IAAD + Écoles de Condé

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Master-ohjelma sisustusarkkitehtuurin - Uudet nykyaikaista elämäntyyliä

IAAD ja Écoles de Condé ilmoittivat allekirjoittaneensa merkittävän strategisen kumppanuuden, joka johtaa integraatio näiden kahden yksikön sisällä laajempaa todellisuutta. Niistä yhteisiä hankkeita, uusia kursseja, uusia pedagogisia malleja ja uusia paikkoja pidetään lisäämiseksi mahdollisuuksia opiskelijoille.

Tämän kumppanuuden kautta ainutlaatuinen lajissaan, molemmat toimielimet antavat uuden ulottuvuuden niiden koulutushankkeita, jotka antavat todellisen eurooppalaisen arvo: alussa ay 2013-2014, kurssit Ranska-Italia ja Italia-Ranska on saatavilla opiskelijoille sekä kouluissa.

Tämä sopimus välittömästi mahdollistaa IAAD opiskelijoille pääsyn strateginen Master of Écoles de Condé - kuten tiedonannossa Arkkitehtuuri ja Art Direction kauppa- Luxury, Sisustussuunnittelu ja yhteiset tilat ja yleinen tutkimus ja innovointi - ja Ranskan opiskelijoiden pääsyn IAAD erikoisalojen - kuten Kuljetus Suunnittelu ja teollinen muotoilu.

Sisällä Écoles de Condé, uusia kursseja sisällyttää kielitaito ja kulttuurin italialainen design, parantaa kursseja tarjotaan eri kandidaatin ja maisterin Muotoilun ja graafisen (tilasuunnittelulta, tuote muodin ja graafinen suunnittelu) , ja vähitellen muodostaa asianmukaisen alueen italialainen design.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master Sisustusarkkitehtuurin

Opetus kampuksella Kokopäiväinen October 2017 Italia Torino

Master tutkii tilan suunniteltu sekä sen esteettisiä ja toiminnallisia näkökohtia ja niissä, vähemmän ilmeinen, käyttötavoista ja symbolinen [+]

Master-ohjelma sisustusarkkitehtuurin - Uudet nykyaikaista elämäntyyliä Master tutkii tilan suunniteltu sekä sen esteettisiä ja toiminnallisia näkökohtia ja niissä, vähemmän ilmeinen, käyttötavoista ja symbolinen arvo. Se ilmenee duaaliväylämonitorista alkaen vaisto miesten tehdä tilaa, asettamalla oman elinympäristön, tutkii performatiiviset arvo rakennettu, tallettaja perusarvoja yhteisöä. Ehdotuksia ja teoreettinen ärsykkeitä tullut aineistoa, jota on mahdollista kehittää hanketoiminnan keskittyy kaikki huomio konkreettisia mitä valittavia soveltamisalaan suunnittelija. Tavoitteet ja opetuksen menetelmiä Suunnittelu kokee aika vahvana ja leviää. Nopea kehittyminen tuotantomenetelmien ja elämäntavat yhä edellyttää sopeutumiskykyä ja innovaatioita. Ennakointi ja stimuloiva muutos on tullut yksi tärkeimmistä kasvun ja kilpailutekijä nykyajan talouksissa. Tieteenalojen perinteiset rajat ovat hukkua tarvitaan enemmän vuorovaikutusta, kykyä työskennellä ryhmässä ja teknologian siirtoa. Suunnittelijat ovat tarpeen tietää uusia työkaluja edustuksen ja tiedon jakamista sekä parantaa taitoja kuunnella tarpeisiin. Kuitenkin uusia mahdollisuuksia avaa suunnittelijoille, jotka pyydetään hyödyntää runsaasti perinnetiedon ilman ehtoja tai velvoitteita muodollinen tyyli. Tuote luovuuden, myös soveltaa teemaa yhtä vanha kuin elävä, voi tulla ohjelmisto, joka auttaa meitä suuntaamaan itsemme tai käyttöliittymän hallita kodin automaatio sovellus, mutta joka tapauksessa se on aika hyödyntää uutta tietoa parantamiseksi hyvinvointia ja vastata tarpeeseen mukavuutta. Vaikuttaa selvältä, jopa tämän lyhyen johdannon että mestari ei ole tarkoitettu ainoastaan ​​siirtää ennalta laadittujen tietoa ja konsolidoitu kokemus tekniikoiden käyttöä, materiaalien tyypillisiä muita aloja kuten kirjallisuuden, kemian, neurotieteet, elokuvateatteri, tietojenkäsittelytiede . Lopuksi haluamme antaa tilaa teemoihin tyypillistä ammatillisen harjoittelu- ja hankkeen hallinnoinnista ja joukkue työntekijöiden että asiakkaiden, katsotaan osaksi työn laatu suunnittelija. Lisäksi omatunto taloustieteen hankkeen opiskelijat IAAD on hankittava kyky tehdä markkinointia itse - olennaista esittää ja ymmärtää työhönsä ja taitojaan.... [-]

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
IAAD
Via Pisa 5

Torino, 10152 IT