Haute Future Fashion Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

ACADEMY

Korkeampi Akatemia Muoti ja suunnittelu (HFFA) - innovatiivinen oppilaitos, joka kouluttaa asiantuntijoita korkeimman tason alalla Fashion Suite, haute couture ja konseptisuunnittelun.

Akatemia perustettiin Milanossa - tunnustettu maailman pääkaupunki muoti ja design. Tarkoituksena Akatemian - koulutus uuden sukupolven luovan johtajien (taiteellinen johtaja) ja ylimmän avainhenkilöt strategista johtamista Suite.

Avant-garde menetelmä opetuksen Akatemian muutoksia lähestymistapa tulevaa kehitystä tieteidenvälistä opetusta ja sen tavoitteena on jatkoa perinteitä esimies laatutuote "Made in Italy».

Menetelmä HFFA

Koska jatkuvasti muuttuviin vaatimuksiin luomassa muoti, erinomainen laatutuote ja taiteellisen ilmaisun taas tänään korkeudessa. HFFA menetelmä antaa opiskelijoille oikea culturological pohja ja kestävän suunnittelun taitoja luovan prosessin että varmasti tulla järjestelmän muodin ja saavuttaa menestystä.

Integroitu innovatiivinen opetussuunnitelman ja vakiintuneet suhteet johtavien organisaatioiden ja tuotemerkkejä muotialan sallia HFFA tullut osaamiskeskus opiskelijoille ja lähtökohtana yrityksille, jotka haluavat investoida nykyaikaistamiseen tällä strategisesti tärkeällä alalla.

CAMPUS

Campus HFFA sijaitsee Milanon historiallisessa keskustassa, muutaman askeleen päässä Duomo ja Via Montenapoleone (kuuluisa "Fashion Square"), miehittää strateginen asemansa toimistot muotitalojen ja putiikkeja. Akatemia sijaitsee seinät kuuluisan instituutin SIAM (Society of taideteollisuus) - yksi vanhimmista koulutuskeskusten Italian, joka on perustettu vuonna 1838, ennen kansallisen yhtenäisyyden Italiassa. SIAM on aina kannustanut uusia ideoita ja keksintöjä, ja tehnyt valtavan panoksen kehittämiseen sekä Milanon ja koko maassa.

Lisäksi antiikin roomalaiset muurit, rakennus-ala on yli 5000 m² muitakin tärkeitä historiallisia ja kulttuurisia arvoja, kuten ällistyttävää juhlasali, jossa järjestetään luentoja HFFA, ja kuuluisa kirjasto nimeltään Carlo Cattaneo, joka on yli 6500 kirjoja ja käsikirjoituksia, koska kahdeksastoista-luvulla. Se on todellinen kulttuurinen keidas keskellä kaupunkia on kaksi suurta mukavat greened piha ja terassi panoraamanäköalalla. Täällä kaikki on mietitty mukavuutta opiskelijoita.

Akatemia on avoinna 08,00-22,00 ja tarjoaa valtavia mahdollisuuksia sosiaalistumiseen, rajoittamaton pääsy luokkahuoneeseen, Mac-tietokoneissa tarvittavat ohjelmistot ja nopea internetyhteys Wi-Fi.

Luokkahuoneet ja laboratoriot

Luokkahuoneissa, joissa on Mac-tietokoneita ja ilmaisen Wi-Fi, ansiosta onnistunut yhdistelmä muotoilua ja teknologiaa luomaan kodikas työilmapiirin.

Lisäksi luento huonetta, ja tarjoaa erikoislaboratorion luokat - Atelier, hajuvesien laboratorio ja studio äänisuunnittelu. Käytännön luokat suoritti korkeasti koulutettuja asiantuntijoita auttaa tutustumaan teknologiaa ja laitteita.

KIRJASTO muoti ja suunnittelu

Lisäksi vanhan kirjaston instituutin Society of taideteollisuus (SIAM), Akatemia on oma rikas kirjaston muodin ja muotoilun. Yli kuusi miljoonaa kirjaa ja julkaisuja antiikin käsikirjoitukset uusimpaan julkaisut ovat aina käytettävissä tutkimus- tai uutta tietoa sekä opiskelijoille ja ammattilaisille.

MOBILE Palvelut opiskelijoille

HFFA on ensimmäinen Akatemia korkeakoulu-, joka on innovatiivisten mobiilipalveluiden tiedon hallintajärjestelmä. Todellakin, käyttämällä sovelluksia älypuhelimille ja tabletit, opiskelijat aina käsillä viimeisimmät uutiset kurssit ja aikataulu luokat ja luokkahuoneissa. Milloin tahansa, myös valmistumisen jälkeen, voit saada etäkäytön materiaalit meidän Virtual Library: kirjoja, tekstiä, oppikirjat, lehdet ja muut tiedot ..

Sijainnit

Milano

Osoite
Via Santa Marta, 18
20123 Milano, Lombardia, Italia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin