GEMA Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yli 35 vuotta GEMA Business School on kehittänyt korkeatasoisia johtamiskoulutusta ihmisille ja organisaatioille kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Laaja joukko jatko-opintoja, yrittäjien ja johtajien Executive ohjelmia, julkisten ja yksityisten yritysten ohjelmia sekä kansainvälisiä sertifiointikursseja inhimillisiin voimavaroihin, markkinointiin ja projektinhallintaan. Liitännät yritysten ja liike-elämän yhteenliittymien maailmaan, erinomaiset koulutusohjelmat, tiedekunta, jolla on kansainvälinen asema, tunnettu ja strateginen brändi:

Nämä ovat vain joitain elementtejä, jotka tekevät GEMA Business School erinomaisen valinnan johtamiskoulujen italialaisesta maisemasta.

Miksi GEMA Business School ?

GEMA Business School on tarjonnut johtamiskoulutusta kansallisten ja kansainvälisten yritysten puolesta yli 30 vuoden ajan.

Laaja valikoima postgraduate kursseja, yrittäjien ja johtajien ohjelmiin, yritystoimintaohjelmia julkisille ja yksityisille yrityksille, luokittelevat Business Schoolin yhdeksi dynaamisimmista ja merkittävimmistä kansallisessa maisemassa.

Olemme kvalifioiva ja erottuva kohta koulutusalalla, jonka tavoitteena on parantaa kykyjä, kehittää taitoja sekä edistää ihmisten ja yritysten kasvua.

GEMA Business School on vahva yhteys yritysten ja yhdistysten maailmaan, jossa on joukko huippuosaamisen koulutusohjelmia, kansainvälistä tiedekuntaa sekä johtamiskoulutuksen tunnustamista ja sertifiointeja. Nämä ovat vain muutamia niistä elementeistä, jotka tekevät GEMA Business School erinomaisen valinnan Italian yrityskoulujen maisemista.

Sijainnit

Rooma

Osoite
Via Umberto Quintavalle, 100
00173 Rooma, Lazio, Italia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin