Il Sole 24 ORE Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

24 Ore Business School on kehittänyt innovatiivisen ja erikoistuneiden yritysten koulutus- ja ammatillisen kehityksen ohjelmia, joiden tavoitteena on auttaa vastavalmistuneita juuri alkaneet uransa hankkia uusia tietoja ja taitoja, sekä kypsiä johtajia ja ammattilaisille, jotka tarvitsevat päivittää olemassa olevia taitoja tai kehittää uusia osaamisalueita . Ohjelmat on suunniteltu työskentelevät henkilöt sekä julkisella että yksityisellä sektorilla.

Keskittyminen eri tarpeisiin nuorten johtajien ja ammattilaisten, opetussuunnitelmat päivitetään jatkuvasti ottamaan huomioon uusin liiketoiminnan kehityksestä. Kokeneet julkaisijat taustoja koulutuksessa tunnistaa keskeisiä aiheita, käynnistämällä rikas dialogi asiantuntijoiden välillä, toimittajien ja yli 6000 johtajat, jotka osallistuvat vuosittain. Sole 24 Ore Koulutus Ohjelmien tarkoituksena on tuoda konkreettista perustiedot aloilla taloustieteen, rahoituksen ja hallintaan.

Sole 24 Ore Koulutus ohjelmia ovat:

  • Vuosittaiset Tapahtumat - Erikoistunut maisterin tutkinnot - Executive Master - Kurssit ja konferenssit - E-oppiminen - In-house koulutus - Ammatillinen kehittäminen

Business School tarjoaa:

Kokopäiväinen maisteriohjelman, joka sisältää työkokemuksen kautta saatu harjoittelupaikkoja, jotka tarjoavat nuorille opiskelijoille enemmän kilpailuetua tulla työvoiman korkeammalla tasolla pätevyyden ja osaamisen.

Executive24 Master on suunniteltu kiireisille johtajille ja yrittäjille, joilla on punnittava uransa velvoitteensa niiden tarvetta jatkuvaan oppimiseen dynaamisessa maailmassa. Ohjelma varajäsenet etäopiskelun kampuksella istuntoja mahdollistaa joustavamman opettavainen kokemus.

Master24 on suunniteltu itsensä oppijoille ja perustuu innovatiivisen kaava etäopetuksen joka hyödyntää multimedia-luokassa, joka sisältää pääsyn sekä vuorovaikutusta asiantuntijoiden.

Osallistujat koulutusohjelmien pääsevät Sole 24 Ore n valtavan määrän laadukkaita, multimedia resursseja.

Tiedekunnan kuuluu erittäin päteviä italialaisia ​​ja kansainvälisiä asiantuntijoita, joilla on kokemusta sekä oman alansa sekä luokkahuoneessa. He käyttävät käytännöllistä lähestymistapaa, joka on suunnattu yritysten tarpeisiin ammattilaisia.

150 stipendejä saatavilla opiskelijoille.

Business School on aina kiinnittänyt erityistä huomiota kehittää ja ylläpitää vahvoja suhteita joitakin tärkeimmistä yrityksistä ja konsulttiyritykset Italiassa ja kaikkialla maailmassa. Tällä hetkellä yhteistyötä yli 600 kansainvälisesti arvostettu liikekumppaneita. Tämä verkosto mahdollistaa Sole 24 Ore integroida liiketoiminnan todellisuuden osaksi koulutusohjelmia, mikä tarjoaa vankka ja käytännön sovelluksia oppimiseen.

Sole 24 Ore e-oppimisalustan avulla opiskelijat voivat jakaa asiakirjoja, viestejä ja luoda yhteisön.

Harjoittelu on olennainen osa maisteriohjelman ja ovat tärkeä tilaisuus tutkinnon päästä työmarkkinoille. Laajennetun kontaktiverkosto yrityskaupan, ammatti ja rahoitusala, yhdessä valmisteluun tarjoamia maisteriohjelman, antaa opiskelijoille mahdollisuuden tulla tärkeitä yrityksille niin Italiassa ja ulkomailla.

Ura sijoittaminen seuraa suoriutuneelle maisteriohjelman ja koostuu käyttöön päteviä hakijoita organisaatioille, vastaavat opiskelijoiden ansioluetteloita (curriculum vitae) ja yritysten tarpeisiin. Tavoitteena on varmistaa, että tutkinnon saavat merkityksellisiä ja elämys, joiden avulla ne voivat jatkaa urakehitystä.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia » Katso Maisteri » Katso Summer courses » Katso Kurssit »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Maisteri Design Management (Milano) - Italia Polku

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 10 kuukautta October 2018 Italia Milano

Master Design Management on innovatiivinen ja monitieteinen koulutusohjelma, joka pyrkii siirtämään johdon, talouden, johto- ja viestintä, jotka puuttuvat ne, jotka suorittivat teknisiä tutkimuksia, jotta voidaan luoda uusi ammatillinen ja täydellinen, se on pystyy - mukaisesti markkinoiden uusiin tarpeisiin - hallita "projekti" yrityksen sisällä tai tutkimuksen alkaen strategiasta ja suunnittelusta tuotteen / palvelun viestinnän ja vähittäiskaupan näkökohdat. [+]

Master Design Management on innovatiivinen ja monitieteinen koulutusohjelma, joka pyrkii siirtämään johdon, talouden, johto- ja viestintä, jotka puuttuvat ne, jotka suorittivat teknisiä tutkimuksia, jotta voidaan luoda uusi ammatillinen ja täydellinen, se on pystyy - mukaisesti markkinoiden uusiin tarpeisiin - hallita "projekti" yrityksen sisällä tai tutkimuksen alkaen strategiasta ja suunnittelusta tuotteen / palvelun viestinnän ja vähittäiskaupan näkökohdat.

RAKENNE

Master, koko ajan, numero kiinni ja pakollinen läsnäolo, jonka kokonaiskesto on 10 kuukauden joista 6 luokkahuoneessa ja 4 stage.PROGRAMMAIl Master rakenne on seuraava:

Fundamentals hallinta: elementtejä kauppatieteiden organisaatio Design: talous ja teollisuus rakenne Projektinhallinta: hallinta suunnittelun ja innovaatiohankkeiden Innovaatiostrategioita ja liiketoiminnan kehittämiseen Luova prosessi innovaatioiden tukemiseksi suunnittelu suuntautuneita yrityksiä Markkinointi ja viestintä: erilaistua suunnittelu brändinhallinta ... [-]

Maisteri Elintarviketeollisuuden Johto (Parma) - Polku Italian

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 11 kuukautta October 2018 Italia Parma

Master Elintarviketeollisuus Management on monitieteinen ja innovatiivista koulutusta, jonka tavoitteena on siirtää johtamis-, taloudellinen osaaminen, johtamis- ja viestintä nyt tarvitaan toimivat yhteisöt, ja konsulttiyritykset toimivien elintarvike- ja maatalouteen -Ruoka. [+]

Master Elintarviketeollisuus Management on monitieteinen ja innovatiivista koulutusta, jonka tavoitteena on siirtää johtamis-, taloudellinen osaaminen, johtamis- ja viestintä nyt tarvitaan toimivat yhteisöt, ja konsulttiyritykset toimivien elintarvike- ja maatalouteen -Ruoka.

RAKENNE

Master, koko ajan, rajoitettu määrä ja pakollinen läsnäolo, jonka kokonaiskesto on 11 kuukautta lukien 5 6 luokkahuoneessa ja työharjoittelu.

OHJELMA

Kurssi rakentuu seuraavasti:

elintarviketeollisuuden talous Economy ja strategioita Maatalouselintarvikkeiden markkinoilla tietojärjestelmät ja tilastollisia menetelmiä hallintaan markkinoiden brändäysstrategiat Kuluttajakäyttäytyminen Tutkimus ja kehitys elintarvikealalla Laadunvalvonta elintarviketeollisuuden ketjut Järjestelmät ja pakkaamista Poliittiset ja kauppa markkinointi välineet Toimitusketjun hallinta Henkilökohtaisen osaamisen kehittämiseen sekä hallinnointi STAGE ... [-]

Maisteri Energia- Ja Ympäristöasioiden Hallinta (Roma) - Polku Italian

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 9 kuukautta October 2018 Italia Rooma

Master Energy and Environmental Management on suunniteltu tässä hengessä, antaa nuorille tutkinnon teknisiä ja johtamistaitoja tarvitaan tulla tänään ammattitaitoa ja osaamista jatkuvan muutosprosessin tällä tärkeällä alueella. [+]

Yritykset, julkiset laitokset ja kansainvälisten järjestöjen yhä ilmeinen enemmän huomiota tehokkuuteen ympäristökysymykset sekä energian säästön ja ympäristön kestävyyden.

Siten syntyi tarve sisällyttää pitkälle erikoistuneita ammattilaisia ​​pystyy hallitsemaan kehitysohjelmien ja toteuttaa Energy Management suuntautunut innovaatiohankkeisiin, ympäristöjärjestelmä, energia all'efficientismo kanssa huomiota vaikutus uuden teknologian alalla.

Master Energy and Environmental Management on suunniteltu tässä hengessä, antaa nuorille tutkinnon teknisiä ja johtamistaitoja tarvitaan tulla tänään ammattitaitoa ja osaamista jatkuvan muutosprosessin tällä tärkeällä alueella. ... [-]


Maisteri Johtamisen, Strategian Ja Liiketoiminnan Innovaatioita (Milano) - Italia Polku

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 11 kuukautta October 2018 Italia Milano

Master tavoitteena on kouluttaa tulevia johtajia ja yrittäjiä, jotka kykenevät onnistumista yritysten tarjoamalla teknisiä ja johtamistaitoja tarvitaan tulla tänään ammattitaitoa ja osaamista jatkuva muutosprosessi. [+]

Master tavoitteena on kouluttaa tulevia johtajia ja yrittäjiä, jotka pystyvät myötävaikuttamaan yritysten menestystä tarjoamalla teknisiä ja johtamistaitoja tarvitaan tulla tänään ammattitaitoa ja osaamista käynnissä muutosprosessi.

Nämä taidot ovat nykyään olennainen lisäarvoa pätevän tuloa työelämään ja ennen kaikkea toimivat strategisesti tärkeimmillä toiminnot liiketoiminnan kehittämiseen sekä noudattamaan täysin konsultointiliiketoimintaan.

Master tarjoaa myös työkaluja, jotka auttavat ymmärtämään ja toteuttamaan innovaatiojohtamisen ja digitaalisen muutosta.

RAKENNE Master Management, strategia ja innovaatio Enterprise, kokopäiväinen, rajoitettu määrä ja pakollinen läsnäolo, jonka kokonaiskesto on 11 kuukautta, joista 7 luokkahuoneopetusta ja neljän kuukauden harjoitteluja, yritykset tai konsulttiyritykset . ... [-]

Maisteriksi Finanssitoimiala (Milano) - Italia Polku

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 10 kuukautta October 2018 Italia Milano

Master Finanssiryhmä Management tavoitteena on tarjota vastavalmistuneille kanssa teknisiä ja johtamistaitoja välttämätöntä ymmärtää rahoitusmarkkinoiden ja toiminnan pankin ja anna ammattimaisesti meneillään olevassa muutoksia tällä alalla. [+]

Master Pankki ja rahoitus pyrkii tarjoamaan nuorille korkeakoulututkinnon teknisiä ja johtamistaitoja välttämätöntä ymmärtää rahoitusmarkkinoiden ja toiminnan pankin ja anna ammattimaisesti meneillään olevassa muutoksia tällä alalla.

Master on ominaista täydellisyys koulutussuunnitelma, että arvostus opettajien ja suosittelu ja runsaasti kontakteja rahoitusmaailman ja neuvoja ne ovat aina olleet konkreettisia osallistujat mahdollisuuksia päästä työelämään.

RAKENNE

Master Finanssiryhmä Management koko ajan, rajoitettu määrä ja pakollinen läsnäolo kestää yhteensä 10 kuukauden harjoittelun:

Kuusi kuukautta oli yli 120 päivän luokkahuoneessa 4 kuukautta harjoittelun suurten pankkien, rahoituslaitosten, konsulttiyritykset, yritykset. ... [-]

Maisterin Tutkinto Business Communication, Lobbaus Ja Institutionaalisten Suhteiden (Roma) - Polku Italian

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 11 kuukautta October 2018 Italia Rooma

Tavoitteena Master of Business Communication, Lobbaus ja Public Affairs on kouluttaa ammatillisia asiantuntijoita erikoistuneissa suhteista instituutioiden suunnittelussa, suunnittelu ja todentaminen yritysten viestintää toiminnan, politiikan ja painostaneet erittäin toimintakykyinen ja käytännöllinen lähestymistapa. [+]

Tavoitteena Master of Business Communication, Lobbaus ja Public Affairs on kouluttaa ammatillisia asiantuntijoita erikoistuneissa suhteista instituutioiden suunnittelussa, suunnittelu ja todentaminen yritysten viestintää toiminnan, politiikan ja painostaneet erittäin toimintakykyinen ja käytännöllinen lähestymistapa.

Master avulla käyttäjät:

täydellinen taso yliopistokoulutuksen rekrytoimalla asiantuntemusta alalla institutionaalisten suhteiden hallinta; käyttää tieto- ja viestintätekniikkaa lobbaamista ja edunvalvonta; parantaa kautta jatkuva käyttö aktiivisen oppimisen välineitä, yksilöllisiä taitoja edistämiseksi heidän työelämään vuonna connoted asemissa suuri vastuu; varmistetaan jatkuva suhde liike, nojalla osallistuminen todistajia yhteisön toimielinten, julkisten yritysten, yksityisten yritysten ja kolmannen sektorin organisaatioille. RAKENNE ... [-]

Maisterin Tutkinto Elokuva- Ja Audiovisuaalisen Hallinta (Roma) - Polku Italian

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 8 kuukautta October 2018 Italia Rooma

Master Management elokuva- ja audiovisuaalisen yhteistyössä Cinecittà, tarkoituksena on kouluttaa johtohenkilöiden pystyvät tunnistamaan ja hyväksymään strategioita ja hallinnan välineitä tehokasta talous- ja varainhoito audiovisuaalisten ja mediatuotteiden. [+]

Master Management elokuva- ja audiovisuaalisen yhteistyössä Cinecittà, tarkoituksena on kouluttaa johtohenkilöiden pystyvät tunnistamaan ja hyväksymään strategioita ja hallinnan välineitä tehokasta talous- ja varainhoito audiovisuaalisten ja mediatuotteiden.

Tavoitteena on tarjota nuorille erityisesti kiinnostuneita aloittavat tällä alalla, joka on muuttumassa perinpohjaisesti, tarvittavat valmiste kohtaamaan eri vaiheissa, jotka muodostavat tuotanto ja jälkituotanto audiovisuaalisten laitteiden: suunnittelusta tuotantoon ja jälkikäsittely. Tehokas kielenkäyttö, taloudellisen hankkeen johtamisesta, tunnistaminen rahoituslähteiden, jakelun ja viestintä valmiin tuotteen eri alustoilla saatavilla tänään ovat joitakin aiheita on käsiteltävä lukuisia työpajoissa ja yritysten taloa, jotka luonnehtivat Master.... [-]


Maisterin Tutkinto Henkilöresursseihin (Milano) - Italia Polku

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 10 kuukautta October 2018 Italia Milano

Master kokopäiväisesti Human Resources tarjoaa organisointimalleja, uudet hallintatyökalut työllisyyden ja inhimillisten voimavarojen kehittämiseen. [+]

Master kokopäiväisesti Human Resources tarjoaa organisointimalleja, uudet hallintatyökalut työllisyyden ja inhimillisten voimavarojen kehittämiseen.

TARKOITUS

Tavoitteena Master of Human Resources on tarjota vastavalmistuneille kanssa tietoja, taitoja ja tarvittavat välineet toimia tehokkaasti sisällä henkilökohtaisten suunnat kansalliset ja monikansalliset yritykset sekä liikkeenjohdon konsulttitoimisto.

RAKENNE

Master, rajoitettu määrä ja pakollinen läsnäolo ja koko ajan, on täysipäiväistä, joiden kokonaiskesto on 10 kuukauden koulutus mukaan lukien:

6 kuukautta luokkahuoneessa 4 kuukautta työharjoittelun OHJELMA

Master HR-ohjelma seuraa modulaarinen rakenne ja tarjoaa täydellisen ja perusteellisen katsauksen kysymyksiä henkilöstöjohtamisen.... [-]


Maisterin Tutkinto Henkilöresursseihin (Roma) - Polku Italian

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 10 kuukautta October 2018 Italia Rooma

Tavoitteena Master of Human Resources Business School of Il Sole 24 Ore on varustaa vastavalmistuneille kanssa tietoja, taitoja ja tarvittavat välineet toimia tehokkaasti sisällä henkilökohtaisten suunnat kansalliset ja monikansalliset yritykset ja konsulttiyritykset hallinta. [+]

Tavoitteena Master of Human Resources Business School of Il Sole 24 Ore on varustaa vastavalmistuneille kanssa tietoja, taitoja ja tarvittavat välineet toimia tehokkaasti sisällä henkilökohtaisten suunnat kansalliset ja monikansalliset yritykset ja konsulttiyritykset hallinta.

RAKENNE

Master, rajoitettu määrä ja pakollinen läsnäolo ja koko ajan, on täysipäiväistä, joiden kokonaiskesto on 10 kuukauden tarkoitetun koulutuksen

6 kuukautta luokkahuoneessa 4 kuukautta työharjoittelussa. OHJELMA

Master HR-ohjelma seuraa modulaarinen rakenne ja tarjoaa täydellisen ja perusteellisen katsauksen kysymyksiä henkilöstöjohtamisen.

Niistä aiheista, ovat siis oikeudellisten ja hallinnollisten näkökohtien henkilöstöhallinto, teemat liittyvät valintaan, organisaation kehittäminen, arviointi, henkilöstön koulutus ja palkitsemisjärjestelmä. Matkareitti liittyvät näkökohdat sisäistä viestintää ja tiedonhallintaa, monimuotoisuuden hallinta, ja kaikkein innovatiivisia työkaluja hallintaan organisaation muutos, kaikki avainasemassa kehitettäessä liiketoiminnan järjestelmän nykyiset taloudelliset olosuhteet.... [-]


Maisterin Tutkinto Lain Ja Liike (Roma) - Polku Italian

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 10 kuukautta October 2018 Italia Rooma

Vuoteen toimituksellisen johtava tieto Legal Group, Master Law and Business on kattava koulutusohjelma, jonka tavoitteena saada nuoret ammattiin yhtiön lakimies ja oikeusavustaja. [+]

Vuoteen toimituksellisen johtava tieto Legal Group, Master Law and Business on kattava koulutusohjelma, jonka tavoitteena saada nuoret ammattiin yhtiön lakimies ja oikeusavustaja.

Kiitos suojeluksessa Aigi ja tukea eniten lainattu asianajotoimistoista markkinoilla, Master siirtää perusteellista valmistelua suurista oikeudellisia kysymyksiä liittyä yrityksen, erityisesti kauppa- ja yhtiöoikeuteen, kansalliset ja kansainväliset sopimukset, maksukyvyttömyys ja konkurssimenettelyt, yritys- hallinto riita, kansainvälistä oikeutta ja Euroopan yhteisö.

Polku tasalla lainsäädännön ja tarpeiden mukaisesti ja osaamista, jota markkinat, ainutlaatuinen opetustarkoituksiin runsaan varten arvovaltaa osallistuvien opettajien ja tärkeä ammatti tarjoamia mahdollisuuksia tutkinnon aiemmissa versioissa.... [-]


Maisterin Tutkinto Markkinoinnin, Viestinnän Ja Digitaalisen Strategian (Milano) - Italia Polku

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 10 kuukautta October 2018 Italia Milano

Master Markkinointiviestintä ja Digital strategia on intensiivinen jatko-kurssi työskennellä markkinointi-, tietoliikenne- ja digitaalisen maailman. Innovatiivisella ja monitieteinen koulutusohjelma, Master Markkinointi ja Digital viestintästrategiasta antaa osallistujille mahdollisuuden turvattu harjoitteluja monikansalliset yritykset, viestinnän ja web-markkinointi virastot, konsulttiyritykset. [+]

Master Markkinointiviestintä ja digitaalinen strategia on intensiivinen tie valmistumisen jälkeen töihin markkinointi-, tietoliikenne- ja digitaalisen maailman. Innovatiivisella ja monitieteinen koulutusohjelma, Master Markkinointi ja Digital viestintästrategiasta antaa osallistujille mahdollisuuden turvattu harjoitteluja monikansalliset yritykset, viestinnän ja web-markkinointi virastot, konsulttiyritykset.

RAKENNE

Master, koko ajan, rajoitettu määrä ja pakollinen läsnäolo, jonka kokonaiskesto on 10 kuukautta:

6 kuukautta lähiopetusta 4 kuukautta työharjoittelun yrityksissä, virastot ja konsulttiyritykset harjoittavat markkinoinnin ja viestinnän.

Tueksi meidän luokkahuoneessa, on verkko-oppimisympäristön jossa voi kuulla asiakirjoja, monisteet, multimedia kursseja ja vuorovaikutuksessa vertaistensa ja opettajien jopa yhteisöllinen oppiminen.... [-]


Maisterin Tutkinto Markkinoinnin, Viestinnän Ja Digitaalisen Strategian (Roma) - Polku Italian

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 10 kuukautta October 2018 Italia Rooma

Master Markkinointiviestintä ja Digital strategialla pyritään siirtämään osallistujille, innovatiivisella ja monitieteinen opetussuunnitelma, menetelmiä ja markkinoinnin ja viestinnän tekniikoita. Koulutuksen on myös tietoa uuden median ja integrointi verkkoon markkinoinnin ja viestinnän toimintaa. [+]

Master Markkinointiviestintä ja Digital strategialla pyritään siirtämään osallistujille, innovatiivisella ja monitieteinen opetussuunnitelma, menetelmiä ja markkinoinnin ja viestinnän tekniikoita. Kurssi tarjoaa myös Tietämys uuden median ja verkon integrointi markkinointi ja viestintä.

RAKENNE

Master, kokopäiväinen, rajoitettu määrä ja pakollinen läsnäolo, Joiden kesto on yhteensä 10 kuukauden:

6 luokkahuoneopetusta 4 kuukautta työharjoittelun yrityksissä, virastot ja konsulttiyritykset harjoittavat markkinoinnin ja viestinnän. OHJELMA

Maisteriohjelma seuraa modulaarinen rakenne ja tarjoaa täydellisen ja perusteellisen katsauksen kysymyksiä Markkinointi ja viestintä:... [-]


Maisterin Tutkinto Viestinnän Ja Digitaalisen Median (italiaksi)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 9 kuukautta October 2018 Italia Milano

Master Viestintä ja Digital Media on sitoutunut tarjoamaan kirkkaan nuoria ehdokkaita, käytännön ja strategista osaamista tarvitaan tänään viestinnän ammattilaiset. [+]

Master Viestintä ja Digital Media on sitoutunut tarjoamaan kirkkaan nuoria ehdokkaita, käytännön ja strategista osaamista tarvitaan tänään viestinnän ammattilaiset.

RAKENNE

Master Viestintä ja Digital Media, koko ajan, suljettiin ja pakollinen läsnäolo määrä, joiden kesto on yhteensä yhdeksän kuukauden harjoittelun:

Viisi kuukautta luokkahuoneopetusta 4-6 kuukautta työharjoittelussa yrityksissä, mainostoimistot, mediakeskusten konsulttiyritykset

Tueksi lähiopetus, etäopetus istunnot suunnitellaan käyttämällä verkko-oppimisympäristön Business School of Sole 24 Ore, oma web-ympäristössä, jonka kautta, kauko-ohjauksessa, voit kuulla asiakirjoja , monisteet, multimedia kursseja ja vuorovaikutuksessa vertaistensa ja opettajien jopa yhteisöllinen oppiminen. ... [-]


Maisteri Radiosisällön & Management (Milano) - Italia Polku

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 9 kuukautta October 2018 Italia Milano

Uusi Master Radio ja Uusi Media & Content Management on innovatiivinen kurssi järjestämä Il Sole 24 Ore Business School yhteistyössä RDS ja radio 24 ja osoitetaan nuorille opiskelijoille, jotka haluavat aloittaa uransa "sisäpuolella radio ja yleisemmin koko maailmassa maailmaan audio-tuotteita (www, mainonta), sekä nuoret lyhyt kokemus teollisuuden, jotka haluavat parantaa taitojaan ja saada kattava koulutus ja jäsennelty, jotta ammatillisen kasvun. [+]

uuden Master Radio- ja New Media & Content Management Se on innovatiivinen kurssi järjestämä Business School Il Sole 24 Ore yhteistyössä Radio 24 ja RDS ja suunnattu nuorille opiskelijoille, jotka haluavat aloittaa uran kaikille 'sisällä radion ja yleensä maailmassa maailmassa audio tuotteiden (www, mainonta), sekä nuoret, joilla on vähän kokemusta teollisuuden, jotka haluavat parantaa taitojaan ja hankkia koulutusta täysi ja jäsennelty, jotta ammatillisen kasvun.

TARKOITUS

Un Yksi kurssi Italian markkinoilla sellaisiin välineisiin ja asiantuntemusta käsitellä eri ammatit radion maailmassaLuomisesta ohjelma radion toteuttamiseen sovelluksessa, tekijän työtä, että hoitoon liittyviä, markkinoinnin ja tapahtumia. ... [-]


Maisteri Ruoka & Viini Hallinta (Milano) - Italia Polku

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 11 kuukautta October 2018 Italia Milano

Master tavoitteena on kouluttaa uusia ammattinimikkeitä teknisten ja ruokamestaria kanssa laaja tuntemus alan ja elintarviketeollisuuden prosesseissa. [+]

Master tavoitteena on kouluttaa uusia ammattinimikkeitä teknisten ja ruokamestaria kanssa laaja tuntemus alan ja elintarviketeollisuuden prosesseissa.

RAKENNE

Päätoimisen Master, rajoitettu määrä ja pakollinen läsnäolo, kesto on 11 kuukautta (5 6 luokkahuoneessa ja työharjoittelu).

OHJELMA

Ohjelma on jaettu seuraaviin pääkohdat:

Fundamentals hallinta: elementtejä taloustieteen ja liikkeenjohdon ravitsemuksen pääperiaatteista ja ravitsemusoppi Ruoka ja viini ja elintarvikealan järjestelmä Economics ja ruoka yritysjohdon Markkinointi, viestintä ja liiketoiminnan kehittäminen elintarvike- ja viinialan kansainvälistymisstrategiat. Keskity Aasian, Afrikan, USA teknisiä ja johtamistaitoja ruoka ja riskienhallinta oikealle Käynnistäminen käynnistys elintarvikkeiden ja viiniä. STAGE ... [-]

Maisteri Ruoka & Viini Hallinta (Roma) - Polku Italian

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 11 kuukautta October 2018 Italia Rooma

Masters of Food & Wine Business School Il Sole 24 Ore tavoitteena on kouluttaa uusia teknisiä työnkuvat ja ruoka & viini johtajien kanssa perusteellinen käsitys teollisuuden ja elintarviketeollisuuden prosesseissa. [+]

Masters of Food & Wine Business School Il Sole 24 Ore tavoitteena on kouluttaa uusia teknisiä työnkuvat ja ruoka & viini johtajien kanssa perusteellinen käsitys teollisuuden ja elintarviketeollisuuden prosesseissa.

RAKENNE

Master Food & Wine Management koko ajan, rajoitettu määrä ja pakollinen läsnäolo, kesto on 11 kuukautta:

5 kuukautta koko ajan lähiopetusta 6 kuukautta työharjoitteluun tilat viinin ja elintarviketeollisuus OHJELMA

Luokkahuoneessa Ohjelma on jaettu seuraaviin pääkohdat:

Fundamentals hallinta: elementtejä taloustieteen ja liikkeenjohdon ravitsemuksen pääperiaatteista ja ravitsemusoppi Ruoka ja viini ja elintarvikealan järjestelmä Economics ja ruoka yritysjohdon Markkinointi, viestintä ja liiketoiminnan kehittäminen elintarvike- ja viinialan kansainvälistymisstrategiat. Keskity Aasian, Afrikan, USA teknisiä ja johtamistaitoja ruoka ja riskienhallinta oikealle Käynnistäminen käynnistys elintarvikkeiden ja viiniä. ... [-]

Maisteri Taloustieteen Ja Hallintaan 'taiteen Ja Kulttuuriperinnön (Milano) - Italia Polku

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 10 kuukautta October 2018 Italia Milano

Tavoitteena Master koko ajan Taloustieteen of "taiteen ja kulttuuriperinnön on kouluttaa ammattilaisia ​​pystyy sovi suurempien yritysten ja taidelaitosten ja kulttuuriperinnön Italiassa ja ulkomailla, sekä konsulttiyritykset erikoistunut toteutumista taide- ja kulttuurihankkeisiin. [+]

Tavoitteena Master koko ajan Taloustieteen of "taiteen ja kulttuuriperinnön on kouluttaa ammattilaisia ​​pystyy sovi suurempien yritysten ja taidelaitosten ja kulttuuriperinnön Italiassa ja ulkomailla, sekä konsulttiyritykset erikoistunut toteutumista taide- ja kulttuurihankkeisiin.

RAKENNE

Master, koko ajan, suljettiin ja pakollinen läsnäolo määrä, joiden kesto on yhteensä 10 kuukautta 6 luokkahuoneessa ja 4 stage.PROGRAMMAIl kurssi on jaettu kolmeen pääosaan: lähiopetusta, tarkastuksia lopussa kunkin moduuli ja projektityö, harjoittelupaikkoja.

Luokkahuoneessa Ohjelma on jaettu moduuleihin yhteensä 120 päivän luokkahuoneessa ja kasvot, käytännöllinen ja innovatiivinen lähestymistapa, seuraavia asioita: ... [-]


Maisteri Taloustieteen Ja Hallintaan 'taiteen Ja Kulttuuriperinnön (Roma) - Polku Italian

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 10 kuukautta October 2018 Italia Rooma

Tavoitteena Master on kouluttaa ammattilaisia ​​pystyy sovi suurempien yritysten ja taidelaitosten ja kulttuuriperinnön Italiassa ja ulkomailla, sekä konsulttiyritykset erikoistunut luomiseen taide- ja kulttuurihankkeisiin. [+]

Tavoitteena Master on kouluttaa ammattilaisia ​​pystyy sovi suurempien yritysten ja taidelaitosten ja kulttuuriperinnön Italiassa ja ulkomailla, sekä konsulttiyritykset erikoistunut luomiseen taide- ja kulttuurihankkeisiin.

Master erityisesti avulla jäsenet voivat:

Täytä taso yliopistokoulutuksen kautta vuokrauskäytännöt ja asiantuntemusta; Parantaminen yksilön taitojen kautta jatkuva käyttö aktiivisen oppimisen välineitä, jotta voitaisiin edistää sisällyttämistä yhtiön; Varmista jatkuva suhde liike, nojalla osallistuminen todistajia suurten yritysten taidemarkkinoilla ja kulttuuriin. RAKENNE

Master, koko ajan, rajoitettu määrä ja pakollinen läsnäolo, jonka kokonaiskesto on 10 kuukautta (6-4 luokkahuoneessa ja työharjoittelu) .PROGRAMMAIl luokkahuoneessa ohjelma on jaettu seuraaviin aiheisiin:... [-]


Maisteri Urheilussa Liikkeenjohdon (Roma) - Polku Italian

Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Kokopäiväinen 9 kuukautta October 2018 Italia Rooma

Master of Sport Business Management Business School Il Sole 24 Ore tavoitteena on antaa osallistujille teknistä tietämystä ja johtamistaitoja toimia urheilun markkinoilla. [+]

Master Sport Business Management Business School of Il Sole 24 Ore tavoitteena on antaa osallistujille tekninen tietämys ja johtamistaitoja työskennellä urheilun markkinoilla.

Polku, kun johdanto-osa yleensä hallintaan, käsitellään pitkälle integroitu asiantuntija moduuleja:

siirtämistä markkinoinnin tuntemus, taloudellinen ohjaus, varainhankintaa, viestintä ja tapahtumien hallinta; kehittää menettelyt organisointia ja hallinnointia urheilutilojen; analysoida tapoja edistää kehitystä ja henkilöstöhallintoa. RAKENNE

Master, suljettiin ja pakollinen läsnäolo määrä, joiden kesto on yhteensä yhdeksän kuukauden harjoittelun:

85 päivää luokkahuoneopetusta 15 päivän etäopetuksen 4 kuukautta harjoittelun urheiluseurat, järjestöt ja oppilaitokset alan liittoja, yhdistyksiä, monikansalliset yritykset, jotka sijoittavat urheiluteollisuudessa, sekä erikoispalveluja konsulttiyritysten alan. OHJELMA ... [-]

Maisteri Vähittäiskaupan Johtamisen Ja Myynti (Milano) - Italia Polku

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 10 kuukautta October 2018 Italia Milano

Master Henkilökohtainen & Management on suunnattu koulutuksen erikoistunut ja pätevä hahmoja, jotka voi integroida onnistuneesti yhtiön toimintoihin Retail, kauppaa sekä kaupallista, hankkimalla kohdennettu erikoistuminen ja erottuva missä tällä hetkellä yksi muuttuvista alueista paikoilleen. [+]

Master Henkilökohtainen & Management on suunniteltu kouluttaa erikoistuneita ja päteviä lukuja, jotka voidaan integroida menestyksekkäästi yhtiön Vähittäiskauppaan, kauppa- ja myyntihankkimalla kohdennettu erikoistuminen ja erottuva niissä, jotka ovat tällä hetkellä kaikkein muuttuvista alueista lisäys.

Master of Business School of Il Sole 24 Ore on yhteistyön tulos ja vastakkainasettelua joidenkin arvokkaimmista yrityksistä ja pyrkii tarjoamaan nuorille integroituja ja erottuva osaamista mahtua näihin yhä strategisilla aloilla yrityksille liiketoimintaa, ymmärtää käyttäytymistä uuden kuluttajan ja ohjata valintaa jakelukanavia, vaikka digitaalinen.

RAKENNE ... [-]

Maisteri Yritysrahoituksesta Hallinta (Milano) - Italia Polku

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 10 kuukautta October 2018 Italia Milano

Master Corporate Finance Management pyrkii välittää osallistujille tekniikoita ja ihmissuhdetaidot tarvittavat taidot integroida onnistuneesti Talouden hallinta ja valvonta yritysten sisällä pankit ja konsulttiyritykset, kehittämällä erityisiä taitoja laskentaa, viestintää ja käyttöä yritysten taloudellisia tietoja. [+]

Master Corporate Finance Management pyrkii välittää osallistujille tekniikoita ja ihmissuhdetaidot tarvittavat taidot integroida onnistuneesti Talouden hallinta ja valvonta yritysten sisällä pankit ja konsulttiyritykset, kehittämällä erityisiä taitoja laskentaa, viestintää ja käyttöä yritysten taloudellisia tietoja.

RAKENNE

Master Corporate Finance Management, koko ajan, suljettiin ja pakollinen läsnäolo määrä, joiden kesto on yhteensä 10 kuukauden harjoittelun:

120 päivän lähiopetusta 5 vuorokauden etäopetuksen 4 kuukautta työharjoittelun yrityksissä, pankkien ja konsulttiyritykset

Tueksi lähiopetus, etäopetus istunnot suunnitellaan käyttämällä verkko-oppimisympäristön Business School of Sole 24 Ore, oma web-ympäristössä, jonka kautta, kauko-ohjauksessa, voit kuulla asiakirjoja , monisteet, multimedia kursseja ja vuorovaikutuksessa vertaistensa ja opettajien jopa yhteisöllinen oppiminen.... [-]


Maisteri Yritysrahoituksesta Hallinta (Roma) - Polku Italian

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 10 kuukautta October 2018 Italia Rooma

Master Corporate Finance Management on jatko-kurssi, joka pyrkii kouluttamaan tulevia johtajia pystyy toimimaan strategisesti tärkeimmillä sektoreilla seuranta- ja yritysten kehittäminen: talous, hallinnassa ja liiketoiminnan suunnitteluun. [+]

Master Corporate Finance Management on jatko-kurssi, joka pyrkii kouluttamaan tulevia johtajia pystyy toimimaan strategisesti tärkeimmillä sektoreilla seuranta- ja yritysten kehittäminen: talous, hallinnassa ja liiketoiminnan suunnitteluun.

Tavoitteena on erityisesti välittää osallistujille tietoa, teknistä osaamista ja sosiaalisia taitoja tarvitaan nyt integroida onnistuneesti Talouden hallinta ja valvonta yhtiöiden ja konsulttiyritykset kehittämällä taitoja laskentaa, viestintää ja käyttö yritysten taloudellista tietoa.

RAKENNE

Master, koko ajan, rajoitettu määrä ja pakollinen läsnäolo, jonka kokonaiskesto on 10 kuukautta:

6 kuukautta lähiopetusta 4 kuukautta työharjoittelun OHJELMA ... [-]

Master Kauneus Teollisuuden Johto (Milano) - Italia Polku

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 11 kuukautta October 2018 Italia Milano

Master on ominaista sen käytännön ja operatiivisen lähestymistavan opetuksen ja läsnäolo arvostetun suosittelut johtajien ja menestyviä yrittäjiä sekä retkiä ja ulkona istunnoissa suuren teollisuuden tuotemerkkejä. Niistä keskusteltiin, keskittyen erityisesti omistetaan uusia vähittäiskaupan kanavia, sähköinen kaupankäynti, digitaalisen ja uusia työkaluja sosiaalisen median markkinoinnin. [+]

Innovatiivinen ohjelma, jonka tavoitteena hankkia teknisiä ja johtamistaitoja sopivaksi alalla, joka on kauneuden ja hyvinvoinnin, kasvava ja kasvava tarve erityistaitoja.

Opetukset Master, kokonaan italiaksi, Erottuvat käytännön ja toiminnan leikkaus luentoja ja läsnäolo arvostetun todistuksia johtajien ja menestyviä yrittäjiä sekä retkiä ja ulkoilu istuntoja suuren teollisuuden tuotemerkkejä.

Niistä keskusteltiin, keskittyen erityisesti omistetaan uusia vähittäiskaupan kanavia, sähköinen kaupankäynti, digitaalisen ja uusia työkaluja sosiaalisen median markkinoinnin. Runsaasti tilaa myös omistettu asiakaskokemuksen ja kuluttajien uusiin osto prosessit 3.0 ja kansainvälistymisen alan strategioita.... [-]


Master Marketing Management (Parma) - Polku Italian

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta October 2018 Italia Parma

Master on suunnattu nuorille tutkinnon ja opiskelijaa sosioekonomisen, humanististen, oikeudellisten ja tieteellisten luonnon vahva kognitiivisia kykyjä, vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaitoja, kiinnostunut työskentelevät markkinoinnin, myynnin ja viestinnän yritysten ja teollisuuden, viestinnän virastot sekä tutkimus- ja konsultointiyritys. [+]

Master on seuraavat tavoitteet:

täydellinen taso yliopistokoulutuksen rekrytoimalla asiantuntemusta markkinointi erottamiskykyiseksi osaamista ylittäviä kysymyksiä koskevat strategiat ja markkinointi politiikkaa parantaa kautta jatkuva käyttö aktiivisen oppimisen välineitä, yksilöllisiä taitoja edistämiseksi sisällyttämistä yhtiön connoted kannat suuri vastuu varmistetaan jatkuva suhde liike, osallistumisen kautta todistajia toimivat suuryhtiöt kulutushyödykemarkkinoilla. RAKENNE

Master, koko ajan, rajoitettu määrä ja pakollinen läsnäolo, jonka kokonaiskesto on 12 kuukautta:

6 kuukautta lähiopetusta 6 harjoittelun teollisuuden rakenteet OHJELMA ... [-]

Master Sports Liikkeenjohdon (Milano) - Italia Polku

Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Kokopäiväinen 9 kuukautta October 2018 Italia Milano

Sport Business Management Master on suunnattu vastavalmistuneille kiinnostuneita hankkimaan ja kehittämään johtamis- ja johtamistaitoja urheilukentällä tai liittyvillä aloilla. [+]

Il Master Sport Business Management Se on suunnattu vastavalmistuneille kiinnostuneita hankkimaan ja kehittämään johtamis- ja johtamistaitoja urheilukentällä tai liittyvillä aloilla. Tärkeimmät opetuksen tavoitteet Master ovat:

Arvottaminen suora saadun tiedon moottoriurheilun, tietoa ja johtamistaitoja Tietoa niiden malleja, looginen, teknisiä ja taloudellisia ohjauskeinoja, varainhankintaa ja tulojen urheilussa, viestinnän ja tapahtumien hallinta ja liikuntapaikkoja; Kehittää taitoja neuvotteluissa johdon ja ryhmätyö; Syventää strategioita ja niiden avulla voidaan toteuttaa vipujen markkinoinnin ja digitaalisen viestinnän, jotta integraatio off-line ja on-line. ... [-]

Masters Vienti Johtamisen Ja Kansainvälisen Liiketoiminnan (Roma) - Polku Italian

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 11 kuukautta October 2018 Italia Rooma

Master tavoitteena on kouluttaa uusia ammattilaisia ​​erikoistunut yritysten kansainvälistymistä kysymyksistä, vetovoima investointien, ulkomaankaupan, tutustua Euroopan rahoituksen ja kansainvälisen muotoilun. [+]

Master tavoitteena on kouluttaa uusia ammattilaisia ​​erikoistunut yritysten kansainvälistymistä kysymyksistä, vetovoima investointien, ulkomaankaupan, tutustua Euroopan rahoituksen ja kansainvälisen muotoilun.

RAKENNE

Master, koko ajan, rajoitettu määrä ja pakollinen läsnäolo, jonka kokonaiskesto on 11 kuukauden koulutus:

100 päivää luokkahuoneopetusta 6 kuukautta harjoitteluja, yritykset tai konsulttiyritykset

Tueksi lähiopetus, etäopetus istunnot suunnitellaan käyttämällä verkko-oppimisympäristön Business School of Sole 24 Ore, oma web-ympäristössä, jonka kautta, kauko-ohjauksessa, voit kuulla asiakirjoja , monisteet, multimedia kursseja ja vuorovaikutuksessa vertaistensa ja opettajien jopa yhteisöllinen oppiminen.... [-]


Masters Ylellisyyttä Hallinta Ja Muoti (Milano) - Italia Polku

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 10 kuukautta October 2018 Italia Milano

Master tavoitteena on tarjota tekniset, toiminnalliset ja johtamistaitoja integroida ammattimaisesti nopeasti kasvava teollisuudenala. Reitti tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia, joilla on laaja ja poikittainen profiili: johtajat Luxury yritysten on todellakin kyettävä yhdistämään luovuus ja innovatiivisuus, joilla on kyky lukea, tulkita ja ennakoida liiketoiminnan kautta tietoa ja hallinnan erityisiä välineitä. [+]

Master tavoitteena on tarjota tekniset, toiminnalliset ja johtamistaitoja integroida ammattimaisesti nopeasti kasvava teollisuudenala. Reitti tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia, joilla on laaja ja poikittainen profiili: johtajat Luxury yritysten on todellakin kyettävä yhdistämään luovuus ja innovatiivisuus, joilla on kyky lukea, tulkita ja ennakoida liiketoiminnan kautta tietoa ja hallinnan erityisiä välineitä.

Master on syntynyt kumppanuus Business School of Sole 24 Ore ja konsulttiyhtiö Newton Management Innovation ja on ominaista arvostusta opettajien ja asiantuntijoille.

RAKENNE

Master, koko ajan, rajoitettu määrä ja pakollinen läsnäolo, jonka kokonaiskesto on 10 kuukautta:... [-]


Master Ylellisyyttä, Muoti Ja Liikkeenjohdon (Roma) - Polku Italian

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 10 kuukautta October 2018 Italia Rooma

Master Luxury, Fashion & Retail Management tarjoaa teknistä, hallinnollisten ja johtamistaitojen nykyisin tarvitaan integroida ammattimaisesti yritysten muodin ja ylellisyystavarasektorilla, nopeasti kasvava ja edellyttävät erityisiä taitoja tarkoituksenmukaisesti muodostettu. [+]

Master Luxury, Fashion & Retail Management tarjoaa teknistä, hallinnollisten ja johtamistaitojen nykyisin tarvitaan integroida ammattimaisesti yritysten muodin ja ylellisyystavarasektorilla, nopeasti kasvava ja edellyttävät erityisiä taitoja tarkoituksenmukaisesti muodostettu.

Master tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia ​​pystyy yhdistämään menestyksekkäästi suurten alan yritysten ylellisyyttä ja muoti Italiassa ja ulkomailla, sekä konsulttiyritykset erikoistunut muodin ja vähittäiskaupan.

RAKENNE

Master, koko ajan, rajoitettu määrä ja pakollinen läsnäolo, jonka kokonaiskesto on 10 kuukautta:

6 kuukautta lähiopetusta 4 kuukautta harjoittelun ylellisyystavarasektorilla yrityksiä. OHJELMA ... [-]

Tax Masters (Milano) - Italia Polku

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta October 2018 Italia Milano

Master Tax Sole 24 Ore on koulutusohjelma vero- ja yritys- asioihin jonka tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia, jotka pärjäävät hallinto- ja veroasioissa korkeatasoinen valmistelu ja asiantuntemusta. [+]

Il Master Tax Il Sole 24 Ore on koulutusohjelma vero- ja yritysten asioihin, joilla on koulutus nuoria ammattilaisia, jotka pärjäävät hallinto- ja veroasioissa suurella koulutusta ja asiantuntemusta. Ammatillinen lukuja, jotka päällikkö aikoo kouluttaa ovat erityisesti valantehnyt tilintarkastaja, vero asianajaja ja liike veroasiantuntija.

RAKENNE Tax Master, kokopäiväinen, rajoitettu määrä ja pakollinen läsnäolo, jonka kokonaiskesto 12 kuukautta koulutusta: 140 päivää luokkahuoneopetusta 4 kuukautta harjoittelun tärkeitä ammattikäyttöön toimistoissa, verovirastot ja liiketoiminnan konsulttiyritys.

Tueksi lähiopetus, etäopetus istunnot suunnitellaan käyttämällä verkko-oppimisympäristön Business School of Sole 24 Ore, oma web-ympäristössä, jonka kautta, kauko-ohjauksessa, voit kuulla asiakirjoja , monisteet, multimedia kursseja ja vuorovaikutuksessa vertaistensa ja opettajien jopa yhteisöllinen oppiminen. ... [-]


Tax Masters (Roma) - Polku Italian

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta October 2018 Italia Rooma

Master Tax Sole 24 Ore on koulutusohjelma vero- ja yritysten asioihin, joilla on koulutus nuoria ammattilaisia ​​pystyy toimimaan hallinnollisia-veron alueella korkeatasoista valmistelua ja asiantuntemusta. Ammattilaiset että Master aikoo kouluttaa ovat erityisesti tilintarkastaja, vero lakimies ja liiketoiminnan Tax Expert. [+]

Il Master Tax Il Sole 24 Ore on koulutusohjelma vero- ja yritysten asioihin, joilla on koulutus nuoria ammattilaisia, jotka pärjäävät hallinto- ja veroasioissa suurella koulutusta ja asiantuntemusta. Ammatillinen lukuja, jotka päällikkö aikoo kouluttaa ovat erityisesti valantehnyt tilintarkastaja, vero asianajaja ja liike veroasiantuntija.

RAKENNE 24 ° Master Tax Law, koko ajan, rajoitettu määrä ja pakollinen läsnäolo, jonka kokonaiskesto on 12 kuukautta koulutus: 140 päivää luokkahuoneopetusta 4 kuukautta harjoittelun tärkeitä ammattikäyttöön toimistoissa, verovirastot ja liiketoiminnan konsulttiyritys.

Tueksi lähiopetus, etäopetus istunnot suunnitellaan käyttämällä verkko-oppimisympäristön Business School of Sole 24 Ore, oma web-ympäristössä, jonka kautta, kauko-ohjauksessa, voit kuulla asiakirjoja , monisteet, multimedia kursseja ja vuorovaikutuksessa vertaistensa ja opettajien jopa yhteisöllinen oppiminen. ... [-]


Ylellisyyttä Hallinta (Milano) - Englanti-ohjelma

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 9 kuukautta November 2018 Italia Milano

Muoti, Luxury & Made in Italy: erottuva erikoistuminen yksi tärkeimmistä alueista Italian huippuosaamista. [+]

International Master ylellisyyttä hallinta

Virallinen nettisivu

Muoti, Luxury & Made in Italy: erottuva erikoistuminen yksi tärkeimmistä alueista Italian huippuosaamista.

Tavoitteiden ja ammatillisen AUKOT

Meidän International Master in Luxury Management tarjoaa opiskelijoille teknistä tietämystä ja johtamiskykynsä tarvitaan rakentaa uraa ylellisyyttä teollisuudessa. Se tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuksia oppia kokemuksista johtajien ja ammattilaisten ylellisyystuotteiden markkinoilla, sekä intern tärkeissä yrityksissä ja kehittää kestävä verkosto alan. Edellisen neljän italialaisen painoksiin Master toimitetaan meidän Business School takaa konsolidoitu kokemus ja jatkuva suhteita arvostetuin maailmanlaajuinen luksusbrandien. Lopussa kurssin pääalueeseen sijoittaminen ja ammatillisen aukot ovat yrityksiä, konsulttiyrityksiä, liike-elämän järjestöjen ja laitosten muodin, ylellisyys ja elämäntyyli aloilla, seuraavat toiminnot:... [-]


Ota yhteyttä

Il Sole 24 ORE

Osoite, 1. rivi GRUPPO 24ORE Via Monte Rosa 91
20149 Milano, Italia
Puhelin +39 02 30221