Accademia Europea di Firenze – Scuola internazionale di Arti e Cultura Italiana

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Accademia Europea di Firenze on suorituskyky ja taiteet koulu koostuu meidän perustutkintoa college, jatko, ammatillista opetusta, paikallinen suorituskyky tytäryhtiöt ja kulttuuriohjelmien. AEF on juurtunut yhdistelmä akateemista huippuosaamista, suorituskykyä kokemus, ja kulttuurinen upottamalla. Henkilökuntamme koostuu lahjakas ohjaajien, professorit, ja ylläpitäjät omistettu valmentaa opiskelijoita ammatillisen maailman yhä globaalissa yhteiskunnassa. Koulumme omistettu esittävien ja taiteet, läpi erilaisia ​​kursseja.

Academia

AEF priorisoi koulutus eheys, yksilön kasvun ja toisiinsa ja kattava koulutus ja henkilökohtainen kokemus. Pyrimme luomaan koko upottamalla ohjelmien rakenne soveltuu parantaa opiskelijoiden kokemuksia ja kasvua opintoalalla. Tällä AEF, ryhdymme jokainen opiskelija henkilökohtaisissa / ammatillisia suhteita varmistaa niiden turvallisuus ja mukavuus.

Onko se kieli, taidetta, historiaa, musiikkia tai muita Kurssilla opetetaan sisällä luokkahuoneessa ja kannustetaan nopeuttamaan edistymistä osallistumalla AEF loputon toimintaa luokkahuoneen ulkopuolella.

Academia

Kulmakivi meidän kasvatusfilosofia on kokemuksellista oppimista ja mahdollistaa opiskelijoillemme täysin upota Florentine ja eurooppalaista kulttuuria. Opiskelijat tulevat eri puolilta maailmaa nähdä tämä mahtava kaupunki ja AEF henkilökunta on sitoutunut varmistamaan meidän opiskelijat tekevät, samalla nousevat kunkin opiskelijan ymmärrystä ja hallintaa sisällön katettu luokkahuoneessa.

Academia

Mission Statement

Paras International School Firenze

Tehtävänä Accademia Europea di Firenze on tarjota kohdennettua, syvällinen ja kattava opetusohjelmia liitetty paikalliseen kulttuuriin. Itsenäistä aloittelevien taiteilijoiden, muusikoiden, ja opiskelijat kaikkien taustat luoda, oppia, tehdä, ja kasvaa ammatillisesti syntymäkoti renessanssin.

AEF resurssit Firenzessä ulottuvat luokkahuoneen, jonka avulla opiskelijat voivat kokea kaupungin puitteissa niiden erityisesti tutkimuksiin. Opiskelijat työnnetään oppia ja kokea historiaa niiden veneet ja tutkimukset, pyrkien samalla innovoimaan ja työntää oman alansa edelleen.

Tavoitteenamme on edistää älyllistä uteliaisuutta ja kunnianhimoa meidän ylioppilaskunnassa hyödyntämään mahdollisia oppijana ja ammattilaisille.

Visio

AEF perustettiin edistämään ja uudistamaan taiteenalojen kaupunkiajossa tunnettu sen historiasta ja muuttuvat innovaatioita.

Tarjota haastava opetusohjelmia, jotka muokkaavat uteliaita mieliä pystyy:

  • Lähestymme tieteenalojen kanssa mielentila syvästi ymmärtää periaatteet menneisyyden ja miten he ovat läsnä nykypäivän yhteydessä.
  • Transforming oppimisen, tiedon ja kulttuurin kokemukset välineitä, muoto huomisen tulevaisuutta.
  • Osallistuminen paikalliseen kulttuuriin havaintojen kanssa, tutkimus- ja luomuksia kehittynyt opinnot.
  • Tarjota erinomainen ammatillinen ja akateeminen tilat pystyvät innostaa opiskelijan oppimista potentiaalia.
  • Jos haluat mennä pidemmälle luokkahuoneen oppimisen edistämällä opiskelijoiden vuorovaikutus monikulttuurisissa yhteiskunnissa ja luova läsnäoloihin Firenzeen.

Sijainnit

Firenze

Osoite
Via Cavour 37
50129 Firenze, Toscana, Italia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: