Centre for Italian Studies Babilonia

Esittely

Lue virallinen kuvaus

School uusi käsite: sukeltamalla Italian kulttuurin ja Italian elämää!

Kieli on TULOS kulttuuri ja sen historia, perinteet, ja niiden alueella

Vuodesta 1992 olemme, Centre for Italian Studies "BABILONIA" Taormina, Sisilia on intohimoisesti oma itsemme markkinoisimme Italian ja Sisilian ja-kulttuuria sekä tutkimuksen italian kielen. Pyrimme ei vain tarjota mahdollisuus oppia italian kielen ja kokea suoraan Italian kulttuurin ja Italian elämää.

Meidän Centre sijaitsee keskeisellä maailmankuulu Taormina, kaunein kaupunki Sisiliassa. Taormina, huipulla Mount Tauro, näyttää yli Naxoksen lahdelle, ensimmäinen Kreikan siirtomaa Sisiliassa, perustettiin vuonna 735 eKr. upea Välimeren-Blue Bay on aktiivinen tulivuori Etnan taustalla on upea näkymä lähes kaikkialla kaupungissa. Taormina on kuuluisa kauneudestaan, sen uskomaton perintö, historia, arkeologia ja arkkitehtuuri sekä sen maine toivottaa matkailijat. Taormina sijaitsee erinomaisesti tarjota opiskelijoille helpon pääsyn Kaunis ja historiallisesti tärkeitä aarteita Sisiliassa.

Meidän kursseja ja ohjelmia pidetään "Casa Silva", historiallinen huvila, rakennusvuosi 1817 vain 200 metrin päässä Kreikan teatteri: Arkkitehti-, luonnon-ja historiallinen aarre, Taormina on ihmeellisesti onnistunut säästämään. Villa vielä nykyään sijaitsee ylellinen kasvitieteellinen puutarha täynnä sitrushedelmät, Välimeren alueen kasvit, vuosisatoja vanhoja palmuja, apina palapelin puut ja magnoliat, sekä monia muita eksoottisia puita ja kasveja.

Ei vain kielikoulu MUTTA TODELLA KULTTUURIKESKUS jonka kansainvälistä opiskelijat tapaavat paikallisen yhteisön

Casa Silva, yhdessä Italian kielen kursseja ja Italian kulttuurin kursseja, BABILONIA isännöi säännöllisesti kirjaesittelyjä kirjailijoiden, Cine-foorumi ja kesäisin, maalaus ja kuvanveisto näyttelyitä sen 1000 neliömetriä kasvitieteellinen puutarha. Lisäksi Teatteri esityksiä ja konsertteja (jazz ja klassinen musiikki) tarjotaan. Net-c @ fé sijaitsee Wi-Fi puutarha opiskelijat voivat nauttia vapaa-aikaa alle rehevän vihreitä puita opiskella, rentoutua ja tavata heidän luokkatoverinsa Babilonia ei ole vain kielikoulu, mutta todella kulttuurikeskus, avoimia sekä paikallisyhteisön ja kansainvälisille opiskelijoille, jotka saavat laajemmat kulttuuriset kokemus ja on mahdollisuus helposti vuorovaikutuksessa ja integroida paikallisen yhteisön

Kieli ei ole TULOS joukko kieliopin sääntöjä

Kieli on seurausta kulttuuria ja perinteitä, sen historiasta, sen elämäntapa ja sen paikkoja. Tässä mielessä, jos haluat kattavamman kulttuurinen kokemus Sisiliassa, eikä vain olla yksinkertainen turisti vaan olla todellinen matkailija, voit yhdistää ryhmän italian kielen kurssi tai yksityisiä Italian oppitunteja kanssa

Italian Plus-ohjelmia

• Italian plus Sisilian Cooking • Italian plus viiniä ja ruokaa Sisilian • Italian plus Sisilian keramiikka ja keraamiset koriste • Italian plus Retkeily ja vaellus Sisiliassa • Italian plus Sukellus Sisiliassa • Italian plus Golf Sisiliassa • Italian plus Kirjallisuus • Italialainen plus Taidehistorian • Italian plus Historia ja niille, jotka haluavat hienompaa ja intensiivinen paketti 50 + kaverit, erityisen kutsun liittyä meidän "Golden Sisilia"-ohjelma.

Meidän Center for Italian Studies isännöi myös useita Yhdysvaltain yliopistojen ohjelmia sekä Graduate & Perustutkinto-opiskelijat. Tarjoamme lyhyen aikavälin ohjelmat (talvella ja kesällä ohjelmat) ja pitkän aikavälin ohjelmien (lukukausi-ohjelmat). Opiskelijat voi siirtää suoraan opintosuoritusten tai ansaita perus-tai jatko hyvityksiä kautta Auburn University kaikille kursseille.

Toivomme teidät tervetulleeksi pian Taormina, Sisilia ja tarjoavat mahdollisuuden tutustua meidän saaren niin täynnä historiaa, niin täynnä kulttuuria, niin täynnä inspiraatiota!

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Italialainen

Katso Kurssit »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Videot

Babilonia Centro Studi Italiani, Taormina