International University of Languages and Media

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Historia ja Missio

"Tiedä, osaa olla, tietää, miten tehdä". Se on näistä kolmesta seikasta, IULM yliopisto on perustanut opetuksen tehtävänsä, ottaa mallia periaatteet UNESCO. Kun voimaa sen kutsumus on integroida kulttuuri- osaamista ja ammatillista osaamista, yliopisto on sen hyvin lähtien yli 40 vuotta sitten aina esitteli itsensä kohtauspaikka akateemisen maailman ja työmarkkinoita.

Istituto Universitario di Lingue Moderne (IULM) perustettiin vuonna 1968 Fondazione Scuola Superiore per Interpreti e Traduttori, innoittamana senaattori Carlo Bo ja professori Silvio Baridon. Alusta alkaen idea projekti oli tyydyttää työmarkkinoiden perustuu analyyseihin nykysuuntauksiin.

70-

IULM, koska se oli sitten tunnettu, keskittänyt huomionsa kielten opiskeluun, välttämätön edellytys päästä entistä kansainvälisille markkinoille ja yhteyksissä panostanut taiteen ja kulttuurin markkinoilla.

80-

Yliopisto oli ensimmäinen Italiassa hahmottaa miten maailma viestinnän ja kulutusyhteiskunnan oli kehittyvä, ja näin ollen se näki tarvetta päivittää kursseja antamalla tietyn joukon työkaluja. Se on tällä kaudella, että se perustaa Scuola Speciale di Relazioni Pubbliche.

90-luvulla

Vuosikymmen joka merkitsee lopullista aseman vahvistaminen yliopiston alalla viestintä: tiedekunnan viestinnän ja viihteen Studies yhteyteen perustetaan yliopiston ensimmäinen tiedekunnan Vieraat kielet ja kirjallisuus. Vuonna 1998 yliopistossa siirtyvät sen nykyinen nimi: Libera Università di Lingue e Comunicazione IULM.

Vuodesta 2000 nykypäivään

Jatkaen kiinnittää huomiota dynamiikka työelämän, IULM yliopisto aikoo myös sen tavoitteena on tarjota opiskelijoilleen kulttuurikoulutusta innovatiivisten opinto. Perustettiin vertailukohtana opetuksen aloilla kielten ja viestinnän, se on nyt tullut myös osaamiskeskuksena matkailu- ja hyödyntämistä kulttuuriperintöä. Sen 4 Tiedekunnat, First Cycle Degree Kurssit, Second Cycle tutkintoihin, lukuisat maisterikoulutusohjelmissa ja post-kokemus kursseja, yliopisto tarjoaa täydellisen valikoiman kursseja kaikilla tasoilla.

Tehtävä

Tehtävänä IULM yliopiston on kouluttaa ja opettaa ammattilaiset voivat vastata haasteisiin ja ahne mahdollisuuksia kehittyvillä kansainvälisillä markkinoilla ja skenaarioita, samalla muotoiluun miehet ja naiset tietoisiksi omista olento ja arvoista.

IULM takaa sen opiskelijoiden syvä kulttuuritietoutta ja vankka yliopistokoulutus - sekoitus teoria ja käytäntö: se vahvistaa yhtenäinen lähestymistapa, joka on osoittautunut erittäin hyödyllinen paitsi auttaa opiskelijoita onnistuneesti tulla työelämään, vaan myös auttaa heitä löytää henkilökohtaista tyydytystä elämässään.

IULM yliopisto on aina pitänyt itseään edelläkävijä: vuosien varrella se on voinut ennakoida trendejä ja sopeutua muutoksiin, jotka toimivat dynaamisena keskustelukumppani jatkuvasti kehittyvässä järjestelmässä. Nykyään se on vakiintunut instituutio sosioekonomisen mekanismeja sen vaikutusaluetta: etuoikeutetun ehto, jonka se lähestyä tärkeitä kuin akateemiset laitokset ja laitokset, jotta voidaan ehdottaa yhteisiä hankkeita, jotka voivat tuottaa lisäarvoa opetuksen ja tutkimuksen.

IULM lyhyesti

Ei vain sanoja. Arvo IULM yliopiston piilee myös sen lukuja.

kansainvälisten suhteiden

Tiedä maailma rakentaa tulevaisuutta. Tämä on kansainvälistyminen politiikkaa IULM. Yliopisto kannustaa vaihto ulkomaisten yliopistojen ja yritysten opiskelijoiden, valmistuneiden ja opettajat.

IULM tyytyväinen monet ulkomaiset opiskelijat sekä vierailevat professorit ja järjestää toimintaa alaisuudessa Euroopan yhteisön hankkeisiin tai yhteistyössä yliopistojen välisen verkkojen kehittämiseksi koulutus- ja tutkimus-asiakaspalveluissa.

Tämä merkitsee entistä enemmän mahdollisuuksia opiskelijoille osallistua opetukset ja suorittaa kokeita ulkomailla, kannustaa heitä kokeilla uusia ja haastavia kokemuksia ja harjoittaa tätä rikastaminen, joka tulee tapaaminen muissa kulttuureissa. Se antaa myös valmistuneet ja undergraduates mahdollisuus hyötyä arvokas ja ammatillisesti oikeutettuja työkokemusta. Tätä varten IULM on myös osallistunut useisiin asiaan projekteja ja on myöntämällä stipendejä kolmi- tai kuuden kuukauden työkokemuksen eri yrittäjyyden aloilla kaikkialla Euroopassa.

Opiskelijoiden liikkuvuuden helpottamiseksi ja akateemista tunnustamista opintojen ulkomailla, IULM on hyväksynyt Euroopan Credit Transfer System (ECTS). Kyseessä oli alun perin Tilisiirto-, ECTS on kehittynyt kokoamisjärjestelmään käytettäväksi kaikilla tasoilla: institutionaaliset, alueellisella, kansallisella ja Euroopan tasolla.

Toinen tulos Näiden toimien vakiinnuttaminen yliopiston suhdeverkosto muiden johtavien yliopistojen Euroopassa ja monet instituutiot ja yritykset osallistuvat tarjoavat työtä kokemuksia.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Italialainen

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Maisteriksi Kansainvälisessä Viestinnässä (mic)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 18 kuukautta October 2018 Italia Milan Yhdistynyt kuningaskunta Leeds Liettua Vilnius Alankomaat Groningen + 6 lisää

Maisterin tutkinto International Communication on kansainvälinen maisteriksi tarjoama IULM yliopiston yhteistyössä kolmen arvostetun eurooppalaisten yliopistojen erikoistunut PR ja viestintä. MIC tarjoaa mahdollisuuden tutkia eri yliopistoissa ja hankkia erikoistuminen suunnattu maailmanlaajuinen viestintä. [+]

Maisterin tutkinto International Communication on kansainvälinen maisteriksi tarjoama IULM yliopiston yhteistyössä kolmen arvostetun eurooppalaisten yliopistojen erikoistunut PR ja viestintä. MIC tarjoaa mahdollisuuden tutkia eri yliopistoissa ja hankkia erikoistuminen suunnattu maailmanlaajuinen viestintä.

Maisterin tutkinto International Communication (MIC) on jatko-ohjelma kokonaan Englanti kestävän 18 kuukautta ja joilla pyritään valmistuneiden tiedonannossa tieteenalojen tai liittyvistä aiheista. Osallistumalla MIC maisterin tutkintoa voit opiskella eri yliopistoissa ympäri Eurooppaa ja näin saada dual tunnustamista.

MIC on kokopäiväinen kestävät 3 lukukautta. Ensimmäinen lukukausi (ammattimaistamaan Communication) on opetussuunnitelman, jossa saat koulutusta perusvälineet viestintä, ja tapahtuu yksi kolmesta kumppanin yliopistoissa. Toisella puoliskolla (Communication Professional kontekstissa) on suunnattu erikoistumista ja pidetään toinen kumppani yliopistojen. Erikoistuminen riippuu ohjelman tarjoamia yliopiston valittu toisella puoliskolla. Kolmas lukukausi sisältää tutkielman, yhteisessä ohjauksessa kahden kumppanin yliopistojen.... [-]


Maisteriksi Viestinnän Kansainvälisissä Suhteissa (micri)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi November 2018 Italia Milan

Maisterin tutkinto tiedonannossa kansainvälisissä suhteissa (MICRI) kouluttaa viestinnän ammattilaista erityisiä johtavan koulutuksen työskennellä mahdollisuuksia kansainvälisellä kentällä, julkisissa tai yksityisissä organisaatioissa. [+]

Maisterin tutkinto tiedonannossa kansainvälisissä suhteissa (MICRI) kouluttaa viestinnän ammattilaista erityisiä johtavan koulutuksen työskennellä mahdollisuuksia kansainvälisellä kentällä, julkisissa tai yksityisissä organisaatioissa.

1. taso yliopiston maisteri tiedonannossa kansainvälisissä suhteissa (MICRI)

MICRI maisteriksi on ensimmäinen taso jatko maisteriksi suunnattu nuorille tutkinnon ja viestinnän ammattilaista, ja tarjoaa laadukasta koulutusta työmahdollisuuksia kansainvälisessä kentässä.

Tutkimuksessa polku, jolla on erittäin korkea profiili opetus kehon sekä akateemisesti ja ammatillisesti, tapahtuu yli 12 kuukauden (vuodessa) ja ominaisuuksia yhdistelmä teoreettista koulutusta ja käytännön kokemus: kuusi kuukautta in-viikon virallisen oppituntia pakollinen läsnäolo, Italian ja Englanti, laboratorioiden toimintaa ja yksittäisiä opintojaksoja.... [-]


Master In Kirjastotietokannat Hallinta (htm)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 12 kuukautta January 2019 Italia Milan

Maisterin tutkinto Tourism Management jatkaa päivitystä ja kehittyä. Sen 13. painos, MTM on tullut maisteriksi Kirjastotietokannat Management (HTM), Englanti kieli polku hyödyntää lahjakkuutta ja aloittaa loistavan uran Tourism. [+]

Miksi HTM

Maisterin tutkinto Tourism Management jatkaa päivitystä ja kehittyä. Sen 13. painos, MTM on tullut Maisteri Kirjastotietokannat Management (HTM), Englanti kieli polku hyödyntää lahjakkuutta ja aloittaa loistavan uran Tourism.

Maisterin tutkinto Kirjastotietokannat Management (HTM), jossa on rajoitettu määrä ja pakollinen läsnäolo, ominaisuudet

kurssin sisältö kokonaan Englanti kv mix opettajien ylhäältä kansainvälisten tutkimuskeskusten ainutlaatuista käytännön kokemusta toteuttaa innovatiivisia hankkeita käytännön lähestymistapaa, jossa johtajien kaikkea matkailuyritykset 6 kuukauden räätälöity harjoittelun Italiassa tai ulkomailla 87% valmistuneista työskentelee matkailualan ammattilaisten 3 kuukauden kuluessa ansiosta HTM sijoitus tuki 50% valmistuneista palkattiin heidän työharjoittelu vastaanottavan yhtiön ... [-]

Master In Museology Uuden Median Ja Museo Viestintä

Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta Osa-aikainen 1 lukukausi January 2019 Italia Milan

Meidän Master Course on ainutlaatuinen lähestymistapa museologiaan sen kaikkein innovatiivisia suuntauksia etenkin Euroopan tasolla. Niitä harjoittaa alaisuudessa Euroopan museon Academy Foundation (NL), jotka edistävät sen asiantuntijoiden ja opetusmateriaalipaketin. Online moduulit tarjoavat mahdollisuuden osallistua tähän Course myös opiskelijoille ulkomaille tarkkaavainen Tutorship. [+]

Master tavoite

Meidän Master Course on ainutlaatuinen lähestymistapa museologiaan sen kaikkein innovatiivisia suuntauksia etenkin Euroopan tasolla. Niitä harjoittaa alaisuudessa Euroopan museon Academy Foundation (NL), jotka edistävät sen asiantuntijoiden ja opetusmateriaalipaketin. Online moduulit tarjoavat mahdollisuuden osallistua tähän Course myös opiskelijoille ulkomaille tarkkaavainen Tutorship. Summer School järjestetään vuonna IULM Campus Milanossa, maailmanlaajuinen pääoman suunnittelun ja muodin ja vilkkaimmalla italialainen kaupunki. Seminaarit suunnitellaan Milanossa sekä muissa Euroopan paikoissa.

Tämä Master kurssi on suunniteltu niille kiinnostuneita hankkimaan asiantuntemusta nykyajan museology ja välistä yhteyttä museon ja kulttuuriperinnön sekä uuden median ja museo viestintää. Valmistuneet kurssin on valmis hakeutumaan museoissa ja vaalivien laitosten, kulttuurijärjestöt, koulutus virastojen toimintaan kulttuuriperintöön.... [-]


Videot

LIBERA UNIVERSITÀ DI LINGUE E COMUNICAZIONE IULM