NABA - Nuova Accademia di Belle Arti, Milano

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Vuonna 1980 perustettu NABA on kansainvälisesti tunnustettu innovatiivinen taiteen ja muotoilun akatemia, joka sijaitsee Milanon suunnittelukentän sydämessä.

NABA on Italian suurin yksityinen koulutusakatemia, joka tarjoaa kuusi BA: ta ja seitsemän MA-kurssia, jotka kaikki tunnustetaan Italian opetus-, yliopisto- ja tutkimusministeriö (MIUR). NABA jatkuva menestys yli 30 vuoden ajan johtuu kaikkien ohjelmien monialaisesta lähestymistavasta ja perustuu hyvin tasapainotettuun teorian yhdistämiseen, jota opettavat arvostetut opetusalan ammattilaiset ja käytännön työ johtavien yritysten ja studioiden kanssa.

NABA ylpeilee verkostoistaan ​​arvostetuimpien yritysten ja huipputason ammattilaisten kanssa, ja tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää ammatillista taiteellista osaamistaan ​​valmistellessaan niitä työelämään. Yhden vuoden kuluessa valmistumisesta 82 prosenttia opiskelijoista löytää työpaikkoja. Milanon kauniissa Navigli-alueella sijaitseva nykyaikainen NABA kampus on 17 000 neliömetriä ja koostuu 12 rakennuksesta.

Kaikki tilat, laitteet ja yksittäiset aihe-studiot päivitetään jatkuvasti, jotta opiskelijoiden työt pysyvät mahdollisimman tuoreina ja huippuluokkaa. 3 000 opiskelijaa, jotka tulevat 70 eri maasta. NABA on todellinen kansainvälinen NABA joka tuo lisäarvoa ja rikastuttaa opiskelijakokemusta.

NABA ylpeänä edisti intensiivistä koulutusvaihtoa taiteen ja muotoilun yliopistojen kanssa Euroopassa, Yhdysvalloissa, Latinalaisessa Amerikassa ja Aasiassa.

NABA liittyi Laureate International University -verkostoon vuonna 2009. Laureate on luotettava maailmanlaajuinen johtava toimija, joka tarjoaa korkealaatuisia, innovatiivisia korkeakouluopintoja.

14612_storia_<span translate=NABA.jpg" alt="history" />

Historia

JUURET

NABA perustettiin alunperin Milanossa vuonna 1980 Ausonio Zappa, Guido Ballo ja Tito Varisco. Trio halusi muuttaa menneisyyden tiukkoja akateemisia perinteitä esittämällä uusia visioita ja kieliä, jotka perustuvat nykytaiteeseen ja luovaan ammattiin. Vuonna 1981 NABA tunnustettiin virallisesti opetusministeriön yliopistosta

80-luku - loistava nimet

1980-luvulla koulu tuli pian johtavaksi akatemiaksi ja houkutteli kansainvälisesti tunnettuja taiteilijoita kuten Kengiro Azuma, Emilio Isgrò, Carlo Mo, Emilio Tadini, Lucio Del Pezzo, Franco Grignani, Mario Carieri, Umberto Mariani, Roberto Menghi, Aldo Montù, Waler Valentini, Gino Negri ja Hidetoshi Nagasawa. Toinen kuuluisista nimistä, jotka liittyivät kouluun, oli Gianni Colombo, joka myöhemmin tuli Akatemian johtajaksi vuosina 1985-1993 ja auttoi muotoilemaan NABA : n koulutusfilosofiaa ja tekemään niin nykyajan kuin nykyään.

'90S - MOVING INTERNATIONAL

Vuonna 1990 Akatemia läpäisi kansainvälistymisprosessin, joka johti siihen, että NABA liittyi ELIA: han (European League of Institutes of the Arts). Myöhemmin vuonna 1995 Akatemia sai Milanon pormestarin arvostetuimmista palkinnoista, jotka antoivat NABA kansalaisvarmennetta ja tunnustusta: " NABA on kasvanut arvovalta ja maineesta, ja siitä on tullut italialainen kuvataiteen referenssipiste Akateemikot Euroopassa ja kansainvälisesti. "

VASTAUKSET - KASVU

Vuosina 2003-2004 NABA muutti vaikuttavalle uudelle kampukselle Milanon via Darwinin 20 kautta. Vuodesta 2006 vuoteen 2011 NABA lisäsi edelleen kahdeksan ohjelmaa jatkuvasti kasvavaan luetteloon tarjottavista kursseista, mukaan lukien kaksi ensimmäistä kaksivuotista maisteriohjelmaa ja yhden vuoden maisteriohjelmat.

Lopulta 21. joulukuuta 2009 NABA liittyi Laureate Education -verkostoon, joka on kansainvälinen akreditoitujen yliopistojen verkosto, johon kuuluu yli 1 000 000 opiskelijaa yli 80 oppilaitoksessa 29 maassa.

NABA" src="//www.masterstudies.com/element_db/14/14611_why-2-.jpg" alt="why NABA" />

Miksi valita NABA

 1. Yli 30 vuoden huippuosaamista
  yli 30 vuoden ajan NABA on tehnyt yhteistyötä suurimpien kansallisten ja kansainvälisten yritysten kanssa, minkä ansiosta useimmat tutkinnon suorittaneet pääsevät työelämään vuoden kuluessa valmistumisesta.
 2. Akkreditointi
  Italian opetusministeriön akkreditoima vuodesta 1980 lähtien NABA tarjoaa kansainvälisesti tunnustettuja tutkintoja sekä perus- että jatko-opinnoissa.
 3. Maine
  Valmistuminen NABA tarkoittaa, että hän on valmistunut jonkin alkuun Institutiona suunnittelun alalla mielipidejohtajan kuten Domus Magazinen mukaan.
 4. Altistuminen Creative Professional World
  Kiitos ainutlaatuisesta pedagogisesta lähestymistavasta, joka tasapainottaa teoriaa käytännössä, opiskelijoilla on mahdollisuus työskennellä todellisissa projekteissa italialaisten ja kansainvälisten yritysten kanssa.
 5. Ainutlaatuinen opetussuunnitelma
  NABA tarjoaa monipuolisen valikoiman ohjelmia ja erikoistumisalueita innovatiivisella ja urasuuntautuneella keskittymällä.
 6. Maailmanluokan mukavuudet
  NABA Campus voi luottaa täysin varusteltuihin laboratorioihin, langattomaan kattavuuteen, kahviloihin ja avoimiin vihreisiin tiloihin.
 7. Akateeminen erinomaisuus
  100% NABA : n luennoitsijoista on ammatillisia ja johtajia omalla alallaan ja heillä on koulutustarpeet vaadittaville kursseille.
 8. Opiskelijakeskeinen mieli
  Opiskelijat tulevat ensin NABA . Pienet projektiluokat tukevat opiskelijoiden suoraa ja avointa keskustelua tiedekunnan jäsenten kanssa.
 9. monimuotoisuus
  Opiskelijat saavat monikulttuurisen elämänkokemuksen 3000 oppilasta, jotka tulevat yli 70 erilaisesta kansallisuudesta kampuksissamme.
 10. Milano
  NABA opiskelijat voivat hyötyä tästä ainutlaatuisesta paikasta, joka on mukana Milanossa, maailman muodissa ja NABA , osallistumaan kansainvälisiin suunnittelutapahtumiin ja matkustamiseen kaikkialla Euroopassa.
 11. Palveluun erikoistunut työharjoittelu opintojen jälkeen
  NABA on oma toimisto, joka tukee opiskelijoiden harjoittelua ja työtä opintojensa jälkeen. NABA voi tarjota keskimäärin 3 harjoittelua opiskelijoille tiiviissä suhteessa yrityksiin.
 12. Kansainvälinen verkosto
  Laureate-oppilaitosten jäsenenä NABA opiskelijat voivat hyötyä monista ulkomailla opiskelijoista Erasmus-ohjelmista lukukausiin, kesä- tai vaihto-ohjelmiin eri puolilla maailmaa.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti
 • Italialainen

Katso FM-tutkinnot » Katso maisteriohjelmia » Katso BA-tutkinnot »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Master Of Arts In Design (erikoistuminen Sisustussuunnitteluun)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Milan

Kurssilla tutkitaan perusteellisesti sisätilojen suunnitteluun liittyviä kysymyksiä ja metodologisia prosesseja. Tavoitteena on kehittää ammatillisia profiileja, jotka ovat kypsiä, tietoisia, luotettavia ja joustavia ja pystyvät ilmaisemaan menestyksekkäästi luovien työpaikkojen globaaleilla markkinoilla. [+]

Suunnittelun päällikkö - sisustussuunnittelu

"Learning by Doing" -lähestymistapamme yhdistää perinteiset näköalat uusiin digitaalisiin teknologioihin ja syntetisoi yksilöllisen tutkimuksen ryhmähankkeista. Luomme lukuisia yhteistyöhankkeita ja hankkeita italialaisten ja kansainvälisten yritysten ja instituutioiden kanssa, jotta opiskelijat saavat käytännön mahdollisuuksia kehittää kriittistä ajattelua, käsitteellisiä ongelmanratkaisuja sekä käytännön taiteellisia ja suunnittelutaitoja.

MIKSI NABAOpiskele Milanossa, tunnustettu maailman muodin, muodin ja muotoilun pääkaupungiksi.Tehdä yhteistyötä yli tuhannen yrityksen kanssa, työskentelemään reaalimaailman hankkeissa ja täydentämään opinnoistasi ainutlaatuisilla harjoittelupaikoilla.Saat monitieteisen ja monikulttuurisen oppimiskokemuksen, jossa keskitytään suoriin kokeiluihin.Opiskele erinomaisesta tiedekunnasta inspiroivia alan ammattilaisia ​​ja ohjaajia.Voit osallistua huipputason ohjelmia sekä italiaksi että englanniksi, mikä antaa sinulle kansainvälisesti tunnustetun tutkinnon.Voit opiskella palkitussa akatemiassa, jonka valitsevat johtavat julkaisut, kuten Frame Publishers, Domus Magazine ja Fashion of Fashion, yksi maailman taiteen ja muotoilun huippu-kouluista.... [-]

Master Of Arts In Design (erikoistuminen Tuotesuunnitteluun)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Milan

Tuotekehityksen maisterin tutkinto on kehittynyt MA: n suunnittelussa, ensin erikoistumisena ja nyt omana täydenä koulutusohjelmana. Opit nykyaikaisen muotoilun muotoilun, joka perustuu italialaiseen suunnittelukulttuuriin. Sinä tutustut ammattitaitoisten suunnittelijoiden ideoihin ja strategioihin, jotta kehität oman henkilökohtaisen suunnittelun identiteettisi. Voit analysoida uusia viitekehysskenaarioita innovatiivisista aiheista ja muotoilla tai uudelleen suunnitella esineitä edistämällä kokemuksellista ja fyysistä suhdetta heidän kanssaan. [+]

Suunnittelun päällikkö - tuotesuunnittelu

"Learning by Doing" -lähestymistapamme yhdistää perinteiset näköalat uusiin digitaalisiin teknologioihin ja syntetisoi yksilöllisen tutkimuksen ryhmähankkeista. Luomme lukuisia yhteistyöhankkeita ja hankkeita italialaisten ja kansainvälisten yritysten ja instituutioiden kanssa, jotta opiskelijat saavat käytännön mahdollisuuksia kehittää kriittistä ajattelua, käsitteellisiä ongelmanratkaisuja sekä käytännön taiteellisia ja suunnittelutaitoja.

MIKSI NABAOpiskele Milanossa, tunnustettu maailman muodin, muodin ja muotoilun pääkaupungiksi.Tehdä yhteistyötä yli tuhannen yrityksen kanssa, työskentelemään reaalimaailman hankkeissa ja täydentämään opinnoistasi ainutlaatuisilla harjoittelupaikoilla.Saat monitieteisen ja monikulttuurisen oppimiskokemuksen, jossa keskitytään suoriin kokeiluihin.Opiskele erinomaisesta tiedekunnasta inspiroivia alan ammattilaisia ​​ja ohjaajia.Voit osallistua huipputason ohjelmia sekä italiaksi että englanniksi, mikä antaa sinulle kansainvälisesti tunnustetun tutkinnon.Voit opiskella palkitussa akatemiassa, jonka valitsevat johtavat julkaisut, kuten Frame Publishers, Domus Magazine ja Fashion of Fashion, yksi maailman taiteen ja muotoilun huippu-kouluista.Ohjelmoida... [-]

Master Of Arts Viestinnän Suunnittelussa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Milan

Viestintämuotoilun maisteriohjelma lähestyy yritysviestintää taloudellisen ja taiteellisen ulottuvuuden synteesinä. Kehität osaamista molemmissa ulottuvuuksissa tämän kahden vuoden ohjelman aikana. [+]

TIETOTEKNIIKAN MASTERI

"Learning by Doing" -lähestymistapamme yhdistää perinteiset näköalat uusiin digitaalisiin teknologioihin ja syntetisoi yksilöllisen tutkimuksen ryhmähankkeista. Luomme lukuisia yhteistyöhankkeita ja hankkeita italialaisten ja kansainvälisten yritysten ja instituutioiden kanssa, jotta opiskelijat saavat käytännön mahdollisuuksia kehittää kriittistä ajattelua, käsitteellisiä ongelmanratkaisuja sekä käytännön taiteellisia ja suunnittelutaitoja.

MIKSI NABAOpiskele Milanossa, tunnustettu maailman muodin, muodin ja muotoilun pääkaupungiksi.Tehdä yhteistyötä yli tuhannen yrityksen kanssa, työskentelemään reaalimaailman hankkeissa ja täydentämään opinnoistasi ainutlaatuisilla harjoittelupaikoilla.Saat monitieteisen ja monikulttuurisen oppimiskokemuksen, jossa keskitytään suoriin kokeiluihin.Opiskele erinomaisesta tiedekunnasta inspiroivia alan ammattilaisia ​​ja ohjaajia.Voit osallistua huipputason ohjelmia sekä italiaksi että englanniksi, mikä antaa sinulle kansainvälisesti tunnustetun tutkinnon.Voit opiskella palkitussa akatemiassa, jonka valitsevat johtavat julkaisut, kuten Frame Publishers, Domus Magazine ja Fashion of Fashion, yksi maailman taiteen ja muotoilun huippu-kouluista.... [-]

Muoto- Ja Tekstiilisuunnittelun Maisteri

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta October 2018 Italia Milan

Muoti- ja tekstiilisuunnittelun maisteri on intensiivinen projektipohjainen tutkinto. Tämän kahden vuoden ohjelman aikana tutustut innovatiivisiin muotityökaluihin ja valmistusprosesseihin sekä niiden lukemattomiin luovia mahdollisuuksiin. Kehität kykyä kääntää ideoita omaan muotikieliisi, ja hioat kykyäsi analysoida ja arvostella muotisuunnittelua korkealla tasolla. [+]

MASTER OF FASHION JA TEKSTIILITUOTANTO

"Learning by Doing" -lähestymistapamme yhdistää perinteiset näköalat uusiin digitaalisiin teknologioihin ja syntetisoi yksilöllisen tutkimuksen ryhmähankkeista. Luomme lukuisia yhteistyöhankkeita ja hankkeita italialaisten ja kansainvälisten yritysten ja instituutioiden kanssa, jotta opiskelijat saavat käytännön mahdollisuuksia kehittää kriittistä ajattelua, käsitteellisiä ongelmanratkaisuja sekä käytännön taiteellisia ja suunnittelutaitoja.

MIKSI NABAOpiskele Milanossa, tunnustettu maailman muodin, muodin ja muotoilun pääkaupungiksi.Tehdä yhteistyötä yli tuhannen yrityksen kanssa, työskentelemään reaalimaailman hankkeissa ja täydentämään opinnoistasi ainutlaatuisilla harjoittelupaikoilla.Saat monitieteisen ja monikulttuurisen oppimiskokemuksen, jossa keskitytään suoriin kokeiluihin.Opiskele erinomaisesta tiedekunnasta inspiroivia alan ammattilaisia ​​ja ohjaajia.Voit osallistua huipputason ohjelmia sekä italiaksi että englanniksi, mikä antaa sinulle kansainvälisesti tunnustetun tutkinnon.Voit opiskella palkitussa akatemiassa, jonka valitsevat johtavat julkaisut, kuten Frame Publishers, Domus Magazine ja Fashion of Fashion, yksi maailman taiteen ja muotoilun huippu-kouluista.... [-]

Maisteri

Maisterin Nykytaiteen Markkinoita

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Italia Milan

Nykypäivän taidemarkkinoiden Master on intensiivinen opintopolku, joka antaa sinulle taiteellisen sanaston ja asiantuntemuksen tulkita nykypäivän taidemarkkinoiden dynamiikkaa ja taloutta. Sinulla on mahdollisuus verkottua vakiintuneiden alan ammattilaisten kanssa ja tehdä yhteistyötä kansainvälisesti arvostettujen taidegallerioiden, huutokauppakamareiden, taidenäyttelyiden, instituutioiden, kokoelmien ja taidekeskusten kanssa. [+]

MASTER YHTEISKUNNALLISEEN MARKKINOILLA

"Learning by Doing" -lähestymistapamme yhdistää perinteiset näköalat uusiin digitaalisiin teknologioihin ja syntetisoi yksilöllisen tutkimuksen ryhmähankkeista. Luomme lukuisia yhteistyöhankkeita ja hankkeita italialaisten ja kansainvälisten yritysten ja instituutioiden kanssa, jotta opiskelijat saavat käytännön mahdollisuuksia kehittää kriittistä ajattelua, käsitteellisiä ongelmanratkaisuja sekä käytännön taiteellisia ja suunnittelutaitoja.

MIKSI NABAOpiskele Milanossa, tunnustettu maailman muodin, muodin ja muotoilun pääkaupungiksi.Tehdä yhteistyötä yli tuhannen yrityksen kanssa, työskentelemään reaalimaailman hankkeissa ja täydentämään opinnoistasi ainutlaatuisilla harjoittelupaikoilla.Saat monitieteisen ja monikulttuurisen oppimiskokemuksen, jossa keskitytään suoriin kokeiluihin.Opiskele erinomaisesta tiedekunnasta inspiroivia alan ammattilaisia ​​ja ohjaajia.Voit osallistua huipputason ohjelmia sekä italiaksi että englanniksi, mikä antaa sinulle kansainvälisesti tunnustetun tutkinnon.Voit opiskella palkitussa akatemiassa, jonka valitsevat johtavat julkaisut, kuten Frame Publishers, Domus Magazine ja Fashion of Fashion, yksi maailman taiteen ja muotoilun huippu-kouluista.... [-]

Master In Creative Advertising

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Italia Milan

Master in Creative Advertising on yhteinen aloite NABA ja Media Design Schoolin Aucklandissa, Uudessa-Seelannissa. Tämä yhden vuoden maisteriohjelma keskittyy innovatiivisiin ja tehokkaisiin mainostekniikoihin, joissa asiakkaat ajattelevat, puhuvat ja ostavat. Kurssi kattaa kaikki tiedotusvälineet, joissa mainos näytetään - tulostuksesta, radiosta ja televisiosta verkkoon ja sosiaaliseen mediaan. [+]

MASTER IN CREATIVE ADVERTISING

"Learning by Doing" -lähestymistapamme yhdistää perinteiset näköalat uusiin digitaalisiin teknologioihin ja syntetisoi yksilöllisen tutkimuksen ryhmähankkeista. Luomme lukuisia yhteistyöhankkeita ja hankkeita italialaisten ja kansainvälisten yritysten ja instituutioiden kanssa, jotta opiskelijat saavat käytännön mahdollisuuksia kehittää kriittistä ajattelua, käsitteellisiä ongelmanratkaisuja sekä käytännön taiteellisia ja suunnittelutaitoja.

MIKSI NABAOpiskele Milanossa, tunnustettu maailman muodin, muodin ja muotoilun pääkaupungiksi.Tehdä yhteistyötä yli tuhannen yrityksen kanssa, työskentelemään reaalimaailman hankkeissa ja täydentämään opinnoistasi ainutlaatuisilla harjoittelupaikoilla.Saat monitieteisen ja monikulttuurisen oppimiskokemuksen, jossa keskitytään suoriin kokeiluihin.Opiskele erinomaisesta tiedekunnasta inspiroivia alan ammattilaisia ​​ja ohjaajia.Voit osallistua huipputason ohjelmia sekä italiaksi että englanniksi, mikä antaa sinulle kansainvälisesti tunnustetun tutkinnon.Voit opiskella palkitussa akatemiassa, jonka valitsevat johtavat julkaisut, kuten Frame Publishers, Domus Magazine ja Fashion of Fashion, yksi maailman taiteen ja muotoilun huippu-kouluista.... [-]

Master In Photography Ja Visual Design

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Italia Milan

Master in Photography ja Visual Design -ohjelma integroi teoreettisen tutkimuksen laboratorioihin ja projektityöpajoihin. Teidän opinnäytetyösi visuaalisen teorian ja valokuvauksen historiaa rikastuttavat opastetut vierailut tutkimuskeskuksiin, esitystiloihin, audiovisuaalisiin tuotantolaitoksiin, kustantamoihin, teattereihin, taiteilijoiden studioksiin, museoihin ja nykytaiteen gallerioihin. [+]

MASTER IN PHOTOGRAPHY JA VISUAL DESIGN

"Learning by Doing" -lähestymistapamme yhdistää perinteiset näköalat uusiin digitaalisiin teknologioihin ja syntetisoi yksilöllisen tutkimuksen ryhmähankkeista. Luomme lukuisia yhteistyöhankkeita ja hankkeita italialaisten ja kansainvälisten yritysten ja instituutioiden kanssa, jotta opiskelijat saavat käytännön mahdollisuuksia kehittää kriittistä ajattelua, käsitteellisiä ongelmanratkaisuja sekä käytännön taiteellisia ja suunnittelutaitoja.

MIKSI NABAOpiskele Milanossa, tunnustettu maailman muodin, muodin ja muotoilun pääkaupungiksi.Tehdä yhteistyötä yli tuhannen yrityksen kanssa, työskentelemään reaalimaailman hankkeissa ja täydentämään opinnoistasi ainutlaatuisilla harjoittelupaikoilla.Saat monitieteisen ja monikulttuurisen oppimiskokemuksen, jossa keskitytään suoriin kokeiluihin.Opiskele erinomaisesta tiedekunnasta inspiroivia alan ammattilaisia ​​ja ohjaajia.Voit osallistua huipputason ohjelmia sekä italiaksi että englanniksi, mikä antaa sinulle kansainvälisesti tunnustetun tutkinnon.Voit opiskella palkitussa akatemiassa, jonka valitsevat johtavat julkaisut, kuten Frame Publishers, Domus Magazine ja Fashion of Fashion, yksi maailman taiteen ja muotoilun huippu-kouluista.... [-]

Videot

Benvenuti in NABA

NABA Nuova Accademia di Belle Arti

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
NABA - Nuova Accademia di Belle Arti, Milano
Via C. Darwin, 20

Milan, Lombardy, 20143 IT