Università LUM Jean Monnet School of Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

LUM Jean Monnet -yliopisto perustettiin vuonna 1995 Senaattori Giuseppe Degennaro. Kanssa opetushenkilöstö maailmankuulu italialaisia ​​ja kansainvälisiä tutkijoita, University varmistaa laadukkaiden opetusohjelmia opiskelijoilleen. Innoittamana nämä arvot laatua ja pysyvyyttä, yliopisto pyrkii luomaan mahdollisuuksia opiskelijaa saavuttamaan tärkeitä tavoitteita opintojen, koulutustoiminta ja tutkimushankkeissa.

Vuonna 2004 School of Management LUM yliopiston (MIGEM), kauppatieteiden maisterin tutkinto (MIREM), maisteri kirjanpidossa ja valvonnassa (MAC), kauppatieteiden maisterin tutkinto, kauppatieteiden maisteri (DEMAS), liikenteenohjauksen ja integroidun logistiikan päällikkö (MITEL).

Lisäksi perinteisen kursseja Ylemmän ja korkea-asteen koulutuksen ja erikoistumiskursseilla, Koulu osallistuu myös tärkeitä toimintaan korkea tieteellinen arvo: edistää useita seminaari aloitteita ja tärkeitä konferensseja, vahvistetaan ja oivaltaa "Summer School", kokous tilaisuus ja keskustelu prosesseihin yritysten innovaatio- ja osallistuu toteutumista kokeellisia ja tutkimusaloitteet tärkeimpien julkisen ja yksityisen sektorin.

Siten LUM School of Management, kuten muualla LUM Jean Monnet -yliopisto, esittelee nykyaikaisen organisaation kykenee tehokkaasti kääntämisestä periaatteita liikkeenjohdon, jäsentää ja vakiinnuttaa yhteyksiä opettajien ja oppilaiden välillä akateemisen maailman ja kaupallisen sektorin / s, luo arvokkaan synergian opiskelijoille: se on erityisen aktiivinen luomisessa sopimukset ja yleissopimukset tärkeiden alojen elinkeinoelämän, jonka tavoitteena on kehittää koulutustilaisuuksia ja luomalla uusia mahdollisuuksia opiskelijoille.

Kuitenkin tulevaisuuden tarinan LUM Jean Monnet -yliopisto on vielä kirjoitettu: sivut, jotka seuraavat kerron ylpeys ja intohimo, jotka osallistuvat ainutlaatuinen seikkailu luoda oman tulevaisuutensa vahvuus niiden arvot, ajatukset ja toiveet.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Italialainen

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master Kansainvälisen Liiketoiminnan Kiinassa (MIBC)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen October 2017 Italia Bari

Sydämessä Milano, sisällä ihana yhteydessä Via Meravigli 7, luentosaleissa Nibi (Nuovo Istituto di Business Internazionale della Camera di Commercio di Milano) ensimmäinen moduuli perustaa osana kansainvälisen liikkeenjohdon: [+]

Sydämessä Milano, sisällä ihana yhteydessä Via Meravigli 7, luentosaleissa Nibi (Nuovo Istituto di Business Internazionale della Camera di Commercio di Milano) ensimmäinen moduuli perustaa osana kansainvälisen liikkeenjohdon: - International Strategies - Global Economics ja International Finance - Human Resources Management - Yrittäjyys ja Startup Management kurssit arvellaan poikkitieteelliseen osallistujille ja esittelee sen keskeisiä keinoja kansainvälisen strategisen johtamisen. Monimuotoisuus ryhmä on lisäarvoa ominaisuus ohjelman. Osallistujat tulevat eri kulttuuritaustoista ja tieteenaloja. Ne valitaan huolellisesti, jotta ryhmän muodostamiseksi, jossa on samanlaisia ​​ongelmia, säilyttäen tasapainoinen yhdistelmä visio ja kulttuureissa. Focus Kiinassa Tässä moduulissa osallistujat oppivat perusteet ja ainutlaatuisuutta kiinalaisen kulttuurin Tyynenmeren Aasian alueen kautta tapaus perustuva menetelmä ja useita vierailevia puhujia (johtaja, ammattilaisille aikaisemmat kokemukset Kiinan yhteydessä). Kaikki kurssit on syvä keskittyä Kiina: - toimitusjohtaja Tyynenmeren Aasiassa - Cross-Cultural Management - International Business Law - Toimitusketjun ja logistiikka - Digitaalinen markkinointi ja sosiaalinen media Viestintä - Muoti, Halpa ja Made in Italy - Asiantuntijapalvelut kansainvälistymiseen Kiinassa Kiina kulttuuri upottamalla Shanghaissa osallistujat kokeilla kiinalaisen kulttuurin upottamalla kulttuurin ja liiketoimintaympäristö. Kaksi perustavanlaatuista askelta: - kiinan kieltä, opettanut School tunnustanut Kiinan opetusministeriö - liiketoimintalähtöisyyttä, useita vierailevia puhujia tulevat johto- ja ammatillisessa kontekstissa (sekä kiinalaisten ja ulkomaille) Työharjoitteluohjelma Harjoittelun ohjelma kestää 3-6 kuukautta, mukaan valinnan hetkellä ilmoittautuminen. Yhtiö valitsee FourStars mukaan mieltymysten ilmaiseman ehdokkaita heidän henkilökohtainen kehityssuunnitelma. Ehdokas otetaan käyttöön hänen / hänen Tutor Kiinassa, joka tulee valmentaja hänelle / häntä aikana työharjoitteluohjelma. Verkottumista tapahtumia ja toimintaa edistetään rikastuttaa kokemusta Kiinassa, jotta voidaan vastata muita kansainvälisiä nuoria ammattilaisia. Projektityö ja lopullinen väitöskirja Lopussa ohjelman osallistujia pyydetään kuvailemaan harjoittelun... [-]

Videot

I partner del MALLM: Paola Boromei, direttore delle risorse umane di SNAM

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Direzione amministrativa S.S. 100 Km 18 70010 Casamassima (BA)
Bari, IT
Sosiaalinen media
Asiointiosoite
Direzione generale S.P. Andria - Trani Km. 1.500 76125 Trani (BAT)
Italy Online, IT