NABA - Nuova Accademia di Belle Arti, Milano

Esittely

Lue virallinen kuvaus

NABA - Nuova Accademia di Belle Arti Milano - Se on innovatiivinen oppilaitoksessa ja dynaaminen taiteen ja kulttuurin keskus.

Se on akatemia oikeudellisesti tunnustettua korkeakoulutuksesta taidetta ja musiikkia (AFAM), osa Italian yliopistojen alan johtama opetusministeriön, korkeakoulujen ja tutkimuksen (MIUR), joka johtaa Italian vastaavien laitosten koulutus taiteiden, musiikin ja viihteen.

NABA tarjoaa kursseja, jotka kysymys kelpoisuutensa vastaavan astetta ensimmäisen ja toisen tason kansainvälisesti tunnustettu mestari, vapaa kursseja ja lukukautta Englanti akkreditoitu amerikkalaisen yliopiston järjestelmän alueilla kuvataiteen, grafiikka, muotoilu, muoti, media ja lavastus.

Voimakkaasti suuntautunut kokeilu, pyritään koulutus, tutkimus ja tuotanto ja edistämään poikkitieteellistä, kulttuurien ja sosiaalisesti vastuullinen lähestymistapa koulutukseen ja taiteellisesta tuotannosta.

Vuonna 2009 NABA tuli osa Laureate ulkomaisten yliopistojen.

Historia

ROOTS

NABA on Akatemian yksityisen aloitteellisuuden joka syntyi Milanossa vuonna 1980 tahdosta Ausonio Zappa, Guido Ballo ja Tito Varisco, riitauttamiseksi jäykkyys akateemisen perinteen ja esitellä visioita ja kielet lähemmäksi nykyajan taiteen käytänteisiin ja järjestelmä taiteen ja luovan ammatin. Jo vuonna 1981, se on tunnustanut opetusministeriön (nyt Opetusministeriö Opetus- ja tutkimus).

80 - arvostetun ammattilaista siirtyvät ACADEMY

Noin se aktivoi ydin taiteilijoiden vahva sitoutuminen koulutukseen: näistä Kengiro Azuma, Emilio Isgrò, Charles Mo, Emilio Tadini, Gianni Colombo, Lucio Del Pezzo, Franco Grignani, Mario Carieri, Umberto Mariani, Roberto Menghi, Aldo Montù, Waler Valentini Gino Negri, Hidetoshi Nagasawa. Ja "erityisesti Gianni Colombo, taiteilija ja suunnittelija ja ohjaaja 1985-1993, määritellä kasvatusfilosofian akatemian. Vuonna '84, aikaisemmat osoitteet maalaus, kuvanveisto ja Art Direction lisäämällä osoitteen Graafinen suunnittelu ja mainonta-88 Fashion.

90s - käännekohta INTERNATIONAL

90-luvulla, Akatemia aloittaa prosessin sisäistäminen, joka vie hänet jäseneksi Elia n (European League of Institutes of the Arts) ja avaa ovensa opiskelijoille Euroopassa ja sen ulkopuolella. Vahvasti sidoksissa terrirorio, NABA edelleen yllä läheisiä suhteita toimielimiin ja vuonna 1995, sai pormestari Milanon todistuksen Civic Merit: "NABA on kasvanut arvovaltaa ja mainetta niin paljon itsensä keskustelukumppani Italian Kuvataideakatemian vuonna Euroopassa ja maailmassa. "

Kursseja välin arrichisceulteriormente, kuten uusien osoitteiden alueen suunnittelu.

UUSI MILLENIUM - uusia tiloja JA TARJOUS Formatica ENTISTÄ "rich

Vuodesta 2003 vuoteen 2004 NABA asettuu uuteen arvostetun tiloihin kautta Darwin 20 Milanossa. Koulutus laajenee edelleen myös lukien erikoistumiskoulutuksen kurssien (master ja kahden vuoden jaksoissa). Jatka yhteistyötä eri laitosten ja kansainvälisten koulujen. Koska 21 joulukuu 2009 NABA tuli osa Laureate koulutus, kansainvälinen verkosto yli 80 akkreditoitu laitokset, jotka tarjoavat tutkinto-ohjelmien ensimmäisen ja toisen tason yli miljoona opiskelijaa ympäri maailmaa.

Miksi valita NABA

  1. Yli 30 vuotta huippuosaamisen - Yli 30 vuotta NABA tekee yhteistyötä suurten kansallisten ja kansainvälisten yritysten, joiden kautta suurin osa opiskelijoista onnistuivat tunkeutumaan työelämän sisällä valmistumisvuosi.

  2. Akkreditointi - Tunnustettu opetusministeriön, korkeakoulujen ja tutkimuksen (MIUR) vuodesta 1980, kursseja NABA release -tuotteita kanssa oikeudellinen arvo. 3. Maine - Opiskelu NABA tarkoitetaan tutkinnon yksi parhaista kouluista alalla suunnittelu, mukaan arvovaltainen lausunto kuten Domus-lehden. 4. Näkyvyys ammatti - Ainutlaatuisen koulutuksen lähestymistapa, jossa yhdistyvät teoreettinen koulutus ja suunnittelu työpajoja, opiskelijoilla on mahdollisuus testata taitojaan todellisiin hankkeita kansallisten ja kansainvälisten yritysten.

  3. Opetussuunnitelma - NABA koulutus tarjous sisältää laajan valikoiman innovatiivisia erikoisuuksia suuntautunut työelämään. 6. Kampus - NABA Campus on laboratorioissa, joissa on eri tieteenalojen, langaton kattavuus koko pinnalle, alue ravintola-baari ja puutarha rentoutumiseen.

  4. Akateeminen Excellence - NABA opetushenkilökunta koostuu 100% ammattilaisia ​​ja ammattitaitoisia taiteilijoita eri alojen asiantuntemusta. 8. Maailmankaikkeus, joka pyörii opiskelija - Opiskelijat tulevat ennen kaikkea vuonna NABA. Sarjat, jotka koostuvat pieni määrä opiskelijoita, helpottaa suoraa vuoropuhelua ja avoin suhde luokanopettajaa. 9. Monikulttuurisuus - Yli 3000 opiskelijaa yli 70 eri maasta, opiskelija saa ainutlaatuinen kokemus monikulttuurisen elämän. 10. Milano - NABA sijaitsee Milanossa, yksi pääkaupungeissa muotoilun ja muodin. Sijainti, joka altistaa opiskelijat lukuisia ärsykkeitä eri aloilla, joiden avulla ne voivat osallistua kansainvälisiin tapahtumiin ja tuo ne lähemmäksi Eurooppaa.

  5. Työharjoittelua - NABA on toimisto omistettu sisällyttäminen opiskelijoiden työvoiman päätyttyä opintojaan. Kiitos lukuisia yhteistyöprojekteja yritysten kanssa, Akatemia voi antaa keskimäärin noin kolme harjoittelupaikkoja jokaiselle opiskelijalle.

  6. Kansainvälinen verkosto - NABA on osa Laureate asteen oppilaitokset, kansainvälinen verkosto yliopistoissa ympäri maailmaa. NABA opiskelijat voivat hyötyä kokemuksista ulkomailla opiskelun ansiosta Erasmus-ohjelman, kansainvälisten koulutusohjelmien, kulttuurivaihto-ohjelmia tai kesällä kursseja maailmanlaajuisesti.
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Italialainen

Katso FM-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso BA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Maisteri Muotoilun (erikoistuminen Sisustus)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Milano

Kurssi syvästi tutkii kysymyksiä ja menetelmiin liittyvien prosessien suunnitteluun sisätiloihin, jonka tavoitteena on kehittää ammattiryhmistä, jotka ovat kypsiä, tietoisia, luotettava ja joustava, pystyy ilmaisemaan itseään menestyksekkäästi maailmanmarkkinoilla luovan työpaikkoja. [+]

5 STIPENDIT jaossa

APURAHAHAKEMUS KILPAILU sisustus. Määräaika: 12 toukokuu

Nyky kertaa, sisätilat yhä tärkeämmässä asemassa määrittelyssä meidän yksilöllinen ja kollektiivinen ympäristöissä, asuu ja kokenut miljardeja ihmisiä. Sisätilat on rakennettu aine, ja tekemällä se ei tarkoita saapumatta tyhjää tilaa, mutta tulossa osa monimutkaista elimen.

Sisustus voi "Aktivoida" julkisia ja yksityisiä tiloja nykyajan kaupungeissa: se on työkalu, joka voi ilmaista sielu ja merkitys fyysisen ja henkisen tilat, joissa ihmishenkiä on määritelty. Sisustussuunnittelija rakentaa uusia tarinoita ja uusia arvoja nykyisten rakenteiden. Se on ammatilliset valmiudet että yhteiskunta on aina tarvitaan historiassa, ja joka tullaan aina tarvitaan tulevaisuudessa. Kurssi syvästi tutkii kysymyksiä ja metodologinen prosessit suunnitteluun liittyvät sisätilojen, jonka tavoitteena on kehittää ammattiryhmistä, jotka ovat kypsiä, tietoisia, luotettava ja joustava, pystyy ilmaisemaan itseään menestyksekkäästi maailmanmarkkinoilla luovan työpaikkoja.... [-]


Maisteri Teva Suunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Milano

Master of Arts teva suunnittelu on intensiivinen hankepohjaisten asteen. Tänä kaksivuotinen ohjelma, voit tutkia innovatiivisia muoti välineiden ja valmistusprosessien ja lukemattomia luovia mahdollisuuksia ne antavat. Voit kehittää kyky kääntää ideat oma muoti kieli, ja voit hioa kykyä analysoida ja kritiikkiä vaatesuunnittelua korkealla tasolla. [+]

5 STIPENDIT jaossa

APURAHAHAKEMUS KILPAILU teva Design. Määräaika: 12 toukokuu

Master of Arts teva suunnittelu on intensiivinen hankekohtainen asteen. Tänä kaksivuotinen ohjelma, voit tutkia innovatiivisia muoti työkaluja ja valmistusmenetelmiä ja lukemattomia luovia mahdollisuuksia ne antavat. Voit kehittää kyky kääntää ideat omaan muoti kieli, Ja voit hioa kykyä analysoida ja kritiikkiä vaatesuunnittelua korkealla tasolla. Ohjelman tärkein kursseja hyvin riippuvaisia ​​projektityö. Loppuun mennessä opintojen, sinun on Projektisalkku keskittyen teva suunnittelu. Työsi myös yhdistää elementtejä Lisätarvikkeet ja pukusuunnittelu, visuaalinen ja kirjallinen tarinankerronta, valokuvaus, Graafinen suunnittelu, ja hattu päätöksenteossa. Kokeneet muodin ammattilaiset mentori teitä rakentamaan henkilökohtaisen taito asettaa osana askartelu henkilöllisyytesi kuten muotisuunnittelija. Katsoo, että useimmissa kouluissa alan ammattilaiset ovat rooli vierailevien professoreiden, tässä ohjelmassa ne johtavat täyden suunnittelu ohjauksen kokemus, Seuranta ja kehittämistä ohjaava jokaisen oppilaan yksilöllistä tyyliä ja lähestymistapaa veneen.... [-]


Maisteri Viestinnän Suunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Milano

MA in Communication Design ohjelmassa lähestymistapoja liiketoiminnan viestintää yhteenveto taloudellisen ja taiteellisen mitat. Voit kehittää osaamistasi molempiin suuntiin tänä kaksivuotinen ohjelma. [+]

5 STIPENDIT jaossa

APURAHAHAKEMUS KILPAILU viestinnän suunnittelu. Määräaika: 12 toukokuu

MA in Communication Design ohjelmassa lähestymistapoja yritysviestintä synteesinä taloudelliset ja taiteellisen mitat. Voit kehittää osaamistasi molempiin suuntiin tänä kaksivuotinen ohjelma. Tulet saamaan vankka integroitu markkinointiviestintä, Kentän, joka yhdistää perinteisen markkinoinnin muotoja uusilla digitaalisen viestinnän teknologioita. Saat parantaa taitoa analogisen graafisen suunnittelun sekä uusimman tietokonegrafiikan ohjelmia. Sinulla on myös mahdollisuus viljellä taitosi runsaasti erilaisia ​​suunnittelun tuotannon työkalut, kuten valokuvaus, Web design, digitaalinen video-, ja integroitu uuden median. Rinnalla ilmeikäs työtä, voit tutkia perusteet brändin suunnittelu, mainonta, ja journalistinen kirjoittaminen laajentaa tietosi liiketoiminnan puolella ammatin. Projektityössä yritysten, voit harjoitella strategiat sinun täytyy itsenäisesti ryhtyä kaikkiin vaiheisiin monimutkaisia ​​viestinnän hankkeita, kuten taiteen suuntaan, projektinhallinta, suunnittelu, toteutus ja esitys. Ja voit kehittää enemmän tietoisuutta sosiologinen ja eettisiä vaikutuksia viestinnän luot.... [-]


Master of Arts in Design (specialization in Product Design)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta February 2018 Italia Milano

[+]

50 yhteistyösopimuksia

* Saadut tiedot Demoskopea alkaen NABA 2014 valmistuneet.

Harjoittelupaikkoja

NABA on kehittänyt vahvat suhteet johtavien yritysten kanssa, jotka tarjoavat harjoittelupaikkoja NABA opiskelijoille.

yritykset [-]

Maisteri

Master in Creative Advertising

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Italia Milano

[+]

Kieli

Englanti

Kustannukset ja maksut

EU-maat ja Sveitsi: 12 950 euroa

EU: n ulkopuoliset opiskelijat: 16,250 €

[-]

Master Nykytaiteessa Markkinoilla

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Italia Milano

Master Contemporary Art Markets on intensiivinen tutkimus polku, joka antaa sinulle taiteellinen sanastoa ja asiantuntemusta tulkita dynamiikkaa ja taloustieteen nykypäivän taidemarkkinoiden. Sinulla on mahdollisuus verkostoitua perustettu alan ammattilaisten ja yhteistyö kansainvälisesti ylistämä taidegalleriat, huutokauppakamarit, taidetta messut, laitokset, kokoelmat ja taidekeskukset. [+]

MASTER YHTEISKUNNALLISEEN MARKKINOILLA

"Learning by Doing" -lähestymistapamme yhdistää perinteiset näköalat uusiin digitaalisiin teknologioihin ja syntetisoi yksilöllisen tutkimuksen ryhmähankkeista. Luomme lukuisia yhteistyöhankkeita ja hankkeita italialaisten ja kansainvälisten yritysten ja instituutioiden kanssa, jotta opiskelijoille annetaan käytännön työmahdollisuuksia kriittisen ajattelun, käsitteellisen ongelmanratkaisun sekä käytännön taiteellisten ja suunnittelutietojen kehittämiseen.

MIKSI NABA Opiskele Milanossa, tunnustettu maailman muodin, muodin ja muotoilun pääkaupungiksi Tehdä yhteistyötä yli tuhannen yrityksen kanssa, työskentelemään reaalimaailman hankkeissa ja täydentämään opinnoistasi ainutlaatuisilla harjoittelupaikoilla Saat monitieteisen ja monikulttuurisen oppimiskokemuksen, jossa keskitytään suoriin kokeiluihin Opiskele erinomaisesta tiedekunnasta inspiroivia alan ammattilaisia ​​ja ohjaajia Voit osallistua huipputason ohjelmia sekä italiaksi että englanniksi, mikä antaa sinulle kansainvälisesti tunnustetun tutkinnon Voit opiskella palkitussa akatemiassa, jonka valitsevat johtavat julkaisut, kuten Frame-julkaisijat, Domus Magazine ja Fashion of Fashion, yksi maailman taiteen ja muotoilun huippu-kouluista ... [-]

Mestari Valokuvauksesta Ja Visuaalinen Suunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Italia Milano

Master valokuvaus ja visuaalisen suunnittelun ohjelma yhdistää teoreettinen tutkimus laboratorioiden ja projektin työpajoja. Your kurssitöitä visuaalisen teorian ja valokuvauksen historiassa tulee rikastaa opastetut tutkimuskeskuksiin, suorituskyky tilat, audiovisuaalinen tuotantolaitokset, kustantamot, teatterit, taiteilijoiden studiot, museoissa, ja nykytaiteen gallerioita. [+]

5 STIPENDIT jaossa

APURAHAHAKEMUS KILPAILU valokuvaus ja visuaalinen suunnittelu. Määräaika: 12. toukokuuta

Master valokuvaus ja visuaalisen suunnittelun ohjelma yhdistää teoreettinen tutkimus Laboratories ja projekti työpajat. Your kurssitöitä visuaalisen teorian ja valokuvauksen historiassa tulee rikastuttavat opastetut tutkimuskeskuksiin, suorituskyky tilat, audiovisuaalinen tuotantolaitokset, kustantamot, teatterit, taiteilijoiden studiot, museoissa, ja nykytaiteen gallerioita.

Your työpajoissa käydään studioita, joissa on uusimmat laitteet ja tekniikat. Yhteistyössä kumppanin yritykset ja laitokset, tiedekunnan antaa sinulle tehtäviä, jotka simuloivat tosielämän projekteja. Työpajoissa eri aloilla, mukaan lukien valokuvaus näyttelyissä, valokuvaus aikakauslehdet, Kuva / video vuorovaikutusta, ja yritysprojekteja. Loppuvaiheessa ohjelman voit suorittaa ajan Työharjoittelu valitulla yritys tai laitos, esimerkiksi kustannusyhtiö, toimitukseen, kuvatoimisto, kuva-arkisto, museo, galleria, tai valokuvaamon. Siellä on mahdollisuus tehdä yhteyksiä ja saada käytännön tietoa, joka helpottaa tuloa maailmaan valokuvaus, kuvataiteen ja viestinnän. Opit ammattimainen esitys tekniikoita, jotka ovat hyödyllisiä työympäristössä, ja voit kehittää teknisiä ja käytännön taitoja sinun täytyy onnistua valokuvaajana / visuaalinen suunnittelija kansallisilla ja kansainvälisillä markkinoilla.... [-]


Videot

Benvenuti in NABA

NABA Nuova Accademia di Belle Arti

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
NABA - Nuova Accademia di Belle Arti, Milano
Via C. Darwin, 20

Milan, 20143 IT