Milano Fashion Institute

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Milano Fashion Institute on yhteenliittymä perustettiin tarjoamaan korkeakoulutusta muotialalla kolmella Milan yliopistot: Bocconin yliopisto, Cattolica yliopisto ja Politecnico Milanon. Nämä kolme yliopistot ovat kansainvälisen osaamiskeskuksen hyödyntäen konsolidoitu kokemusta tutkimus- ja koulutustoimintaa yrityksille muodin alalla aloilla johdon, viestintä ja muotoilu. Siten, Milano Fashion Institute on ainutlaatuinen aloite Euroopassa tieteidenvälistä soveltaa osaamista myötävaikuttanut akateemisten kanssa. Koulutusohjelmaan sisältyy akateemikkoja ja tutkijoita Taloustieteen tieteenalojen Bocconi yliopisto, Yhteiskuntatieteiden ja tiedonanto Cattolica yliopistosta, ja tekniikan ja muotoilun Politecnico Milanon. Yleensä ohjelmat muotialan mukana vain yksi tai kaksi näistä tieteenalojen ja siksi on vaikea käyttöön opiskelijoiden valtava valikoima esittämiin kysymyksiin luova, tuotanto ja viestintä prosessien tavalla yrityksissä.


Milano Fashion Institute ohjelma, toisaalta, tavoitteena on antaa opiskelijalle asiantuntijan tieteidenvälistä osaamista he tarvitsevat hallita tehokkaasti koko desgin, tuotanto ja viestintä prosessi muodin tuotteita.

Osallistuvat mestari rahalaitos tarjoaa ainutlaatuisen kulttuurin, henkilökohtaisia ​​ja ammatillisia mahdollisuuksia viettää hyvin intensiivistä ajan Milanossa, yksi suurimmista maailman muodin pääkaupungeissa.

Vahvat siteet Milanon ja muodin, perustettu vuoden jälkipuoliskolla viime vuosisadan, ei ole edustusta yksinomaan putiikkeja ja kauppoja, jotka ovat tyypillisiä kosmopoliittinen kaupungit kaikkialla maailmassa. Itse Milanossa on yli 600 näyttelytilat ja 3000 muotiyhtiöt. Milan on myös kotiin joitakin kaikkein aktiivinen ja tärkeä pr ja mainostoimistojen kansainvälisesti. Eikä siinä vielä kaikki. Milanossa ja ympäröivä maakunta on kaiken liiketoiminnan jotka muodostavat muoti putki: valokuvaajien studiot, partio virastot, tuotantoyhtiöt, julkaisujärjestelmä ja joitakin tunnetuimpia, pisimmällä ja innovatiivisten jakelumuotojen maailmanlaajuisella asteikolla. Milan on myös kaupunki, jossa tärkeimmät alan yhdistyksiä on perustettu, kuten National Chamber italialaisille Muoti (CNMI) ja Italian Fashion System (SMI).

Enemmän kuin tuotanto ja ammatillinen järjestelmä, Milano on globaalilla tavalla vaihe: muoti järjestelmän johtava tapahtumia, kuten Milano Collezioni, MIPEL (International Leather Goods Market), MIDO (International silmälasien Fair), MICAM ShoeEvent (International Jalkineet Fair), ja Milano Unica (italia Tekstiilit Fair), toimia katalysaattorina, piirustus muodin toimijat ympäri maailmaa ympäri vuoden.

Kulttuurisesti puhuminen, Milano on kaupunki, jossa Italian historia on vahvasti läsnä ja lisäksi, jossa taide on vahvasti sidoksissa kulttuurisia ilmiöitä, jotka luonnehtivat samanaikaisuus, kuten muoti ja muotoilu themselves.The Scala -teatteria, Duomo, kuninkaallinen palatsi, Sforzescon linnaa, Arcimboldi teatteri, Triennale Designmuseo, Brera Pinacoteca, Poldi Pezzoli museo, vuosisadan museo ja Fashion museo Morando palatsi ovat tärkeimmät symbolit kattavasta kulttuurikohteiden että isäntä tapahtumia ja näyttelyitä ympäri vuoden.

Henkilökohtaisella tasolla, Milan tarjoaa monia erilaisia ​​vapaa-ajanviettomahdollisuuksia liian: ravintolat ja tiloihin Brera ja pitkin Naviglin kanavia, putiikkeja muoti "Golden Quadrilateral" (ylellisyyttä vähittäiskaupan kaupunginosassa Milanon keskustassa) ja mega-myymälöissä Corso Vittorio Emanuele, näyttelytilat huippu nykyaikaista brandeja, lukuisia tapahtumia, kuten International Furniture Fair (Salone del Mobile) ja Fuorisalone tapahtumia sekä aa laaja verkosto pieni boutique että animoi elämää monet lähiöissä ulkopuolella tunnettu kaupungin keskusta. Milanossa on myös urheiluperinne juurtunut kaukaisessa menneisyydessä, jossa joukkueet ovat voittaneet eniten otsikot Euroopan ja maailman tasolla, niin suuria ja pieniä urheilu. Lopuksi, samoin kuin on keskeisellä paikalla Euroopassa, Milano on Pohjois-Italian tärkeimmistä rautateiden solmukohta, yli 80 km Metropolitan verkkojen (ja kaksi riviä rakenteilla) ja 280 km raitiovaunu.

Sijainnit

Milano

Osoite
Milano Fashion Institute
Registered Office
Via Sarfatti 25,

20136 Milano, Lombardia, Italia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin