Accademia del Lusso

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Opiskelu turvallisesti

Accademia del Lusso suhtautuu opiskelijoidensa ja henkilökuntansa turvallisuuteen erittäin vakavasti ja noudattaa kaikkia nykyisiä terveyshäiriöitä koskevia hallituksen ja paikallishallinnon määräyksiä. Kurssit pidetään henkilökohtaisesti, mikäli mahdollista, ja verkossa (suoratoisto / tilaus) käyttäen tarvittaessa innovatiivisia ja tehokkaita laadukkaita menetelmiä.

Lisätietoja on verkkosivustolla osoitteessa href = "accademiadellusso.com/fi

---

Apurahamahdollisuus

Accademia del Lusso -apurahamahdollisuus on tällä hetkellä tarjolla kansainvälisille opiskelijoille (EU: n ja EU: n ulkopuolisille), jotka hakevat joko kestävän muotisuunnittelun maisterikurssia tai tammikuussa 2021 alkavaa maisterikurssia englanniksi. Hakuaika: 14. joulukuuta 2020. Ota yhteyttä kouluun saadaksesi lisätietoja.

Accademia del Lusso

Muoti- ja muotoilukoulu

Accademia del Lusso muodin ja suunnittelun koulussa avattiin vuonna 2005 erityistavoitteena tarjota korkealaatuista koulutusta nuorille, jotka ovat kiinnostuneita aloittamaan uran muodin ja muotoilun alalla, sekä alan jo työskenteleville ammattilaisille, jotka haluavat parantaa tai päivittää heidän taidot ja tietämys.

Muotikorkeakoulun koulutusmenetelmä perustuu innovatiiviseen lähestymistapaan, jolla on kaksi läheisesti kytkettyä oppimispolkua: tuotantoon suuntautuva luova tekninen polku ja johtamiselle omistettu hallinnollinen polku.

Accademia del Lusso omaleimainen opetusmenetelmä on myös seurausta opetushenkilöstön asiantuntemuksesta ja kokemuksesta. He ovat kaikki muodin ja muotoilun eri alojen ammattilaisia. Tämä mahdollistaa monitieteisen koulutuksen, jota päivitetään jatkuvasti ja liitetään tiukasti työmarkkinoihin.

Lisäksi Muotikorkeakoulun yhteistyö alan tärkeiden yritysten kanssa antaa opiskelijoille mahdollisuuden työskennellä käynnissä olevissa tai jo toteutettujen hankkeiden kanssa ja suorittaa koulutuksensa erittäin opettavaisella kokemuksella, joka voidaan taata vain suorilla yhteyksillä ammatilliseen maailmaan .

Kurssit tarjotaan

Master's Kurssit: on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on kandidaatin tutkinto tai korkeampi tutkinto ja jotka haluavat saada asiantuntijavalmennuksen, joka antaa heille mahdollisuuden täyttää muotin ja ylellisyyden hallinnan tehtävät arvostetuissa yrityksissä ympäri maailmaa.

3-vuotiset kurssit: niille, jotka ovat suorittaneet lukion ja jotka haluavat suorittaa korkeakoulutason kurssin, joka antaa heille vakaan teoreettisen ja käytännöllisen koulutuksen, joka tarvitaan toimimaan muoti- ja suunnitteluteollisuudessa.

Intensiiviset 1-vuotiset kurssit: niille, jotka ovat suorittaneet lukion tai yliopistotutkinnon ja jotka haluavat harjoittaa intensiivikurssia parantaakseen ja täydentääkseen nykyistä tietämystään, jotta heistä tulee ammattitaitoinen ammattilainen ja kehittää uraa muoti- ja muotoiluteollisuudessa .

Lyhyen aikavälin kurssit: ihanteellinen niille, jotka opiskelevat tai työskentelevät tällä hetkellä ja joilla ei ole aikaa sitoutua pitkäaikaiseen kurssiin. Niitä voidaan pitää muodin johdantona ja ihanteellisina kaikille profiileille, kun ne perustuvat yleisiin käsitteisiin tai alan ammattilaisille sopiviin lisäkursseihin keskittyen alan erityisalueisiin.

Valmistelevat kurssit: nämä järjestetään ennen kunkin lukuvuoden alkua ja ne ovat saatavilla niille, jotka ovat jo kuuluneet Accademia del Lusso -tapahtumaan. Kurssit valmistavat opiskelijat kielitaidon parantamiseksi, antavat heille olennaisia ​​käsityksiä muodista ja suunnittelusta sekä auttavat opiskelijoita integroimaan uuteen ympäristöönsä Milanossa.


Tärkeimmät syyt opiskella Accademia del Lusso -tapahtumassa

  • 100% italialainen muodin ja suunnittelun koulu
  • Suurin mahdollinen 12-oppilaan kokoinen taso aktiiviselle ja dynaamiselle vuorovaikutukselle opettajien kanssa ja mahdollisimman suuren osan kurssista
  • Opetushenkilöstö, joka koostuu yksinomaan pätevistä ammattilaisista, jotka tällä hetkellä työskentelevät muodin ja muotoilun aloilla, ajantasaisen työkokemuksen siirtämiseksi opiskelijoille
  • Monipuolinen opetusmenetelmä, jossa yhdistetään teoriaopinnot alan käytännön kokemuksiin (työpajat: ulkoiset vierailut, seminaarit tunnetuilla muoti- ja muotoilutoimijoilla, osallistuminen yksin tapahtumiin, yritystoimintaan perustuva projektityö, trendin ennakointikokemus eurooppalaisissa pääkaupungeissa)
  • Opettajien suoraan englanniksi opettavat kurssit, ei tulkkia häiritseviä luokkia
  • Erinomaiset harjoittelupaikat ansiosta kiinteät yhteydet muoti- ja designyrityksiin ylellisillä aloilla, joita hallinnoi ADL Ura-toimisto
  • Ylellinen sijainti nro 5 Via Montenapoleone, yksi ylellisyyden maailman tärkeimmistä kaduista
  • Opiskelijoiden tukitoimisto tarjoaa apua viisumi- ja maahanmuutto-menettelyissä sekä sopivan majoituksen löytämisessä Milanoon ja huolehtii kansainvälisten opiskelijoiden hoitamisesta kaikessa elämässään Milanossa
  • ADL: n kurssien päätavoite on valmistaa ja pätevöittää opiskelijoita välittömästi ja menestyksekkäästi pääsemään kilpailukykyisiin työmarkkinoihin


Infrastruktuuri / opetustilat

Accademia del Lusso tarjoaa opiskelijoille ammatillisia työpajoja ja tietokonelaboratorioita, jotka on varustettu iMacilla ja uusimmalla laitteistolla ja ohjelmistolla. Kouluun kuuluu myös todellinen myymälä, jossa on ikkunat, kuvioiden valmistus ja räätälöintilaboratoriot, sekä suuret tilat valokuvaamiseen ja muotityylien järjestämiseen.


Ohjattu tiedekunta

Accademia del Lusso -opettajat ovat erittäin päteviä ammattilaisia, jotka työskentelevät tällä hetkellä muoti- ja suunnittelualoilla, ja useimmat heistä opettavat vain ADL: n opiskelijoille. Näin varmistetaan jatkuva päivittäinen työkokemus opiskelijoille sekä suorat yhteydet opettajien yrityksiin.


mainospaikat

Accademia del Lusso -liiketoiminta -toimisto pyrkii yhdistämään opiskelijat yrityksiin luomaan erinomaiset mahdollisuudet harjoitteluun, joka usein tulee sijoittelun avauksia. Tämä tehokas toimisto auttaa oppilaita luomaan cv: n ja salkun, jonka tavoitteena on kouluttaa heitä työn vaativuuksissa ja ehdottaa profiilejaan parhaalla mahdollisella tavalla.


Top Rekrytointiyritykset

Valentino, Prada, Fendi, Ralph Lauren, Salvatore Ferragamo, Bottega Veneta, LVMH, Hugo Boss, Vivienne Westwood, Ermenegildo Zegna, John Richmond, Krizia, L'Espresso, L'Oreal, Luxottica, Marina Rinaldi, Stefanel, Baci ja Abbracci, OVS, +39 Manifacture, UPIM, 1. kerros, AB & COM, Aeffe, Agent Lux Venture, Alviero Martini, Antonio Marras, Barbara Giannelli, Be-Ma, Betty Blue, Brooks Brothers, Cashmira, Celine, Class Publishing, Colangelo, Columbus, Conde Nast, Corps et Ame, Datura, PEM Publishing, Emilù, Eres, Fabrizio Melzi, Fashionist, Franca Soncini, Francesco Scognamiglio, Hauska ja Muoti, Future Concept Lab, GF Service, Gianfranco Femzia, Gruppo Zannier, Kitara, Ileana Turrini, Info Luonnos , Ingenio, Insight Communication, JM Muoti ja mainonta, Jonofui, Krizia, L'Autre Chose, Le Van Kim, Les Copains, Marly's Fashion, Martin Margiela, Matteo Sorbellini, Monica Leoni, Muse Magazine, Nardelli, Page Adv, Philippe Plein, Popai, Prime Donne, Ruffo, SP Management, Saatchi & Saatchi, Sabat ini, Salima Arfoudi, Schema, Scudrera, So jeans, Società Italia, International International, Studio Re, Studio Uno, Tosi Communication, Ulisse Barbi, Uragano studio, Urrà, Videolook, Vigevano 41, VW Consultin White Gallery, XT.

Sijainnit

Milano

Osoite
Accademia del Lusso S.r.l.
Via Montenapoleone 5

20121 Milano, Lombardia, Italia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin