IED – Istituto Europeo di Design Florence

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Florence sijaitsee yksi maailman tärkeimmistä taiteellisen ja kulttuurisen perinnön, mutta se on myös kaupunki, jolla on pitkä historia italialainen design.

Se sijaitsee keskeisellä alueella asuu merkittävä valmistus huippuosaamista, joka on antanut Florence kadehdittavan kansainvälistä mainetta eri aloilla muodin ja taiteen käsityön suunnitella ja teknologisia innovaatioita.

Tällaisissa verraton paikka niille, jotka haluavat harjoittaa nykytaiteen ja innovaatioita, IED keskittyy menetelmiin parantaa hyödyistä yhteenkietoutuvista paikallinen asiantuntemus kaikkien eri kulttuurien kohtaamista.

Hyveellinen suhde laadukkaita taiteellisen käsityötaitoa, ja teollisuus on perinteinen ominaisuus tuotannon laatua Firenzessä ja sen ympärillä.

IED Firenze edustaa tätä erityistä suhdetta, että kun sovelletaan koulutukseen, merkitsee sekoittamalla kaikki nämä osaamiseen sekä vanhojen contemporary- jotka ovat perustana uusien ammattien.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Italialainen

Katso maisteriohjelmia » Katso Summer courses » Katso BA-tutkinnot » Katso Kurssit »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Graafisen Suunnittelun Päällikkö - Keskittyy Uusiin Medioihin

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 10 kuukautta February 2019 Italia Firenze

Graafisen suunnittelun maisteri integroi työkalujen ja teknologioiden tuntemuksen, projektikulttuurin ja metodologian tuntemuksen visuaaliseen viestintään ja sen esityksiin. [+]

Graafisen suunnittelun maisteri integroi työkalujen ja teknologioiden tuntemuksen, projektikulttuurin ja metodologian tuntemuksen visuaaliseen viestintään ja sen esityksiin.

Erityistä huomiota kiinnitetään uuteen mediaan ja verkkoviestinnän uuteen rajaan, jotta luodaan ammatillisia lukuja, jotka pystyvät toimimaan kehittyvän skenaarion sisällä.

Graafinen suunnittelija luku, tänään on erityisen dynaaminen; joka ei vain asiantuntija Visual Languages, vaan myös viestintäjohtaja perustuvat strategiat merkki, joka ilmentyy fyysiset sekä todelliset sijainnit ja virtuaalisia ympäristöjä.

Uramahdollisuudet - Graafinen suunnittelija työskentelee mainos- ja viestintäyrityksissä, web-toimistoissa, kustantamoissa tai freelancerina omaan laitokseensa; Hän kykenee vuorovaikutukseen useiden asiakkaiden kanssa eri aloilla kehittyneen monipuolisuuden ansiosta. Tämä ammattimainen hahmo, itse asiassa, on tarvittavat välineet pitää ajan tasalla ja ennakoida ajat tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja asiakkailleen.... [-]


Master in Brand Design and Management: Food, Wine and Tourism

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 11 kuukautta February 2019 Italia Firenze

[+]

Osallistujat saavat asiantuntemusta brändin ja hallinnan aloilla useille erilaisille kilpailuille.

barcelona

[-]

Päällikkö Muotiliiketoiminnassa - Italiasta Tehtyyn Maailmanlaajuiseen Markkinajohtajuuteen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 11 kuukautta February 2019 Italia Firenze

Master in Fashion Business on suunniteltu ammattilaisille ja tutkinnon suorittaneille, jotka haluavat hankkia korkeatasoisia taitoja uusiin tekniikoihin, joita sovelletaan muoti kommunikaatioon. Muotin kehto Pittin tapahtumien ansiosta Firenzessä tunnetaan maailmanlaajuisesti Italian muotiteollisuuden ja sen tuotantoprosessin keskuksena raaka-aineesta esillä olevaan esineeseen. [+]

Master in muodin On suunniteltu ammattilaisille ja loppututkinnon suorittaneille, jotka haluavat hankkia korkeatasoisia taitoja uusiin tekniikoihin, joita sovelletaan muotiviestintään. Muotin kehto Pittin tapahtumien ansiosta Firenzessä tunnetaan maailmanlaajuisesti Italian muotiteollisuuden ja sen tuotantoprosessin keskuksena raaka-aineesta esillä olevaan esineeseen. Kurssi integroi kehittyneet teknologiat, perinteiset tekniikat ja käsityöt innovatiivisten tuotteiden ja viestintäpalvelujen hyväksi. Lisäksi Sara Maino (Vogue Italia Senior Editor) on koulun tieteellinen koordinaattori.

Uramahdollisuudet - Päällikön päällikön Fashion Business Manager voi työskennellä muotitapahtumien, suhdetoiminta-, muotiliiketoimintojen, mainos- ja lehdistötoimistojen parissa. Opiskelijat voivat löytää työpaikan Brand Expert, Muoti Promoter, Muoti Markkinointi Asiantuntija, Creative mainonta ja konsultti uusmedia.... [-]


Suunnittelun Päällikkö - Innovaatio Ja Tuote Per L'alto Artigianato

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 10 kuukautta March 2018 Italia Firenze

[+]

[-]

Taiteen Johtamisen Päällikkö

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 11 kuukautta February 2019 Italia Firenze

Taiteen johtamisen maisterikurssi on 11 kuukauden täysipainoinen monitieteinen kurssi, joka on todella ainutlaatuinen itinerantti kaava. Opintosuunnitelma toteutetaan kolmella eri arvostetuimmalla paikkakunnalla, Firenzessä, Roomassa ja Venetsiassa, jotta opiskelijat osallistuvat nykytaiteen suurta kiertuetta keskittyen tulevaisuuden työpaikkoihin. [+]

Taiteen johtamisen maisterikurssi On 11 kuukauden täysipäiväinen monitieteinen kurssi, joka on todella ainutlaatuinen itinerantti kaava. Opintosuunnitelma toteutetaan kolmella eri arvostetuimmalla paikkakunnalla, Firenzessä, Roomassa ja Venetsiassa, jotta opiskelijat osallistuvat nykytaiteen suurta kiertuetta keskittyen tulevaisuuden työpaikkoihin.

Master-kurssi on keskeinen hahmo kulttuurilaitosten elämässä, joka käsittelee taiteen projektinhallintaa. Tämä ammattilainen pystyy tunnistamaan innovatiivisen sisällön, laatimaan kattavan tapahtumajärjestyksen, suunnittelemaan ja kehittämään varainkeruutapahtumia ja resurssienhallintaa.

Avoimet työpaikat - Kurssin lopussa opiskelijat voivat työskennellä taiteen ja kulttuurin yritysten ja säätiöiden kanssa kansallisissa ja kansainvälisissä kulttuurilaitoksissa sekä voittoa tavoittelemattomissa tai voittoa tavoittelemattomissa kulttuuriorganisaatioissa. He voivat myös työskennellä nykytaiteen ja kulttuurimarkkinoilla investoivien yritysten, kuten pankkien, vakuutusyhtiöiden, tapahtumahallintayhtiöiden, messuorganisaatioiden, taiteen säätiöiden, näyttelytuotantoyritysten tai viestintämaailmassa toimivien yritysten kanssa.... [-]


Videot

IED Florence campus

Unraveling fashion, a knitting experience_Workshop_day 1

Three Year Diploma_Fashion Communication and Digital Media

Ota yhteyttä

Istituto Europeo di Design

Osoite, 1. rivi Via M. Bufalini 6/r
50122 Firenze, Italia
Verkkosivu http://www.ied.it/firenze/home
Puhelin +39 055 29821