EMOTION

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Keitä olemme

UPO ( www.uniupo.it ) on julkinen yliopisto, jolla on 15 000 opiskelijaa, 400 professoria / tutkijaa ja 300 hallinnollista ja tukihenkilöä. Se tarjoaa 19 peruskursseja (BA / BSc), 12 kaksivuotisia peruskursseja (MA / MSc), 5 yhden syklin tutkinnot (MA / MSc), 3 Ph.D. ohjelmat sekä runsaasti korkeakoulututkintoja. Tällä hetkellä on 9 sopimusta eurooppalaisia ​​yliopistoja koskevien yhteisten ohjelmien kanssa, mukaan lukien Euroopan komission rahoittama Euroopan huume- ja alkoholiohjelmien päällikkö (EMDAS). Yliopisto on äskettäin sijoittanut viidenneksi 31 keskikokoisesta yliopistosta vuonna 2017 kansallisen tutkimuslaitoksen laadun arvioimiseksi. UPO on tällä hetkellä mukana 21 FP7-hankkeessa (1 ERC-apuraha) ja 9 H2020-hankkeessa (2 koordinaattorina).

Farmaseuttisten aineiden osasto ( www.dsf.uniupo.it ; DSF) koostuu 35 työntekijästä ja keskittyy tutkimus- ja koulutustavoitteisiinsa huumeiden, kosmetiikan ja ravitsemuksellisten lääkkeiden ympärille penkistä yöpöytään. Se tarjoaa farmasian, kemiantutkimuksen ja farmaseuttisten teknologioiden tutkintotodistuksen sekä Regulatory Sciences ja Market Access -ohjelman Master-ohjelman. Sen tutkijat ovat viimeisten kolmen vuoden aikana ottaneet käyttöön kaksi avustusta Euroopan unionilta: TriforC (professori Appendino luonnontuotealueella) ja Foodintegrity (nutraceutical alalla). Sillä on yli 100 sopimusta lääke- ja kosmetiikkateollisuudelle lähettämistä varten. Tällä hetkellä laitos tuottaa 5 spin-off-osuutta.

UMH ( www.umh.es/ ) on julkinen yliopisto, joka on tarkoitettu perus- ja jatko-opiskelijoiden koulutukseen. BBVA-säätiön ja Valencian taloustieteellisen tutkimuslaitoksen (IVIE) tuottama espanjalaisten yliopistojen U-rankingissa viidennessä painoksessa UMH on viidenneksi sijoittaja parhaiden espanjalaisten yliopistojen rankingissa.

Molekyyli- ja solubibiologian instituutti IBMC ( ibmc.umh.es/ ) ajaa molekyyli- ja solutasolla monialaista translaatiota koskevaa huippuosaamista, jonka tarkoituksena on identifioida, validoida ja kehittää bioaktiivisia molekyylejä soveltamalla bioteknologian ja terveyden aloilla. Tavoitteensa saavuttamiseksi IBMC: llä on kaiken tukensa yrittäjätoiminnalle tieteelupuiston kvorumisäätiön kautta. Lisäksi instituutti on koonnut useita teknologisia alustoja: i) Biologinen korkean suorituskyvyn seulonta-alusta; ii) molekyylimallinnusalusta; iii) julkisen ja yksityisen sektorin aloitteesta tehtävä ihon tutkimuskeskus (SRP), jonka tehtävänä on suorittaa molekyyli- ja solututkimuksia kaikessa ihon suhteen kehittääkseen teknologisesti kehittyneitä tuotteita ja palveluita kosmetiikka- ja dermatologisella alalla.

IBMC-tutkimusryhmät ovat kansainvälisesti kilpailukykyisiä ja tuottavat erinomaista tuottavuutta myös patenttihakemusten ja spin off -yritysten perustamisen myötä. Viimeisten viiden vuoden aikana IBMC on saanut keskimäärin 1,5 miljoonan euron suuruiset resurssit, pääasiassa R: n kansallisesta suunnitelmasta

HU ( www.hu-berlin.de/en/about/humboldt-universitaet-zu-berlin ) on julkinen yliopisto, jolla on 32 553 opiskelijaa (Charité lukuun ottamatta) ja 189 tutkinto-opetusta, 424 professoria ja 2 012 opettajaa / avustajaa. Vuonna 2015 Times Higher Education World Reputation Rankings sijoitti Humboldt-Universität maailman 50 parhaan joukkoon (paikka 41). Saksan kilpailukykyisen kansainvälisen, monitieteisen tutkimuksen ja opetuksen painopiste on varmistanut, että HU on johtava asema Saksan kansallisten ja alueellisten hallitusten huipputason aloitteessa.

Charité Universitätsmedizinin ( www.charite.de/ ) historia ulottuu 1710-luvulle, kun karanteenikeskukset on rakennettu Berliinin kaupungin rajojen ulkopuolella. Vuosina 1997-1998 se yhdistyi Humboldt Universitätin ja Freie Universitätin Virchow-Klinikumin lääketieteelliseen tiedekuntaan, joka muodosti "Universitätsklinikum Charité, Medizinische Fakultät der Humboldt-Universität zu Berlin", josta tuli yksi Euroopan suurimmista klinikoista . Charité sijaitsee 4 kampuksella ja siellä on yli 100 klinikkaa. Tällä hetkellä Charitéen on ilmoittautunut yli 7 000 opiskelijaa (1300 ulkomailta). Charité tarjoaa 7 maisteriohjelmaa: aivoverenkierron lääketieteen, molekyylilääketieteen, terveydenhuollon, toksikologian, kansainvälisen terveydenhuollon, terveydenhuollon ammattikoulutuksen, lääketieteen neurotieteiden.

Dermatologian, virologian ja allergologian laitoksella ( international-health-care.charite.de/en/treatment_spectrum/treatment_of_adults/dermatology/ ) yli 80 lääkäriä kattaa koko kurinalaisuuden. Se on yksi maailman johtavista dermatologisista laitoksista, ja se on voimakkaasti mukana inhimillisessä tutkimuksessa ja kliinisissä tutkimuksissa.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso Health Maisteri »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Ota yhteyttä

Osoite, 1. rivi Largo Guido Donegani,2
28100 Novara, Piedmont, Italia

Osoite, 1. rivi Unter den Linden,6
10099 Berlin, Berlin, Saksa

Osoite, 1. rivi Avinguda de la Universitat d'Elx,s/n
03202 Elche, Valencian Community, Espanja