EMOTION

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Keitä olemme

UPO ( www.uniupo.it ) on julkinen yliopisto, jolla on 15 000 opiskelijaa, 400 professoria / tutkijaa ja 300 hallinnollista ja tukihenkilöä. Se tarjoaa 19 peruskursseja (BA / BSc), 12 kaksivuotisia peruskursseja (MA / MSc), 5 yhden syklin tutkinnot (MA / MSc), 3 Ph.D. ohjelmat sekä runsaasti korkeakoulututkintoja. Tällä hetkellä on 9 sopimusta eurooppalaisia ​​yliopistoja koskevien yhteisten ohjelmien kanssa, mukaan lukien Euroopan komission rahoittama Euroopan huume- ja alkoholiohjelmien päällikkö (EMDAS). Yliopisto on äskettäin sijoittanut viidenneksi 31 keskikokoisesta yliopistosta vuonna 2017 kansallisen tutkimuslaitoksen laadun arvioimiseksi. UPO on tällä hetkellä mukana 21 FP7-hankkeessa (1 ERC-apuraha) ja 9 H2020-hankkeessa (2 koordinaattorina).118634_img2.jpg

Lääketieteen laitos, DSF ( www.dsf.uniupo.it ) koostuu 35 työntekijästä ja keskittyy tutkimus- ja koulutustavoitteisiinsa huumeiden, kosmetiikan ja ravitsemustuotteiden ympärillä, penkistä vuoteen. Se tarjoaa farmasian tutkinnon, kemian ja farmasian teknologian tutkinnon sekä sääntelytieteen ja markkinoille pääsyn maisteriohjelman. Sen tutkijat ovat viimeisten kolmen vuoden aikana saaneet Euroopan unionilta kaksi apurahaa: TriforC (Prof. Lisino, luonnontuotteiden alueella) ja Foodintegrity (ravitsemusalan alalla). Siinä on yli 100 sopimusta lääketeollisuuden ja kosmetiikkateollisuuden kanssa. Tällä hetkellä osastolla on 5 spin-off-tuotosta.

UMH ( www.umh.es/ ) on julkinen yliopisto, joka on tarkoitettu perus- ja jatko-opiskelijoiden koulutukseen. BBVA-säätiön ja Valencian taloustieteellisen tutkimuslaitoksen (IVIE) tuottama espanjalaisten yliopistojen U-rankingissa viidennessä painoksessa UMH on viidenneksi sijoittaja parhaiden espanjalaisten yliopistojen rankingissa.

Molekyyli- ja solubibiologian instituutti IBMC ( ibmc.umh.es/ ) ajaa molekyyli- ja solutasolla monialaista translaatiota koskevaa huippuosaamista, jonka tarkoituksena on identifioida, validoida ja kehittää bioaktiivisia molekyylejä soveltamalla bioteknologian ja terveyden aloilla. Tavoitteensa saavuttamiseksi IBMC: llä on kaiken tukensa yrittäjätoiminnalle tieteelupuiston kvorumisäätiön kautta. Lisäksi instituutti on koonnut useita teknologisia alustoja: i) Biologinen korkean suorituskyvyn seulonta-alusta; ii) molekyylimallinnusalusta; iii) julkisen ja yksityisen sektorin aloitteesta tehtävä ihon tutkimuskeskus (SRP), jonka tehtävänä on suorittaa molekyyli- ja solututkimuksia kaikessa ihon suhteen kehittääkseen teknologisesti kehittyneitä tuotteita ja palveluita kosmetiikka- ja dermatologisella alalla.118635_img1.jpg

IBMC-tutkimusryhmät ovat kansainvälisesti kilpailukykyisiä ja tuottavat erinomaista tuottavuutta myös patenttihakemusten ja spin off -yritysten perustamisen myötä. Viimeisten viiden vuoden aikana IBMC on saanut keskimäärin 1,5 miljoonan euron suuruiset resurssit, pääasiassa R: n kansallisesta suunnitelmasta

UNamur (www.unamur.be) tarjoaa yli 40 erilaista ohjelmaa kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkintoon, ja on tyytyväinen noin 7000 opiskelijaan kuudessa tiedekunnassa: taiteessa, oikeustieteessä, taloustieteessä, yhteiskuntatieteessä ja liiketaloudessa, tietojenkäsittelytieteessä, lääketieteessä ja tieteessä. Tutkimusta on kehitetty 11 tieteellisessä tutkimuslaitoksessa, jotka toimivat taiteessa, oikeudessa, yhteiskunnallisissa ja täsmällisissä tieteissä, lääketieteessä ja tietojenkäsittelytieteessä. Se on erityisesti terveydenhuollon (ikääntyminen, tromboosi, ekotoksikologia, syöpä), tieteen ja teknologian aloilla. nanoteknologiat ja nanotoksikologia, pintakäsittelyt, uudet materiaalit ja uusiutuvat energialähteet, biofotoniikka, monimutkaiset järjestelmät, liikkuvuus, ohjelmistotekniikka) ja humanistiset tieteet (kehitystaloustiede, viittomakielen kielitiede, tieto, laki ja yhteiskunta). Tutkimustoiminta perustuu uusimpiin tieteellisiin laitteisiin, jotka on ryhmitelty 8 teknologiaympäristöön, ja tutkijat kehittävät monialaisia ja monialaisia hankkeita, jotka edellyttävät perustutkimusta ja soveltavaa tutkimusta .UNamur on mukana lukuisissa Euroopan unionin, liittovaltion, valtioiden rahoittamissa tutkimushankkeissa. ja Vallonian Brysselin liitto.118636_img4.jpg

Biolääketieteen laitos (www.unamur.be/en/med/mbi) koostuu 34 työntekijästä. Sen tutkimusryhmät ovat osa Namurin biotieteiden tutkimuslaitosta NARILIS, ja niissä keskitytään molekyyli- ja solubiologian nonkliiniseen ja translaatiotutkimukseen. Biolääketieteen laitos tarjoaa seuraavat ohjelmat: yksi kandidaatti vuodesta 1997 (nro 577), yksi Master 60 vuodesta 2014 (n ° 578), yksi Master 120 vuodesta 2012 (nro 579) ja yliopiston todistus sääntelyasioissa Terveystuotteet vuodesta 2016 (nro 1834). Maisteriohjelmia opetetaan täysin englanniksi vuodesta 2014 lähtien.

Biolääketieteen laitos esitti ARESille pyynnön toimittaa 2019 monitieteisiä ohjelmia ei-kliinisen tutkimuksen ja kliinisen tutkimuksen ja tietohallinnon aloilla. Nämä master-ohjelmat opetetaan myös englanniksi. Ennen ARES-hyväksyntää annamme vuonna 2019 seuraavat uudet ohjelmat: Master 120 prekliinisessä tutkimuksessa, kliinisessä tutkimuksessa ja tiedonhallinnassa.

118637_img3.jpg

HU ( www.hu-berlin.de/en/about/humboldt-universitaet-zu-berlin ) on julkinen yliopisto, jolla on 32 553 opiskelijaa (Charité lukuun ottamatta) ja 189 tutkinto-opetusta, 424 professoria ja 2 012 opettajaa / avustajaa. Vuonna 2015 Times Higher Education World Reputation Rankings sijoitti Humboldt-Universität maailman 50 parhaan joukkoon (paikka 41). Saksan kilpailukykyisen kansainvälisen, monitieteisen tutkimuksen ja opetuksen painopiste on varmistanut, että HU on johtava asema Saksan kansallisten ja alueellisten hallitusten huipputason aloitteessa.

Charité Universitätsmedizinin ( www.charite.de/ ) historia ulottuu 1710-luvulle, kun karanteenikeskukset on rakennettu Berliinin kaupungin rajojen ulkopuolella. Vuosina 1997-1998 se yhdistyi Humboldt Universitätin ja Freie Universitätin Virchow-Klinikumin lääketieteelliseen tiedekuntaan, joka muodosti "Universitätsklinikum Charité, Medizinische Fakultät der Humboldt-Universität zu Berlin", josta tuli yksi Euroopan suurimmista klinikoista . Charité sijaitsee 4 kampuksella ja siellä on yli 100 klinikkaa. Tällä hetkellä Charitéen on ilmoittautunut yli 7 000 opiskelijaa (1300 ulkomailta). Charité tarjoaa 7 maisteriohjelmaa: aivoverenkierron lääketieteen, molekyylilääketieteen, terveydenhuollon, toksikologian, kansainvälisen terveydenhuollon, terveydenhuollon ammattikoulutuksen, lääketieteen neurotieteiden.

Dermatologian, virologian ja allergologian laitoksella ( international-health-care.charite.de/en/treatment_spectrum/treatment_of_adults/dermatology/ ) yli 80 lääkäriä kattaa koko kurinalaisuuden. Se on yksi maailman johtavista dermatologisista laitoksista, ja se on voimakkaasti mukana inhimillisessä tutkimuksessa ja kliinisissä tutkimuksissa.

Sijainnit

Novara

Osoite
Largo Guido Donegani,2
28100 Novara, Piemonte, Italia

Berliini

Osoite
Unter den Linden,6
10099 Berliini, Berliini, Saksa

elche

Osoite
Avinguda de la Universitat d'Elx,s/n
03202 elche, Valencian yhteisö, Espanja

Namur

Osoite
Rue de Bruxelles,61
5000 Namur, Vallonian alue, Belgia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin