H-FARM

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Uskomme nuoriin ja tulevaisuuden mahdollisuuksiin

Olemme ainutlaatuinen johtava alusta, jossa innovaatiot, yrittäjyys ja koulutus elävät ja kasvavat yhdessä

Olemme innovaatioalusta, joka tukee uusien liiketoimintamallien luomista sekä nuorten ja yritysten muutosta ja koulutusta digitaalista lähestymistapaa käyttämällä. Vuonna 2005 perustettu yritys on ollut ensimmäinen maailmassa, joka on ottanut käyttöön mallin, joka yhdistää investoinnit, yritysneuvonnan ja digitaalisesti täydennetyt koulutusohjelmat kaikki yhteen paikkaan. Olemme nyt Euroopan tärkein innovaatiokeskus.

Missiomme on johtaa yritysten digitaalista muutosta ja tuottaa kulttuureja uusien liiketoiminta- ja koulutusmallien avulla.

Nimesimme H tarkoittaa ihmistä, koska ihmiset ovat kaiken tekemämme ydin: palvelut, suhteet, vuorovaikutus. Ihmiset tekevät eron. Tulevaisuus, josta unelmoimme, on vasta alussa, rakensi sen kanssamme.130284_stud.jpg

Maailma muuttuu, ja sitä ajaa eteenpäin teknologinen innovaatio, joka muuttaa yhteiskunnan kaikkia piirteitä

Uskomme, että opiskelijat tarvitsevat inspiraatiota ja luovuutta kehittääkseen taitojaan, joita he tarvitsevat vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin .

H-FARM -koulutusprojektille on ominaista innovatiivinen lähestymistapa, joka mullistaa opetuksen ja oppimisen, auttaen opiskelijoita kehittämään potentiaaliaan dynaamisten ohjelmien , monitieteisten taitojen kehittämisen ja uusien koulutusvälineiden käytön avulla.

Kaikki kurssimme perustuvat monitieteiseen, yhteistyöhön perustuvaan, kokemukselliseen ja konkreettiseen lähestymistapaan.

Joukkuekeskeinen

Yhteistyö, osallisuus ja avoimuus ovat perustavanlaatuisia monimutkaisten hankkeiden hallinnassa. Ryhmätyötekniikat, itsetuntemuksen ja pehmeiden taitojen kehittäminen ovat lähestymistapamme perusta.

Interaktiivinen lähestymistapa

Teemme yhteistyötä vierailevien opettajien, asiantuntija-ohjaajien ja keksijöiden kanssa, jotka käyttävät omakohtaisia kokemuksiaan tarjotakseen opiskelijoille ajan tasalla olevaa tietoa.

Avoin innovaatio

Olemme aina ajan tasalla viimeisimmistä suuntauksista ja teknologisista innovaatioista, jotka vastaavat nykypäivän haasteisiin. Hyväksymme mahdollisuudet, jotka muutos mahdollistaa.

Käytännön kokemus

Muuntamme inspiraation todellisuudeksi. Oppimme ensikäden kokeilun kautta.

Elinikäisen oppimisen

Oppiminen on elinikäistä prosessia sekä ammatilliseen että henkilökohtaiseen kasvuun.130285_people-2557396_1920.jpg

Sijainnit

Roncade

Osoite
Tenuta Ca’ Tron, Via Sile 41
31056 Roncade (TV)

31056 Roncade, veneto, Italia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin