IAAD + Écoles de Condé

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Sisäasiain arkkitehtuurin pääaineohjelma - Uudenlaiset nykyajan elävät IAAD ja Écoles de Condé ilmoittavat allekirjoittavansa tärkeän strategisen kumppanuuden, joka johtaa näiden kahden yksikön integrointiin laajemmassa todellisuudessa. Yhteishankkeista otetaan huomioon uusia kursseja, uusia opetusmalleja ja uusia paikkoja opiskelijoiden mahdollisuuksien lisäämiseksi. Tämän kumppanuuden kautta, joka on ainutlaatuinen lajissaan, molemmat toimielimet antavat uudelle ulottuvuudelle koulutusprojekteja, jotka antavat todella eurooppalaiselle arvolle: Ajan 2013-2014 alussa Ranskan ja Italian ja Italian ja Ranskan kurssit ovat saatavilla molempien koulujen opiskelijoille. Tämä sopimus mahdollistaa välittömästi IAAD-opiskelijoiden pääsyn Écoles de Condé -ohjelman strategiseen master-yhteisöön - viestintä-, arkkitehtuuri- ja taideohjauksen suuntaviivat, sisustussuunnittelu ja yhteiset alueet sekä yleinen tutkimus ja innovaatiot - ja ranskalaiset opiskelijat pääsevät IAAD-erikoistumisohjelmiin - kuten Kuljetusmuotoilu ja teollinen muotoilu. Écoles de Condén sisällä uudet kurssit käsittävät italialaisen muotoilun kielen ja kulttuurin tuntemuksen, parantaen erilaisten kandidaatin ja maisterin tutkintojen ja graafisen alan kursseja (tilojen suunnittelu, muodin ja graafisen suunnittelun tuote) , ja vähitellen muodostaa asianmukainen alue Italian suunnittelua.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master Sisustusarkkitehtuurin

Opetus kampuksella Kokopäiväinen October 2018 Italia Torino

Master tutkii tilan suunniteltu sekä sen esteettisiä ja toiminnallisia näkökohtia ja niissä, vähemmän ilmeinen, käyttötavoista ja symbolinen [+]

Master-ohjelma sisustusarkkitehtuurin - Uudet nykyaikaista elämäntyyliä

Master tutkii tilan suunniteltu sekä sen esteettisiä ja toiminnallisia näkökohtia ja niissä, vähemmän ilmeinen, käyttötavoista ja symbolinen arvo.

Se ilmenee duaaliväylämonitorista alkaen vaisto miesten tehdä tilaa, asettamalla oman elinympäristön, tutkii performatiiviset arvo rakennettu, tallettaja perusarvoja yhteisöä.

Ehdotuksia ja teoreettinen ärsykkeitä tullut aineistoa, jota on mahdollista kehittää hanketoiminnan keskittyy kaikki huomio konkreettisia mitä valittavia soveltamisalaan suunnittelija.

Tavoitteet ja opetuksen menetelmiä

Suunnittelu kokee aika vahvana ja leviää. Nopea kehittyminen tuotantomenetelmien ja elämäntavat yhä edellyttää sopeutumiskykyä ja innovaatioita. Ennakointi ja stimuloiva muutos on tullut yksi tärkeimmistä kasvun ja kilpailutekijä nykyajan talouksissa. Tieteenalojen perinteiset rajat ovat hukkua tarvitaan enemmän vuorovaikutusta, kykyä työskennellä ryhmässä ja teknologian siirtoa. Suunnittelijat ovat tarpeen tietää uusia työkaluja edustuksen ja tiedon jakamista sekä parantaa taitoja kuunnella tarpeisiin. Kuitenkin uusia mahdollisuuksia avaa suunnittelijoille, jotka pyydetään hyödyntää runsaasti perinnetiedon ilman ehtoja tai velvoitteita muodollinen tyyli.... [-]


Ota yhteyttä
Asiointiosoite
IAAD
Via Pisa 5

Turin, 10152 IT