Free University of Bozen-Bolzano

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Free University of Bozen-Bolzano perustettiin vuonna 1997. Yliopistollamme on vahva kansainvälinen näkymä, jonka todistavat sen monikieliset kurssit (saksa, italia, englanti ja ladin) sekä suuri määrä opiskelijoita ja opettajia ulkomailta.

Yliopistolla on viisi tiedekuntaa, ja suuri osuus luennoista (35%) ja opiskelijoista (17%) tulee ulkomailta ja opiskelee, opettaa ja tekee tutkimusta talouden, luonnontieteiden, tekniikan, yhteiskuntatieteiden, koulutuksen ja suunnittelun aloilla . Meillä on 4 100 opiskelijaa yli 30 perustutkinnossa ja jatko-opinnoissa .

Kansallisissa rankingissa yliopistomme saavuttaa vuosittain huippuasemat. Vuonna 2018 neljäntenä peräkkäisenä vuonna italialainen yhteiskuntatieteellinen tutkimuskeskus Censis on sijoittanut yliopistomme ykköseksi pienempien yksityisten yliopistojen joukossa (alle 5 000 opiskelijaa). Myös kansainväliset sijoitukset ovat korkealla, etenkin luokkien ”kansainvälistyminen”, ”opiskelija-tyytyväisyys” ja ”käytännönläheinen” alla.

Tarjolla olevat opetetut moduulit ja tutkimushankkeet liittyvät kansainvälisiin ja alueiden välisiin verkostoihin. Esimerkiksi Euregio-projektissa olemme yhteistyössä Innsbruckin ja Trenton yliopistojen kanssa ja olemme sitoutuneet saavuttamaan korkeat laatuvaatimukset.

Esitä kysymys WhatsAppista

Sijainnit

Bolzano

Osoite
Free University of Bozen-Bolzano
Universitätsplatz 1 Piazza Università 1

39100 Bolzano, Trentino-Etelä-Tiroli, Italia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin