Ca' Foscari University of Venice

Esittely

Lue virallinen kuvaus

TIETOA CA 'FOSCARISTA

Alun perin Italian ensimmäiseksi kauppakorkeakouluksi vuonna 1868 perustettu Venetsian Ca 'Foscari -yliopisto on nyt monialainen laitos, joka tarjoaa laajan valikoiman taloustieteen ja johtamisen, nykykielien, humanististen ja luonnontieteiden opinto-ohjelmia.

Ca 'Foscari on kolmannella sijalla Italiassa tutkimuksensa huippuosaamisen vuoksi , ja se on ansainnut niin monia halutuista Euroopan komission Marie Curie -tutkimusapurahoista, että se on yksi Euroopan kymmenestä menestyneimmästä yliopistosta. QS World University Rankings sijoittaa maailmanlaajuisesti Ca 'Foscarin 100 parhaan nykykielten yliopiston joukkoon, historian 150 parhaan, kielitieteen ja maantieteen 200 parhaan ja taloustieteen ja ekonometrian sekä kirjanpidon ja rahoituksen parhaan 250 parhaan joukkoon.

Ca' Foscari main building - grand CanalCa 'Foscari -päärakennus - Grand Canal

Ca 'Foscari sijaitsee kunnioitusta herättävässä Venetsian kaupungissa. Kanaalit ja veneet sijaan katujen ja autoja, tämän kaupungin todella ainutlaatuinen historiallinen keskusta on ollut vilkas paikka kulttuurista ja taloudellista vaihtoa yli vuosituhannen ja kauneuden sen taiteen ja arkkitehtuurin on tehnyt siitä UNESCOn maailmanperintökohde. Dynaamisen kosmopoliittisen kontekstin stimuloivan kulttuuriperinnön ansiosta Ca 'Foscarille on ominaista perinteiden ja älyllisten innovaatioiden synerginen risteys , joka tarjoaa opiskelijoille ja professoreille ainutlaatuisen palkitsevan mahdollisuuden oppia ja työskennellä yhdessä maailman merkittävimmistä kaupungeista.

138857_48705456207_608cf69535_h.jpgCa 'Foscarin kansainväliset opiskelijat

Ca 'Foscarilla on noin 23 000 opiskelijaa ja isännöi yli 1300 kansainvälistä opiskelijaa vuosittain . Koska yritys on vakuuttunut siitä, että korkeakoulutuksen ja huippututkimuksen on oltava sekä innovatiivisia että kansainvälisiä, yliopisto on perustanut maailmanlaajuisen kumppanuusyliopistojen laajan akateemisen verkoston , jonka avulla se voi tarjota erilaisia yhteisiä ja kaksinkertaisia kandidaatin ja maisterin tutkintoja ja yli 700 aktiivista vaihtosopimusta laitosten kanssa ympäri maailmaa. Ca 'Foscari valmistaa opiskelijoita myös kilpailukykyiseen globaaliin työpaikkaan ja tukee kansainvälistä, osallistavaa akateemista yhteisöä tarjoamalla englanninkielisiä opinto-ohjelmia sekä perustutkinnon suorittaneille että jatko-opiskelijoille.

138870_22296930645_980618ab36_h.jpgTapaa luennoitsijoita ympäri maailmaa - Aula Baratto, Ca 'Foscarin päärakennus

SIJAINTI

Ca 'Foscari -yliopisto sijaitsee maailmankuulussa Venetsian kaupungissa, ainutlaatuisessa kaupunkikeskuksessa, joka sijaitsee lounaalla Italian koillisrannikolla, joka on suoraan yhteydessä Adrianmerelle.

Venetsia on kaupunki Koillis-Italiassa ja Veneton alueen pääkaupunki. Se on rakennettu saaristoon, joka sijaitsee matalassa laguunissa, joka käsittää yli 100 saarta, joita yhdistävät jalkakäytävät. Koska kanavat vievät tiet, ihmiset liikkuvat ympäri kaupunkia jalka ja veneellä. Itse asiassa Venetsia on Euroopan suurin moderni kaupunkien autovapaa kaupunki.

Kaupunkille on ominaista runsaasti upeaa historiallista arkkitehtuuria ja taidetta, koska historiallinen Venetsian tasavalta oli kukoistava kauppasatama ja merkittävä merivoima keskiajalla ja renessanssin aikana, joten osa kaupungin nähtävyyksistä sisältyy Unescon maailmanperintökohteiden luetteloon. .

Värikkään menneisyyden lisäksi Venetsialla on yhtä vilkas läsnäolo, sillä se on edelleen nykytaiteen ja kulttuurin keskus .

Asuminen Venetsian historiallisessa keskustassa tarkoittaa ympäristötietoista elämäntapaa. Suurimman osan paikoista kävelemisen vuoksi kaupungin julkisista tiloista tulee sosiaalisia solmukohtia. Itse asiassa yksi odotettu hetkiä Venetian opiskelijan päivä on ns aperitivo Campo tai ulkona aperitiivi: iltapäivästä läpi myöhään illalla, esimerkiksi Campo Santa Margherita ja Erbarìa Rialtossa kääntyvän paikoista, joissa ihmiset kokoontuvat keskustelemaan ja kuuntelemaan musiikkia, kun he juovat spritsiä ja syövät cicchettiä - perinteistä paikallista aperitiiveja ja välipaloja, joista Venetsia on kuuluisa.

138871_47432363912_d26055526d_o.jpg

TUTKIMUKSEN KOKEMUS

Venetsian Ca 'Foscari -yliopiston opintotarjous on jaettu 8 osastoon, jotka vastaavat kandidaatin ja maisterin tutkimus- ja opetustoiminnasta , 3 kouluun ja arvostettuun Collegio Internazionaleen (International College). Näiden rinnalla on kolme muuta rakennetta:

 • Ca 'Foscarin tutkijakoulu, joka koordinoi tutkijatohtoreita.
 • Ca 'Foscari Challenge School, joka järjestää ammatillisia maisteriohjelmia (1. ja 2. taso) ja muita mahdollisuuksia johtamiskoulutukseen.
 • Ca 'Foscari School for International Education, joka edistää intensiivisiä kesän ja syksyn kursseja, perehdytysohjelmia, säätiön vuosiohjelmia ja muita koulun ulkopuolisia aktiviteetteja italialaisille ja kansainvälisille opiskelijoille.

Omistettu tarjoamaan opiskelijoille stimuloivaa, kilpailukykyistä ja huippuluokan koulutusta, Ca 'Foscari on luonut laajan akateemisen verkoston kumppanuusyliopistoista, joka ulottuu ympäri maailmaa, ja sen seurauksena se tarjoaa erilaisia yhteisiä ja kaksinkertaisia kandidaatin ja maisterin tutkintoja ja sillä on yli 700 aktiivista kansainvälistä vaihtosopimusta . Seurauksena yliopiston omistautumisesta kansainvälisen akateemisen yhteisön vaalimiseen, Ca 'Foscari tarjoaa myös merkittävän määrän englanninkielisiä opinto-ohjelmia.

POISTUVA LIIKKUVUUS

Kansainvälisten yliopistojen ja Ca 'Foscarin välisten yli 700 yhteistyösopimuksen ansiosta voit viettää aikaa opiskelemaan ulkomailla yli 70 maassa ympäri maailmaa . Kansainvälinen toimisto edistää Ca 'Foscari -opiskelijoiden lähtevää liikkuvuutta osallistumalla johtaviin kansainvälisiin liikkuvuusohjelmiin, kehittämällä suhteita ulkomaisiin isäntäyliopistoihin ja yrityksiin sekä tarjoamalla kannustimia kaikkien yliopistoyhteisön jäsenten osallistumiseen.

Lisätietoja on verkkosivulla .

138866_30277532680_7a333ff723_k.jpg

OPISKELIJAELÄMÄ

Harvat muut yliopistot tarjoavat mahdollisuuden opiskella ja tehdä tutkimusta yhdessä maailman kauneimmista kaupungeista, hyvin ainutlaatuisessa kaupungissa, jossa voit vaeltaa tuntikausia ja jopa nauttia eksymisestä, pitää Spritz yhdessä Venetsian kauniista aukioista, käydä maailmankuulut museot ja näyttelyt, matkustaa veneellä laguunin pienempien saarten läpi, nauti Lidon rannoista ja maistele herkullista ruokaa.

Ca 'Foscarissa kulttuuriperinteet ja älylliset innovaatiot pystyvät kohtaamaan: Venetsiassa eläminen on elävää taidetta, arkkitehtuuria, kehitystä, tutkimusta, huomiota ympäristöön sekä muinaisten perinteiden ja erilaisten kulttuurien löytämistä.

Lisäksi Ca 'Foscari takaa opiskelijoille monipuolisen opiskelukokemuksen tarjoamalla laajan valikoiman urheilutoimintoja ja opiskelijajärjestöjä :

 • Erasmus Student Network (ESN) - Yli 12 000 jäsenen kanssa 36 maasta Erasmus Student Network tukee ja edistää kansainvälistä verkottumista tarjoamalla opiskelijoille mahdollisuuksia kulttuurin ymmärtämiseen ja itsensä kehittämiseen opiskelijoiden auttamisen periaatteen mukaisesti.
 • Yliopiston urheilukeskus (CUS) - CUS tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden osallistua monenlaisiin urheilulajeihin Venetsian historiallisessa keskustassa sijaitsevien tilojensa ansiosta.
 • Radio Ca 'Foscari - Ca' Foscarin opiskelijoiden luoma yliopiston online-radioasema on erittäin suosittu viestintäväline. Mielenkiintoiset opiskelijat voivat osallistua sen toimintaan henkilökohtaisten taitojensa ja kokemuksensa perusteella.
 • Yliopiston kuoro ja orkesteri - Ca 'Foskarin kuoro ja orkesteri ovat jo yli 25 vuoden ajan tarjonneet opiskelijoille mahdollisuuden tutkia ja vaalia heidän rakkauttaan musiikkiin. Ryhmien ohjelmistot muuttuvat vuodesta toiseen ja vaihtelevat keskiajalta nykyajan kappaleisiin.
 • Shylock University Theatre Center (CUT) - Shylock on kulttuuriyhdistys, jonka tarkoituksena on edistää teknistä ja taiteellista innovaatiota teatteriesitysten alalla. Se järjestää koulutusta ja kokeellisia työpajoja, isännöi vierailevia tuotantoja ja esityksiä sekä toteuttaa tutkimus- ja tuotantoprojekteja.

Lisäksi, jos päätät asua Venetsian historiallisessa keskustassa, nautit varmasti paikallisesta ja kestävästä elämästä, koska etäisyydet ovat hallittavissa eikä autoja tai liikennettä ole kilpaillaksesi.

141168_Immagine1.jpg

Opiskelijatilat ja palvelut

Ca 'Foscarin pääkampus sijaitsee Venetsian historiallisen keskustan sydämessä, mutta sillä on myös muita kampuksia mantereella .

Se tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden käyttää:

 • 6 kirjastoa,
 • kansainvälisen koulutuksen koulu,
 • jatko-opiskelija Challenge School,
 • kielenopiskelukeskus: Keskus tarjoaa vieraita kielikursseja englanniksi, ranskaksi, venäjäksi, espanjaksi ja saksaksi eri tasoilla.
 • näyttelytilat,
 • teatteri,
 • urheilukeskus,
 • ruokalat: Yliopistolla on ruokaloita monissa paikoissa, sekä Venetsian historiallisessa keskustassa että Manner-kampuksilla Mestressä, Margherassa ja Trevisossa,
 • opiskelijajärjestöt
 • opiskelijatoimistot: esim. Kansainvälinen tervetuloyksikkö tarjoaa laajan valikoiman palveluja kansainvälisille edunsaajille, kuten ohjausta ja apua ilmoittautumismenettelyihin, akateemisen tutkinnon tunnustamiseen, viisumihakemusprosessiin, oleskelulupaan, opiskelijapalveluihin, terveysasioihin ja kuljetuksiin. Lisätietoja on verkkosivulla .

138868_48725319338_9bc415f3b1_h.jpg

Ca 'Foscari avustaa opiskelijoita koko yliopiston uransa ajan tarjoamalla erilaisia lainoja, apurahoja ja apurahoja sen taloudellisen avun toimiston kautta. Räätälöityä tukea on tarjolla kansainvälisille opiskelijoille, työskenteleville opiskelijoille ja vammaisille opiskelijoille.

APURAHAT

Vahvistamaan kansainvälisten opiskelijoiden läsnäoloa ja rikastuttamaan sen globaalia yhteisöä Ca 'Foscari tarjoaa lahjakkaille kansainvälisille opiskelijoille taloudellista apua kahdessa muodossa:

 • lukukausimaksuvapautukset - täydellinen vapautus yliopistojen lukukausimaksuista
 • kertaluontoiset apurahat 5000 euroa / kpl

Lisätietoja on verkkosivustolla

138867_24540954405_f9914d3d19_h.jpg

Yksi opiskelijoiden kirjastoista

MAJOITUS

Ca 'Foscarin asuntotoimisto on palvelu italialaisille ja kansainvälisille opiskelijoille, tutkijoille, professoreille ja hallintohenkilöstölle, jotka tulevat opiskelemaan tai työskentelemään Ca' Foscariin. Se tarjoaa hyödyllistä tietoa ja yhteyksiä sopivien ja kätevien majoitusratkaisujen löytämiseen Venetsiassa ja lähialueella.

Lisätietoja on verkkosivustolla .

URATUKI & URAPÄIVÄ

Uratoimisto järjestää harjoittelu- ja työharjoitteluja sekä Italiassa että ulkomailla, se järjestää myös uramessuja, rekrytointia ja työpajoja auttaakseen nykyisiä opiskelijoita ja vastavalmistuneita hankkimaan ammattitaidot, joita he tarvitsevat ollakseen kilpailukykyisiä työmarkkinoilla.

Lisätietoja on verkkosivulla .

Urapäivä on rekrytointiin tarkoitettu koko päivän tapahtuma, jonka aikana opiskelijat ja vastavalmistuneet voivat tavata osallistuvien yritysten johtajia ja tutustua työelämään. Opiskelijat voivat vierailla yritysten osastoilla, jakaa ansioluetteloitaan, osallistua haastatteluihin ja hankkia tietoa avoimista ammatillisista mahdollisuuksista ja uravaihtoehdoista. Urapäivä sisältää myös erilaisia työpajoja, seminaareja ja yritysesittelyjä.

138869_47563963651_3ed3fde129_h.jpg

Sijainnit

Venetsia

Osoite
Linguistic Campus
Dorsoduro, 3246

30123 Venetsia, veneto, Italia

Venetsia

Osoite
Linguistic Campus
Ca' Cappello San Polo 2035, Calle del Magazen

30125 Venetsia, veneto, Italia

Venetsia

Osoite
Economic Campus
San Giobbe, Cannaregio 873

30121 Venetsia, veneto, Italia

Venetsia

Osoite
Humanistic Campus
Malcanton Marcorà, Dorsoduro 3484/D

30123 Venetsia, veneto, Italia

Venetsia

Osoite
Scientific Campus
Via Torino 155

30170 Venetsia, veneto, Italia

Treviso

Osoite
Treviso Campus
Palazzo San Paolo, Riviera Santa Margherita 76

31100 Treviso, veneto, Italia

Roncade

Osoite
H-Campus
Via Sile 6

31056 Roncade, veneto, Italia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin