POLI.design

Esittely

Lue virallinen kuvaus

POLI.design Toimii aloilla, jotka toimivat yliopistojen, yritysten ja ammattialajärjestöjen, laitosten ja elinten välisenä rajapinnana.

Se kehittää koulutusohjelmia nuorten vastavalmistuneiden ja ammattilaisten sekä koulutusohjelmia yrityksille, jotka ovat tiiviisti keskitytään innovaatioihin. Se toimii näkökulmasta kansainvälistymisen perustamisesta kumppanuuksia tarkoituksen yliopistojen, koulujen, elimet, laitokset, yritykset ja yritykset tapauskohtaisesti.

Kulmakivi POLI.design piilee tieteenalojen suunnittelu ja siihen liittyviin ammatteihin. Tämä ulottuvuus suunnittelu on laajempi ja systemaattinen kuin koskaan; se on strategista merkitystä ja kontrasteja eikä pelkästään tuotteen ulottuvuus, mutta myös ulottuvuuden viestinnän, palveluiden, tilojen, muoti, ja tapahtumia.

Se on joustava rakenne, joka pohjautuu syvään säiliöön sisäisen taitojaan Politecnico di Milano. Siinä kehittynyt opetuksen ja tutkimuksen menetelmiä testi, konsolidoidaan ja ennakoi asiantuntijan valmiudet sopeutua uusiin vaatimuksiin yhteiskunnan meneillään radikaali muutos, ja tuo tarjonta koulutusta ja tutkimusta kehitetään yliopiston yhteydessä mukaisiksi kysyntää innovaation läsnä maailmassa tuotannon ja yhteiskunnassa.

POLI.design, Jonka perusti Politecnico di Milano, pääsee käsiksi monialaisiin taitoihin syväsäiliöön Italian ensimmäisessä ja tärkeimmässä teknisessä yliopistossa. Yhdessä Design Schoolin ja Designin osaston kanssa se muodostaa Politecnico di Milano Design Systemin, joka on resurssien, taitojen, tilojen ja laboratorioiden joukko, joka on maailman tärkeimpiä.

POLI.design perustuu Milano, Maailmanlaajuisesti tunnettu ja tunnustettu kansainvälinen huippuosaamiskeskus. Pysyviä rakenteita, kulttuurilaitokset, messut ja näyttelytilat, kustannusalalla, koulut, näyttelyissä, ja tapahtumia, jotka kaupungilla on tarjota lukuisia ja osaltaan luomaan kulttuurisesti vilkas ja dynaaminen ilmapiiri, joka voi rikastuttaa ammatillista ja koulutus, joka tarjoaa laajempi kokemus muotoilun merkitystä kaikilla parhaiten ajan tasalla lomakkeita, näkökulmasta jatkuvan innovaation.

Suhteet ammattiryhmään vahvistavat kolmen tärkeimmän muotoilun ammattilaisen yhdistyksen läsnäolo POLI.design:

  • ADI : n teollisen muotoilun yhdistys
  • AIPi Italian sisustusarkkitehtien liitto
  • AIAP Italian visuaalisen viestinnän muotoilujärjestö
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master In Väri Design & Teknologia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi April 2018 Italia Milano

[+]

Esimerkkejä tällaisista tuotantoalueet ovat teollisuuden tuotesuunnittelussa, sisustusarkkitehtuurin, viestintä, muodin, viihteen ja kaupunkisuunnittelu. Erityistä huomiota kiinnitetään analysoimalla ja tiivistämällä hyödyntäminen, ohjaus, ajatukset, organisointi ja suunnittelu käyttämällä väriä. Niinpä väri ei käsitellä yksinkertaisen ominaisuuden esineitä tai pintoja, vaan keinona ilmaisun ja suunnittelun taustalla käsitys ja vuorovaikutus todellisuuden. Erikoistunut Master koostuu kahdesta vaiheesta. Teoria ja tekniikka perustuu vaiheen tavoitteena on kouluttaa opiskelijoita teknisten näkökohtien mittaus-, ohjaus- digitaaliseen kappaleen ja vertailu liittyvien alojen, kuten fysiikan, optiikka, kolorimetrisesti, kemia, psykologia ja käsitys. Professional Tulokset Erikoistunut Master tavoitteena on tuottaa innovatiivinen ammattilainen hahmo, laajalti kysyntää markkinoilla, edistynyttä teknistä ja osaamista Väriä koskevat käyttöä ja valvontaa sekä väri muotoilun tutkimukseen ja useilla aloilla, kuten sisustus, kaupunkisuunnittelu, teollinen tuotesuunnittelu, vaatesuunnittelua ja viestintä. Lopussa Opiskelija pystyy ammatillisesti hallitsemaan monialaiset näkökohdat liittyvät tutkimuksen ja hallintaa väriä ja pystyy toimimaan erilaisissa yhtiöistä aloilla sisustus, kaupunkisuunnittelu, teollisuustuotteita, muoti, viestintä, maalit ja väriaineet. tutkinto Suoritettuaan kurssin ja kulkee tentti, 1. tasolla Erikoistunut Master "Color Design & Technology" sertifiointi annetaan. Erikoistunut Master myöntää 60 pmy, joka vastaa 60 opintopistettä. Pääsy Erikoistunut Master on avoin hakijoille, jotka on korkeakoulututkinto vanhan tai uuden koulutusjärjestelmään tai Master of Science uudessa koulutusjärjestelmän Science, rakennustekniikan, arkkitehtuuri, teollinen muotoilu (tai vastaava pätevyys lain), tai muiden tieteenalojen jossa Master kurssi täydentää ehdokkaan aikaisemmat kokemukset. Valinta tehdään komissio. [-]

Master Yacht Suunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi February 2018 Italia Milano

Politecnico di Milano -suunnittelukoulu tarjoaa yhdessä tämän erikoistumiskoulun POLI.designin kanssa, jonka perusti Politecnico di Milano. Ohjelma perustettiin vastaamaan voimakasta koulutustarjontaa huvipuistosegmentissä. Jahti markkina vaatii ammattilaisia, joilla erikoislääkärin jälkeistä yliopisto-opintoja. [+]

Politecnico di Milano -suunnittelukoulu tarjoaa yhdessä tämän erikoistumiskoulun POLI.designin kanssa, jonka perusti Politecnico di Milano. Ohjelma perustettiin vastaamaan voimakasta koulutustarjontaa huvipuistosegmentissä. Jahti markkina vaatii ammattilaisia, joilla erikoislääkärin jälkeistä yliopisto-opintoja. Politecnico di Milton Specillating Master in Yacht Design suunnittelee ja lujittaa yliopiston kehittämiä mahdollisuuksia ja resursseja erityisesti teollisen suunnittelun, nesteen dynamiikan, mekaniikan ja materiaalitekniikan aloilla. Toisaalta se käyttää resursseja, kokemusta ja asiantuntemusta, jota on hankittu useissa muissa Italian yliopistoissa, kuten Napolin yliopiston "Federico II", Catanian yliopisto ja Chietin yliopisto. Tavoitteet Erikoistunut Master sisältää työkalut hallintaan suunnitteluun ja rakentamiseen purjehdus ja moottoriveneitä, projektin lyhyt määritelmä yleissuunnitelmat, hydrostaattinen ja hydrodynaaminen laskelmia, varustamisen sisustus, kannen ja junalaitteistot, vene järjestelmät, tuotanto pihalla ja valvonta johtoon vaiheittain. Osallistuminen erikoistumisopettajaan antaa opiskelijoille mahdollisuuden saavuttaa seuraavat koulutustavoitteet: kehittäminen suunnittelun taitoja, erityisesti ongelma asettamalla ja ongelmanratkaisutaidot, että vapaa-ajan veneessä markkinoille; kehittäminen erikoistuneita teknisiä taitoja; hankinta periaatteet ja menettelyt rakentamisen menetelmiä ja tekniikoita; osaamisen kehittäminen liittyvät tuotanto-organisaation ja telakan hallinta; kehittäminen kykyä toimia ryhmässä ja esittämään itsensä kanssa viranomaisen ammatti; kyky hallita konflikteja joukkueessa ja kannustaa luovuuteen. Professional Tulokset Ohjelmaan osallistuvat opiskelijat löytävät työpaikan yacht-suunnittelukäytännöistä tai telakoista ja aputoiminnoista. Ammatillisen osallistumisen mahdolliset kentät ovat: tekninen toimisto; engineering; Projektinhallinta; tuotannon valvonta; laadunvalvonta; kunnostusta; muotoilu; räätälöinnin; jälkimarkkinointi. tutkinto Päätyttyä Erikoistunut Master, opiskelijat ansaita ensimmäisen tason Politecnico di Milano Erikoistunut Master Degree. TAPAHTUMAPAIKKA Specializing Master pidetään POLI.designissa, Politecnico di Milano, kautta Durando 38 / A, Milano, Italia. Markkinat Tarve kouluttaa ihmisiä työskentelemään purjehdus alalla perustuu nopeaan ja eksponentiaalinen kasvu tallentamat alalla viime vuosina. Tämä kasvu on edelleen rohkaisevana antamisesta säännösten kannustaa kehittämään tätä... [-]

Videot

[Color Design & Technology] Student interview - Veronica Sarbach (English)

[Yacht Design] Intervista ad Andrea Vallicelli e Ivana Porfiri

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
POLI.Design,
38/A, via Durando

Milan, 20158 IT
Sosiaalinen media