IED – Istituto Europeo di Design Cagliari

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Palvelumuotoilun, Sustainability, matkailu, web-ja uuden teknologian.

Todella muinainen kaupunki, joka on ollut johtava rooli historiassa Välimeren, Cagliari on nyt yksi niistä alueista, jotka isännöivät maailman suurin pitoisuudet tietotekniikan yrityksiä.

IED Cagliari keskittyy opetussuunnitelmien kehittämiseen palvelujen suunnitteluun suuntautunut tällaisia ​​uusia aloja kuten kestävä kehitys soveltaa uusiutuviin energialähteisiin, elämänlaatua suuri nykyaikainen kaupungeissa, ja uusia teknologioita sovelletaan median ja koulutukseen.

Yleisemmin, koulutusta täällä keskitytään uuden lähestymistavan käsitteen hyvinvointi, joka vie kaiken yksittäisistä kaupunkiin ja sen ympäristöön.

Nämä aihealueet ovat tärkeimmät kierteet uusien klustereiden kursseja, joiden avulla voimme tuottaa jäsenneltyä projekteja kumppanien kanssa julkisen ja yksityisen sektorin.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Italialainen

Katso maisteriohjelmia » Katso BA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Maisteri Suunnittelussa Kestävän Matkailupalvelujen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta November 2018 Italia Cagliari

Viime vuosina käsitellään kestävyyttä laajimmassa merkityksessään (ympäristö-, sosiaaliset ja taloudelliset) on oletettu yhä tärkeämpi paikka. Kioton pöytäkirja 2020 tavoitteet ovat nyt tulossa ja viimeinen konferenssissa Cop21 Pariisissa vuonna 2015 ilmastoon on päättänyt pitää lämpötilan nousu maapallon alle 1 aste ja puoli enimmäkseen vähentämällä CO2-päästöjen toiminnasta " mies. Italialaiseen viime GreenItaly 2015 raportissa kirjaa että vihreän talouden tuo lisäarvoa maamme yli satakaksi tehostamalla euroa, mikä vastaa 10,3% kansantaloutemme. Yksi yritys viisi on kestävä ja matkailu seuraa tätä suuntausta. Kestävän muotoilun tutkimus tulee entistä enemmän kysyntää tekemä markkinoilla, sitä enemmän suunnittelu valmistettu Italiassa yhdistettynä liittyy kestävien matkailupalvelujen. Tässä yhteydessä master tavoitteena on luoda uusi johtajille, jotka voivat hallita ja luoda uusia palveluja kestävän matkailun joutuminen innovatiivista lukuja vihreitä työpaikkoja. [+]

Tämä ohjelma "opetetaan Italian

Kenen tulisi osallistua:

Il Master Design kestävien matkailupalvelujen Se on suunniteltu tutkinnon talouden, humanististen ja muotoilu ovat kiinnostuneita kehittämään taitojaan alalla kestävän matkailun ja alueen kehitystä, mutta myös johtajille ja matkailualan toimijoille, jotka haluavat intensiivisen vuoden kasvua taitojaan ehdottaa markkinoilla enemmän taitoja.

tavoite:

Master muodostavat uudentyyppisen kestävien palvelujen johtaja matkailun luokkien vihreiden työpaikkojen: pitkälle erikoistunut ammattilainen, mutta vahva monialaisia ​​ja tieteidenvälistä osaamista, oppimalla kestävästä viestintätaitoja, taloudelliset (erityisesti vihreän talouden , sininen talous ja jakaminen talouden) ja tiedon prosessien, materiaalien ja suunnittelun työkaluja.... [-]


Videot

IED Cagliari

Ota yhteyttä

IED - Istituto Europeo di Design

Osoite, 1. rivi Viale Trento, 39
09123 Cagliari, Italia
Verkkosivu http://www.ied.it/cagliari/home
Puhelin +39 070 273505