Domus Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Koulu

Domus Academy on elävä laboratorio. Hautomo kykyjä ja ponnahduslautana tieteidenvälistä seikkailuja. Paikka, jossa tähtien uraa käynnistetään.

Domus Academy, autamme Opiskelija päähenkilöitä erittäin kilpailukykyinen muodin ja muotoilun. Tarjoaa yhden vuoden maisterin kursseja monenlaisia ​​suunnittelu erikoisalojen, koulu keskittyy "oppiminen suunnittelemalla" menetelmää, jossa opiskelijat ratkaisemaan tosielämän suunnittelun ongelmia avulla maailmanluokan tiedekunnan jäseniä, jotka ovat mielipidevaikuttajia omassa kentät. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus intern joitakin mielenkiintoisimmista merkit muoti, tuotesuunnittelu, auton suunnittelu, vuorovaikutuksen suunnittelu, ylellisyystavaroita, ja enemmän. Työskentely suoraan yritysten kanssa, opit käsitellä kaikkein nykyaikainen muotoilu haasteita tuoretta ja omintakeisella tavalla.

Domus Academy on koulu, jossa opiskelijat tekevät yhteyksien nopeuttaa uransa, saada inspiraatiota yhteistyöhankkeet, ja kehittää taitojaan ja kykyjään itseohjautuvaa tavalla. Olipa opiskelijat haluavat työskennellä perinteinen työpaikka tai löytäneet oman design studio, Domus Akatemia valmistelee heitä johtajia kaikki osa-alueet muoti ja muotoiluteollisuus.

Oppiminen suunnittelemalla

Uskomme, että työtä reaalimaailman hankkeita on paras tapa oppia. Siksi 90 prosenttia opetussuunnitelma on "oppiminen suunnittelemalla." Sinun työskennellä käytännön suunnittelutehtäviin, jotka toistavat nykypäivän ammatillinen suunnittelu käytäntöjä tukevan ympäristön oppimista ja kokeilua.

Tiedekunnan huippuosaamisen

Domus Academy, sinun työskennellä side-by-side ylivoimainen kansainvälisten suunnittelijoiden ja ajattelin johtajia, jotka tuovat pulssi suunnittelun maailman luokkahuoneeseen ja välittää tietojaan uusimmat suunnittelun trendejä ja käytäntöjä.

monitieteisyyttä

Monet innovatiivisimmista suunnitteluratkaisut syntyvät yhteistyössä eri suunnittelutyökalujen, osaamista ja näkökulmia. Opiskelijat eri alojen osuus näkökulmia suunnitteluun ja oppia yhdistämään näitä ideoita omassa tuoreita ilmaisuja.

Monikulttuurisuus

Tällä hetkellä yli 50 kansallisuutta edustettuna Domus Academy kampuksella. Uskomme, että monikulttuurinen näkökulma kannustaa dynaaminen ajatusten vaihtoa ja tiedottaa suunnittelu huippuosaamista: avoin mieli näkee moninaisuuden vaihtoehtoja ja valitsee käsitteitä Universal resonanssi.

historia

perustajat

Alessandro Mendini, Andrea Branzi, Alessandro Guerriero, Valerio Castelli ja Maria Grazia Mazzocchi ovat Domus Academy perustajat alussa eighties, Milan nousi episentrumi italialainen design. Silti kukaan kaupunki oli opetuksen suunnittelua virallistettiin tavalla. Suosituimmat Taidekriitikot ja suunnittelijat tunnustettu ainutlaatuinen mahdollisuus tämän aukon ja mentorina seuraavan sukupolven suunnittelijoille. Vuonna 1982 he perustivat Domus Academy, Italian ensimmäinen jatko suunnittelu koulussa.

Perustajat visioi koulu, jossa opiskelijoiden ja opettajakunnan jäseniä eri puolilta maailmaa kokoontuu ja vaihtaa ajatuksia. Koulu, joka toisi yhtiön edustajat johtaa reaalimaailman hankkeet, joissa keskitytään tärkeimmistä nykyaikaista suunnittelua.

Alkuvuosina, johtavien suunnittelijoiden kuten Ettore Sottsass, Alessandro Mendini, Denis Santachiara, ja Philippe Starck olivat mukana luennoitsijoina ja työpaja johtajia. Domus Academy nopeasti kehittänyt vahvan maineen kansainvälisellä näyttämöllä sen "oppimisen suunnittelemalla" menetelmiä ja sen humanistinen lähestymistapa, joka pitää prosessi tärkeämpää kuin tuloksia ja asettaa ihminen kuin keskeinen osa hankkeita.

Vuonna 2009 Domus Academy liittyi saaja ulkomaisten yliopistojen, kansainvälinen verkosto, johon kuuluu yli 80 akkreditoitu yliopistolähtöisten ja verkossa yliopistoissa 29 maassa Pohjois-Amerikassa, Latinalaisessa Amerikassa, Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Aasiassa ja Lähi-idässä.

Tänään, Domus Akatemia osallistuu edelleen huippunimet suunnittelussa maailmassa mentoreina ja vierailevia professoreita. Opiskelijat voivat vapaasti ilmaista persoonia yhteydessä, joka edistää sekä huolellisuutta ja virheitä kuin ensimmäiset askeleet kohti onnistunut projekti. Koulu on pysynyt uskollisena yksi sen perus- perusperiaatteista: että, eikä vain tarjoamalla uusia ratkaisuja, suunnittelussa on myös paljastaa uusia ongelmia.

10 syytä liittyä joukkoomme

1 ansaita maailmanlaajuisesti tunnustettu tutkinto

Kun valmistut Domus Academy, saat määrin, että on tunnustettu Euroopassa ja ympäri maailmaa - Akateeminen maisteriksi, akkreditoitu Italian opetusministeriön, yliopistojen ja tutkimuslaitosten (MIUR). Voit myös ansaita toinen arvokas pätevyys: Domus Akatemian maisterin tutkinto.

2 Opiskelu korkealle rankattu akatemia

Heidän 2012, 2013, ja 2014 Masterclass oppaita, Frame Julkaisijan nimetty Domus Academy yksi maailman top 30 tutkijakoulujen suunnittelu, arkkitehtuuri, ja muoti. Joka vuosi vuodesta 2012, Domus-lehti on listannut Domus Academy yhtenä top 100 Euroopan koulujen arkkitehtuurin ja muotoilun. Vuonna 2006 2008, ja 2009, BusinessWeek nimetty Domus Academy kärjessä suunnittelu koulujen maailmassa.

3 Opi alan asiantuntijoiden

Meidän tiedekunnan ylpeilee joitakin kiehtovimpia johtajat kansainvälisen muodin ja muotoilun: suunnittelija ja arkkitehti Patricia Urquiola, Gaia Trussardi (luova johtaja Trussardi), Massimo Banzi (Arduino), Ennio Capasa (Costume National), teollinen muotoilija Ross Lovegrove, Jan Christoph Zoels (Experientia), Sara Maino (Vogue), Antonio Mancinelli (Marie Claire), ja Martino Scabbia Guerrini (VF Corporation).

4 Gain käytännön kokemusta todellinen hankkeita

Täysin 90 prosenttia Domus Academy opetussuunnitelma toimitetaan kautta intensiivinen käytännön hankkeita. Sinun työtä ratkaista todellisia suunnittelun ongelmia italialaisille ja kansainvälisille yrityksille - paras tapa saada käytännön kokemusta omalla alalla ja nopeuttaa uran. Opiskelijamme ovat työskennelleet hankkeita Maserati, Motorola, Swarovski, Versace, Bayer, P & G, Adidas, Fiat, Tommy Hilfiger, BMW malli, De Beers, Trussardi, ja enemmän.

5 Tapaa tärkeimmät nimet maailmannäyttämöllä

Opiskelijoilla on mahdollisuus tavata ja oppia jäsenten Domus Akatemian Metafyysinen Club, joka koostuu 14 tärkeimmistä innovaattoreita kansainvälisillä muotoilun, taiteen ja arkkitehtuurin kohtaus. Kuten korkean tason salonki, Metafyysinen Club ohjaa käytännön toimintaa ja tulevaisuuden suunnasta koulun.

6 Sisäinen kanssa johtava designyritys

Keskeinen piirre kaikissa Domus Academy maisteriohjelmiin on työharjoitteluun Design Studio tai yritys, jossa voit saada sisäpiirin näkemys teollisuuden ja tehdä arvokkaita yhteyksiä. EU: n ulkopuoliset opiskelijat ovat myös voivat osallistua harjoittelupaikkoja; ne voivat laajentaa viisumin työskennellä Italiassa enintään vuoden päätyttyä tutkinnostaan.

7 Luoda globaali näkökulma suunnittelu

97 prosenttia meidän opiskelijat ovat kansainvälisiä, jotka edustavat yli 47 eri kansallisuutta. Domus Academy, voit tehdä yhteistyötä ja jakaa ideoita oman ikäisensä eri puolilta maailmaa. Ja opit näkymä design globaalista näkökulmasta ilmoitti monikulttuurisen lähestymistapoja oman veneen.

8 Seuraa jalanjälkiä onnistunut alumni

Tunnettu alumni Domus Academy ovat Vogue editor-at-suuri Anna della Russo, huonekalusuunnittelija Philippe Bestenheider, maailmankuulu sisustus ja tuotteen suunnittelija Christophe Pillet, ja monet muut opiskelijoille, jotka ovat käyttäneet Domus Academy ponnahduslautana loistavan uran. Meidän yli 3000 alumnit työskentelevät johtavissa kansainvälisissä design yritykset kuten Nokia, Whirlpool, Frog Design, LG Electronics, Gucci, Microsoft, Unilever, Samsung, Giorgio Armani, Max Mara, Ford Motor Company, ja IDEO - muutamia.

9 Työ meidän state-of-the-art tilat

Meidän suunnittelu laboratoriot tarjoavat tarvittavat työkalut luoda suuri työ: laitteet tietokonegrafiikan, videoeditointi, 2D- ja 3D-mallinnus, äänisuunnittelu, taidegrafiikan, maalaus, kevyt suunnittelu, ompelu, ja malli päätöksenteossa.

10 Study Milanossa, maailman pääkaupunki suunnittelu

Mikä voisi olla virkistävää luovuutta ja urasi kuin opiskelu Milanossa, maailman pääkaupunki suunnittelu? Milanon kaduilla pulssi energiaa muodin ja innovaatioita. Sinulta upottaa teollisuuden, kanssa mahdollisuus osallistua kansainvälisiin suunnittelukilpailuja ja tapahtumia. Domus Academy on akateeminen, kulttuurinen ja ammatillinen keskus, jossa Milanon täyttää maailman.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia » Katso Kurssit »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Interaktiosuunnittelun Maisteri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Italia Milano

Master in Interaction Suunnitteluohjelma, voit saada teoreettista tietoa ja ammattitaitoa sinun täytyy määrittää ongelmia ja ratkaisuja vuorovaikutuksen ja käyttäjän suunnittelun. Voit analysoi ja kokeilla ohjelmistojen ja laitteistojen teknologia kehittämiseksi luottamuksen kanssa paletti työkaluja ja alustoja, jotka muodostavat perustan suunnittelussa interaktiivisia ratkaisuja. [+]

Kuvitella. Koodi. Valitse, pyyhkäisemällä, hyppysellinen.

Vuorovaikutus suunnittelu on luoda tuotteen, palvelun tai tila, joka on vuorovaikutuksessa kehon tai mielen kautta innovatiivisen teknologian. Kyse on risteyksessä digitaalinen elementit ja arjen; luominen selkeämpi käyttöliittymiä; hyväksyminen digitaalisen teknologian rikastettua palvelukokemuksia; muutosta suunnittelun visioita osaksi markkinamahdollisuuksia.

vuonna Interaktiosuunnittelun maisteri ohjelma, voit saada teoreettista tietoa ja ammattitaitoa pitää määrittää ongelmia ja ratkaisuja vuorovaikutuksen ja käyttäjä suunnittelu. Voit analysoi ja kokeilla ohjelmistojen ja laitteistojen teknologia kehittämiseksi luottamuksen kanssa paletti työkaluja ja alustoja, jotka muodostavat perustan suunnittelussa interaktiivisia ratkaisuja.... [-]


Maisteri Muoti Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Italia Milano

Master Fashion Management antaa mahdollisuuden dynaamisin ja ilmeikäs lukuja päästä mukaan. Siinä ne pysty ilmaisemaan luontaisia ​​yritteliäs asenne, että joka tulee luovuuden lähde. Sen lisäksi kyky hallita suuria muutoksia ja odottamattomia tapahtumia Fashion System, tämä on vankka opintojen jonka lopullinen tavoite on ammatillinen pätevyys. [+]

Analysoi. Strategise. Kuvitella.

Il Master Fashion Management Se antaa mahdollisuuden dynaamisin ja ilmeikäs lukuja päästä mukaan. Siinä ne pysty ilmaisemaan luontaisia ​​yritteliäs asenne, että joka tulee luovuuden lähde. Sen lisäksi kyky hallita suuria muutoksia ja odottamattomia tapahtumia Fashion System, tämä on vankka opintojen jonka lopullinen tavoite on ammatillinen pätevyys.

Master Fashion Management on sijalla, josta uuden sukupolven johtajia on mahdollisuus levitä, tullut tunnetuksi, näkyy läpi uusi ja ainutlaatuinen menetelmä, tehokas edessä markkinoiden vaatimuksiin.

Kuka

Kurssi on suunnattu niille, jotka tulevat kauppakorkeakouluissa, humanististen tai suunnittelua, jotka ovat kiinnostuneita muodin maailmassa ja haluavat hankkia organisaation ja johtamistaitoja aloittaa uran muodin.... [-]


Master Fashion Design

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Italia Milano

Master Fashion Design-ohjelma tuo opiskelijoita suoraan kosketukseen vaatesuunnittelua teollisuudelle Italiassa ja ulkomailla. Sinulla on harvinainen ja jännittävä tilaisuus kehittää omaa alkuperäistä, pakottavia vaatemalliston ohjauksessa alan ammattilaisia. [+]

Unelma. Express. Tee.

Master Fashion Design Ohjelma tuo opiskelijat suoraan kosketukseen vaatesuunnittelua teollisuudelle Italiassa ja ulkomailla. Sinulla on harvinainen ja jännittävä tilaisuus kehittää omaa alkuperäistä, pakottavia vaatemalliston ohjauksessa alan ammattilaisia.

Sekä teoreettisten opintojen ja projekti kokemuksia, voit kehittää yksittäisen moodin ilmaisun, tutkia kulttuurisia tekijöitä, jotka vaikuttavat muotivirtaukset, oppia perinpohjin tuotannon, ja luoda innovatiivisia ratkaisuja.

Lisäksi hoonaus "ongelmanratkaisu" taidot, että jokainen muotisuunnittelija tarvitsee, voit myös kehittää "ongelma määritellään" lähestymistapa: mahdollisuuksia määrittää todellisen parametrien jokaisen haaste. Kun opit seurata intuitioon ja mainostaa esteettinen näkemys näissä parametrit, voit viljellä enemmän tietoisuutta syitä oma muoti suunnittelu valintoja, ja toisten. ... [-]


Master In Business Suunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Italia Milano

Master Business Design Ohjelma luo uusia yhteyksiä liike-elämän ja muotoilun. Sinun työskennellä projekteissa, jotka liittyvät liiketoiminnan suunnittelu-ja suunnittelu liiketoiminnan. [+]

Innovoida. Valvoa. Strategioita.

Master in Business Design Ohjelma luo uusia yhteyksiä liike-elämän ja muotoilun. Sinun työskennellä projekteissa, jotka liittyvät liiketoiminnan suunnittelu-ja suunnittelu liiketoiminnan.

Valaiseva ja monitieteinen, ohjelmassa keskitytään miten soveltaa suunnittelun menetelmiä, herkkyys ja kulttuurin liiketoimintaa. Voit opiskella suunnittelu-vetoinen yhtiö hallinnan opit laatimaan suunnitelmat liiketoiminnan kehittämiseen, brändäys, markkinointi, ja viestintä-tuotealueilla, startups, ja vakiintuneita yrityksiä.

Yleisö

Ohjelma on tarkoitettu ehdokkaille, jotka ovat ensimmäisen tason tutkinnon taloustieteessä, humanististen, suunnittelu, tai liittyvistä aiheista, ja jotka ovat kiinnostuneita hankkimaan organisaatio- ja johtamistaitoja kautta monitieteistä lähestymistapaa.... [-]


Master in Fashion Styling & Visual Merchandising

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Italia Milano

[+]

Harkittaessa jäsenyyttä hakevien, Admissions Manager tarkastellaan hakijan koko profiilin, mukaan lukien niiden akateemista kirjaa, työkokemusta (jos on), vapaa-ajan toiminta, testin tulokset, ja suosituksista.

Valmista Tukiasiakirjat

Taiteellinen ja / tai ammatillinen portfolio hankkeiden Kopio passista Kuitti maksamisesta € 100 hakemusmaksu

Lähetä hakemuksesi

[-]

Master In Information Design

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Italia Milano

Master Information Design on monitieteisyyttä joka yhdistää visuaalinen suunnittelu, tietojen analysointia ja luovia koodausta. Opiskelija kehittää skillset ja mielentila ymmärtää eri kulttuuriset, sosiaaliset ja taloudelliset tilanteet, kääntää monimutkainen tiedot harjoittaa visuaaliset muodot ja kerronta, jotka ovat luettavissa eri kohderyhmille, tukemaan kattavia viestintästrategioita. [+]

Tietojenkäsittelytieteen maisteriohjelma - Monipuolisen tiedon hankkiminen

"Learning by Designing" on se, miten Domus Academy vahvistaa urasi. Paitsi, että huomisen suunnittelijat voivat tuottaa ihmeitä ja yllätyksiä, se on myös paikka, jossa opiskelijat voivat löytää uusia todellisuuksia ja keksiä ammatillisia reittejä, jotka vastaavat huomisen markkinoiden vaatimuksia.

Miksi Domus Academy Kokemus Milano, maailman pääkaupunki muotia ja muotoilua Suunnittele Mastersi korkealla arvostetussa akatemiassa, joka tarjoaa maailmanlaajuisesti tunnustetun tutkinnon Parantaa tietosi ja tietotaitoasi todellisten hankkeiden ansiosta Rakenna oma monikulttuurinen ja globaali verkosto Tehosta uraasi ainutlaatuisella ammattimaisella kokemuksellamme Avoimet työpaikat ... [-]

Master Kaupunkien Visio Ja Rakennussuunnitteluun

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Italia Milano

Master Urban Visio ja Arkkitehtisuunnittelu ohjelma, opit strategioita muuttamassa kaupunki, yksityisistä kehityksestä julkiseen tilaan. Tulet kuvitella tulevaisuuden kaupunkien ja arkkitehtuurin skenaarioita, mukaan monimutkaista dynamiikkaa ja muuttuviin vaatimuksiin. [+]

Kuvitella. Sopeutua. Muutos.

Kaupungit ovat tutkimuslaboratorioissa joissa ihmiset muotoilla ja tarkentaa vastauksia meidän perustarpeet: suojia, suhteet, liike, kauppa. Vuonna Master in Urban Vision & Arkkitehtisuunnittelu ohjelma, opit strategioita muuttamassa kaupungin, yksityisten kehitys julkiseen tilaan. Tulet kuvitella tulevaisuuden kaupunkien ja arkkitehtuurin skenaarioita, mukaan monimutkaista dynamiikkaa ja muuttuviin vaatimuksiin.

Yleisö

Ohjelma on suunniteltu ehdokkaita ensimmäisen tason tutkinto kaupunkisuunnittelu ja / tai arkkitehtuuria, sekä niille, joilla on ensimmäisen tason tutkinnon taloustieteessä, humanististen, yhteiskuntatieteet, viestintä, tai muu liittyvien tieteenalojen.... [-]


Master Sisustus Ja Living Design

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Italia Milano

Master Sisustus & Living Design kannustaa opiskelijoita pohtimaan monenlaisia ​​suunnittelun käytäntöjä kun he oppivat muokkaavat tilaa sisätilat. Sinut innoittamana voittaa tieteenalojen, tekemään valintoja, jotka ovat sekä entistä kehittyneempiä ja rohkeampia, ja viljellä asenne jatkuvan tutkimuksen aineellisten ja aineettomien näkökohtien tilaa. Opit teoriaa, parhaita käytäntöjä, ja menetelmiä sinun ei tarvitse vain ratkaista ongelmia luovasti-vaan määritellä ongelmia. Kuten yhteistyötä teidän kansainvälisten ikäisensä yhtiön hankkeita että keksiä uudelleen sisustus verkkotunnuksen, tulet määrittää oman työn yhteydessä kentän. [+]

Muoto. Kokemus. Elää.

Master Sisustus & Living Design kannustaa opiskelijoita harkitsemaan erilaisia ​​suunnittelun käytäntöjä kuin he oppivat muokkaavat tilaa sisätilat. Sinut innoittamana voittaa tieteenalojen, tekemään valintoja, jotka ovat sekä entistä kehittyneempiä ja rohkeampia, ja viljellä asenne jatkuvan tutkimuksen aineellisten ja aineettomien näkökohtien tilaa. Opit teoriaa, parhaita käytäntöjä, ja menetelmiä sinun ei tarvitse vain ratkaista ongelmia luovasti-vaan määritellä ongelmia. Kuten yhteistyötä teidän kansainvälisten ikäisensä yhtiön hankkeita että keksiä uudelleen sisustus verkkotunnuksen, tulet määrittää oman työn yhteydessä kentän.... [-]


Master Tuotesuunnittelussa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Italia Milano

Master Product Design Ohjelmassa yhdistyvät tutkimus teorian kanssa prosessin suora kokemus. Lisäksi hoonaus "ongelmanratkaisu" taidot, että jokainen suunnittelija tarvitsee, voit myös kehittää "ongelma määritellään" lähestymistapa: mahdollisuuksia määrittää todellisen parametrit kunkin mallin haaste. Kun opit seurata intuitioon ja mainostaa esteettinen näkemys näissä parametrit, voit viljellä enemmän tietoisuutta syitä oman suunnittelun valintoja, ja toisten. [+]

Ajattele. Luonnos. Tee.

Hyvä tuote alkoi tarve, suunnittelija tunnistettu ja tuonut elämään muodossa esineen tai mekanismi. Se on heijastusta yhteiskunnan. Se on noin räjähdykseen, sopeutumista, löytö.

Master Product Design ohjelman yhdistyvät tutkimus teorian kanssa prosessin suora kokemus. Lisäksi hoonaus "ongelmanratkaisu" taidot, että jokainen suunnittelija tarvitsee, voit myös kehittää "ongelma määritellään" lähestymistapa: mahdollisuuksia määrittää todellisen parametrit kunkin mallin haaste. Kun opit seurata intuitioon ja mainostaa esteettinen näkemys näissä parametrit, voit viljellä enemmän tietoisuutta syitä oman suunnittelun valintoja, ja toisten.... [-]


Master Visual Brand Design

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Italia Milano

Master Visual Brand Design, voit saada taitoja tunnistaa yhtiön ydinliiketoimintaan. Viljellä syvä ymmärrys tuotteen ja paras tapa kommunikoida sen arvoista, sekä fyysisen ja sosiaalisen median maailmat. Jotta se kaikki yhteen johdonmukainen brändi visio, ääni, ja ympäristö. [+]

Kuvitella. Symboloivat. Syntetisoimiseksi.

Käsite brändäys on kehittynyt paljon pidemmälle yrityksen logot ja värit. Tänään, branding sisältää useita tieteenaloja, mistä visuaalinen suunnittelu Äänisuunnittelu; mistä tarinankerrontaa kuluttaja psykologia markkinointiin. Branding on luoda rikas ja houkutteleva, joka tarttuu kuluttajan huomion ja tuo hänet osaksi brändin maailma jakaa sen arvot ja tulla epävirallinen sponsori brändin. Se on ääni, ääni, integroitu visio muodostuu synergiaa tutkimus-, suunnittelu-, kerrontaa, grafiikka, musiikki, ja enemmän.

vuonna Master Visual Brand Design, Voit saada taitoja tunnistaa yhtiön ydinliiketoimintaan. Viljellä syvä ymmärrys tuotteen ja paras tapa kommunikoida sen arvoista, sekä fyysisen ja sosiaalisen median maailmat. Jotta se kaikki yhteen johdonmukainen brändi visio, ääni, ja ympäristö.... [-]


Master Ylellisyyttä Brändin Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Italia Milano

Jos kuvitella itsesi työskennellyt maailman ylellisyyttä-hienoa, erottuva tuotteita ja kokemuksia-Master Luxury Brand Management voi olla ohjelman. Se on ohjelma, joka muuttaa osallistujat innoittamana johtajien ja markkinoijat sisällä erittäin kilpailluilla aloilla ylellisyyttä muoti, korut, kosmetiikka, vieraanvaraisuus, gastronomia, kauneus, tai taidetta. [+]

Kokemus. Elevate. Excel.

Jos kuvitella itsesi työskentelevät ylelliset-hienoa, erottuva tuotteita ja kokemuksia-the Master Luxury Brand Management voi olla ohjelman. Se on ohjelma, joka muuttaa osallistujat innoittamana johtajien ja markkinoijat sisällä erittäin kilpailluilla aloilla ylellisyyttä muoti, korut, kosmetiikka, vieraanvaraisuus, gastronomia, kauneus, tai taidetta.

Sinun lähestyä ylellisyystavaroita ja palveluita useista näkökulmista: luova, organisaation, johdon. Tulet tutkia markkinointi, brändäys, ja viestinnän tämän ainutlaatuisen markkinoille sekä taloudellista ja joukkueen johto.

Sinun tutkia miten luoda tyylikäs tuotteita ja kohonnut kokemuksia asentajan asiakkaille, pysyen herkkä kulttuurisia tekijöitä, jotka ympäröivät käsite ylellisyyttä. Opit ottamaan innovatiivisia tuotemerkin strategioita ideasta toteutukseen, kuten raakatimanttien jotka on leikattu ja kiillotettu hankkia niiden täydestä arvosta.... [-]


Päällikkö Palvelumuotoilussa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta September 2018 Italia Milano

Master Service Suunnitteluohjelma on tarkoitus edistää tarinankerronta ja prototyyppien taidot, ongelmaratkaisutaulukko ja liiketoiminnan suunnittelu lähestymistapa auttaa opiskelijoita kehittämään innovatiivisia palveluja ideoita. Kautta käyttäjä havainto, opiskelijat tunnistaa tyydyttämättömiä käyttäjien tarpeet ja kehittää vakuuttava skenaarioita, fyysistä ja virtuaalista järjestelmien palvelukokemuksen tiiviissä kosketuksessa ammattilaisten, yritysten ja julkisen sektorin organisaatiot. [+]

Master in SERVICE DESIGN - Tehdä asioita ideoilla

"Learning by Designing" on se, miten Domus Academy vahvistaa urasi. Paitsi, että huomisen suunnittelijat voivat tuottaa ihmeitä ja yllätyksiä, se on myös paikka, jossa opiskelijat voivat löytää uusia todellisuuksia ja keksiä ammatillisia reittejä, jotka vastaavat huomisen markkinoiden vaatimuksia.

Miksi Domus Academy Kokemus Milano, maailman pääkaupunki muotia ja muotoilua Suunnittele Mastersi korkealla arvostetussa akatemiassa, joka tarjoaa maailmanlaajuisesti tunnustetun tutkinnon Parantaa tietosi ja tietotaitoasi todellisten hankkeiden ansiosta Rakenna oma monikulttuurinen ja globaali verkosto Tehosta uraasi ainutlaatuisella ammattimaisella kokemuksellamme ... [-]

Videot

Introduction to Domus Academy

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Domus Academy
Via C. Darwin 20

Milan, 20143 IT