Università LUM Jean Monnet School of Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

LUM Jean Monnet -yliopisto perustettiin vuonna 1995 Senaattori Giuseppe Degennaro. Kanssa opetushenkilöstö maailmankuulu italialaisia ​​ja kansainvälisiä tutkijoita, University varmistaa laadukkaiden opetusohjelmia opiskelijoilleen. Innoittamana nämä arvot laatua ja pysyvyyttä, yliopisto pyrkii luomaan mahdollisuuksia opiskelijaa saavuttamaan tärkeitä tavoitteita opintojen, koulutustoiminta ja tutkimushankkeissa.

Vuonna 2004 School of Management LUM yliopiston (MIGEM), kauppatieteiden maisterin tutkinto (MIREM), maisteri kirjanpidossa ja valvonnassa (MAC), kauppatieteiden maisterin tutkinto, kauppatieteiden maisteri (DEMAS), liikenteenohjauksen ja integroidun logistiikan päällikkö (MITEL).

Lisäksi perinteisen kursseja Ylemmän ja korkea-asteen koulutuksen ja erikoistumiskursseilla, Koulu osallistuu myös tärkeitä toimintaan korkea tieteellinen arvo: edistää useita seminaari aloitteita ja tärkeitä konferensseja, vahvistetaan ja oivaltaa "Summer School", kokous tilaisuus ja keskustelu prosesseihin yritysten innovaatio- ja osallistuu toteutumista kokeellisia ja tutkimusaloitteet tärkeimpien julkisen ja yksityisen sektorin.

Siten LUM School of Management, kuten muualla LUM Jean Monnet -yliopisto, esittelee nykyaikaisen organisaation kykenee tehokkaasti kääntämisestä periaatteita liikkeenjohdon, jäsentää ja vakiinnuttaa yhteyksiä opettajien ja oppilaiden välillä akateemisen maailman ja kaupallisen sektorin / s, luo arvokkaan synergian opiskelijoille: se on erityisen aktiivinen luomisessa sopimukset ja yleissopimukset tärkeiden alojen elinkeinoelämän, jonka tavoitteena on kehittää koulutustilaisuuksia ja luomalla uusia mahdollisuuksia opiskelijoille.

Kuitenkin tulevaisuuden tarinan LUM Jean Monnet -yliopisto on vielä kirjoitettu: sivut, jotka seuraavat kerron ylpeys ja intohimo, jotka osallistuvat ainutlaatuinen seikkailu luoda oman tulevaisuutensa vahvuus niiden arvot, ajatukset ja toiveet.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Italialainen

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master Kansainvälisen Liiketoiminnan Kiinassa (MIBC)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen October 2018 Italia Bari

Sydämessä Milano, sisällä ihana yhteydessä Via Meravigli 7, luentosaleissa Nibi (Nuovo Istituto di Business Internazionale della Camera di Commercio di Milano) ensimmäinen moduuli perustaa osana kansainvälisen liikkeenjohdon: [+]

Milanon sydämessä, Via Meravigli 7: n loistavalla kontekstilla, NIBI: n (Nuovo Istituto di Business Internazionale della Camera di Commercio di Milano) luentosaleissa ensimmäinen moduuli perustuu kansainvälisen liiketoiminnan johtamisen pilareihin: - Kansainväliset strategiat - Global Economics and International Finance - Henkilöstöhallinto - Yrittäjyys ja Startup Management Näiden kurssien ajatellaan monialaisia ​​osallistujia ja esitellään perusvälineitä kansainvälisen strategisen johtamisen.

Monimuotoisuus ryhmä on lisäarvoa ominaisuus ohjelman. Osallistujat tulevat erilaisista kulttuuritaidoista ja -taidoista. Heidät on valittu huolella muodostaakseen ryhmän, jolla on samankaltaiset huolenaiheet, säilyttäen samalla tasapainoisen visio- ja kulttuurisekoituksen.... [-]


Videot

I partner del MALLM: Paola Boromei, direttore delle risorse umane di SNAM

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Direzione amministrativa S.S. 100 Km 18 70010 Casamassima (BA)
Bari, IT
Sosiaalinen media
Asiointiosoite
Direzione generale S.P. Andria - Trani Km. 1.500 76125 Trani (BAT)
Italy Online, IT