NABA - Nuova Accademia di Belle Arti, Milano

Esittely

Lue virallinen kuvaus

NABA - Nuova Accademia di Belle Arti Milano - Se on innovatiivinen oppilaitoksessa ja dynaaminen taiteen ja kulttuurin keskus.

Se on akatemia oikeudellisesti tunnustettua korkeakoulutuksesta taidetta ja musiikkia (AFAM), osa Italian yliopistojen alan johtama opetusministeriön, korkeakoulujen ja tutkimuksen (MIUR), joka johtaa Italian vastaavien laitosten koulutus taiteiden, musiikin ja viihteen.

NABA tarjoaa kursseja, jotka kysymys kelpoisuutensa vastaavan astetta ensimmäisen ja toisen tason kansainvälisesti tunnustettu mestari, vapaa kursseja ja lukukautta Englanti akkreditoitu amerikkalaisen yliopiston järjestelmän alueilla kuvataiteen, grafiikka, muotoilu, muoti, media ja lavastus.

Voimakkaasti suuntautunut kokeilu, pyritään koulutus, tutkimus ja tuotanto ja edistämään poikkitieteellistä, kulttuurien ja sosiaalisesti vastuullinen lähestymistapa koulutukseen ja taiteellisesta tuotannosta.

Vuonna 2009 NABA tuli osa Laureate ulkomaisten yliopistojen.

Historia

ROOTS

NABA on Akatemian yksityisen aloitteellisuuden joka syntyi Milanossa vuonna 1980 tahdosta Ausonio Zappa, Guido Ballo ja Tito Varisco, riitauttamiseksi jäykkyys akateemisen perinteen ja esitellä visioita ja kielet lähemmäksi nykyajan taiteen käytänteisiin ja järjestelmä taiteen ja luovan ammatin. Jo vuonna 1981, se on tunnustanut opetusministeriön (nyt Opetusministeriö Opetus- ja tutkimus).

80 - arvostetun ammattilaista siirtyvät ACADEMY

Noin se aktivoi ydin taiteilijoiden vahva sitoutuminen koulutukseen: näistä Kengiro Azuma, Emilio Isgrò, Charles Mo, Emilio Tadini, Gianni Colombo, Lucio Del Pezzo, Franco Grignani, Mario Carieri, Umberto Mariani, Roberto Menghi, Aldo Montù, Waler Valentini Gino Negri, Hidetoshi Nagasawa. Ja "erityisesti Gianni Colombo, taiteilija ja suunnittelija ja ohjaaja 1985-1993, määritellä kasvatusfilosofian akatemian. Vuonna '84, aikaisemmat osoitteet maalaus, kuvanveisto ja Art Direction lisäämällä osoitteen Graafinen suunnittelu ja mainonta-88 Fashion.

90s - käännekohta INTERNATIONAL

90-luvulla, Akatemia aloittaa prosessin sisäistäminen, joka vie hänet jäseneksi Elia n (European League of Institutes of the Arts) ja avaa ovensa opiskelijoille Euroopassa ja sen ulkopuolella. Vahvasti sidoksissa terrirorio, NABA edelleen yllä läheisiä suhteita toimielimiin ja vuonna 1995, sai pormestari Milanon todistuksen Civic Merit: "NABA on kasvanut arvovaltaa ja mainetta niin paljon itsensä keskustelukumppani Italian Kuvataideakatemian vuonna Euroopassa ja maailmassa. "

Kursseja välin arrichisceulteriormente, kuten uusien osoitteiden alueen suunnittelu.

UUSI MILLENIUM - uusia tiloja JA TARJOUS Formatica ENTISTÄ "rich

Vuodesta 2003 vuoteen 2004 NABA asettuu uuteen arvostetun tiloihin kautta Darwin 20 Milanossa. Koulutus laajenee edelleen myös lukien erikoistumiskoulutuksen kurssien (master ja kahden vuoden jaksoissa). Jatka yhteistyötä eri laitosten ja kansainvälisten koulujen. Koska 21 joulukuu 2009 NABA tuli osa Laureate koulutus, kansainvälinen verkosto yli 80 akkreditoitu laitokset, jotka tarjoavat tutkinto-ohjelmien ensimmäisen ja toisen tason yli miljoona opiskelijaa ympäri maailmaa.

Miksi valita NABA

  1. Yli 30 vuotta huippuosaamisen - Yli 30 vuotta NABA tekee yhteistyötä suurten kansallisten ja kansainvälisten yritysten, joiden kautta suurin osa opiskelijoista onnistuivat tunkeutumaan työelämän sisällä valmistumisvuosi.

  2. Akkreditointi - Tunnustettu opetusministeriön, korkeakoulujen ja tutkimuksen (MIUR) vuodesta 1980, kursseja NABA release -tuotteita kanssa oikeudellinen arvo. 3. Maine - Opiskelu NABA tarkoitetaan tutkinnon yksi parhaista kouluista alalla suunnittelu, mukaan arvovaltainen lausunto kuten Domus-lehden. 4. Näkyvyys ammatti - Ainutlaatuisen koulutuksen lähestymistapa, jossa yhdistyvät teoreettinen koulutus ja suunnittelu työpajoja, opiskelijoilla on mahdollisuus testata taitojaan todellisiin hankkeita kansallisten ja kansainvälisten yritysten.

  3. Opetussuunnitelma - NABA koulutus tarjous sisältää laajan valikoiman innovatiivisia erikoisuuksia suuntautunut työelämään. 6. Kampus - NABA Campus on laboratorioissa, joissa on eri tieteenalojen, langaton kattavuus koko pinnalle, alue ravintola-baari ja puutarha rentoutumiseen.

  4. Akateeminen Excellence - NABA opetushenkilökunta koostuu 100% ammattilaisia ​​ja ammattitaitoisia taiteilijoita eri alojen asiantuntemusta. 8. Maailmankaikkeus, joka pyörii opiskelija - Opiskelijat tulevat ennen kaikkea vuonna NABA. Sarjat, jotka koostuvat pieni määrä opiskelijoita, helpottaa suoraa vuoropuhelua ja avoin suhde luokanopettajaa. 9. Monikulttuurisuus - Yli 3000 opiskelijaa yli 70 eri maasta, opiskelija saa ainutlaatuinen kokemus monikulttuurisen elämän. 10. Milano - NABA sijaitsee Milanossa, yksi pääkaupungeissa muotoilun ja muodin. Sijainti, joka altistaa opiskelijat lukuisia ärsykkeitä eri aloilla, joiden avulla ne voivat osallistua kansainvälisiin tapahtumiin ja tuo ne lähemmäksi Eurooppaa.

  5. Työharjoittelua - NABA on toimisto omistettu sisällyttäminen opiskelijoiden työvoiman päätyttyä opintojaan. Kiitos lukuisia yhteistyöprojekteja yritysten kanssa, Akatemia voi antaa keskimäärin noin kolme harjoittelupaikkoja jokaiselle opiskelijalle.

  6. Kansainvälinen verkosto - NABA on osa Laureate asteen oppilaitokset, kansainvälinen verkosto yliopistoissa ympäri maailmaa. NABA opiskelijat voivat hyötyä kokemuksista ulkomailla opiskelun ansiosta Erasmus-ohjelman, kansainvälisten koulutusohjelmien, kulttuurivaihto-ohjelmia tai kesällä kursseja maailmanlaajuisesti.
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
  • Italialainen

Katso MA » Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

MA

Maisteri Kuvataiteen Ja Kuraattoritiimin Tutkimukset

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta February 2018 Italia Milano

NABA n kahden vuoden MA Kuvataiteen ja Curatorial Studies on ainoa ohjelma Euroopassa, jossa yhdistyvät vankka koulutus kuvataiteen tuotannon pitkälle erikoistunut curatorial koulutusta. [+]

5 STIPENDIT jaossa APURAHAHAKEMUS KILPAILU kuvataiteiden ja Curatorial TUTKIMUKSET. Määräaika: 12 toukokuu NABA n kahden vuoden MA Kuvataiteen ja Curatorial Studies on ainoa ohjelma Euroopassa, jossa yhdistyvät vankka koulutus kuvataide tuotannon pitkälle erikoistunut curatorial koulutus. Saat tutkia visuaalisen kulttuurin, kuvataiteen ja suorituskykyä, näyttelyn suunnittelu, nykytaidetta hallinta, kuratoriaalinen tutkimuksia, ja taiteen kritiikkiä, sekä taide kirjoittaminen ja viestintä. Saat osallistua monenlaisia laboratorio projekteja joiden avulla voit olla suoraan yhteydessä taiteilijat ja kuraattorit kansainvälisen tason. Sinulla on mahdollisuus: Opi visuaalinen ja esteettinen sanaston kanssa kuvien Syventää tietämystä tutkimuksen ja teoreettinen menetelmiä asiaan nykytaiteeseen Advance tietosi taidehistorian, taidetta talouteen ja nykytaiteen järjestelmä Kehittää edistyneitä tekniikoita maalaus, piirtäminen, graafinen suunnittelu, video, valokuvaus, äänisuunnittelu ja muuta mediaa Tuota ja näyttää ammatillinen taideteosten ja Kuraattoritiimin projekteja Kehittää ammatillista tason osaamista järjestämisessä ja curating näyttelyitä ja kulttuuritoimintaa Opi kirjoittamaan taiteesta paikasta syvä ymmärrys MA Kuvataiteen ja Curatorial Studies tunnustetaan Italian opetusministeriön, yliopistojen ja tutkimus (MIUR) kuin maisteriksi (120 CFS). Ensimmäinen vuosi Kuvataide I, Curatorial tutkimuksissa I, näyttely Design I, Publishing I, Valokuvaus I, Phenomenology nykytaiteen teoria ja metodologia Mass Media ja historia näyttely OINEN Year Kuvataide II, Curatorial Studies II, History of Contemporary Art, visuaalisen antropologian ja Economy of Art + Kaksi valinnaista tentit välillä: Publishing II, näyttely suunnittelu II, Valokuvaus II, ja semiotiikan Ruumiin Opiskelu ulkomailla mahdollisuudet Vaihto-ohjelmien, NABA International Office kannustaa ja tukee opiskelijoiden, jotka haluavat opiskella ulkomailla. Toiminta edistää koulutus- kokemuksia lukuisia arvostettuja kansainvälisen kumppanin yliopistoissa eri puolilla maailmaa, mukaan lukien jäsenten ja ei-jäsenten Laureate ulkomaisten yliopistojen verkkoon. Tämän ansiosta laaja kansainvälinen verkosto, opiskelijoiden NABA... [-]

Maisteri Muotoilun (erikoistuminen Sisustus)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta February 2018 Italia Milano

Kurssi syvästi tutkii kysymyksiä ja menetelmiin liittyvien prosessien suunnitteluun sisätiloihin, jonka tavoitteena on kehittää ammattiryhmistä, jotka ovat kypsiä, tietoisia, luotettava ja joustava, pystyy ilmaisemaan itseään menestyksekkäästi maailmanmarkkinoilla luovan työpaikkoja. [+]

5 STIPENDIT jaossa APURAHAHAKEMUS KILPAILU sisustus. Määräaika: 12 toukokuu Nyky kertaa, sisätilat yhä tärkeämmässä asemassa määrittelyssä meidän yksilöllinen ja kollektiivinen ympäristöissä, asuu ja kokenut miljardeja ihmisiä. Sisätilat on rakennettu aine, ja tekemällä se ei tarkoita saapumatta tyhjää tilaa, mutta tulossa osa monimutkaista elimen. Sisustus voi "Aktivoida" julkisia ja yksityisiä tiloja nykyajan kaupungeissa: se on työkalu, joka voi ilmaista sielu ja merkitys fyysisen ja henkisen tilat, joissa ihmishenkiä on määritelty. Sisustussuunnittelija rakentaa uusia tarinoita ja uusia arvoja nykyisten rakenteiden. Se on ammatilliset valmiudet että yhteiskunta on aina tarvitaan historiassa, ja joka tullaan aina tarvitaan tulevaisuudessa. Kurssi syvästi tutkii kysymyksiä ja metodologinen prosessit suunnitteluun liittyvät sisätilojen, jonka tavoitteena on kehittää ammattiryhmistä, jotka ovat kypsiä, tietoisia, luotettava ja joustava, pystyy ilmaisemaan itseään menestyksekkäästi maailmanmarkkinoilla luovan työpaikkoja. Kurssin ohjelma altistaa opiskelija useisiin suunnittelu kokemuksiaOhjaamana erittäin taitava kasvattajien ja ammattilaisten Italiasta ja ulkomailta, laajemmassa koulutus- yhteydessä Milanon kaupungin, yksi tärkeimmistä maailman pääkaupungeissa nykyaikaista suunnittelua, joka kuuluu yksi historiallisesti ja kulttuurisesti rikas maailman maissa . Kurssi on tunnustettu Italian opetus- ja tutkimus (MIUR) kuin maisteriksi (120CFs). Ensimmäinen vuosi Project metodologia, Rendering 3D, New Materials Technology, Integrated New Media, historia Design, Kodin design I Project Culture, Light Design. Toinen vuosi Näyttelyn suunnittelu, Design Management, Brand Design, multimedia, Sisustussuunnittelu II, Interaction Design, koristelu. Opiskelu ulkomailla mahdollisuudet Vaihto-ohjelmien, NABA International Office kannustaa ja tukee opiskelijoiden, jotka haluavat opiskella ulkomailla. Toiminta edistää koulutus- kokemuksia lukuisia arvostettuja kansainvälisen kumppanin yliopistoissa eri puolilla maailmaa, mukaan lukien jäsenten ja ei-jäsenten Laureate ulkomaisten yliopistojen verkkoon. Tämän ansiosta laaja kansainvälinen verkosto, opiskelijoiden NABA pystyvät käyttämään... [-]

Maisteri Teva Suunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta February 2018 Italia Milano

Master of Arts teva suunnittelu on intensiivinen hankepohjaisten asteen. Tänä kaksivuotinen ohjelma, voit tutkia innovatiivisia muoti välineiden ja valmistusprosessien ja lukemattomia luovia mahdollisuuksia ne antavat. Voit kehittää kyky kääntää ideat oma muoti kieli, ja voit hioa kykyä analysoida ja kritiikkiä vaatesuunnittelua korkealla tasolla. [+]

5 STIPENDIT jaossa APURAHAHAKEMUS KILPAILU teva Design. Määräaika: 12 toukokuu Master of Arts teva suunnittelu on intensiivinen hankekohtainen asteen. Tänä kaksivuotinen ohjelma, voit tutkia innovatiivisia muoti työkaluja ja valmistusmenetelmiä ja lukemattomia luovia mahdollisuuksia ne antavat. Voit kehittää kyky kääntää ideat omaan muoti kieli, Ja voit hioa kykyä analysoida ja kritiikkiä vaatesuunnittelua korkealla tasolla. Ohjelman tärkein kursseja hyvin riippuvaisia ​​projektityö. Loppuun mennessä opintojen, sinun on Projektisalkku keskittyen teva suunnittelu. Työsi myös yhdistää elementtejä Lisätarvikkeet ja pukusuunnittelu, visuaalinen ja kirjallinen tarinankerronta, valokuvaus, Graafinen suunnittelu, ja hattu päätöksenteossa. Kokeneet muodin ammattilaiset mentori teitä rakentamaan henkilökohtaisen taito asettaa osana askartelu henkilöllisyytesi kuten muotisuunnittelija. Katsoo, että useimmissa kouluissa alan ammattilaiset ovat rooli vierailevien professoreiden, tässä ohjelmassa ne johtavat täyden suunnittelu ohjauksen kokemus, Seuranta ja kehittämistä ohjaava jokaisen oppilaan yksilöllistä tyyliä ja lähestymistapaa veneen. Kurssi on tunnustettu Italian opetusministeriön, yliopistojen ja tutkimus (MIUR) kuin maisteriksi (120 CFS). Ensimmäinen vuosi Computer Graphics, aineellinen kulttuuri, Project metodologia, Visuaalinen suunnittelu, historia Taideteollisuusmuseo, Textile Design I, Fashion Design I, Art Direction, tarvikkeet. Toinen vuosi Muotisuunnittelijat II, Tekstiilimuotoilu II, tekstiili- ja New Materials Technologies, Concept suunnittelu, koristelu, Project Management, Fashion asetus. Opiskelu ulkomailla mahdollisuudet Vaihto-ohjelmien, NABA International Office kannustaa ja tukee opiskelijoiden, jotka haluavat opiskella ulkomailla. Toiminta edistää koulutus- kokemuksia lukuisia arvostettuja kansainvälisen kumppanin yliopistoissa eri puolilla maailmaa, mukaan lukien jäsenten ja ei-jäsenten Laureate ulkomaisten yliopistojen verkkoon. Tämän ansiosta laaja kansainvälinen verkosto, opiskelijoiden NABA pystyvät käyttämään ulkomailla suoritettujen opintojaksojen rikastuttaa niiden opetussuunnitelmaa ja pohjaa kansainvälistyvän tulevaan uraan. Kansainvälinen opiskelumahdollisuudet tarjoavat pääasiassa osana Erasmus + projekti, josta Euroopan komissio, Kansainvälinen vaihto-ohjelma ulkopuolisiin... [-]

Maisteri Viestinnän Suunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta February 2018 Italia Milano

MA in Communication Design ohjelmassa lähestymistapoja liiketoiminnan viestintää yhteenveto taloudellisen ja taiteellisen mitat. Voit kehittää osaamistasi molempiin suuntiin tänä kaksivuotinen ohjelma. [+]

5 STIPENDIT jaossa APURAHAHAKEMUS KILPAILU viestinnän suunnittelu. Määräaika: 12 toukokuu MA in Communication Design ohjelmassa lähestymistapoja yritysviestintä synteesinä taloudelliset ja taiteellisen mitat. Voit kehittää osaamistasi molempiin suuntiin tänä kaksivuotinen ohjelma. Tulet saamaan vankka integroitu markkinointiviestintä, Kentän, joka yhdistää perinteisen markkinoinnin muotoja uusilla digitaalisen viestinnän teknologioita. Saat parantaa taitoa analogisen graafisen suunnittelun sekä uusimman tietokonegrafiikan ohjelmia. Sinulla on myös mahdollisuus viljellä taitosi runsaasti erilaisia ​​suunnittelun tuotannon työkalut, kuten valokuvaus, Web design, digitaalinen video-, ja integroitu uuden median. Rinnalla ilmeikäs työtä, voit tutkia perusteet brändin suunnittelu, mainonta, ja journalistinen kirjoittaminen laajentaa tietosi liiketoiminnan puolella ammatin. Projektityössä yritysten, voit harjoitella strategiat sinun täytyy itsenäisesti ryhtyä kaikkiin vaiheisiin monimutkaisia ​​viestinnän hankkeita, kuten taiteen suuntaan, projektinhallinta, suunnittelu, toteutus ja esitys. Ja voit kehittää enemmän tietoisuutta sosiologinen ja eettisiä vaikutuksia viestinnän luot. MA in Communication Design-ohjelma on tunnustettu Italian opetusministeriön, yliopistojen ja tutkimus (MIUR) kuin maisteriksi (120 CFS). Ensimmäinen vuosi Project Management I, Computer Graphics, projektin metodologia, Design Management, Integrated Marketing Communication, etiikka Communication, graafinen suunnittelu, valokuvaus, ja Web Design Toinen vuosi Projektinhallinta II, Brand Design, Art Direction, mainonta, sosiologia Viestintä, Fundamentals of Journalism, Digital Video, ja Integrated New Media Opiskelu ulkomailla mahdollisuudet Vaihto-ohjelmien, NABA International Office kannustaa ja tukee opiskelijoiden, jotka haluavat opiskella ulkomailla. Toiminta edistää koulutus- kokemuksia lukuisia arvostettuja kansainvälisen kumppanin yliopistoissa eri puolilla maailmaa, mukaan lukien jäsenten ja ei-jäsenten Laureate ulkomaisten yliopistojen verkkoon. Tämän ansiosta laaja kansainvälinen verkosto, opiskelijoiden NABA pystyvät käyttämään ulkomailla suoritettujen opintojaksojen rikastuttaa niiden opetussuunnitelmaa ja pohjaa kansainvälistyvän tulevaan uraan. Kansainvälinen opiskelumahdollisuudet tarjoavat pääasiassa osana Erasmus + projekti, josta Euroopan... [-]

Master of Arts in Design (specialization in Product Design)

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta February 2018 Italia Milano

[+]

50 yhteistyösopimuksia * Saadut tiedot Demoskopea alkaen NABA 2014 valmistuneet. Harjoittelupaikkoja NABA on kehittänyt vahvat suhteet johtavien yritysten kanssa, jotka tarjoavat harjoittelupaikkoja NABA opiskelijoille. yritykset [-]

Maisteri

Maisteri Nykytaiteen Markkinoilla

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2017 Italia Milano

Masters in Contemporary Art Markets on polku laajoja tutkimuksia, joiden tavoitteena on tehokkaita välineitä tulkita rakenteiden ja dynamiikan taidemarkkinoiden, kiinnittäen erityistä huomiota nykyajan kieliä. Kurssi sisältää teoreettisia oppitunteja, opetussuunnitelman harjoittelupaikkoja, vierailut gallerioissa, näyttelyissä, perustukset ja museoissa. [+]

5 APURAHAT NYKYTAIDE KILPAILU MARKKINAT. Määräaika: 12. toukokuuta Masters in Contemporary Art Markets on polku laajoja tutkimuksia, joiden tavoitteena on tehokkaita välineitä tulkita rakenteet ja dynamiikka taidemarkkinat, kiinnittäen erityistä huomiota nykyajan kieliä. Kurssi sisältää teoreettisia oppitunteja, opetussuunnitelman harjoittelupaikkoja, vierailut gallerioissa, näyttelyissä, perustukset ja museoissa. Masters in Contemporary Art Markets opiskelija voi saada suoraa kosketusta tekniikan järjestelmän luentojen ja työpaja vakiintuneiden ammattilaista. Master Contemporary Art Markets tekee yhteistyötä verkoston instituutiot, kokoelmat ja taiteen kansainvälisesti tunnettu keskuksista taidegalleriat, huutokauppakamarit, messuilla, museoissa, perustukset, taidekeskukset, keskukset taiteellisiin kokeiluihin , festivaaleja, lehtiä, toimitus- ja erikoistietoa sivustoja. Koulutusohjelmassa on kaksi jaksoa: ensimmäinen on omistettu "opetukseen ja työpajat, Toinen harjoittelupaikkoja, konferenssit ja valmistelu opinnäytetyön. Teoreettinen opetukset kehitetään noin kaksi aihealuetta: humanististen käsittelee kielten modernin ja nykytaiteen historian yksityisten ja museokokoelmiin hyödyntämiseen liittyvät toimet taiteellisen perinnön. alue taloudellisten ja oikeudellisten Se keskittyy toimintarakenteita taiteen ja markkinoiden taloudellisten prosessien sille tyypillisten, käsitellään yksityiskohtaisesti oikeudellisten, johtamis-, teknisiä ja hallinnollisia. Opiskelija pystyy suorittamaan ajan harjoittelupaikkoja päätyttyä kurssin, rakentaa saadun tiedon ja tulevat suoraan kosketukseen eri markkinoiden tilanne. Tulee luentosarja ammattilaiset jo tässä vaiheessa, ja opintomatkan kolmen päivän aikana Basel kansainvälinen reilun. Opintosuunnitelma Economy ja taidemarkkinat, art hallinta, taide rimarkkinalainsäädäntöä parantaminen kokoelmista nykyajan Museologia, History of Contemporary Art Workshops: Evaluation of kokoelmia, luettelointi ja hallita taidetta arkistojen säilyttäminen ja palauttaminen taiteen, Collection hallinta, tiedot taidemarkkinat, markkina valokuvauksen, extra-Euroopan taidekokoelmat, sisustus, edunvalvonta Uranäkymät ja tutkimus Master Contemporary Art Markets kouluttaa ammattilaisia ​​pystyy toimimaan laajan modernin ja nykytaiteen: projektipäällikkö gallerioita ja säätiöt, asiantuntijoita ja ylläpitäjät Dasta kodeissa, art neuvonantaja, kuraattorit yksityiskokoelmista, luettelokustantajat varojen ja... [-]

Master In Luova Mainonta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2017 Italia Milano

Master Creative Mainonta on yhteinen aloite NABA ja median suunnittelu School Auckland, Uusi-Seelanti. Tämä yhden vuoden maisteriohjelman keskittyy innovatiivisia ja tehokkaita mainonnan tekniikoita, jotka saavat asiakkaita ajattelu, puhuminen-ja osto. Kurssilla kattaa kaikki media, jossa mainonta näkyy-printti-, radio- ja TV-verkkojen ja sosiaalinen media. [+]

5 STIPENDIT jaossa APURAHAHAKEMUS KILPAILU luova mainonta. Määräaika: 12 toukokuu Master Creative Mainonta on yhteinen aloite NABA ja Media suunnittelu School Auckland, Uusi-Seelanti. Tämä yhden vuoden maisteriohjelman keskittyy innovatiivisten ja tehokkaiden mainonnan tekniikoita jotka saavat asiakkaat ajattelu, puhuminen-ja osto. Kurssilla kattaa kaikki media, jossa mainonta näkyy-printti-, radio- ja TV-verkkojen ja sosiaalinen media. Sinun valmistautua tulla luova osastojen mainostoimistot oppimalla miten ratkaista ongelmia luovasti ja miten välittää ideoita muille tiivis ja vakuuttava tavalla. Molemmat keskeisiä elämän taitoja hyödyntää kaikilla tahansa määrän tieteenalojen, erityisesti ne, jotka liittyvät kaupalliseen luovuutta. Sen lisäksi tunnustustodistuksen Media suunnittelu School, myöntää valmistuneet saavat Academic maisterinvihkiäisissä myöntämiä NABA ja Nuova Accademia di Belle Arti, tunnustettu Italian opetusministeriön, yliopistojen ja tutkimus. Tietoja median suunnittelu School Media suunnittelu School on Uuden-Seelannin suurin palkittu yksityinen korkeakoulutuksen instituutti luovien alojen. Auckland-pohjainen koulun tarjoaa asiantuntija astetta kehittyvillä luovien alojen, kuten kandidaatin tutkinnon 3D-animaatiota, media muotoilu, visuaalinen Eeffects, peli taidetta, ja peli ohjelmointi. Media suunnittelu School alumni on mennyt työhön top yritykset kuten DreamWorks, Pixar, bbdo, ja Saatchi & Saatchi, ja he ovat työskennelleet suuria tuotantoja kuten Hobitti ja Avatar. Opetussuunnitelma Luokat ovat: mainonta, sosiologia Cultural Prosessit, Project Design, Art Direction, audiovisuaalinen Documentation Techniques, Digital Technologies and Applications, Integrated New Media. Ammatillinen Perspectives Tutkinnon Master Creative mainonta on teoreettisia ja teknisiä valmiuksia toteuttaa eri ammatti rooleja mainonta mukaan lukien taiteellinen johtaja, graafinen suunnittelija, copywriter, luova tarinankertoja, luova Account Manager, mainonta konsultti, tuote ja / tai Brand Manager, edistäminen ja PR Manager, viestintä suunnittelija. Tutkinnon voi toimia myös TV tai radioasemia, luova osastot, yritysten markkinointiin,... [-]

Mestari Valokuvauksesta Ja Visuaalinen Suunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2017 Italia Milano

Master valokuvaus ja visuaalisen suunnittelun ohjelma yhdistää teoreettinen tutkimus laboratorioiden ja projektin työpajoja. Your kurssitöitä visuaalisen teorian ja valokuvauksen historiassa tulee rikastaa opastetut tutkimuskeskuksiin, suorituskyky tilat, audiovisuaalinen tuotantolaitokset, kustantamot, teatterit, taiteilijoiden studiot, museoissa, ja nykytaiteen gallerioita. [+]

5 STIPENDIT jaossa APURAHAHAKEMUS KILPAILU valokuvaus ja visuaalinen suunnittelu. Määräaika: 12. toukokuuta Master valokuvaus ja visuaalisen suunnittelun ohjelma yhdistää teoreettinen tutkimus Laboratories ja projekti työpajat. Your kurssitöitä visuaalisen teorian ja valokuvauksen historiassa tulee rikastuttavat opastetut tutkimuskeskuksiin, suorituskyky tilat, audiovisuaalinen tuotantolaitokset, kustantamot, teatterit, taiteilijoiden studiot, museoissa, ja nykytaiteen gallerioita. Your työpajoissa käydään studioita, joissa on uusimmat laitteet ja tekniikat. Yhteistyössä kumppanin yritykset ja laitokset, tiedekunnan antaa sinulle tehtäviä, jotka simuloivat tosielämän projekteja. Työpajoissa eri aloilla, mukaan lukien valokuvaus näyttelyissä, valokuvaus aikakauslehdet, Kuva / video vuorovaikutusta, ja yritysprojekteja. Loppuvaiheessa ohjelman voit suorittaa ajan Työharjoittelu valitulla yritys tai laitos, esimerkiksi kustannusyhtiö, toimitukseen, kuvatoimisto, kuva-arkisto, museo, galleria, tai valokuvaamon. Siellä on mahdollisuus tehdä yhteyksiä ja saada käytännön tietoa, joka helpottaa tuloa maailmaan valokuvaus, kuvataiteen ja viestinnän. Opit ammattimainen esitys tekniikoita, jotka ovat hyödyllisiä työympäristössä, ja voit kehittää teknisiä ja käytännön taitoja sinun täytyy onnistua valokuvaajana / visuaalinen suunnittelija kansallisilla ja kansainvälisillä markkinoilla. Master valokuvaus ja visuaalisen suunnittelun ohjelma on tunnustettu Italian opetusministeriön, yliopistojen ja tutkimus (MIUR) kuin Academic maisterintutkinto (60 CFS). Opetussuunnitelma Projektin ja Lavastus, valokuvaus (lehdet), kuvankäsittelyyn, History of Photography, Theory of Image, Photo Documentation, Computer Graphics, ja valokuvaus Techniques Ammatillinen Perspectives Tämä ohjelma kouluttaa tutkinnon tulla ammattilaisia, jotka ovat mukana luomassa, suunta, tuotanto ja jakelu valokuvien sekä kaupallisia tavoitteita ja taiteellisia tavoitteita, kuten: Valokuvaaja eri aloilla, mukaan lukien mainonta, muoti, arkkitehtuuri ja taiteen Kuraattorit, kulttuurialan toimijat, ja tapahtumien johtajat valokuvanäyttelyitä, festivaaleja, messuja ja muita kulttuurikohteita Valokuva editors ja kuva konsultit yrityksille ja kustantamot Kuva tutkimusspesialistia ja arkistonhoitajat kuvan pankkien ja kuvatoimisto virastot... [-]

Videot

Benvenuti in NABA

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
NABA - Nuova Accademia di Belle Arti, Milano
Via C. Darwin, 20

Milan, 20143 IT