IUAV University of Architecture in Venice, Italy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Iuav Masters (jatko erikoistumisohjelmat) ja erikoistumisopinnot

Università Iuav di Venezia tarjoaa kehittyneitä kursseja valmistuneille ja ammattilaisille.

Erilaiset jatko-opinnot jaetaan kolmeen osa-alueeseen, jotka vaihtelevat sen mukaan, mitä saavutat:

  • Tason I maisteriohjelma
  • Tason II Master-ohjelma
  • Advanced erikoistumiskursseja

Masters (Postgraduate Specialization Programs) tavoitteena on kehittää osaamista ja taitoja innovatiivisten ja strategisten alojen valmistus ja teollisuusmaailma, ja niille on ominaista monitieteinen ja soveltava lähestymistapa.

Ne ovat avoimia tieteenalojen (taide, arkkitehtuuri, kaupunkisuunnittelu, sosiologia, tekniikka, taloustieteet, filosofia, kirjallisuus jne.) Tutkinnon suorittaneille, jotka ovat kiinnostuneita hankkimaan ammatillista koulutusta yrittäjyydestä, yritystoiminnoista ja tietyistä hallinto- ja rahoitusalasta.

Kaikki jatkotutkinnot ovat ohjattuja. Ilmoittautumisperusteet on annettu jokaisessa yksittäisessä ohjelma-ilmoituksessa.

Jatko-opinto-ohjelmat ovat avoinna niille, joilla on hallussaan seuraavat otsikot (tietyt alat kertovat omasta ohjelmatiedostostaan):

  • Tason I maisteriohjelma - edellytys: Bachelor of Arts or Science
  • Tason II maisteriohjelma - edellytys: Master of Arts or Science

Jatko-opintojakso on yhden lukuvuoden pituus, noin 375/450 tuntia oppituntia. Akateemiset aktiviteetit määräytyvät korkeakoulututkinnoissa (yksi luotto vastaa 25 tuntia opiskelijan työtä). Opiskelijan työmäärä on siis yleensä 60 opintopistettä.

Jatko-opintojakson suorittamiseksi opiskelijan on osallistuttava vähintään 70 prosenttiin opintojen kokonaiskestosta ja suoritettava tarvittavat tentit. Opintosuunnitelma sisältää harjoittelun, kokeellisen ja soveltavan hankitun tiedon sekä loppututkimuksen.

Erikoistumisopinnot ovat ammattikorkeakouluja, joiden kesto on erilainen. Ne ovat avoimia niille, joilla on perus- tai jatkotutkinto. Ne ovat myös avoimia niille, jotka ovat saaneet ammattikokemuksen, joka tunnustetaan ja pidetään soveltuvina kurssien tarkoituksiin.

Kaikilla jatko-ohjelmilla on hallittu käyttöoikeus: sen vuoksi on suositeltavaa tarkastella yksittäisiä ilmoituksia kustakin ohjelmasta, jotta he voivat tietää tarkat hakulomakkeet.

Valmistuneisiin ohjelmiin voi kuulua yliopisto-opintosuoritusten hankkiminen.

Läsnäoloprosentti on pakollinen tietyn tunnin tuntiin.

Sijainnit

Venetsia

Osoite
Santa Croce, 191 30135 Venezia VE Italia
30135 Venetsia, veneto, Italia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin