ISTUD Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yli 40 vuoden kokemus organisaatioiden rinnalla

ISTUD on perustettu vuonna 1970 Assolombardan ja italialaisten ja monikansallisten yritysten (mukaan lukien Pirelli, Olivetti ja IBM) ISTUD on aina seurannut italialaisen johdon kehitystä ja edistänyt merkittävästi nykyaikaisen "hallintokulttuuri" maassamme. Ensimmäisen Business Schoolin tiedekunta koostui Harvard Business School -professoreista, joita tukevat Italian liikkeenjohdon konsultointialan ammattilaiset.

ISTUD säätiö on nykyisin ainoa itsenäinen korkeakouluinen Italian Business School . 40 vuoden toiminnassaan yli 51 000 johtajaa ja keskitason johtajaa sekä 2 300 uutta tutkinnon suorittanutta on osallistunut koulutusohjelmiinsa ja päälliköt sekä monet koulutuksen ja tutkimuksen alalla toimivat ammattilaiset on koulutettu ISTUD ssa 1970-luvulta lähtien tänään.Chronology

Tehtävämme

Tuetaan sellaisten yritysten ja johtajien kasvua, jotka haluavat kilpailla uuden kestävän talousmallin luomisen kautta ja keskittyvät luomaan arvoa kaikille prosessin toimijoille. Tämä on tehtävä säätiön ISTUD ensimmäinen itsenäinen kauppakorkeakoulu Italiassa, joka on vuodesta 1970 toimii korkea-asteen koulutuksen ja Management Research, joka tarjoaa integroidun valikoiman tutkimusohjelmien ja johtamiskoulutus, levitetään suoraan todellisuuteen ja haasteisiin organisaatiot kohtaavat.

Arvomme

Kestävä kehitys: järjestelmällinen, eettinen ja kestävä lähestymistapa.

Meidän lähestymistapamme

ISTUD säätiö aikoo olla erilainen ääni koulutuksen ja johtamisen kehittämisessä , jossa kaiken toiminnan keskellä on yksilöiden ja organisaatioiden ainutlaatuisuus ja mahdollisuudet, joissa he toimivat.
Eri ehdotettujen aloitteiden pohjalta on jatkuvaa tutkimus- ja innovaatiotoimintaa , jossa kehitetään ajantasaista osaamista, joka on suunnattu ongelmiin ja ongelmiin, jotka todella tulevat yritysten, organisaatioiden ja johtajien tietoon.

ISTUD valitseminen tarkoittaa yhteydenpitoa italialaisen johtamiskoulutusalueen johtavaan yritykseen, jolla on lähes 40 vuoden kokemus johtamiskoulutuksesta ja organisaatioiden tutkimuksesta .
Osoitettu kyky edesauttaa johtamisajattelun kehittymistä, kansainvälistä verkostoa, pätevää läsnäoloa yrityksissä ja instituutioissa, tarjousprosessin korkea taso ja opetusprosessi yhdessä tiedekunnan laadun, maineen ja arvostuksen kanssa ovat joitain tärkeimpiä elementtejä, jotka johtavat ISTUD ainutlaatuiseksi huippuosaamisen valinnaksi italialaisessa näyttämöllä.Business meeting-1209640_960_720

ISTUD : kokemuksia verrattuna

Osallistuminen ISTUD seminaariin tai polkuun tarkoittaa kokemusta hyvin harjoittavalle harjoittelukokemukselle , jossa osallistuja on oppimisprosessin ISTUD kannustavaan ympäristöön ja jatkuvan läsnäolo ISTUD ammattilaisten mukana koko kurssin ajan.
Konkreettisten tilanteiden analysointi, tehokkaiden ratkaisujen etsiminen, vastuun ottaminen, ihmissuhteiden välinen viestintä, neuvottelut ja ryhmätyöt arvostetaan aina luokkahuoneissa. Tiedekunnan professorit käyttävät laajan ja joustavan yhdistelmän didaktisten työkalujen kuten oppituntien, harjoitusten ja tapauskeskustelujen suhteen ohjelman eri hetkiin ja käsiteltyyn sisältöön.

Lähtökohtana on vertailun koko. Vertailu, joka syntyy vuoropuhelusta eri alojen ja ammattimaisten perheiden osanottajien kanssa sekä jatkuvasta keskustelusta ja vaihdosta tiedeyhteisön professoreiden kanssa, kaikki asiantuntijaryhmät, joilla on tehokas asiantuntemus liiketoiminnan ongelmista, jotka johtuvat merkittävää kokemusta johtamisesta, konsultoinnista tai tutkimus.
Kaikilla osanottajilla on aina laaja teoreettinen dokumentaatio katetuista aiheista sekä täydellinen ja päivitetty kirjallisuus (ainutlaatuisten ISTUD materiaalien käytön lisäksi, jotka on valmistettu ja räätälöity asiakkaan tarpeiden mukaan).

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Italialainen

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Maisterin Markkinoinnin Johtaminen

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Italia Stresa VB

MSc in markkinointi Management of ISTUD tarjoaa sinulle kunnianhimoisen ja jännittävän polun päästä maailmaan markkinointi, viestintä ja digitaalinen. [+]

Maisterin markkinoinnin johtaminen

MSc in markkinointi Management of ISTUD tarjoaa sinulle kunnianhimoisen ja jännittävän polun päästä maailmaan markkinointi, viestintä ja digitaalinen.

Master of Marketing Management on ASFOR-akkreditoitu erityisosaamiskurssi, joka on suunniteltu eri tiedekunnista tuleville henkilöille, haluaa rikastuttaa tietämystään, kehittää operatiivisia taitojaan kokeilemalla konkreettisia työtehtäviä ja hankkimalla työkaluja ja tekniikoita, jotka valmistavat heitä tulemaan yritykselle ja perustaa loistava ura ja toteuttaa ammatilliset toiveet.

Markkinoinnin Master-numerot6 kuukautta kokopäiväistä koulutusta luokkahuoneessa ja projektityössä3-6 kuukautta harjoittelua yrityksessä40 kumppaniyritystä97% sijoituksestaValmistui 485 opiskelijaapäällikkö kolmessa vaiheessa... [-]

Mestari Vähittäismarkkinoinnista

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi September 2018 Italia Stresa VB

Mestari syntyy tarpeesta luoda perinpohjainen ja vankka tietämys jakelukanavista ja niiden toimintaedellytyksistä, jotka liittyvät markkinointi- ja myyntipolitiikkaan. Tavoitteena on luoda vahva yhteys nuorten ja eri tuotesegmentteihin kuuluvien yritysten välillä, muotista suurille vähittäismyyntiketjuille, tukea Italiassa ja maailmanlaajuisesti erikoistuneiden ketjujen, sähköisen kaupankäynnin ja brändien voimakasta laajentamista. hallita uutta jakelu dynamiikkaa. [+]

Mestari vähittäismarkkinoinnista

Mestari syntyy tarpeesta luoda perinpohjainen ja vankka tietämys jakelukanavista ja niiden toimintaedellytyksistä, jotka liittyvät markkinointi- ja myyntipolitiikkaan. Tavoitteena on luoda vahva yhteys nuorten ja eri tuotesegmentteihin kuuluvien yritysten välillä, muotista suurille vähittäismyyntiketjuille, tukea Italiassa ja maailmanlaajuisesti erikoistuneiden ketjujen, sähköisen kaupankäynnin ja brändien voimakasta laajentamista. hallita uutta jakelu dynamiikkaa.

Masterin vahvuus on tarjota sinulle intensiivinen ja käytännöllinen koulutus, joka välittömästi tulee ostamaan ja myymään yritykseen, sähköiseen kaupankäyntiin, visuaaliseen kaupankäyntiin, vientitoimintaan, luokkien hallintaan, markkinointiin, kauppamarkkinointiin ja liiketoiminnan analysointiin.... [-]


Ota yhteyttä

Osoite, 1. rivi Corso Umberto I, 71
28838 Stresa VB, Italia