Lue virallinen kuvaus

Amerikkalainen yliopisto Rooma (AUR) on yksi vanhimmista tutkinto-amerikkalaisista yliopistoista Italiassa. Opiskelijat saavat akateemisen amerikkalaisen kandidaatin tutkinnon suoritettuaan akateemisen ohjelman (yleensä neljä vuotta kestävä). Yhdysvaltojen kandidaatin tutkinto on yleisesti tunnustettu menestyksen standardiksi korkeakoulutuksen.


AUR käyttää Roomaa luokkahuoneessaan ja Italiaa ja Eurooppaa korvaamattomina resursseina. Amerikkalainen Rooman yliopisto valmistautuu opiskelemaan kulttuurien elämää ja työskentelyä käytännön monitieteisten akateemisten suurten toimijoidensa kautta, matkan ja harjoittelun mahdollisuuksista sekä monikulttuurisesta tiedekunnasta ja henkilökunnasta. Opiskelijat valitsevat kahdeksasta korkeakoulututkinnosta:

Opetus on englanninkielinen . Opiskelijat, joiden englannin kielen taitoa tarvitaan kehitystä, voivat hakea intensiivisen akateemisen englannin kielen kurssiin , jotta hän voi hyötyä täysiopiskelusta Ylä- Amerikan yliopistossa . Tämän ohjelman avulla opiskelijat kehittävät englannin kielen taitoja, kuuntelemalla, lukemalla ja kirjoittamalla samalla osallistumalla valittuihin luottotietokantoihin AUR.

Pääsymaksu on kilpailukykyinen. AUR houkuttelee opiskelijoita yli 40 maasta ja tarjoaa opiskelijoilleen ulkomaanopetusta ulkomaille: Kiina, Ecuador, Englanti, Kreikka, Espanja ja hienoimpia yliopistoja Yhdysvalloissa. Hakemukset hyväksytään vuorovaikutteisesti ja opiskelijat valitaan ikä, rotu, sukupuoli, uskonto, kansallinen tai etninen alkuperä tai vamma.

Korkeakoulututkinto voidaan myöntää korkeakouluopintoihin, jotka on saatu yliopistojärjestelmän ulkopuolella Yhdysvalloissa. Ehdokkaita, joilla on valtakirja, kuten Italian Maturità, kansainvälinen Baccalaureate, brittiläiset GCSE A -tasot ja muut vastaavat ohjelmat, arvioidaan ja arvioinnin perusteella myönnetyt edistyneet opintosuoritukset.

Useimmissa tapauksissa voidaan myöntää ensimmäisen lukuvuoden (vastaava 30 lukukauden opintopistettä). Jos AUR-kirjaamistoimisto päättää, että opiskelija on muutoin täysin akateemisesti pätevä, mutta englannin kielen taidot saattavat estää menestyksekkään akateemisen kokemuksen alkaessa, AUR: ssa voi vaatia yksilöllistä akateemista lukua tai vuotta.

Amerikkalainen Rooman yliopisto on sitoutunut auttamaan opiskelijoiden taloudellisia tarpeita tarjoamalla erilaisia ​​akateemisia apurahoja ja opiskelijoiden työhönottoasemia ammattitaitoisille opiskelijoille.

Tutkinnon suorittamisen jälkeen suurin osa AUR- tutkinnon suorittaneista joko jatkaa koulutustaan ​​tai päätyy välittömästi työelämään. Niistä opiskelijoista, jotka päättävät siirtyä työpaikalle valmistumisen jälkeen, 86 prosenttia työllistyy alle vuodessa (syyskuusta 2010 lähtien tiedot ilmoitettiin muodollisesti ja julkisesti riippumattomien oppilaitosten ja koulujen akkreditoidulle neuvostolle (ACICS).

AUR on akkreditoitu ja / tai tunnustettu: Keski-Amerikan korkeakoulutuskomissio (USA), Yhdysvaltain opetusministeriö, Delawaren osavaltion koulutuslaitos, Rome Tribunal ja Italian opetusministeriö.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:


The American University of Rome

Tämä ohjelma tarjoaa monitieteinen ja menetelmällisesti monipuolinen kulttuurin tutkimuksen ja uskonnon niiden poliittisia ja sosiaalisia ulottuvuuksia. Tutkimus ja tutki ... [+]

Tämä ohjelma tarjoaa monitieteinen ja menetelmällisesti monipuolinen kulttuurin tutkimuksen ja uskonnon niiden poliittisia ja sosiaalisia ulottuvuuksia. Tutkimus ja tutkimus erityisesti uskonnollisten perinteiden, sosiaalinen ja poliittinen ympäristö, jossa ne ovat kehittyneet, ja poliittisia ajatuksia ne vaikuttivat, edistetään rauhaa, uskonnollinen ja kulttuurinen monimuotoisuus, kulttuurien välisen vuoropuhelun, ymmärryksen ja yhteistyön.

MA in Peace Studies hyödyntää ainutlaatuinen sijainti The American University of Rome antaa opiskelijoille mahdollisuuden tutkia kehitystä uskonnollisten laitosten, niiden opetukset ja käytännöt, jotka liittyvät alati muuttuvassa sosiaalisessa kontekstissa.... [-]

Italia Rooma
Request Info
Englanti
Full-time
15 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
The American University of Rome

MA in Food Studies on monitieteinen ohjelma, joka pyrkii tarjoamaan tietoja ja taitoja nykytilanteesta ja kehityksestä ympäröivä kestävään ruoan tuotantoon ja kulutukseen ... [+]

MA in Food Studies on monitieteinen ohjelma, joka pyrkii tarjoamaan tietoja ja taitoja nykytilanteesta ja kehityksestä ympäröivä kestävään ruoan tuotantoon ja kulutukseen, yleisemmin, miten voimme vaikuttaa maapallon luonnonvaroja meidän ruokavalintoihin. Se keskittyy kansainvälisiä ulottuvuuksia, vaan myös siitä, miten siihen liittyvät politiikan ja sääntelypuitteiden suunnitteluun ja toteutukseen alueellisella, kansallisella ja alueellisella tasolla julkisen ja voittoa aloilla sekä elintarviketeollisuudessa.

Ohjelma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden keskittyä enemmän ammatillista perustuva polku, mukaan uransa toiveita, tai tutkimukseen perustuva polku, jos he haluavat harjoittaa tutkimusta Ph.D. tasolla.... [-]

Italia Rooma
Request Info
Englanti
Full-time
15 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
The American University of Rome

Säilyttäminen ja suojelu, ja julkisten / turisti pääsy, maailman kulttuuriperinnön on tullut yksi haastavimmista ja kiireellisiä kysymyksiä, monissa maissa ympäri maailma ... [+]

MA-ohjelma Kestävän kulttuuriperinnön junat valmistuneet kohtaamaan tärkein haaste perintö teollisuus tänään: sen pitkän aikavälin elinkelpoisuutta.

Rooma on keskellä keskusteluissa perimän. Suurten kansainvälisten järjestöjen kaupungin, samoin kuin suurin pitoisuus perinnön muistomerkkien ja teokset, missään päin maailmaa tarjoaa paremman pohjan valmistaa opiskelijaa uran tällä alalla.

Tänään, jotta kulttuuriperintö sekä kestäviä ja yhteiskunnallisesti hyödyllinen se on välttämätöntä tunnustaa tarvitaan monialaista lähestymistapaa perintö taajuuksia. Ne, jotka haluavat työskennellä perintö on sitouduttava monia erilaisia ​​vastuita monilla osaamisalueita.... [-]

Italia Rooma
Request Info
Englanti
Full-time
15 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi