IED – Istituto Europeo di Design Torino

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kasvava vihreä talous teollisuuden ydinalue.

Enemmän kuin teollinen keskus, lopulta lähtien yhdeksästoista vuosisata Torinon on ollut koti tutkimuksen ja innovoinnin eri aloilla elokuvan ja muodin viestinnän, kuvataiteen ja humanististen.

Sen kutsumus eklektisesti ja kokeiluja on tehnyt siitä yhden maailman tärkeimmistä autoteollisuuden pääkaupungeissa ja viime vuosikymmeninä, maailmanluokan mittapuu uudenlaista ruokaa ja tutkimukseen ympäristön kestävyyttä.

IED Torino tunnustetaan joidenkin viranomaisten yhtenä maailman tärkeimmistä keskuksista koulutuksen kulkuvälinemuotoiluun. Linjassa tiedon ja tutkimuksen tyypillisiä sen asiayhteys, tämä kampus kehittää ja keskittää suunnittelun työtä kohti käsitteitä tulevaisuuden liikkuvuuden ja pisimmällä ja innovatiivisia valmistus klustereita.

Ammattilaisia, jotka ovat toimivaltaisia ​​ekologisesti kestävän suunnittelun yhä haluttuja yksityisten teollisuuden ja julkisen hallinnon.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Espanjalainen
  • Italialainen

Katso maisteriohjelmia » Katso Summer courses » Katso BA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Liikenneministeriö

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta March 2019 Italia Turin

17. painos - Liikenneministeriön maisterikurssi tarjoaa henkilöille, joilla on suuri intohimo autojen käyttöön, mahdollisuus osallistua voimakkaasti autojen suunnittelustekniikoihin. Se vie opiskelijat ydinmaailman muotoiluun, jossa he oppivat innovatiivisesta ajattelusta ja siitä, miten lähestyä, kehittää ja viimeistellä auton ulkoasun ja auton sisätilat. Turin on täydellinen kaupunki tälle kurssille, koska se on autojen suunnittelun maailman pääkaupunki, ja se oli Italiassa tärkeimpien talonrakennus- ja autonyritysten syntypaikka. Kaupunki tarjoaa mahdollisuuden saada koko autovuokraamojen verkko tulemaan IED: lle jakamaan taitojaan opiskelijoilleen luokkiin, luentoihin, työpajoihin tai nuorten lahjakkuuksien rekrytointiin. Mestari keskittyy lähestymistapaansa todellisen työkokemuksen simulointiin. Tavoitteena on esitellä täysimittainen malli, jonka opiskelijat ovat suunnitelleet ja muotoillut. Sitten se esitellään Geneven kansainvälisessä moottorikelkkailussa, joka on maailman tärkein autonvalmistus. [+]

17. painos - Liikenneministeriön maisterikurssi tarjoaa henkilöille, joilla on suuri intohimo autojen käyttöön, mahdollisuus osallistua voimakkaasti autojen suunnittelustekniikoihin. Se vie opiskelijat ydinmaailman muotoiluun, jossa he oppivat innovatiivisesta ajattelusta ja siitä, miten lähestyä, kehittää ja viimeistellä auton ulkoasun ja auton sisätilat.

Turin on täydellinen kaupunki tälle kurssille, koska se on autojen suunnittelun maailman pääkaupunki, ja se oli Italiassa tärkeimpien talonrakennus- ja autonyritysten syntypaikka. Kaupunki tarjoaa mahdollisuuden saada koko autovuokraamojen verkko tulemaan IED: lle jakamaan taitojaan opiskelijoilleen luokkiin, luentoihin, työpajoihin tai nuorten lahjakkuuksien rekrytointiin.... [-]


Master Markkinointi Ja Viestintä

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 11 kuukautta November 2018 Italia Turin

17. painos - Markkinointiin ja viestintään liittyvä työskentely merkitsee asiakkaiden ja tuotemerkkien välisten suhteiden luomista, kehittämistä, ylläpitoa ja optimointia, luoda suora ja henkilökohtainen sidos. Markkinoinnin ja viestinnän maisteri syntyi vastauksena yritysten ja virastojen ilmaisemaan tarpeeseen hankkia pätevää henkilöstöä strategisen ja operatiivisen markkinoinnin sekä yritysviestinnän alalla. Jotta voidaan vastata tyydyttävästi markkinoiden tarpeisiin ja vastaanottajien odotuksiin, maisterin tutkinto käsittelee rinnakkain kaksi ammattikenttää - markkinointi ja viestintä - sekä yrityksen että viraston näkökulmasta yhteyksien, synergiaetujen osoittamiseksi ja vuorovaikutuksen dynamiikka. Lisäksi kehitystyössä on mukana laajoja moduuleja, jotka viittaavat erityisesti verkkoalaan: sosiaalisen median hallintaan SEO: iin ja SEM: een, verkkohallinnosta bloggerien ja blogien väliseen suhteeseen infunecers, maine ja sisällön hallinta. [+]

17. painos - Markkinointiin ja viestintään liittyvä työskentely merkitsee asiakkaiden ja tuotemerkkien välisten suhteiden luomista, kehittämistä, ylläpitoa ja optimointia, luoda suora ja henkilökohtainen sidos.

Markkinoinnin ja viestinnän maisteri syntyi vastauksena yritysten ja virastojen ilmaisemaan tarpeeseen hankkia pätevää henkilöstöä strategisen ja operatiivisen markkinoinnin sekä yritysviestinnän alalla. Jotta voidaan vastata tyydyttävästi markkinoiden tarpeisiin ja vastaanottajien odotuksiin, maisterin tutkinto käsittelee rinnakkain kaksi ammattikenttää - markkinointi ja viestintä - sekä yrityksen että viraston näkökulmasta yhteyksien, synergiaetujen osoittamiseksi ja vuorovaikutuksen dynamiikka. Lisäksi kehitystyössä on mukana laajoja moduuleja, jotka viittaavat erityisesti verkkoalaan: sosiaalisen median hallintaan SEO: iin ja SEM: een, verkkohallinnosta bloggerien ja blogien väliseen suhteeseen infunecers, maine ja sisällön hallinta.... [-]


Videot

IED Transportation Design 2015: the making of

IED Transportation Design Presents: Massimo Dotti

HAPPY BIRTHDAY IED TORINO: I NOSTRI VENTICINQUE ANNI!

Hoosier for Happiness

The Making of an interactive book - eng sub

IED TORINO - MASTER IN SUSTAINABLE ARCHITECTURE

Ota yhteyttä

IED - Istituto Europeo di Design

Osoite, 1. rivi IED Torino Via San Quintino 39
10121 Turin, Piedmont, Italia
Verkkosivu http://www.ied.it/torino/home
Puhelin +39 011 541111