LUISS School of Government

Esittely

Lue virallinen kuvaus

School of hallituksen on osa Libera Università Internazionale degli Studi Sociali (LUISS) Guido Carli, Monialainen yliopisto tarjoaa astetta akateemisesta tasoilla. Painopiste on liiketalous, talouden, politiikan ja lainsäädännön. Kampus sijaitsee Rooman keskustassa ja esittelee modernin tutkimus ympäristön 7000 opiskelijoille. Uudet tilat, sijaitsee sisällä suuri, osittain puiston alueella Viale Romania, ovat nykyaikainen yliopistoalue varustettu uusinta teknologiaa. Arkkitehtuuri on tarjolla avoin, dynaaminen, läpinäkyvä tiloja, jotka ilmentävät täysin yhteisöllisyyttä ja intensiteetti elämän yliopistossa.

LUISS Guido Carli on University sitoutunut loistavat huomattavia investointeja koulutukseen ja tutkimukseen. Ansiosta kuuluminen Confindustria Italian teollisuusjohtajien Confederation, yliopisto on kiinteät siteet maan teollisuuden huolenaiheet, joista useimmat toimivat kansainvälisesti. Tutkimus ja opetus huippuosaamista LUISS on vastikään vahvistettu kautta riippumaton arviointi Il Sole 24 Ore, yksi Euroopan johtavista päivälehdet, ja Nationplacing toimielimen joukossa Italiassa. sen perustamisesta lähtien LUISS Guido Carli on ollut keskeinen rooli Italian taloudellisen ja kulttuurisen kehityksen. Ei vain on se koulutettu maailmanluokan johtajia herkkä arvoja markkinoiden kulttuuria ja sääntöjä modernin demokratian, mutta se on myös tehnyt tärkeitä tieteellisiä tutkimuksia aloilla talous ja rahoitus, laki ja valtiotieteitä.

Kuulla LUISS School of Government suoraan sen johtaja professori Sergio Fabbrini

School of Government alkaen Andrea Giannone on Vimeo.

Miksi Luiss Guido Carli

LUISS Guido Carli on monialainen yliopisto tarjoaa astetta akateemisesta tasoilla. Painopiste on liiketalous, talouden, politiikan ja lainsäädännön. Kampus sijaitsee Rooman keskustassa ja esittelee modernin tutkimus ympäristön 7000 opiskelijoille. Uudet tilat, sijaitsee sisällä suuri, osittain puiston alueella Viale Romania, ovat nykyaikainen yliopistoalue varustettu uusinta teknologiaa.

Arkkitehtuuri on tarjolla avoin, dynaaminen, läpinäkyvä tiloja, jotka ilmentävät täysin yhteisöllisyyttä ja intensiteetti elämän yliopistossa. LUISS Guido Carli on University sitoutunut huippuosaamista, joka houkuttelee parhaat kyvyt (kannalta sekä opiskelijoiden ja opettajien) kautta huomattavia investointeja koulutukseen ja tutkimukseen. Ansiosta kuuluminen Confindustria Italian teollisuusjohtajien Confederation, yliopisto on kiinteät siteet maan teollisuuden huolenaiheet, joista useimmat toimivat kansainvälisesti. Vuonna yli neljänkymmenen vuoden ajan sen perustamisesta lähtien vuonna 1966, LUISS Guido Carli on ollut keskeinen rooli Italian taloudellisen ja kulttuurisen kehityksen. Ei vain on se koulutettu maailmanluokan johtajia herkkä arvoja markkinoiden kulttuuria ja sääntöjä modernin demokratian, mutta se on myös tehnyt tärkeitä tieteellisiä tutkimuksia aloilla talous ja rahoitus, laki ja valtiotieteitä.

Sijainti ja palvelut

Opiskelu School of Government merkitsee olla osa LUISS dynaaminen ja kansainvälinen yhteisö, joka jakaa akateemisen pyrkii, innostusta ja kokemusta. Opiskelijat pitää aktiivisesti koulutuksen ja voivat luottaa läheinen suhde tiedekunnan jäsentä. LUISS on monia mahdollisuuksia opiskelijoille päästä mukaan kankaan yliopiston ja sen jälkeen, mukaan lukien sen oma radio ja WebTV, tärkein Italian opiskelijan yhteisö.

Syöminen

Opiskelijat voivat käyttää kahvilassa Viale Romania kampuksen, jolla on seuraavat aukioloajat:

 • Lounas: maanantaista perjantaihin, 12,00-14,30
 • Illallinen: maanantaista perjantaihin, 19,00-20,45
 • Lauantai: 12.00-13.30

Kahvila tarjoaa take-away palvelu on avoinna illallista ja lauantaisin. On tarpeen varata palveluun 13.30. Muutokset kahvila aukioloajat julkaistaan ​​ilmoitustaululla sekä LUISS verkkosivuilla. Elokuussa kahviloissa suljetaan. Lisätietoa on saatavilla täältä.

Sähköpostit ja IT

Yliopiston IT-yksikkö takaa toimintaa ja päivittää IT-palvelujen at LUISS, että opiskelijoille, tiedekunnan ja henkilökunnan jäsentä, joilla on tehostunut sovellukset. Se myös takaa järjestelmän ja alustan yhteentoimivuutta sovellettu koulutuksen, tutkimuksen ja hallintopalvelut. IT-palvelut "päätoiminnot ovat:

 • verkon ja turvallisuuspalvelut
 • apua käyttäjille
 • hankittavat laitteet ja ohjelmistot
 • uusien teknologioiden
 • ylläpito ja sovellusten kehittäminen

Koska opiskelija School of hallituksen, te annetaan sähköpostitilin ja pääsyn useisiin Internet-pohjaisia ​​palveluja. LUISS kampuksilla tarjoavat myös langattomia.

Kirjasto

School of Government opiskelijat voivat vapaasti käyttää LUISS kirjasto, joka tarjoaa suuren joukon offline ja online-tutkimus lähteistä, kirjoja ja aikakauslehtiä. Lisätietoa kirjastosta löytyvät täältä.

urheilu

LUISS Sports Activity pyritään tekemään opiskelijat osallistuvat ja tuntea olevansa osa yhteisön kautta arvokkaan sanoman urheilua. Osana School of Government, voit harjoitella kaikenlaisia ​​urheilu vaihtelevat kuten koripallo, jalkapallo, lentopallo, rugby, yleisurheilu. Kaikki urheilu toiminta tapahtuu yliopiston urheilukeskus PALALUISS kello Acqua acetosa kenttä, joka on 30 minuutin päässä Via Romania kampuksella julkisilla kulkuneuvoilla. Lisätietoja täältä.

Kulttuuritoiminta

Meidän opiskelijat voivat myös osallistua eri kulttuuritoimintaa järjestävät LUISS opiskelijat kuten valokuvausta ja kirjallisesti kiistää, teatteri labs. Yliopisto on sopimuksia useiden teatterit Rooman tarjoaa opiskelijoille leikata lippuja tai alennus kausilippuja. Lisätietoja annetaan, kun saavut yliopistossa.

Kampuksella terveydenhuolto

Oppilaat voivat tutustua maksuttoman terveydenhuollon palvelu LUISS ja hallinnoi talon lääkäri joiden työaika on:

 • Maanantaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin: 15,30-16,30
 • Tiistaisin ja torstaisin: 10.00-12.00

Elokuussa kampuksella hoito palvelu on suljettuna. Lääkäri voi myös ottaa yhteyttä sähköpostitse ja puhelimitse.

Ensihoitojärjestelmä

On ensiapupalvelua kaikille LUISS opiskelijoita, joka on saatavilla sekä kampuksella ja opiskelijan koti. Palvelua tarjoavat sairaanhoitoa ja voit saada heihin yhteyttä soittamalla maksuttomaan numeroon 800 94 94 89.

Matkatoimisto

LUISS Guido Carli on allekirjoittanut sopimuksen CTS matkatoimisto (Centro Turistico Studentesco e Giovanile), jossa opiskelijat voivat hyötyä useita palveluja. Opiskelijat School of Government voi ostaa CTS jäsenkortti € 18 sijasta € 30. CTS jäsenet saavat CTS jäsenkortti ja International Student Identity Card, joka mahdollistaa pääsyn alennukset ja alentaa hintoja lentoyhtiöiden, junien, lautta, elokuva ja teatterilippuja Italiassa ja ulkomailla. Voit myös ostaa lomapaketit tahansa paikasta destination.Details tietoa näistä palveluista ota yhteyttä oppilaitosten School of hallituksen seuraavassa osoitteessa: LUISS School of Government Via di Villa Emiliani 14 00197 Roma Italia Puh: 0039 06 85225052 / 5065 Fax: 0039 06 85225056 Sähköposti: sog@luiss.it.More tietoa LUISS palvelut ovat saatavilla LUISS International Esite

Akkreditointi

School of hallituksen on kiinteä osa LUISS Guido Carli. Yliopisto on täysin tunnustettu akateemisen ja tutkimuksen laitokselta Italian opetusministeriön, korkeakoulujen ja tutkimuksen.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti

Katso FM-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

LLM Laki Ja Valtion Euroopan Unionin

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Italia Rome

Promoted yhdessä LUISS School of Governmentand ja LUISS School of Law, tämä toisen tason kehittynyt master keskittyy Euroopan unionin (EU) oikeudelliset, institutionaaliset ja poliittisia kysymyksiä. Prosessi eurooppalaistumisesta kyseenalaistaa toisistaan ​​kotimaan ja Euroopan oikeudellisten ja politiikan järjestelmiä. Tämä kehittynyt toisen tason master antaa tarvittava koulutus, jotta tutkinnon oikeudellisten ja poliittisten asioiden toimimaan tässä uudessa tilanteessa EU: n toimielimissä; asianajotoimistot ja yksityisten yritysten; julkisten ja yksityisten organisaatioiden; Kansalaisjärjestöt ja voittoa tavoittelemattomien yhdistysten; alueellisten ja kansallisten instituutioiden sääntely- ja konsultointi virastot; pankkeja ja rahoituslaitoksia. [+]

Promoted yhdessä LUISS School of Governmentand ja LUISS School of Law, tämä toisen tason kehittynyt master keskittyy Euroopan unionin (EU) oikeudelliset, institutionaaliset ja poliittisia kysymyksiä. Prosessi eurooppalaistumisesta kyseenalaistaa toisistaan ​​kotimaan ja Euroopan oikeudellisten ja politiikan järjestelmiä. Tämä kehittynyt toisen tason master antaa tarvittava koulutus, jotta tutkinnon oikeudellisten ja poliittisten asioiden toimimaan tässä uudessa tilanteessa EU: n toimielimissä; asianajotoimistot ja yksityisten yritysten; julkisten ja yksityisten organisaatioiden; Kansalaisjärjestöt ja voittoa tavoittelemattomien yhdistysten; alueellisten ja kansallisten instituutioiden sääntely- ja konsultointi virastot; pankkeja ja rahoituslaitoksia. ... [-]


Master Euroopan Studies

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Italia Rome

MA European Studies (MES) on yksivuotinen monitieteinen ohjelma, jonka tavoitteena on kouluttaa tulevia asiantuntijoita Euroopan unionin asioista ja laitokset. Master tarjoaa opiskelijoille, joilla on vähintään kandidaatin tutkinto (tai Italian Laurea Triennale) leveällä mutta yksityiskohtainen proficiencies EU: n toimielimissä ja politiikan. [+]

MA European Studies (MES) on yksivuotinen monitieteinen ohjelma, jonka tavoitteena on kouluttaa tulevia asiantuntijoita Euroopan unionin asioista ja laitokset. Master tarjoaa opiskelijoille, joilla on vähintään kandidaatin tutkinto (tai Italian Laurea Triennale) leveällä mutta yksityiskohtainen proficiencies EU: n toimielimissä ja politiikan.

Ohjelma, erityisesti, säädetään seuraavaa: Jatkokoulutus EU: n toimielimiä ja EU: n politiikan Monikansalliset näkökulman EU julkisen politiikan ja EU: n Välimeren-asiat Seminaari-style opetus Kansainvälinen opiskelija elin huippuluokan korkeakoulut Lyömätön akateemisen pätevyyden kansainvälisen tiedekunnan Vahva ammatillinen ja verkottuminen säännöllinen tapaaminen EU ammatillisia asiantuntijoita ja harjoittelijoille Harjoittelu on EPSO valintamenettelyjä ja EU Project Management Cycle Pääsy kansallisten ja kansainvälisten laitosten perustuu Roomassa ... [-]

Master In Euroopan Ja Maailman Asioihin

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Rome

Tämä kahden vuoden ohjelma on tarkoitettu niille opiskelijoille, jotka säilyttävät vahva kiinnostus kansainvälisessä politiikassa ja globaalin näkökulmia kun keskitytään EU: n toimielimiä ja politiikkaa globaalissa ympäristössä. [+]

Tämä kahden vuoden ohjelma on tarkoitettu niille opiskelijoille, jotka säilyttävät vahva kiinnostus kansainvälisessä politiikassa ja globaalin näkökulmia kun keskitytään EU: n toimielimiä ja politiikkaa globaalissa ympäristössä.

Tämä ohjelma on seurausta yhteisen kumppanuuden School of hallituksen LUISS Guido Carli Roomassa ja Department of Politics yliopiston Sheffield.

Strategiset tavoitteet ovat:

Jatkokoulutus EU ja kansainväliset instituutiot Globaali näkökulma EU julkisen politiikan, joka keskittyy Itä-Aasian ja Välimeren asioihin Advanced seminaari-tyyli opetuksen Kansainvälinen ylioppilaskunnassa Kulttuurielämyksiä Italiassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa Lyömätön akateemisen pätevyyden kansainvälisen tiedekunnan molemmista yliopistoista Vahva ammatillinen ja verkottuminen yhdistyvät vahvuus molempien LUISS School of Government Roomassa e Sheffieldin yliopisto Harjoittelu on EPSO valintamenettelyjä ja EU Project Management Cycle Pääsy opiskelijapalveluja molempien toimielinten riippumatta opintojakson. ... [-]

Master Kansainvälisissä Julkisiin Asioihin

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Italia Rome

Tämä on yhden vuoden monitieteellisen kurssi heijastaa tarvitaan kansainvälistä johtajia, jotka voivat tavoittaa eri puolilla erikoisalojen löytää innovatiivisia ratkaisuja vaikeisiin monitahoisen julkisen politiikan haasteita. Se on käytännöllinen, vastaa suoraan kysyntää kansainväliset asiantuntijat kehittyneitä taitoja neuvotteluissa, hallinta ja julkisen politiikan analyysi tuottaa onnistuneita tuloksia. Tänä master opiskelijat oppivat kansainvälistä julkista politiikkaa tehdään, toteutetaan ja arvioidaan kansallisten hallitusten, kansainvälisten instituutioiden, monikansalliset ja kansalaisyhteiskunta kokonaisuudessaan. [+]

Tämä on yhden vuoden monitieteellisen kurssi heijastaa tarvitaan kansainvälistä johtajia, jotka voivat tavoittaa eri puolilla erikoisalojen löytää innovatiivisia ratkaisuja vaikeisiin monitahoisen julkisen politiikan haasteita. Se on käytännöllinen, vastaa suoraan kysyntää kansainväliset asiantuntijat kehittyneitä taitoja neuvotteluissa, hallinta ja julkisen politiikan analyysi tuottaa onnistuneita tuloksia. Tänä master opiskelijat oppivat kansainvälistä julkista politiikkaa tehdään, toteutetaan ja arvioidaan kansallisten hallitusten, kansainvälisten instituutioiden, monikansalliset ja kansalaisyhteiskunta kokonaisuudessaan.

Tämä kehittynyt master kurssi valmentaa ylempää astetta (tai Italian laurea magistrale) kansainvälistyä julkisten asioiden asiantuntijoita, jotka voivat saavuttaa yli erikoisalojen löytää innovatiivisia ratkaisuja vaikeisiin monitahoisen julkisen politiikan haasteita. Suora yhteys teorian käytäntö on tämän perusteella Master kurssin.... [-]


Videot

#DreamersOnTheRun - LUISS School of Government

Ota yhteyttä

LUISS School of Government

Osoite, 1. rivi Viale Pola 12, 00198 Roma, Italia
00198 Rome, Lazio, Italia
Verkkosivu http://sog.luiss.it/
Puhelin +39 06 85225053