BAU International Academy of Rome

Esittely

Lue virallinen kuvaus

International Academy of Rome on jäsen BAU Global Education Network, Yksi suurimmista kansainvälisistä ryhmien johtavien oppilaitosten maailmassa. at BAU IAR pyrimme tarjoamaan ainutlaatuisen koulutuksen ja työllistymismahdollisuuksien opiskelijoille globaalin verkoston ja EU: n kansalaisten kiinnostuneita jatkamaan opintojaan ja uran kaikkein kehittyvillä markkinoilla 21. vuosisadalla markkinoilla. Ohjelmamme on suunniteltu johtajien, taiteilijat, suunnittelijat, yrittäjät ja ammattilaiset millä tahansa alalla pystyy yhdistämään johtamistaitoja ja käynnistin asentonsa intohimo innovaatioihin ja liikkuvuutta yli rajojen. At BAU IAR opit, että liike on pohjimmiltaan taiteen muodossa ja miten luovuutta, innovaatioita ja kansainvälistymistä tehdä Valmistettu Italiassa premium merkki maailmanlaajuisesti. Gate of the Orient Roomassa Piazza Venezia. at BAU International Academy of Rome opit ja kokea syitä, miksi Italian tavara kirjataan ikoneita tyyliä, luovuutta ja innovointia maailmanlaajuisesti ja miten parantaa uranäkymiä ja työelämän hyödyntämällä maine ja potentiaalin Made in Italy Brand.

JÄSEN BAU GLOBAL

BAU International Academy of Rome on jäsenenä maailmanlaajuista verkostoa johtavaa akateemista.

Valmistettu Italiassa KOULUTUS

Tutkimuksessa syvällinen kriittiset menestystekijät ja keskeiset kilpailun aloilla Made in Italy Brand.

kokemuksellinen oppiminen

In-yritysvierailuja, tapaamisia, Creative Labs maksimoida uramahdollisuuksia kehittyvillä markkinoilla.

Kansainvälinen luokat

Yhteyttä opiskelijoita eri puolilta maailmaa ja uppoudu monikulttuurisessa ympäristössä.

Ryhmä ERINOMAISUUS

Asiantuntijoita valituilla alueilla: professorit, johtajat, tutkijat, neuvojat julkisten ja yksityisten laitosten ja yritysten.

Eurooppalainen opintosuoritusten siirtojärjestelmä

Tarjous perustuu standardeihin Euroopan Bolognan sopimuksen ja opintopistettä järjestelmään.

Opiskelu ja asuu Roomassa

Opiskelu Roomassa antaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua johtaviin kulttuurin, politiikan ja uskonnollinen keskus läntisen sivilisaation kehto tuhatvuotinen kulttuuriperinteet. Kokemus elämä kaupungissa, joka tarjoaa arvokasta oppia yrittäjyyttä ja innovaatioita täynnä arkeologisia ja taiteen aarteita, keskellä muodin, ylellisyys ja ammattitaito: kaupunki jossa uusi tulee aina esitetyillä epäpuhtauksien vanhan.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Ylellisyyttä Ja Vaatesuunnittelua Mini-master

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 - 4 viikkoa Avoin ilmoittautuminen Italia Rooma

Sietokyvyn on vahva piirre "persona" Rooman. Ikuisuuteen Rooman perustuu jatkuvaan uudelleenkäyttöä ja uudelleen mukauttaminen menneisyyden mahtuu lyhytaikaisia ​​tarpeita. Se on aina ollut haasteellista Rooma käsitellä valtava ja joskus häiritseviä perinnön periytynyt roomalaiskaudelta, siihen pisteeseen juuttua konservatiivinen asemassa immobilism. [+]

Sietokyvyn on vahva piirre "persona" Rooman. Ikuisuuteen Rooman perustuu jatkuvaan uudelleenkäyttöä ja uudelleen mukauttaminen menneisyyden mahtuu lyhytaikaisia ​​tarpeita. Se on aina ollut haasteellista Rooma käsitellä valtava ja joskus häiritseviä perinnön periytynyt roomalaiskaudelta, siihen pisteeseen juuttua konservatiivinen asemassa immobilism. Mutta toisaalta, Rooma on ikuinen kaupunki ja sillä on ominaisuudet ovat pysyviä ja kestäviä vuosisatojen. Nämä piirteet tulevat kyky roomalaiset käyttää uudelleen, uudelleenkoulutusta ja majoittaa vanhoja materiaaleja, esineitä ja rakennuksia muinaisen kaupungin, sisäänrakennettu-asiassa pysyä ikuisesti, sillä uusien tarpeiden vaatimat ajat. Toiminto muutoksia, mutta ydin Rooman on säilötty kierrätys ja uudelleenkäyttö harvinaisia ​​materiaaleja ja niukkoja resursseja. Vuodesta Cosmati käsityöläiset - tunnetaan aikana 12. ja 13. vuosisadan niiden kyky yhdistää lasimosaiikkeja kanssa käytetään uudestaan ​​arvokas marmori Roman pylväät, patsaat ja rakennukset pakanallisen ikä - jopa Ilaria Venturini Fendi näet fil rouge tilalla yhdessä menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta roomalaisen käsityötaitoa ja suuntautuvat piirteet kestävyys, ainutlaatuisuus, innovaatio, luovuutta ja jatkuva tutkimus, jotka ovat kaikki määritteet merkintä mitä pidetään ylellisyyttä ja mitä on tarkoitus olla kestäviä. "In Euclidean tilan kaksi rinnakkaista samassa tasossa ei voi leikata, tai ei voi täyttää toisiaan ikuisesti. Mutta ”Rooma on ikuisesti”: tästä ylellisyyttä ja kestävyyttä lähentyvät avaruudessa Bottega, missä olet pakko selviytyä jäljittelemätön kauneuden menneisyyden ja resurssien niukkuus aikamme." - ILARIA VENTURINI Fendi osallistujat Ideoida, proto- ja testata -muotipuhelimensa-merkki (90hrs) valvonnassa Ilaria Venturini Fendi ja hänen henkilökuntansa omistettu suunnittelijoiden Projekteissa, joissa otetaan huomioon opiskelijoiden eri alojen Tunnistaa ja määritellä risteyksiä ja rajoja erilaisten suunnittelu-pohjainen tieteenalojen Kokemus ajattelua, keskustella ja suunnitella eri asteikkojen liittyviä vaatimuksia toiminnon, estetiikka, ja konteksti Kokemus ryhmätyö Tuota työpiirustukset... [-]

Videot

Rome Italy - Into Your Bloodstream - City and Culture

Ota yhteyttä

BAU INTERNATIONAL ACADEMY OF ROME

Osoite, 1. rivi Via IV Novembre, 114
00187 Rooma, Italia
Verkkosivu http://www.baurome.com/
Puhelin +39 06 5656 8872