IUAD Accademia della Moda

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meistä

IUAD Accademia della Moda syntyi 1960-luvulla mestarin räätälin Domenico Lettierin ideasta. Hän perusti akatemian ensimmäisen ytimen ja patentoi menetelmän teollisuuskuvioiden valmistukseen pyrkiessään tuomaan uutta elämää perinteisiin Napolin räätälöinti. Uuden menetelmän tarkoituksena oli tuoda räätälöinti lähemmäksi ihmisten laajemman valinnan tarpeita ja vaateteollisuutta.

Jo tänään, IUAD valmistelee opiskelijoita pääsemään työelämään ammattilaisina, samalla inspiraatiolla, edistyneiden opintosuunnitelmien ansiosta, jotka on luotu yhteistyössä yritysten kanssa ja lähtöisin markkinoiden tarpeista. IUAD Accademia della Moda on toiminut yli viidenkymmenen vuoden ajan koulutusalalla tarjoamalla laajan valikoiman muodin ja muotoilun koulutuskursseja.

IUAD Accademia della Moda on tunnustettu opetus-, yliopisto- ja tutkimusministeriössä AFAM-instituutioiden keskuudessa kaikille kandidaatin tutkinto-, maisteri- ja jatkotutkinto-opintoihin.

Napoli

Napoli on miesten räätälöintiperinteiden kaupunki, koulu, joka mullisti klassiset kaanonit ja loi rento ja vähemmän jäykkä tyylikkyys.

50 vuoden perinteessä IUAD Accademia della Moda on seurannut IUAD Accademia della Moda luovuuden kehitystä tuomalla se kursseilleen. Ajatuksena on jatkaa historian ja perinteiden päivittämistä nykyaikaisilla kaanoneilla: käsintehty muotoilu.

Milano

Uusi, Milanossa sijaitseva päämaja, joka vihittiin käyttöön vuonna 2017 historiallisessa rakennuksessa lähellä keskusasemaa, ilmentää perinteiden ja innovatiivisen suunnittelun välistä kohtaamista.

Haaste, joka syntyy halusta ehdottaa IUAD: n muotia ja muotoilua koskevaa visioa, yhdistämällä räätälöintiperinne ja Napolilaisen tunnelma sekä muodikkaan kaupungin tutkimus ja dynaamisuus par excellence -tapahtumassa.

Ylimääräiset aktiviteetit

IUAD voi luottaa tiheään eurooppalaisten instituutioiden verkkoon aktivoidakseen Erasmus + -ohjelman.

Lukuisat kumppanuudet mahdollistavat aktiivisen osallistumisen tärkeisiin kansallisiin ja kansainvälisiin tapahtumiin, kuten maailman jalkineekongressi , Italian muotitutkinto , Lontoon Graduate Fashion Week , Universiadit , kansainvälinen luovan viestinnän festivaali, IF! , ja muodin messut Milano Unica , Micam ja Lineapelle, sisustusteollisuuden Arkeda Napolissa ja Salone del Mobile Milanossa.

Sijainnit

Milano

Osoite
Via Copernico 3
20125 Milano, Lombardia, Italia

Napoli

Osoite
Via G. Pica 62
80142 Napoli, Campania, Italia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin