensa niiden tarvetta jatkuvaan oppimiseen dynaamisessa maailmassa. Ohjelma varajäsenet etäopiskelun kampuksella istuntoja mahdollistaa joustavamman opettavainen kokemus.

Master24 on suunniteltu itsensä oppijoille ja perustuu innovatiivisen kaava etäopetuksen joka hyödyntää multimedia-luokassa, joka sisältää pääsyn sekä vuorovaikutusta asiantuntijoiden.

Osallistujat koulutusohjelmien pääsevät Sole 24 Ore n valtavan määrän laadukkaita, multimedia resursseja.

Tiedekunnan kuuluu erittäin päteviä italialaisia ​​ja kansainvälisiä asiantuntijoita, joilla on kokemusta sekä oman alansa sekä luokkahuoneessa. He käyttävät käytännöllistä lähestymistapaa, joka on suunnattu yritysten tarpeisiin ammattilaisia.

150 stipendejä saatavilla opiskelijoille.

Business School on aina kiinnittänyt erityistä huomiota kehittää ja ylläpitää vahvoja suhteita joitakin tärkeimmistä yrityksistä ja konsulttiyritykset Italiassa ja kaikkialla maailmassa. Tällä hetkellä yhteistyötä yli 600 kansainvälisesti arvostettu liikekumppaneita. Tämä verkosto mahdollistaa Sole 24 Ore integroida liiketoiminnan todellisuuden osaksi koulutusohjelmia, mikä tarjoaa vankka ja käytännön sovelluksia oppimiseen.

Sole 24 Ore e-oppimisalustan avulla opiskelijat voivat jakaa asiakirjoja, viestejä ja luoda yhteisön.

Harjoittelu on olennainen osa maisteriohjelman ja ovat tärkeä tilaisuus tutkinnon päästä työmarkkinoille. Laajennetun kontaktiverkosto yrityskaupan, ammatti ja rahoitusala, yhdessä valmisteluun tarjoamia maisteriohjelman, antaa opiskelijoille mahdollisuuden tulla tärkeitä yrityksille niin Italiassa ja ulkomailla.

Ura sijoittaminen seuraa suoriutuneelle maisteriohjelman ja koostuu käyttöön päteviä hakijoita organisaatioille, vastaavat opiskelijoiden ansioluetteloita (curriculum vitae) ja yritysten tarpeisiin. Tavoitteena on varmistaa, että tutkinnon saavat merkityksellisiä ja elämys, joiden avulla ne voivat jatkaa urakehitystä.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia » Katso Summer courses »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Digitaalisen Muuntamisen Markkinointi

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 10 kuukautta October 2018 Italia Milano

Kansainvälinen markkinoinnin markkinoinnin master, digitaalinen transformaatio [+]

Kansainvälinen markkinoinnin markkinoinnin master, digitaalinen transformaatio

Se tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden oppia tunnustetuista ja kokeneista johtajista ja ammattilaisista sekä harjoittelua tärkeissä yrityksissä ja kehittää kestävä verkosto kentällä.

Yrityksen edellämainitut espanjalaiset painokset takaavat konsernin kokemuksen ja suhteet globaaleihin brändeihin.

Kurssin päätyttyä pääkohdat ovat monikansalliset yhtiöt, verkkoviestintäyritykset, mediakeskukset, konsulttiyritykset.

KESTO JA RAKENNE

Ohjelma on järjestetty kahdessa vaiheessa:

Teoria ja käytäntö kuuden kuukauden ajaksi luokkahuoneessa, työpaja- ja yritysvierailuissa (luokat pidetään maanantaista perjantaihin):... [-]


Luxury Management (Milano) - Englanti-ohjelma

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 10 kuukautta November 2018 Italia Milano

Ylellisyystavarat, muoti ja elämäntapa ovat eräs Italian tärkeimmistä osa-alueista. Kansainvälinen ylimmän hallinnan maisteri antaa opiskelijoille osaamista ja kykyjä, joita yritykset tarvitsevat ylellisyysalalla. [+]

YLEISKATSAUS

Ylellisyystavarat, muoti ja elämäntapa ovat eräs Italian tärkeimmistä osa-alueista. Kansainvälinen ylimmän hallinnan maisteri antaa opiskelijoille osaamista ja kykyjä, joita yritykset tarvitsevat ylellisyysalalla.

TAVOITTEET JA AMMATTITAITOkouluttaa opiskelijoita monitieteellisellä pohjalla yhdistämällä luovuus kykyä tulkita ja ennakoida liiketoiminnan kehitystätarjota opiskelijoille mahdollisuuksia oppia ylellisen hyvän sektorin ammattilaisten kokemuksista sekä kehittää tulevaisuuden verkostoja ylellisillä hyvistä markkinoistatarjota pakonomaisia ​​sovelluksia käsitteistä, jotka on oppinut luokkahankkeessa projektityön, käyntien ja opintomatkausten kauttaKESTO JA RAKENNE... [-]

Ota yhteyttä

Il Sole 24 ORE

Osoite, 1. rivi GRUPPO 24ORE Via Monte Rosa 91
20149 Milano, Italia
Puhelin +39 02 30221