Maranello Design Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

”Maranellossa luomme tulevia autosuunnittelijoita”

117698_Maranellokeystone02.png

Maranello Design Academy on suunnittelututkimuksiin erikoistunut tutkijakoulu. Kurssit ovat yliopiston Europa di Roma -sertifioituja.

https://www.universitaeuropeadiroma.it

Maranello Design Academy olemme sitoutuneet kouluttamaan opiskelijoita ja muuttamaan ne korkean tason ammattilaisiksi.

Meillä on ainutlaatuinen ohjelma, joka perustuu erittäin läheiseen yhteistyöhön alan kanssa ja tarjoaa erittäin erityisiä mahdollisuuksia kokea italialaisen muotoilun ja taidekulttuurin.

Ohjelmamme perustuu kolmeen pääpilariin:

1. Oppiminen Doingin avulla

MDA: n opiskelijat oppivat tekemällä pieniä studioluokkia, joita johtavat ammattimaiset suunnittelijat, antamalla mahdollisuuden saavuttaa korkeatasoinen suunnittelun taito ja osaaminen opintovuosien aikana.

2. Täydellinen upottaminen

Piirtäminen ja oppimisen suunnittelu tunnetuimpien urheiluautojen ja moottoripyörävalmistajien gallerioissa ja museoissa, kuten Ferrari, Maserati, Lamborghini, Ducati, Pagani ja Alfa Romeo.

3. Täydellinen upotus Art

MDA: n opetussuunnitelma sisältää vierailut tärkeimpiin Italian taidemuseoihin ja historiallisiin arkkitehtuurikohteisiin. Näin opiskelijat kehittävät esteettisiä taitojaan maalauksen, veistoksen ja arkkitehtuurin aloilla vierailemalla Italian taidekulttuurin historiallisissa mestariteoksissa Roomassa, Firenzessä ja Venetsiassa.

Täysin upotettu

Auton suunnittelu elää ja hengittää sekä luokkahuoneessa että sen ympäristössä. Maranello Design Academy on omistanut opiskelijan upottamisen näihin alueisiin tarjoamalla ainutlaatuisen "Live Sketching Program" -ohjelman.

Ammattisuunnittelijoiden ja Motor Valley -laakson Maranello Design Academy retkien johdolla Maranello Design Academy -opiskelijoiden opiskelijat ovat esimerkkejä nykyaikaisista ja historiallisista auto- ja moottoripyörämalleista Maseratin, Ferrarin, Lamborghinin, Ducatin ja Paganin museoissa ja gallerioissa missä he harjoittavat muotoilun luonnostelua ”live”.

Näiden erityisten piirustusluokkien aikana opiskelijat tuodaan esille perustavanlaatuisilla tavoilla nähdä, ajatella ja tehdä niitä, jotka ovat välttämättömiä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita harjoittelemaan kuljetussuunnittelussa.

Tehdaskäynnit

Maranello Design Academy opetusfilosofia perustuu opettajien ja opiskelijoiden syvään vuorovaikutukseen studiossa, kentällä ja yksipuolisesti. Täydellinen upottaminen -ohjelma on laaja diskurssivalikoimassa, mutta se on erityisesti tarkoitettu jokaiselle osallistuvalle opiskelijalle. Ohjelman päätteeksi opiskelijat ovat saaneet mielenkiintoisen esittelyn Motor Valley -laakson rikkaasta muotoilusta ja suunnittelusta, jossa koulu sijaitsee, ja on alkanut kehittää ja tarkentaa omaa erottuvaa lähestymistapaa suunnittelun oppimiseen.

Maranello Design Academy vie opiskelijat kulttuurimatkalle kiehtovien museoiden ja tuotantolaitosten läpi, jotka ovat täynnä Ferrarin, Lamborghinin, Paganin, Maseratin ja Ducatin historiaa ja tekniikkaa. Uskomme, että "Täydellinen upottamisohjelma" tarjoaa mahdollisesti korkeimman esimerkin laadusta ja opiskelijoille tarjottavasta teknisestä tietämyksestä. Ohjelma tarjoaa henkilökohtaisia vierailuja ja luentoja yhdessä merkittävien suunnittelijoiden ja insinöörien kanssa, jotka jakavat ammattikokemuksensa ja kiinnittävät tarkkaan huomiota kaikkiin opiskelijan suunnitteluprobleemeihin.

Täysi upotus Art

Michelangelo ja Leonardo da Vinci: Rooma, Venetsia ja Firenze ovat ulkoilman arkkitehtuurimuseoita, joissa tyylien, tekniikoiden kehittymistä voi todistaa kävellen upeilla aukioilla tai käymällä uskomattoman rikkaissa museoissa.

Design-opiskelijoille Italia on paratiisi, jossa on arvokasta töitä ja paikkoja.

Maranello Design Academy on erityinen "Täydellinen upottamisohjelma": upea ohjelma, joka esittelee opiskelijoille arvokasta arvokasta työtä ja italialaisen taiteellisen perinteen ja kulttuurin sijaintia.

Tämän ohjelman tarkoituksena on auttaa opiskelijoita saamaan ja kehittämään syvempää muotojen, mittasuhteiden ja värien tunnetta maailman tärkeimpien taiteellisten mestariteosten kriittisen ajattelun ja havainnoinnin kautta.

Italian laaja-alaisen arkkitehtuurin ja taiteellisen kulttuurin tunteminen opiskelijat uppoavat visuaaliseen ja rakenteelliseen maisemaan ja sen kulttuuriseen kontekstiin.

Maranello Design Academy tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea italialaisen arkkitehtuurin, maalauksen ja veistoksen ensimmäisen käden Roomassa, Venetsiassa, Firenzessä, Bolognassa ja monissa muissa tärkeissä kaupungeissa ja museoissa.

Sijainnit

Maranello

Osoite
Via Terra delle Rosse, 12
41053 Maranello, Emilia-Romagnan, Italia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin