The American University of Rome

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Amerikkalainen yliopisto Rooma (AUR) on yksi vanhimmista tutkinto-amerikkalaisista yliopistoista Italiassa. Opiskelijat saavat akateemisen amerikkalaisen kandidaatin tutkinnon suoritettuaan akateemisen ohjelman (yleensä neljä vuotta kestävä). Yhdysvaltojen kandidaatin tutkinto on yleisesti tunnustettu menestyksen standardiksi korkeakoulutuksen.


AUR käyttää Roomaa luokkahuoneessaan ja Italiaa ja Eurooppaa korvaamattomina resursseina. Amerikkalainen Rooman yliopisto valmistautuu opiskelemaan kulttuurien elämää ja työskentelyä käytännön monitieteisten akateemisten suurten toimijoidensa kautta, matkan ja harjoittelun mahdollisuuksista sekä monikulttuurisesta tiedekunnasta ja henkilökunnasta. Opiskelijat valitsevat kahdeksasta korkeakoulututkinnosta:

Opetus on englanninkielinen . Opiskelijat, joiden englannin kielen taitoa tarvitaan kehitystä, voivat hakea intensiivisen akateemisen englannin kielen kurssiin , jotta hän voi hyötyä täysiopiskelusta Ylä- Amerikan yliopistossa . Tämän ohjelman avulla opiskelijat kehittävät englannin kielen taitoja, kuuntelemalla, lukemalla ja kirjoittamalla samalla osallistumalla valittuihin luottotietokantoihin AUR.

Pääsymaksu on kilpailukykyinen. AUR houkuttelee opiskelijoita yli 40 maasta ja tarjoaa opiskelijoilleen ulkomaanopetusta ulkomaille: Kiina, Ecuador, Englanti, Kreikka, Espanja ja hienoimpia yliopistoja Yhdysvalloissa. Hakemukset hyväksytään vuorovaikutteisesti ja opiskelijat valitaan ikä, rotu, sukupuoli, uskonto, kansallinen tai etninen alkuperä tai vamma.

Korkeakoulututkinto voidaan myöntää korkeakouluopintoihin, jotka on saatu yliopistojärjestelmän ulkopuolella Yhdysvalloissa. Ehdokkaita, joilla on valtakirja, kuten Italian Maturità, kansainvälinen Baccalaureate, brittiläiset GCSE A -tasot ja muut vastaavat ohjelmat, arvioidaan ja arvioinnin perusteella myönnetyt edistyneet opintosuoritukset.

Useimmissa tapauksissa voidaan myöntää ensimmäisen lukuvuoden (vastaava 30 lukukauden opintopistettä). Jos AUR-kirjaamistoimisto päättää, että opiskelija on muutoin täysin akateemisesti pätevä, mutta englannin kielen taidot saattavat estää menestyksekkään akateemisen kokemuksen alkaessa, AUR: ssa voi vaatia yksilöllistä akateemista lukua tai vuotta.

Amerikkalainen Rooman yliopisto on sitoutunut auttamaan opiskelijoiden taloudellisia tarpeita tarjoamalla erilaisia ​​akateemisia apurahoja ja opiskelijoiden työhönottoasemia ammattitaitoisille opiskelijoille.

Tutkinnon suorittamisen jälkeen suurin osa AUR- tutkinnon suorittaneista joko jatkaa koulutustaan ​​tai päätyy välittömästi työelämään. Niistä opiskelijoista, jotka päättävät siirtyä työpaikalle valmistumisen jälkeen, 86 prosenttia työllistyy alle vuodessa (syyskuusta 2010 lähtien tiedot ilmoitettiin muodollisesti ja julkisesti riippumattomien oppilaitosten ja koulujen akkreditoidulle neuvostolle (ACICS).

AUR on akkreditoitu ja / tai tunnustettu: Keski-Amerikan korkeakoulutuskomissio (USA), Yhdysvaltain opetusministeriö, Delawaren osavaltion koulutuslaitos, Rome Tribunal ja Italian opetusministeriö.

Sijainnit

Rooma

The American University of Rome

Osoite
The American University of Rome
Via Pietro Roselli 4 I-00153 Rome

Rooma, Lazio, Italia
Verkkosivusto
Puhelin
+39 06 5833 0919, 888-791-8327

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin