EIT Raw Materials Academy, RaMES

Esittely

Lue virallinen kuvaus

EIT RawMaterials Academy yhdistää yliopistot, tutkimuslaitokset ja yritykset tarjoamaan opiskelijoille teknistä tietoa, yrittäjyystaitoja ja teollisuuden yhteyksiä parantaakseen heidän uraansa raaka-aineissa. Yhdistämme ja koulutamme opiskelijoita ajamaan innovaatioita, jotka vaikuttavat positiivisesti raaka-aineiden arvoketjuun, ja vastaamaan kiireellisiin yhteiskunnallisiin haasteisiin kestävämmän, vihreämmän ja digitaalisen tulevaisuuden edistämiseksi.

EIT: n leimatut maisteriohjelmat

EIT Label on laatumerkki, joka myönnetään vain erinomaisille ohjelmille, joissa yhdistyvät edistyksellinen tekninen sisältö yrittäjyys- ja innovaatiokoulutukseen. 19 johtavaa raaka-ainealan yliopistoa toimittaa ja palkitsee EIT-merkittyjä maisteriohjelmia 11 Euroopan maassa.

EIT RawMaterials Academy -tutkinnon suorittaneen EIT-Labeled-ohjelman opiskelijana olet osa suurinta eurooppalaista raaka-aineverkkoa, johon kuuluu yli 120 ydin- ja liitännäiskumppania sekä 180 projektikumppania, mukaan lukien korkeakoulujen ammattilaiset, tutkijat ja alan asiantuntijat yli 20 Euroopan maassa. EIT Label -opiskelijana sinut toivotetaan tervetulleeksi tähän verkostoon ja puolustat ja edistät EIT RawMaterials -tavoitteita löytää uusia, innovatiivisia ratkaisuja raaka-aineiden kestävän toimituksen turvaamiseksi koko arvoketjussa: etsinnästä, kaivoksesta ja louhinnasta aina mineraalien käsittely, kierrätys ja siirtyminen kohti kiertotaloutta. EIT RawMaterials -yrityksen tarkoituksena on varustaa uudelle innovaattoreiden sukupolvelle tarvittava yrittäjähenkinen ajattelutapa materiaaliratkaisujen suunnitteluun ja toimittamiseen. Saat myös mahdollisuuden tehdä kansainvälistä yhteistyötä ja kehittää kestäviä ratkaisuja kiireellisiin taloudellisiin, ympäristöön liittyviin ja yhteiskunnallisiin haasteisiin. Ja pitkään valmistumisen jälkeen voit olla yhteydessä EIT RawMaterials Alumni -palveluun.

Mitä voit odottaa?

Maisteriohjelmien opiskelijat voivat odottaa:

  • Opintomatkat ja vierailut innovatiivisiin yrityksiin ja teollisuusalueille.
  • Kurssimoduulit, jotka on omistettu yrittäjyydelle ja innovaatiotaidoille.
  • EIT RawMaterialsin kesäkoulut ja saappaat.
  • Liiketoimintasuunnitelmakilpailut, innovaatioiden käynnistyskampanjat, siemenrahoitus.
  • Opiskele englanniksi vähintään kahdessa eri Euroopan maassa.
  • Opinnäytetyön harjoittelupaikat johtavissa eurooppalaisissa yrityksissä.

Lisätietoja: lataa esite

Sijainnit

Bologna

Osoite
Via Zamboni, 33
40126 Bologna, Emilia-Romagnan, Italia

Trondheim

Osoite
Høgskoleringen 1
7491 Trondheim, Sor-Trondelag, Norja

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin