International University of Languages and Media

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Historia ja Missio

"Tiedä, osaa olla, tietää, miten tehdä". Se on näistä kolmesta seikasta, IULM yliopisto on perustanut opetuksen tehtävänsä, ottaa mallia periaatteet UNESCO. Kun voimaa sen kutsumus on integroida kulttuuri- osaamista ja ammatillista osaamista, yliopisto on sen hyvin lähtien yli 40 vuotta sitten aina esitteli itsensä kohtauspaikka akateemisen maailman ja työmarkkinoita.

Istituto Universitario di Lingue Moderne (IULM) perustettiin vuonna 1968 Fondazione Scuola Superiore per Interpreti e Traduttori, innoittamana senaattori Carlo Bo ja professori Silvio Baridon. Alusta alkaen idea projekti oli tyydyttää työmarkkinoiden perustuu analyyseihin nykysuuntauksiin.

70-

IULM, koska se oli sitten tunnettu, keskittänyt huomionsa kielten opiskeluun, välttämätön edellytys päästä entistä kansainvälisille markkinoille ja yhteyksissä panostanut taiteen ja kulttuurin markkinoilla.

80-

Yliopisto oli ensimmäinen Italiassa hahmottaa miten maailma viestinnän ja kulutusyhteiskunnan oli kehittyvä, ja näin ollen se näki tarvetta päivittää kursseja antamalla tietyn joukon työkaluja. Se on tällä kaudella, että se perustaa Scuola Speciale di Relazioni Pubbliche.

90-luvulla

Vuosikymmen joka merkitsee lopullista aseman vahvistaminen yliopiston alalla viestintä: tiedekunnan viestinnän ja viihteen Studies yhteyteen perustetaan yliopiston ensimmäinen tiedekunnan Vieraat kielet ja kirjallisuus. Vuonna 1998 yliopistossa siirtyvät sen nykyinen nimi: Libera Università di Lingue e Comunicazione IULM.

Vuodesta 2000 nykypäivään

Jatkaen kiinnittää huomiota dynamiikka työelämän, IULM yliopisto aikoo myös sen tavoitteena on tarjota opiskelijoilleen kulttuurikoulutusta innovatiivisten opinto. Perustettiin vertailukohtana opetuksen aloilla kielten ja viestinnän, se on nyt tullut myös osaamiskeskuksena matkailu- ja hyödyntämistä kulttuuriperintöä. Sen 4 Tiedekunnat, First Cycle Degree Kurssit, Second Cycle tutkintoihin, lukuisat maisterikoulutusohjelmissa ja post-kokemus kursseja, yliopisto tarjoaa täydellisen valikoiman kursseja kaikilla tasoilla.

Tehtävä

Tehtävänä IULM yliopiston on kouluttaa ja opettaa ammattilaiset voivat vastata haasteisiin ja ahne mahdollisuuksia kehittyvillä kansainvälisillä markkinoilla ja skenaarioita, samalla muotoiluun miehet ja naiset tietoisiksi omista olento ja arvoista.

IULM takaa sen opiskelijoiden syvä kulttuuritietoutta ja vankka yliopistokoulutus - sekoitus teoria ja käytäntö: se vahvistaa yhtenäinen lähestymistapa, joka on osoittautunut erittäin hyödyllinen paitsi auttaa opiskelijoita onnistuneesti tulla työelämään, vaan myös auttaa heitä löytää henkilökohtaista tyydytystä elämässään.

IULM yliopisto on aina pitänyt itseään edelläkävijä: vuosien varrella se on voinut ennakoida trendejä ja sopeutua muutoksiin, jotka toimivat dynaamisena keskustelukumppani jatkuvasti kehittyvässä järjestelmässä. Nykyään se on vakiintunut instituutio sosioekonomisen mekanismeja sen vaikutusaluetta: etuoikeutetun ehto, jonka se lähestyä tärkeitä kuin akateemiset laitokset ja laitokset, jotta voidaan ehdottaa yhteisiä hankkeita, jotka voivat tuottaa lisäarvoa opetuksen ja tutkimuksen.

IULM lyhyesti

Ei vain sanoja. Arvo IULM yliopiston piilee myös sen lukuja.

kansainvälisten suhteiden

Tiedä maailma rakentaa tulevaisuutta. Tämä on kansainvälistyminen politiikkaa IULM. Yliopisto kannustaa vaihto ulkomaisten yliopistojen ja yritysten opiskelijoiden, valmistuneiden ja opettajat.

IULM tyytyväinen monet ulkomaiset opiskelijat sekä vierailevat professorit ja järjestää toimintaa alaisuudessa Euroopan yhteisön hankkeisiin tai yhteistyössä yliopistojen välisen verkkojen kehittämiseksi koulutus- ja tutkimus-asiakaspalveluissa.

Tämä merkitsee entistä enemmän mahdollisuuksia opiskelijoille osallistua opetukset ja suorittaa kokeita ulkomailla, kannustaa heitä kokeilla uusia ja haastavia kokemuksia ja harjoittaa tätä rikastaminen, joka tulee tapaaminen muissa kulttuureissa. Se antaa myös valmistuneet ja undergraduates mahdollisuus hyötyä arvokas ja ammatillisesti oikeutettuja työkokemusta. Tätä varten IULM on myös osallistunut useisiin asiaan projekteja ja on myöntämällä stipendejä kolmi- tai kuuden kuukauden työkokemuksen eri yrittäjyyden aloilla kaikkialla Euroopassa.

Opiskelijoiden liikkuvuuden helpottamiseksi ja akateemista tunnustamista opintojen ulkomailla, IULM on hyväksynyt Euroopan Credit Transfer System (ECTS). Kyseessä oli alun perin Tilisiirto-, ECTS on kehittynyt kokoamisjärjestelmään käytettäväksi kaikilla tasoilla: institutionaaliset, alueellisella, kansallisella ja Euroopan tasolla.

Toinen tulos Näiden toimien vakiinnuttaminen yliopiston suhdeverkosto muiden johtavien yliopistojen Euroopassa ja monet instituutiot ja yritykset osallistuvat tarjoavat työtä kokemuksia.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Italialainen

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Maisteriksi Kansainvälisessä Viestinnässä (mic)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 kuukautta October 2017 Italia Milano Yhdistynyt kuningaskunta Leeds Liettua Vilna Alankomaat Groningen + 6 lisää

Maisterin tutkinto International Communication on kansainvälinen maisteriksi tarjoama IULM yliopiston yhteistyössä kolmen arvostetun eurooppalaisten yliopistojen erikoistunut PR ja viestintä. MIC tarjoaa mahdollisuuden tutkia eri yliopistoissa ja hankkia erikoistuminen suunnattu maailmanlaajuinen viestintä. [+]

Maisterin tutkinto International Communication on kansainvälinen maisteriksi tarjoama IULM yliopiston yhteistyössä kolmen arvostetun eurooppalaisten yliopistojen erikoistunut PR ja viestintä. MIC tarjoaa mahdollisuuden tutkia eri yliopistoissa ja hankkia erikoistuminen suunnattu maailmanlaajuinen viestintä. Maisterin tutkinto International Communication (MIC) on jatko-ohjelma kokonaan Englanti kestävän 18 kuukautta ja joilla pyritään valmistuneiden tiedonannossa tieteenalojen tai liittyvistä aiheista. Osallistumalla MIC maisterin tutkintoa voit opiskella eri yliopistoissa ympäri Eurooppaa ja näin saada dual tunnustamista. MIC on kokopäiväinen kestävät 3 lukukautta. Ensimmäinen lukukausi (ammattimaistamaan Communication) on opetussuunnitelman, jossa saat koulutusta perusvälineet viestintä, ja tapahtuu yksi kolmesta kumppanin yliopistoissa. Toisella puoliskolla (Communication Professional kontekstissa) on suunnattu erikoistumista ja pidetään toinen kumppani yliopistojen. Erikoistuminen riippuu ohjelman tarjoamia yliopiston valittu toisella puoliskolla. Kolmas lukukausi sisältää tutkielman, yhteisessä ohjauksessa kahden kumppanin yliopistojen. Sertifikaatti myönnetään päätyttyä Tutkimuksen polku koostuu kahden tunnustus: maisteriksi kustakin kahdesta kumppanin yliopistojen ja yleinen todistus konsortio. Kolme eurooppalaiset yliopistot, jotka, jossa IULM, osallistua Hofsteden Geert Consortium ovat: Metropolitan University (Leeds); Universitas Vilnensis (Vilna); Hanze University Groningen. MIC kouluttaa kansainvälistä viestintää ammattilaisia, jotka ovat työkykyisiä monikulttuurisessa ympäristössä ja ennakoida maailmanlaajuisia muutoksia. Asiantuntijat ja konsultit Corporate Communication, International Media Relations, Public Relations, Intercultural Relations ja European Public Affairs. Core-ohjelma Ensimmäinen lukukausi esittelee koko laajuuden ammatin. Voit tutkia ensimmäisen lukukauden joko Leedsin Beckett University, Vilnan yliopiston tai Hanze ammattikorkeakoulu, jossa voit seurata ytimen moduulit master. erikoistuminen ohjelma Kukin konsortion yliopistojen on tietty näkökulma International Communication aihe, ja erikoistunut tietyillä alueilla. Voit valita yliopisto, joka sopii parhaiten ammatillisia ja henkilökohtaisia ​​tavoitteita. Hanze ammattikorkeakoulu Kysymykset Manager: tehokas hallinta julkisten asioiden muotoilee yleisen järjestyksen, yleisön... [-]

Maisteriksi Viestinnän Kansainvälisissä Suhteissa (micri)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi November 2017 Italia Milano

Maisterin tutkinto tiedonannossa kansainvälisissä suhteissa (MICRI) kouluttaa viestinnän ammattilaista erityisiä johtavan koulutuksen työskennellä mahdollisuuksia kansainvälisellä kentällä, julkisissa tai yksityisissä organisaatioissa. [+]

Maisterin tutkinto tiedonannossa kansainvälisissä suhteissa (MICRI) kouluttaa viestinnän ammattilaista erityisiä johtavan koulutuksen työskennellä mahdollisuuksia kansainvälisellä kentällä, julkisissa tai yksityisissä organisaatioissa. 1. taso yliopiston maisteri tiedonannossa kansainvälisissä suhteissa (MICRI) MICRI maisteriksi on ensimmäinen taso jatko maisteriksi suunnattu nuorille tutkinnon ja viestinnän ammattilaista, ja tarjoaa laadukasta koulutusta työmahdollisuuksia kansainvälisessä kentässä. Tutkimuksessa polku, jolla on erittäin korkea profiili opetus kehon sekä akateemisesti ja ammatillisesti, tapahtuu yli 12 kuukauden (vuodessa) ja ominaisuuksia yhdistelmä teoreettista koulutusta ja käytännön kokemus: kuusi kuukautta in-viikon virallisen oppituntia pakollinen läsnäolo, Italian ja Englanti, laboratorioiden toimintaa ja yksittäisiä opintojaksoja. Sen jälkeen luokka-pohjainen kokemus, ja loppuun koulutukseen sykli, opiskelijat osallistua sijoittaminen 300 tuntia kansainvälisessä yrityksessä tai organisaatiossa, Italiassa tai ulkomailla. Kun Milan maisteri Communication (MICRI) sinun tulee kansainvälisen viestinnän ammattilainen! Tulevaa liike tai kaupallista toimintaa ulkomailla, journalismissa, diplomaatti- ja konsuliedustustot tai alan kansainvälisen järjestön ja yhteistyötä. Master tavoite Master "Communication for International Relations" (MICRI) on ainutlaatuinen jatko-ohjelma Italiassa, koska sillä pyritään paikataan alalla kulttuurienvälisen viestinnän koulutusta Euroopan akateemisen skenaario. MICRI kääntyy opiskelijoille, joilla on erityinen tunnelmansa viestintään ja ihmissuhteet ja jotka ovat myös kiinnostuneita politiikan, talouden ja monikulttuurinen prosessit: Master "Communication kansainvälisten suhteiden" on yhden vuoden jatko tutkinto kurssi, jonka tarkoituksena on: Kehittää kriittinen ja analyyttinen ymmärrystä uusien maailmanlaajuisesti, tutkimalla nykyisen globalisaation suuntauksia, suhteessa todellisuuteen tarjoamia median ja viestinnän Tarjoavat opiskelijoille haastava korkea pätevä yliopistoympäristön joilla on vahva yhteys kansalliseen ja kansainväliseen viestintäympäristössä. Tarjoavat rajat tutkimus tarkasteltaessa eri aiheita, jotka voidaan kehittää erityisiä etuja eri aloilla viestinnän; Tarjoavat korkeatasoista taustan päästäkseen työelämään missä tahansa maassa maailmassa; Avulla opiskelija voi olla osa... [-]

Master In Kirjastotietokannat Hallinta (htm)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta January 2018 Italia Milano

Maisterin tutkinto Tourism Management jatkaa päivitystä ja kehittyä. Sen 13. painos, MTM on tullut maisteriksi Kirjastotietokannat Management (HTM), Englanti kieli polku hyödyntää lahjakkuutta ja aloittaa loistavan uran Tourism. [+]

Miksi HTM Maisterin tutkinto Tourism Management jatkaa päivitystä ja kehittyä. Sen 13. painos, MTM on tullut Maisteri Kirjastotietokannat Management (HTM), Englanti kieli polku hyödyntää lahjakkuutta ja aloittaa loistavan uran Tourism. Maisterin tutkinto Kirjastotietokannat Management (HTM), jossa on rajoitettu määrä ja pakollinen läsnäolo, ominaisuudet kurssin sisältö kokonaan Englanti kv mix opettajien ylhäältä kansainvälisten tutkimuskeskusten ainutlaatuista käytännön kokemusta toteuttaa innovatiivisia hankkeita käytännön lähestymistapaa, jossa johtajien kaikkea matkailuyritykset 6 kuukauden räätälöity harjoittelun Italiassa tai ulkomailla 87% valmistuneista työskentelee matkailualan ammattilaisten 3 kuukauden kuluessa ansiosta HTM sijoitus tuki 50% valmistuneista palkattiin heidän työharjoittelu vastaanottavan yhtiön Vuodesta 2017, Master Kirjastotietokannat Management (HTM) tarjoaa mahdollisuuden tehdä toisen vuoden ajan UCF - Rosen College Orlando (Florida) erikoistuneet vieraanvaraisuus Dual Degree (Ylempi at IULM + M.Sc. UCF - Rosen College) ja päätyttyä, ottaa askel pidemmälle työharjoittelu (OPT) USA: ssa. Joitakin etuja: ansaita sekä italialainen ja amerikkalainen tutkinto 2 vuoden täysi Englanti ohjelmia eri puolilla 2 maissa kelpoisuuden 12 kuukautta tutkimuksen liittyvät työpaikat Yhdysvalloissa valmistumisen jälkeen yli 80% valmistuneista pidentää oleskeluaan Yhdysvalloissa ansiosta UCF yritykselle kumppanuusverkosto ja 80% alumni työn ulkopuolella lähtömaansa Ohjelma i. Alustavia Module: Etäopiskelua hankkia perusasiat. II. Core moduuli: Strategic Marketing, Tourist Information Systems, Accounting, Business Finance, Human Resources Management, kilpailustrategia, Event Management, yrittäjyyden ja New Project Development, johdon viestintä, Destination Marketing and Branding. iii. erikoistuminen Majors: ravitsemisala Kaupallinen johtajat matkailualalla Online Travel ja digitaalisen markkinoinnin Kokoukset, kannustimet, konferensseja, näyttelyitä (MICE) ja tapahtumien hallinta Koe suunnittelu ja määränpää hallinta IV. Konsultointihankkeen: Kentän projekti merkitystä todellisen matkailuyrityksen ohjaamana seniorikonsultit ja matkailualan ammattilaisille. V. Työharjoittelu: Yksittäinen hanke matkailualan... [-]

Master In Museology Uuden Median Ja Museo Viestintä

Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Osa-aikainen 1 lukukausi January 2018 Italia Milano

Meidän Master Course on ainutlaatuinen lähestymistapa museologiaan sen kaikkein innovatiivisia suuntauksia etenkin Euroopan tasolla. Niitä harjoittaa alaisuudessa Euroopan museon Academy Foundation (NL), jotka edistävät sen asiantuntijoiden ja opetusmateriaalipaketin. Online moduulit tarjoavat mahdollisuuden osallistua tähän Course myös opiskelijoille ulkomaille tarkkaavainen Tutorship. [+]

Master tavoite Meidän Master Course on ainutlaatuinen lähestymistapa museologiaan sen kaikkein innovatiivisia suuntauksia etenkin Euroopan tasolla. Niitä harjoittaa alaisuudessa Euroopan museon Academy Foundation (NL), jotka edistävät sen asiantuntijoiden ja opetusmateriaalipaketin. Online moduulit tarjoavat mahdollisuuden osallistua tähän Course myös opiskelijoille ulkomaille tarkkaavainen Tutorship. Summer School järjestetään vuonna IULM Campus Milanossa, maailmanlaajuinen pääoman suunnittelun ja muodin ja vilkkaimmalla italialainen kaupunki. Seminaarit suunnitellaan Milanossa sekä muissa Euroopan paikoissa. Tämä Master kurssi on suunniteltu niille kiinnostuneita hankkimaan asiantuntemusta nykyajan museology ja välistä yhteyttä museon ja kulttuuriperinnön sekä uuden median ja museo viestintää. Valmistuneet kurssin on valmis hakeutumaan museoissa ja vaalivien laitosten, kulttuurijärjestöt, koulutus virastojen toimintaan kulttuuriperintöön. Master-ohjelma Tutkimus Ohjelma koostuu: Yksi seminaari 5 päivää Milan avaamista Course; 4-line moduulit, johon osallistuu asiantuntijoiden ja käytännön dokumentoitua kansainvälistä kokemusta; 6 päivää Summer School ja tutkintotodistusten jako Milano joista yksi päiväretki Venetsiaan; Free läsnäolo valinnainen kansainvälisissä kokouksissa yhdessä järjestämän Euroopan museon Academy lukukauden aikana. Tämä ohjelma edellyttää pieniä muutoksia johtuen organisaation olosuhteista. Aiheet Milan Seminar Kehitys museon Definition museot Management Total Quality Management in Museums näyttely suunnittelu Museot ja Heritage Multimedia Museot Opintovierailu Milano On-line moduulit Luvulle Museum käyttäjät Analysis Elinikäinen oppiminen Museums Museot ja Web Kesäkoulu Uudet suuntaukset Museums Digitaalinen tulkinta Workshop Sosiaalinen media ja museot Workshop Lapset Museums Tutustumisvierailu Venetsia Pääsyvaatimukset Tämä Master Course on avoin hakijoille, joilla on korkeakoulututkinto (MA tai PhD) tai BA mukana dokumentoitu kokemus alalla museoissa ja / tai perintöä. Kurssi on avoin myös hakijoille jo tällä alalla työskenteleville ja halukas parantaa tai päivittää tietonsa ansiosta pääsy state-of-art didaktisiin sisältö. Hakuprosessi... [-]

Videot

LIBERA UNIVERSITÀ DI LINGUE E COMUNICAZIONE IULM

Ota yhteyttä

IULM

Osoite, 1. rivi Via Carlo Bo, 1
20143 Milano, Italia
Verkkosivu http://www.iulm.it/
Puhelin +39 02 891411