Ca' Foscari University of Venice

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja Ca 'Foscari

Venetsian Ca 'Foscari -yliopisto perustettiin alunperin Italian ensimmäisenä kauppakorkeakouluna vuonna 1868 ja on nyt monitieteinen laitos, joka tarjoaa laajan valikoiman talous- ja hallintokursseja, vieraita kieliä, humanistisia tieteitä ja tieteitä, ja siitä on tullut yksi maan huippuyliopistot. Ca 'Foscariilla on yli 20 000 opiskelijaa ja 4 000 jatko-opiskelijaa, ja se järjestää vuosittain yli 1000 ulkomaalaista opiskelijaa.

Venäläisen arvostetun historiallisen keskustan sijainnin ansiosta yliopisto tarjoaa ainutlaatuisen ja palkitsevan mahdollisuuden opiskella ja toteuttaa tutkimusta yhdessä maailman kauneimmista kaupungeista, mikä on asiayhteys, jossa kulttuuriperintö ja henkinen innovaatio yhdistyvät.

Tunnettuaan huippututkimusta, se on saanut enemmän EU: n toivottuja Marie Curie -avustuksia kuin mikään muu italialainen instituutio viime vuosina. Qa-Foscari on maailman huippujen 150 modernin kielen ja korkeakoulujen top 200 taloustieteelle

Yliopisto edistää myös monipuolista opiskelukokemusta tarjoamalla opiskelijapalveluita ja erilaisia ​​urheilutoimintoja ja opiskelijaliittoja.

Sijainti

Ca 'Foscari -yliopisto sijaitsee Venetsian maailmankuulussa kaupungissa, joka on ainutlaatuinen kaupunkikeskus, joka sijaitsee Lagunassa Italiassa Koillis-rannikolla, joka on suoraan yhteydessä Adrianmerelle.

Venetsia on kaupunki Koillis-Italiassa ja Veneton alueen pääkaupungissa. Se on rakennettu saaristoon, joka sijaitsee matalassa laguunissa, joka käsittää yli 100 saarta yhdistettynä jalankulkuneuvoihin. Koska kanavat liikkuvat tien päällä, ihmiset liikkuvat kaupungin päällä jalka-ja veneellä. Itse asiassa Venetsia on Euroopan suurin nykyaikainen kaupunkikaton kaupunki.

Kaupunki on tunnettu runsaasta upeasta historiallisesta arkkitehtuurista ja taiteesta, koska historiallinen Venetsian tasavalta oli kukoistava kaupankäyntisatama ja merenkulun voimat keskiajan ja renessanssin aikana, joten osa kaupungin paikoista on sisällytetty Unescon maailmanperintöluetteloon .

Värikäs menneisyyden lisäksi Venetsi on yhtä vilkas läsnäolo, sillä se on edelleen nykytaiteen ja kulttuurin keskipiste.

Asuminen Venetsian historiallisessa keskustassa tarkoittaa ympäristöystävällisen elämäntavan elämää. Koska useimmat paikat tarvitsevat kävellä, kaupungin julkiset tilat muuttuvat sosiaalisiksi keskuksiksi. Itse asiassa yksi innokkaimmista odotetuista hetkistä venetsialaisen opiskelijapäivän aikana on niin kutsuttu aperitivo in campo tai ulkona aperitiivi: iltapäivästä myöhään illalla, kuten Campo Santa Margherita ja Riberan Erbarìa muuttuvat paikoiksi jossa ihmiset kokoontuvat keskustelemaan ja kuuntelemaan musiikkia, kun he juovat spritzia ja syövät cicchettiä - perinteistä paikallista aperitiota ja välipaloja, joista Venetsi on kuuluisa.

Opiskelijan kokemus

Ca 'Foscarin Venetsian yliopiston opintotarjous on jaettu kahdeksaan kandidaatin (16) ja maisterin (29), 7 koulun sekä arvostetun Collegio Internazionale: n tutkimus- ja opetustoimintaan. Näiden lisäksi on kolme muuta rakenteita:

· Ca 'Foscari tutkijakoulu, joka koordinoi tutkijatohtoriohjelmia;

· Ca 'Foscari Challenge School, joka järjestää Ammatilliset maisteriohjelmat (1. ja 2. taso) ja muut mahdollisuudet toimeenpanovirastoon;

· Ca 'Foscari International Education School, joka edistää intensiivisiä kesä- ja syksyn kursseja, suuntautumisohjelmia, säätiön vuosiohjelmia ja muita harjoittelua italialaisille ja kansainvälisille opiskelijoille.

Ca 'Foscari on tarjonnut opiskelijoille kannustavan, kilpailukykyisen ja huipputason koulutuksen. Hän on luonut maantieteellisesti laajalle ulottuvan kumppanuusyliopistojen akateemisen verkoston, jonka tuloksena hän tarjoaa erilaisia ​​yhteisiä ja kaksinkertaisia ​​kandidaatin ja maisterin tutkintoja ja on yli 700 aktiivista kansainvälistä vaihtosopimusta. Koska Ca'Foscari on yliopiston omistautunut kansainvälisen akateemisen yhteisön ylläpitämiseen, se tarjoaa myös huomattavan määrän englanninkielisiä opinto-ohjelmia.

Kandidaatin tutkinto-ohjelmat:

· Digitaalinen hallinta

· Filosofia, kansainväliset ja taloustieteet

· Yrityksen hallinto ja johtaminen (Liiketalouden ja hallinnon opetussuunnitelma)

· Taloustieteet ja kauppatieteet (taloustieteet, markkinoiden ja rahoituksen opetussuunnitelma)

Master-tutkinto-ohjelmat:

· Globaali kehitys ja yrittäjyys

· Kulttuuriperinnön säilyttämistiede ja -teknologia

· Kansainväliset kansainväliset suhteet (kansainväliset ja kulttuurikulttuuriopetussuunnitelmat)

· Tietokone Tiede

· Kulttuuriperinnön säilyttämistiede ja -teknologia

· Talous ja rahoitus (talous- QEM opetussuunnitelma / rahoitussuunnitelma)

· Ympäristötutkimus (Global Environmental Change Curriculum)

· Eurooppalainen, amerikkalainen ja postkolonialistinen kieli ja kirjallisuus (American Studies Curriculum / Englanti opintojen opetussuunnitelma)

· Kielitiede (kielten opetussuunnitelma)

Biologian ja nanomateriaalien tiede ja teknologia, kestävä kemia ja teknologiat (ympäristö, kestävä kemia ja teknologiat, opetussuunnitelma)

Yleiskuva kaikista koulutusohjelmista (sekä italialaisista että englanninkielisistä) on osoitteessa https://www.unive.it/pag/10478/ .

Opiskelijatilat ja palvelut

Ca 'Foscarin pääkampus sijaitsee Venetsian historiallisen keskustan sydämessä, mutta sillä on myös muita kampuksia mantereella. Se tarjoaa opiskelijoille 6 kirjastoa, kansainvälisen koulutuksen koulua, jatko-opiskelijakoulua ja kieltenopiskelukeskusta. Se tarjoaa myös näyttelytilat, teatterin, urheilukeskuksen ja ruokaloiden.

Ca 'Foscari auttaa opiskelijoita koko yliopiston uralla tarjoamalla erilaisia ​​lainoja, apurahoja ja apurahoja rahoitustukitoimiston kautta. Räätälöity tuki on tarjolla kansainvälisille opiskelijoille, opiskelijoille ja vammaisille opiskelijoille.

Kansainvälinen terveyteen liittyvä yksikkö tarjoaa laajan valikoiman palveluita kansainvälisille edunsaajille, kuten opastus ja apu ilmoittautumismenettelyihin, akateemisten tutkintojen tunnustaminen, viisuminhakuprosessi, oleskelulupa, opiskelijapalvelut, terveyskysymykset ja kuljetus.

Apurahat

Kansainvälisten opiskelijoiden läsnäolon vahvistamiseksi ja globaalin yhteisön rikastuttamiseksi Ca 'Foscari tarjoaa lahjoittavalle kansainväliselle opiskelijalle taloudellista tukea kahdessa muodossa:

• 100 lukukausimaksua koskeva poikkeus - täysi vapautus yliopisto-opetuksen ja palkkioiden maksamisesta

• 90 kertaluontoista 5 000 euron apurahaa

Lisätietoja on verkkosivulla href = "http://www.unive.it/pag/19545/ .

Majoitus:

Ca 'Foscarin asuntotoimisto on palvelu Italiassa ja ulkomailla opiskeleville, tutkijoille, professoreille ja hallinnollisille toimijoille, jotka tulevat opiskelemaan tai työskentelemään Ca' Foscarissa. Se tarjoaa hyödyllisiä tietoja ja yhteystietoja etsimään sopivia ja käteviä majoitusratkaisuja Venetsiassa ja lähialueilla.

Lisätietoja on verkkosivulla href = "http://www.unive.it/pag/19768/ .

Tervetuloa yksikkö

Tervetulotoimisto tarjoaa laajan valikoiman kansainvälisille opiskelijoille ja tiedekunnille tarjottuja palveluja, kuten opastusta / tietoa ja apuapua akateemisten pätevyyskirjojen tunnustamisesta, viisuminhakuprosessista ja ilmoittautumismenettelyistä. Se tarjoaa myös yleisiä tietoja yliopiston opiskelijapalveluista, taloudesta, asumisesta, terveyspalveluista ja kuljetuksista.

Lisätietoja on osoitteessa ebpage href = "http://www.unive.it/pag/20057/ .

Kielikeskus

Keskus tarjoaa vieraita kielikurssit englanniksi, ranskaksi, venäjäksi, espanjaksi ja saksaksi eri tasoilla.

ruokalat

Yliopistossa on ruokaloita monilla paikoilla, sekä Venetsian historiallisessa keskustassa että mantereen kampuksilla Mestre, Marghera ja Trevisossa.

Urakehitys

Ura-alan toimisto järjestää harjoittelupaikkoja ja työharjoittelua sekä Italiassa että ulkomailla. Se myös järjestää uranäyttelyitä, rekrytointikeskuksia ja työpajoja auttaakseen nykyisiä opiskelijoita ja äskettäin valmistuneita hankkimaan ammattitaitoa, jonka he tarvitsevat kilpailukykyisiksi työmarkkinoilla.

Lisätietoja on verkkosivulla href = "http://www.unive.it/pag/17095/ .

Urapäivä

Työpaikka on täysipäiväinen tapahtuma, joka on tarkoitettu rekrytointiin, jonka aikana opiskelijat ja uusimmat tutkinnon suorittajat voivat tavata osallistuvien yritysten johtajia ja tutustua työelämään. Opiskelijat voivat vierailla yrityksissä, jakaa heidän ansioluettelonsa, osallistua haastatteluihin ja saada tietoa heille avoimista ammatillisista mahdollisuuksista ja uramahdollisuuksista. Työpäivä sisältää myös erilaisia ​​työpajoja, seminaareja ja yritysesittelyjä.

Opiskelijaelämä

Harvat muut yliopistot tarjoavat mahdollisuuden opiskella ja tehdä tutkimusta yhdessä maailman kauneimmista kaupungeista. Ca 'Foscari, kulttuuriperinne ja älyllinen innovaatio voivat tulla yhteen.

Opiskelu Ca 'Foscarissa tarjoaa mahdollisuuden opiskella ja elää hyvin ainutlaatuisessa kaupungissa, jossa voit vaeltaa tuntikausia ja jopa nauttia menetyksestä, juoda Spritzia yhdessä Venetsian kauniissa neliösummissa, käydä maailmankuuluvissa museoissa ja näyttelyissä, matkustaa veneellä pienempien saarten läpi laguunin, nauttia Lidon rannat ja maku herkullista ruokaa.

Yliopisto järjestää myös runsaasti kulttuuritapahtumia, jotta opiskelijat ja henkilökunta saataisiin yhdistymään sellaiseen kaupunkiin, joka ei ole mikään muu, paikka, jossa menneisyys innovointiin ja tiedon janoon herättävät. Venetsia asuu elävää taidetta, arkkitehtuuria, kehitystä, tutkimusta, ympäristönäkökohtia ja antiikin perinteitä ja eri kulttuureja.

Lisäksi Ca 'Foscari takaa opiskelijoille monipuolisen opiskelukokemuksen tarjoamalla laajan valikoiman urheilutoimintaa ja opiskelijaliittoja:

· Erasmus-opiskelijaverkosto (ESN) - Erasmus-opiskelijaverkosto tukee ja edistää kansainvälistä verkostoitumista yli 12 000 jäsentä 36 maasta, tarjoamalla opiskelijoille mahdollisuuksia kulttuurin ymmärtämiseen ja itsensä kehittämiseen opiskelijoiden opiskelijoiden periaatteen mukaisesti.

· Yliopisto-urheilukeskus (CUS) - CUS tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden osallistua monenlaisiin urheilulajeihin Venetsian historiallisessa keskustassa sijaitsevien tilojen ansiosta.

· Radio Ca 'Foscari - Ca' Foscarin opiskelijoiden luoma, yliopiston online-radioasema on äärettömän suosittu viestintäväline. Kiinnostavat opiskelijat voivat osallistua toimintaansa yksilöllisten taitojen ja kokemusten perusteella.

· Yliopistokuoro ja orkesteri - Ca 'Foscarin kuoro ja orkesteri ovat jo yli 25 vuotta toimineet opiskelijoille mahdollisuuden tutkia ja edistää heidän rakkauttaan musiikista. Ryhmien valikoimat vaihtelevat vuosittain ja vaihtelevat keskiaikaisista nykyaikaisiin kappaleisiin.

· Shylockin yliopiston teatterikeskus (CUT) - Shylock on kulttuuriyhdistys, joka pyrkii edistämään teknisen ja taiteellisen innovaation teatteriesityksen alalla. Se järjestää koulutusta ja kokeellisia työpajoja, järjestää vierailevia tuotantoja ja esityksiä sekä tekee tutkimus- ja tuotantohankkeita.

Yhteydet

- Sähköpostiosoite rekrytointi@unive.it

- Nettilinkit

· Facebook href = "https://www.facebook.com/cafoscarinternational

· Twitter href = "https://twitter.com/cafoscari

· Instagram href = "https://www.instagram.com/cafoscariuniversity/

· Linkedin href = "https://it.linkedin.com/company/università-ca'-foscari-venezia

· YouTube href = "https://www.youtube.com/user/youcafoscari

Sovellettaessa käy web-sivulta https://apply.unive.it/

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso MSc-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso Kurssit » Katso Kandidaatin tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MSc

Tietojenkäsittelytieteen Maisterin Tutkinto

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Venice

Tämä MSc-ohjelma kestää kaksi vuotta kokopäiväistä tutkimusta, joka kattaa laajan kirjon aloja tietojenkäsittelytieteen ja tietotekniikan. [+]

Tämä MSc- ohjelma kestää kaksi vuotta kokopäiväistä tutkimusta, joka kattaa laajan kirjon aloja tietojenkäsittelytieteen ja tietotekniikan. Se soveltuu opiskelijoille, joilla on monipuolinen akateeminen tausta, kuten tietojenkäsittely, tekniikka, tilastot, matematiikka ja siihen liittyvät tieteenalat. Ohjelma on saanut GRIN 2015 -laatemerkin. GRIN on italialainen yhdistys, joka pyrkii edistämään tietojenkäsittelytieteen tutkimusta ja koulutusta.

Linkki tutkinto-ohjelmaanLinkki hakemuksen käsittelysivulleTutkinnon tasoMaisteriohjelmaanOpetuskieli

Englanti

Pääsy ohjelmaan

Avoin pääsy vähimmäisvaatimusten arviointiin.

Ulkomailla asuvien ulkomaalaisten opiskelijoiden kiintiöt: 70 paikkaa, joista 3 on varattu Kiinassa asuville kiinalaisille opiskelijoille Marco Polo -hankkeen puitteissa... [-]


Ympäristötieteiden Maisterin Tutkinto (Global Environmental Change Curriculum)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Venice

Ympäristötieteiden maisteriohjelma tarjoaa mahdollisuuden saada yhteinen maisterin tutkinto kestävässä kehityksessä. [+]

Venetsian yliopistoa tarjoaa MSc (Master of Science / Laurean Magistrale) tutkinto "Environmental Sciences", joka sisältää kolme käytettävissä opetussuunnitelmat, joista yksi on täysin opetetaan Englanti (Global Environmental Change-ohjelma).

Ympäristötieteiden maisteriohjelma tarjoaa myös mahdollisuuden saada yhteinen maisterin tutkinto kestävässä kehityksessä.

Linkki tutkinto-ohjelmaanLinkki hakemuksen käsittelysivulleTutkinnon taso

Maisteriohjelmaan

Opetuskieli

Englanti

Pääsy ohjelmaan

Avoin pääsy vähimmäisvaatimusten arvioimiseksi.

Ulkomailla asuville EU: n ulkopuolisille opiskelijoille varatut kiintiöt: 50 paikkaa, joista 3 on varattu Kiinassa asuville kiinalaisille opiskelijoille Marco Polo -hankkeen puitteissa.... [-]


Maisteri

Ammatillinen Master Global Business Japanissa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Italia Venice

Tämän Master-ohjelman tavoitteena on kehittää osaamista viestinnässä, yhteistyössä ja luomisessa ammatillisina tiloina rajatylittävälle liiketoiminnalle ja johtamiselle Japaniin / Japaniin. Opiskelijoille tarjotaan mahdollisuuksia hankkia ammattitaitoa, kykyjä ja kokemuksia liiketoimintamahdollisuuksien ja ammatillisten urien kehittämiseksi käyttämään ja parantamaan japanilaisen ja englannin kielen taitoa. Tämä toteutetaan aktiivisella (projekti- ja tapaustutkimuskeskeisellä) oppimisella japaniksi ja englanniksi kokeneiden liikemiesten ja akateemisten opettajien johdolla. [+]

Tämän Master-ohjelman tavoitteena on kehittää osaamista viestinnässä, yhteistyössä ja luomisessa ammatillisina toimitiloina rajatylittävälle liiketoiminnalle ja johtamiselle Japaniin / Japaniin. Opiskelijoille tarjotaan mahdollisuuksia hankkia taitoja, kykyjä ja kokemuksia, jotka liittyvät liiketoimintamahdollisuuksien ja ammattiuran kehittämiseen käyttämään ja parantamaan japanilaisen ja englantilaisen käskynsä.

Tämä toteutetaan aktiivisella (projekti- ja tapaustutkimuskeskeisellä) oppimisella japaniksi ja englanniksi kokeneiden liikemiesten ja akateemisten opettajien johdolla.

Kurssin sisältö koostuu liikekielestä ja käytännöistä, yrityskulttuurista, yhteiskunnallisista ja alueellisista haasteista, työllistämiskäytännöistä, kirjanpidosta ja rahoituksesta, markkinoinnista, kaupasta ja logistiikasta, oikeudellisesta johtamisesta, rajat ylittävistä M... [-]


Ammatillinen Päällikkö Ilmastonmuutoksessa Ja Johtamisessa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Italia Venice

Ilmastonmuutos on yksi maapallon väestön suurimmista haasteista. Sen vaikutukset vaikuttavat useimpiin maantieteellisiin alueisiin, kaikkiin sen tärkeimpiin tuotantoaloihin ja kaikkiin sosiaalisen organisaation osa-alueisiin, jotka muodostavat perustan siviiliväestölle maan sisällä ja maiden välillä. Siksi on tärkeää tietää, miten ennustaa ilmaston muutoksia, arvioida niiden vaikutuksia, hallita niiden seurauksia ja suunnitella ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä. Master's Program tarjoaa tarvittavat tieteelliset taidot ymmärtää ilmastoa ja taloudellisia muutoksia ohjaavat mekanismit sekä arvioida toteutettavien toimenpiteiden tärkeyttä ja ennen kaikkea kustannuksia ja hyötyjä. [+]

Ilmastonmuutos on yksi maapallon väestön suurimmista haasteista. Sen vaikutukset vaikuttavat useimpiin maantieteellisiin alueisiin, kaikkiin sen tärkeimpiin tuotantoaloihin ja kaikkiin sosiaalisen organisaation osa-alueisiin, jotka muodostavat perustan siviiliväestölle maan sisällä ja maiden välillä. Siksi on tärkeää tietää, miten ennustaa ilmaston muutoksia, arvioida niiden vaikutuksia, hallita niiden seurauksia ja suunnitella ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä.

Master's Program tarjoaa tarvittavat tieteelliset taidot ymmärtää ilmastoa ja taloudellisia muutoksia ohjaavat mekanismit sekä arvioida toteutettavien toimenpiteiden tärkeyttä ja ennen kaikkea kustannuksia ja hyötyjä.... [-]


Kestävän Kemian Ja Tekniikan Maisterin Tutkinto (Ympäristön Kestävän Kemian Ja Tekniikan Opetussuunnitelma)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen October 2018 Italia Venice

Tämä toisen syklin tutkinto-ohjelma keskittyy sekä teoreettisiin että kokeellisiin kemiallisiin tieteisiin. [+]

Tämä tutkinto- ohjelma tarjoaa mahdollisuuden saada kaksinkertainen / yhteinen tutkinto muiden eurooppalaisten yliopistojen kanssa.

Kaksoistutkinto Univerzalla Novi Goricissa (Slovenia). Lopussa opinto-ohjelman, opiskelijat voidaan myöntää kaksoistutkinto: Laurea Magistrale in Chimica e Tecnologie Sostenibili of Università Ca' Foscari Venezia ja Okolje 2. Stopnje - Opetusohjelma ympäristö Univerza v Novi Gorici.Linkki tutkinto-ohjelmaanLinkki sovellusproseduusiinTutkinnon taso

Maisteriohjelmaan

Opetuskieli

Englanti

Pääsy ohjelmaan

Avoin pääsy vähimmäisvaatimusten arviointiin.

Ulkomailla asuvien ulkomaalaisten opiskelijoiden kiintiöt: 8 paikkaa, joista 3 on varattu Kiinassa asuville kiinalaisille opiskelijoille Marco Polo -hankkeen puitteissa.... [-]


Kielitieteiden Maisterin Tutkinto (kielitieteellinen Opetussuunnitelma)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen October 2018 Italia Venice

Tämä toisen syklin tutkinto-ohjelma tarjoaa kehittynyttä kielellistä ja kulttuuritietoa, analyyttisia taitoja valitulla vieraalla kielellä sekä tarvittavan kyvyn toimia vuorovaikutuksessa monitieteisten ja monikulttuuristen tutkimusryhmien kanssa. [+]

Tämä tutkinto-ohjelma tarjoaa mahdollisuuden saada kaksinkertainen / yhteinen tutkinto muiden eurooppalaisten yliopistojen kanssa.

- yhteinen maisteriohjelma kielitieteessä (englanninkielinen) yhteistyössä Otto-Friedrichin yliopiston kanssa - Bamberg (Saksa); Karl-Franzens Universität - Graz (Itävalta); Pécsi Tudomŕnyegyetem - Pécs (Unkari); Université Paris Diderot - Pariisi 7 (Ranska).- Double-tutkinto Goethe-yliopistolla - Frankfurt Opintojakson päätyttyä opiskelijat saavat kaksinkertaisen tutkinnon: "Master of Science in Language" ( Ca' Foscari University of Venice ) ja "

Master of Arts in Italienstudien "(Goethe-yliopisto Frankfurt).

Linkki tutkinto-ohjelmaanLinkki hakemuksen käsittelysivulleTutkinnon taso... [-]

Laurea-ammattikorkeakoulu Interpretariato E Traduzione Editoriale, Settoriale

Opetus kampuksella Kokopäiväinen October 2018 Italia Venice

Tämä toisen syklin tutkinto-ohjelman tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia, joilla on erityisiä kielitaitoja tulkkauksen alalla (erikoistunut ja kirjallinen), joka kykenee käyttämään IT- ja multimediatekniikkaa ja työkaluja. [+]

Tämä jatko- ohjelma kouluttaa ammattilaisia ​​käsittelemään lukuisia kielellisiä, kirjallisia ja sosiokulttuurisia aiheita vertailevalla ja monikulttuurisella tavalla. Valmistuneilla on erityinen kielitaito tulkkauksen alalla sekä (erikoistunut ja kirjallinen) käännös ja osaa käyttää IT- ja multimediatekniikkaa ja työkaluja. Kurssit opetetaan erikoistumiskielellä sekä englanniksi. Kurssit sisältävät italialais-kiina-kiinan ja kiinan-englannin peräkkäisen tulkkauksen, kiinan- ja kantoninkieliset kielet, kiinankieliset käännökset ja tietokoneavusteiset käännöstyökalut.

Linkki tutkinto-ohjelmaanLinkki hakemuksen käsittelysivulleTutkinnon taso

Maisteriohjelmaan... [-]


Maantieteellinen Tiedekunta Kulttuuriperinnön Suojeluteitse Ja -teknologiassa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen October 2018 Italia Venice

Tämä maisteriohjelma on täysin englanninkielinen ja harjoittelee asiantuntijoita kulttuuriperinnön diagnosoinnissa ja säilyttämisessä, jolla on vahva tieteidenvälinen tieteellinen osaaminen (kemia, fysiikka, biologia, tietojenkäsittelytiede, geologia) sekä käytännön kokemus innovatiivisten säilytystekniikoiden kanssa. [+]

Kulttuuriperinnön säilytystekniikan ja -tekniikan maisterit

Master-tutkinto-ohjelma valmistaa asiantuntijoita (luonnontieteiden tutkijat) kulttuuriperinnön diagnosoinnissa ja säilyttämisessä, joka tarjoaa tieteellisen kemian, fysiikan, biologian, tietojenkäsittelytieteen ja geologian yhdistämisen ja innovatiivisen artefaktiteknologian yhdistämisen. Koulutuskurssi on suunniteltu valmistamaan ammattitaitoinen henkilö, joka kykenee vuorovaikutukseen muiden tieteenalojen asiantuntijoiden kanssa, jotka osallistuvat kulttuurivarojen suojelun ja säilyttämisen prosessiin teknisin ja tieteellisin viittein.

Tutkijakoulu voi suunnitella ja testata uusia teknologioita restaurointityöhön, kehittää hankkeita vahinkojen ehkäisemiseksi ja kulttuuriperinnön säilyttämiseksi sekä suorittaa diagnostisia testejä artefaktien luonnehtimiseksi.... [-]


Maisterin Tutkinto Eurooppalaisessa, Amerikkalaisessa Ja Postkolonialistisessa Kielessä Ja Kirjallisuudessa (amerikkalainen Opinto-ohjelma, Englanninkielen Opinto-opas)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Venice

Tämä toinen sykli tutkinto-ohjelma tarjoaa kehittynyttä tietoa eurooppalaisten, amerikkalaisten ja postkolonialisten maiden kielistä, kirjallisuudesta ja kulttuureista, edistää kulttuurienvälisiä näkökulmia vankka humanistinen tausta. [+]

Tämä toinen sykli tutkinto-ohjelma tarjoaa kehittynyttä tietoa eurooppalaisten, amerikkalaisten ja postkolonialisten maiden kielistä, kirjallisuudesta ja kulttuureista, edistää kulttuurienvälisiä näkökulmia vankka humanistinen tausta. Tämä tutkinto- ohjelma tarjoaa mahdollisuuden saada kaksinkertainen / yhteinen tutkinto muiden eurooppalaisten yliopistojen kanssa.

Englannin ja Amerikan opintojen yhteinen eurooppalainen yhteistutkinto Otto-Friedrich Universität - Bamberg (Saksa), Karl-Franzens Universität - Graz (Itävalta), Pécsi Tudományegyetem - Pécs (Unkari), Pariisi Pariisi Diderot - Pariisi 7 (Ranska).Kaksoistutkinto Universidaden do Espírito Santo (Brasilia), Universidad de Huelva (Espanja) tai Universidad de Sevilla (Espanja) kanssa.Pariisin tutkinto Université Sorbonne Nouvelle - Pariisi 3 (Ranska), Humboldt-Universität - Berliini (Saksa)Linkki tutkinto-ohjelmaanLinkki hakemuksen käsittelysivulleTutkinnon taso... [-]

Maisterin Tutkinto Johtamisesta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Venice

Tämä MSc-ohjelma kestää kaksi vuotta ja yhdistää markkinoinnin ja viestinnän, kirjanpidon ja rahoituksen opetussuunnitelmat ja viime kädessä kansainvälisen johtamisen kattamalla laajan aihealueen hallinnointiin. [+]

Tämä MSc-ohjelma kestää kaksi vuotta ja yhdistää markkinoinnin ja viestinnän, kirjanpidon ja rahoituksen opetussuunnitelmat sekä viime kädessä kansainvälisen johtamisen käsittelemällä monenlaisia ​​aihepiirejä. Kurssit (täysin englanniksi opetettu) kattavat monia aihealueita, kuten strategiaa, innovaatioita, markkinointia, hallintoa, yritysrahoitusta ja johdon valvontaa.

Tämä tutkinto-ohjelma tarjoaa myös mahdollisuuden saada kaksinkertainen / yhteinen tutkinto muiden eurooppalaisten yliopistojen kanssa:

- kaksoistutkinto École Supérieure de Commerce de Paris-Europen (Ranska) kanssa

Master-tutkintoon johtavat opiskelijat voivat saada Double-tutkinto: maisterin tutkinto yliopiston Ca 'Foscari Venetsiasta ja ESCP-Europe -opetuksesta.... [-]


Maisterin Tutkinto Kansainvälisissä Suhteissa (kansainvälinen Ja Ristikkäiskulttuurinen Opetussuunnitelma)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Venice

MSc-ohjelma sisältää kaksi vuotta kokopäiväistä tutkimusta, joka kattaa laajan kirjon kentät kansainvälisissä suhteissa. Se on suunniteltu opiskelijoille, joilla on erilaiset akateemiset taustat kuten historia, kansainvälinen oikeus, poliittiset tieteet, kielet ja niihin liittyvät tieteenalat. [+]

MSc (Master of Science / Laurean Magistrale) tutkinto "Relazioni Internazionali Comparate - Kansainväliset suhteet", aktiivinen vuodesta 2008, liittyy kaksi vuotta täysipäiväistä opiskelua, joka kattaa laajan kirjon aloja kansainvälisissä suhteissa. Se on suunniteltu opiskelijoille, joilla on erilaiset akateemiset taustat kuten historia, kansainvälinen oikeus, poliittiset tieteet, kielet ja niihin liittyvät tieteenalat.

Linkki tutkinto-ohjelmaanLinkki hakemuksen käsittelysivulleTutkinnon tasoMaisteriohjelmaanOpetuskieli

Englanti

Pääsy ohjelmaanRajoittamaton merkintä, joka edellyttää vähimmäisvaatimusten arviointia.Ulkomailla asuvien ulkomaalaisten opiskelijoiden kiintiöt: 11 paikkaa, joista 1 on varattu Kiinassa asuville kiinalaisille opiskelijoille Marco Polo -ohjelman mukaan.Pääsyvaatimuksetoikea yksilöllinen koulutustasovähimmäisvaatimuksetsertifioitu englannin kielen taito vähintään tasolla B2... [-]

Maisterin Tutkinto Kielillä, Taloustieteissä Ja Aasian Ja Pohjois-Afrikan Instituutioissa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen October 2018 Italia Venice

Tämä toisen syklin tutkinto-ohjelma tarjoaa erinomaisen pätevyyden yhdestä Aasian tai Pohjois-Afrikan kielestä kiinnittäen erityistä huomiota taloudelliseen ja oikeudelliseen kielenkäyttöön sekä perusteellisen tietämyksen maantieteellisen alueen taloudellisista, oikeudellisista, historiallisista ja poliittisista näkökohdista viitealue. [+]

Tämä tutkinto- ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden saada osaamista yhdestä Aasian tai Pohjois-Afrikan kielistä kiinnittäen erityistä huomiota taloudelliseen ja juridiseen ammattikieltoon ja saamaan syvällistä tietoa maantieteellisen alueen taloudellisista, oikeudellisista, historiallisista ja poliittisista näkökohdista viittaus. Opiskelijat hankkivat myös hyvän tietämyksen sosio-kielellisistä ja viestintäprosesseista sekä perehtyvät tietotekniikkaan ja sähköisiin viestintävälineisiin sekä yleisesti että erikoistumiskieltään.

Linkki tutkinto-ohjelmaanLinkki hakemuksen käsittelysivulleTutkinnon taso

Maisteriohjelmaan

Opetuskieli

Italiaksi ja englanniksi... [-]


Talouden Ja Rahoituksen Maisterin Tutkinto (Economics-QEM Curriculum And Finance Curriculum)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Venice

Tämä jatkotutkinto-ohjelma tuottaa asiantuntijoita, jotka osaavat tehokkaasti puuttua rahoitusmarkkinoihin liittyviin tärkeisiin rahoituskysymyksiin. [+]

Tämä tutkinto- ohjelma tarjoaa mahdollisuuden saada kaksinkertainen / yhteinen tutkinto muiden eurooppalaisten yliopistojen kanssa.

Taloustieteen, ekonometrian ja rahoituksen kaksoistutkinto (MEEF) Aix-Marseillen yliopiston (Ranska) kanssa Lopussa Tutkimuksen ohjelman opiskelijat jaetaan kaksoistutkintoon: Laurea Magistrale in Economia e Finanza of Università Ca' Foscari ja Master Sciences Economiques (Parcours Econométrie Bancaire et Financière) Université Aix-Marseille.Yhteiskuntatieteiden maisterin tutkinto - Erasmus Mundus (QEM) yhteistyössä Université Pantheon-Sorbonne - Pariisi 1 (Ranska), Universität Bielefeld (Saksa) ja Universitat Autònoma - Barcelona (Espanja).Kaksoistutkinto Master Economie et Ingénierie Financièrein kanssa Université Paris-Dauphine (Ranska) Lopussa Tutkimuksen ohjelman opiskelijat voivat palkitaan kaksoistutkintoon: Laurea Magistrale in Economia e Finanza of Università Ca' Foscari ja Master Taloudelliset et Ingénierie Financière Université Paris-Dauphine.Linkki tutkinto-ohjelmaanLinkki hakemuksen käsittelysivulleTutkinnon taso... [-]

Videot

Ca' Foscari - The Place I Want to Be

Ca' Foscari International People - Studying in English in Venice

Ca' Foscari International People - Cafoscarini Around the World

Ca' Foscari International People - Studying Beauty in Venice

Ota yhteyttä

Osoite, 1. rivi Dorsoduro 3246
30123 Venice, Veneto, Italia
Puhelin false

Osoite, 1. rivi Via Sile, 6
31056 Treviso, Veneto, Italia
Puhelin false