Apicius International School of Hospitality

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Edessä kasvava kehitys ja kiinnostus asiantuntijapalveluita matkailu-ja ravintola-Apicius International School of Hospitality (aish) on ottanut haasteen jäsentää dynaamisen oppilaitos yksilöiden haluavat ammatilliseen koulutukseen välttämätöntä kirjata nämä kentät. &nbsp Aish perustettiin vuonna 1997 Gabriella Ganugi kuin yksityinen laitos korkeakoulutuksen ja sijaitsee historiallisessa keskustassa Firenze, Italia. Kansainvälisesti arvostettu johtava akateeminen, ammatillinen ja ura suuntautunutta koulutusta, Apicius tarjoaa sekä akateeminen ja ammatillinen ohjelmia kansainvälisille opiskelijoille pyritään yhdistyvät erinomainen opetushenkilökunta, state-of-the-art luokkahuoneen tilat ja akateeminen rehellisyys ja alan kokemuksen kautta käytännön opetusta ammattilaisten kanssa. Koulun tehtävänä on opettaa oppilaita kehittämään omat valmiudet optimaalinen potentiaali valmistellen ne uran nopeasti kehittyvä teollisuus, joka kattaa monenlaisia jännittäviä, jatkuvasti kehittyvä kentät. &nbsp Aish on saanut alueellisen akkreditointi (Italian akkreditointi toteaa, että hallitus delegoi alueellisten hallintoelinten täytäntöönpanon valvonta ja tunnustus koulujen mukaan Italian lainsäädäntö) ja on todistanut sen laatujärjestelmän suunnitteluun sekä koulutuksen tarjonnan toimintaa matkailualalla alaa hospitalty ja matkailu johdon ruoka ja viini palvelualoilla. Laitos on Toscanan alueen, siirtänyt opetusministeriö &nbsp Onko 4-vuoden tutkinto joka jk läpikotaisin koko toimialan tai 1 vuosi todistus ohjelmien tietyillä aloilla opiskelijoilla on mahdollisuus olla vuorovaikutuksessa ja kansainvälisessä ympäristössä ammatinharjoittajia ja historiallisesti ja kulttuurisesti rikas kaupunki Firenze, kun heidän suorittaessaan tutkimuksissa. &nbsp Kaikki ammatilliset opiskelijat, riippumatta tutkinnon kestosta, aloittaa opintonsa erityinen painopiste (Culinary Arts, Leivonta & Leivonnaiset, Ruoka viestintä ja julkaisutoiminta, Viini Studies, Hospitality Management) ja riippuen tutkinnon voi syventää taitoja ja teorian yhteen kenttiä tai valita koko neljän vuoden kokemus, joka kattaa kaikki osa Hospitality Management. &nbsp Yhä crossover tekniikan, multimedian ja viestinnällisten näkökohtien kanssa muinaisen käytäntöjä ruokaa ja matkailua kehottaa asiantuntijoita, joilla on innokas tiedon perustuu perinteeseen ja hyvin hiottuja taitoja yhdistettynä kykyyn sopeutua muuttuviin vuon nykypäivään. &nbsp Yhdistämällä intohimoinen tiedekunta, kulttuurien ylioppilaskunnassa, laaja opetussuunnitelma, ja uusinta mukavuudet Apicius edustaa tätä rohkea tavoite historiallinen italialainen kaupunkikuvaan sijoitettu kansainvälisellä tasolla.

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master In Italialainen Keittiö

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2017 Italia Firenze

Aish tarjoaa Master Italian herkkuja ammattikokkien tai Hospitality opiskelijoille, jotka haluavat parantaa erityistaitoja Culinary Arts. Ohjelma on yksivuotinen pitkä ja sen tarkoituksena on viettää jäljellä hallintaa ruokaa, joka on kehittynyt Italiassa vuosisatojen [+]

Aish tarjoaa Master Italian herkkuja ammattikokkien tai Hospitality opiskelijoille, jotka haluavat parantaa erityistaitoja Culinary Arts. Ohjelma on yksivuotinen pitkä ja sen tarkoituksena on viettää jäljellä hallintaa ruokaa, joka on kehittynyt Italiassa vuosisatojen. Se ei ole vain poikkeuksellinen kyky leikkaus vihanneksia tai käännetään munakas, joka tekee mestarikokki, mutta tieto laatutuotteita, kykyä tulkita reseptit, tietoisuus historiallinen tausta ruokia, ja kapasiteetin ottelun ainekset luoda tasapainoinen uusi ruokalaji.

 

Ohjelma tarjoaa opiskelijoille hyvä käsitys Italian ruokakulttuurin. Se kehittää opiskelijan asenteet optimaalinen potentiaali ja antaa heille mahdollisuus hankkia tiettyjä taitoja ja kykyjä, jotta kehittää ammatillista uraa. Master-ohjelma on avoin vain 10 osallistujaa vuosittain. Kun suoritettuaan ohjelman opiskelijat saavat Master Certificate in Italialainen keittiö.... [-]