LUISS Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

EQUIS: n akkreditoitu LUISS Business School on LUISS Guido Carli -yliopiston kauppa- ja hallintokoulu, ja sen kotipaikka on Roomassa (Italiassa). Koulu johtaa yksilöiden ja yritysten kehitystä ja kasvua. Se kouluttaa kykyjä, jotka voivat edistää sosiaalista ja liiketoiminnan kasvua pienissä ja suurissa laitoksissa yhdistämällä yrittäjähenki epätavanomaisiin ominaisuuksiin: luovuuteen, kykyyn vastata kaikkiin vaikeuksiin.

Olipa tavoitteesi aloittaa liike tai muuttaa suurta organisaatiota, muuttaa maailmaasi tai muuttaa maailmaa, LUISS Business School on yhteydessä tulevaisuuteesi.

LUISS Business School on fuusioitu ja sitä ympäröi innovaatio , luovuus ja mahdollisuudet . Täällä opit ja pääsevät maailmanluokan tiedekuntaan, vieraiden kaiuttimiin ja alan johtajiin.

Kansainvälinen kampus Rooman sydämessä (Italia). Ei ole Rooman kaltaista paikkaa! LUISS Business School on ylimmän tason Business School, joka on maailman kulttuurikaupunki Rooman (Italia), jossa kauneus, historia ja kulttuuri tarjoavat hämmästyttävän ympäristön. Koulun sijainti on yksi Rooman merkittävimmistä, historiallisista ja taiteellisista osista ja sen rakennukset peittävät tunnelman ja kaupungin kauneuden. Kaupunkien rikas historia ja kulttuuri sekä italialaisten yritysten luovuus tarjoavat kaiken tarvittavan transformaation kokemukselle.

Kokemus Business Schoolista Top 1%: ssa maailmanlaajuisesti

LUISS Business School sai kultaisen standardin EQUIS-akkreditoinnin, jolla varmistat korkealaatuisen oppimiskokemuksen.

Etiikka, vastuu ja kestävyys

Etiikka-, vastuu- ja kestävyyskeskus (ERShub) on luotu arvokasta etua, vastuuta ja kestävyyttä johtamiskoulutuksessa ja yleensä taloudellisessa toiminnassa. ERShub edistää ajatusta siitä, että eettinen, vastuullinen ja kestävä lähestymistapa liiketoiminnassa on keskeinen merkitys merkittävien ja pitkäaikaisten taloudellisten tulosten saavuttamiselle samalla, kun se mahdollistaa nykyisen maailman dynamiikan ja sen luonteenomaisten globaalien haasteiden asianmukaisen tulkinnan.

Suunnittelu aloittaa liiketoiminta. Jos liiketoiminnan aloittaminen on seuraavan urasi painopisteenä, koulu tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden mallintamiseen, suunnitteluun ja rahoittamiseen sekä yrittäjiin.

Sijainnit

Rooma

LUISS Business School

Osoite
Via Nomentana,216
00162 Rooma, Lazio, Italia
Puhelin
+39 06 85 225 689

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin