POLI.design

Esittely

Lue virallinen kuvaus

POLI.design Toimii aloilla, jotka toimivat yliopistojen, yritysten ja ammattialajärjestöjen, laitosten ja elinten välisenä rajapinnana.

Se kehittää koulutusohjelmia nuorten vastavalmistuneiden ja ammattilaisten sekä koulutusohjelmia yrityksille, jotka ovat tiiviisti keskitytään innovaatioihin. Se toimii näkökulmasta kansainvälistymisen perustamisesta kumppanuuksia tarkoituksen yliopistojen, koulujen, elimet, laitokset, yritykset ja yritykset tapauskohtaisesti.

Kulmakivi POLI.design piilee tieteenalojen suunnittelu ja siihen liittyviin ammatteihin. Tämä ulottuvuus suunnittelu on laajempi ja systemaattinen kuin koskaan; se on strategista merkitystä ja kontrasteja eikä pelkästään tuotteen ulottuvuus, mutta myös ulottuvuuden viestinnän, palveluiden, tilojen, muoti, ja tapahtumia.

Se on joustava rakenne, joka pohjautuu syvään säiliöön sisäisen taitojaan Politecnico di Milano. Siinä kehittynyt opetuksen ja tutkimuksen menetelmiä testi, konsolidoidaan ja ennakoi asiantuntijan valmiudet sopeutua uusiin vaatimuksiin yhteiskunnan meneillään radikaali muutos, ja tuo tarjonta koulutusta ja tutkimusta kehitetään yliopiston yhteydessä mukaisiksi kysyntää innovaation läsnä maailmassa tuotannon ja yhteiskunnassa.

POLI.design, Jonka perusti Politecnico di Milano, pääsee käsiksi monialaisiin taitoihin syväsäiliöön Italian ensimmäisessä ja tärkeimmässä teknisessä yliopistossa. Yhdessä Design Schoolin ja Designin osaston kanssa se muodostaa Politecnico di Milano Design Systemin, joka on resurssien, taitojen, tilojen ja laboratorioiden joukko, joka on maailman tärkeimpiä.

POLI.design perustuu Milano, Maailmanlaajuisesti tunnettu ja tunnustettu kansainvälinen huippuosaamiskeskus. Pysyviä rakenteita, kulttuurilaitokset, messut ja näyttelytilat, kustannusalalla, koulut, näyttelyissä, ja tapahtumia, jotka kaupungilla on tarjota lukuisia ja osaltaan luomaan kulttuurisesti vilkas ja dynaaminen ilmapiiri, joka voi rikastuttaa ammatillista ja koulutus, joka tarjoaa laajempi kokemus muotoilun merkitystä kaikilla parhaiten ajan tasalla lomakkeita, näkökulmasta jatkuvan innovaation.

Suhteet ammattiryhmään vahvistavat kolmen tärkeimmän muotoilun ammattilaisen yhdistyksen läsnäolo POLI.design:

  • ADI : n teollisen muotoilun yhdistys
  • AIPi Italian sisustusarkkitehtien liitto
  • AIAP Italian visuaalisen viestinnän muotoilujärjestö
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Master In Väri Design & Teknologia

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi April 2018 Italia Milano

[+]

Esimerkkejä tällaisista tuotantoalueet ovat teollisuuden tuotesuunnittelussa, sisustusarkkitehtuurin, viestintä, muodin, viihteen ja kaupunkisuunnittelu. Erityistä huomiota kiinnitetään analysoimalla ja tiivistämällä hyödyntäminen, ohjaus, ajatukset, organisointi ja suunnittelu käyttämällä väriä. Niinpä väri ei käsitellä yksinkertaisen ominaisuuden esineitä tai pintoja, vaan keinona ilmaisun ja suunnittelun taustalla käsitys ja vuorovaikutus todellisuuden.

Erikoistunut Master koostuu kahdesta vaiheesta. Teoria ja tekniikka perustuu vaiheen tavoitteena on kouluttaa opiskelijoita teknisten näkökohtien mittaus-, ohjaus- digitaaliseen kappaleen ja vertailu liittyvien alojen, kuten fysiikan, optiikka, kolorimetrisesti, kemia, psykologia ja käsitys. ... [-]


Master Yacht Suunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi February 2018 Italia Milano

Politecnico di Milano -suunnittelukoulu tarjoaa yhdessä tämän erikoistumiskoulun POLI.designin kanssa, jonka perusti Politecnico di Milano. Ohjelma perustettiin vastaamaan voimakasta koulutustarjontaa huvipuistosegmentissä. Jahti markkina vaatii ammattilaisia, joilla erikoislääkärin jälkeistä yliopisto-opintoja. [+]

Politecnico di Milano -suunnittelukoulu tarjoaa yhdessä tämän erikoistumiskoulun POLI.designin kanssa, jonka perusti Politecnico di Milano. Ohjelma perustettiin vastaamaan voimakasta koulutustarjontaa huvipuistosegmentissä. Jahti markkina vaatii ammattilaisia, joilla erikoislääkärin jälkeistä yliopisto-opintoja.

Politecnico di Milton Specillating Master in Yacht Design suunnittelee ja lujittaa yliopiston kehittämiä mahdollisuuksia ja resursseja erityisesti teollisen suunnittelun, nesteen dynamiikan, mekaniikan ja materiaalitekniikan aloilla. Toisaalta se käyttää resursseja, kokemusta ja asiantuntemusta, jota on hankittu useissa muissa Italian yliopistoissa, kuten Napolin yliopiston "Federico II", Catanian yliopisto ja Chietin yliopisto.... [-]


Päällikkö Palvelumuotoilussa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 1 vuosi October 2018 Italia Milano

Specializing Master in Service Design on perustettu erityisesti vastauksena kasvava kysyntä ammattilaisille erityisesti pystyy käsittelemään monimutkaisuutta suunnittelun palvelu. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi Specializing Master -ohjelma yhdistää yleisen teorian metodologiaan ja käytännön kokemukseen, jonka tarkoituksena on luoda järjestelmällisiä ja monimutkaisia ​​ratkaisuja, jotka yhdistävät aineelliset ja immateriaaliset komponentit. [+]

Nykyaikainen yhteiskunta on muuttunut paljon viimeisen vuosikymmenen aikana, johon liittyy huomattava teknologinen vaikutusvalta ja tärkeät yhteiskunnalliset ja taloudelliset muutokset.

Kaikessa päivittäisessä elämässämme olemme yhä useammin yhteydessä erilaisiin palveluihin, joita tarjotaan erilaisille käyttäjille ja konteksteille, joihin liittyy erilaisia ​​innovaatioita monilla aloilla: liikkuvuus, terveys, rahoitus, vakuutus, matkailu, vieraanvaraisuus ja koulutus vain mainita muutamia. Nämä kokemukset ja esitykset on suunniteltava luomaan arvoa kansalaisille, yrityksille, ei voittoa tuottaville järjestöille, julkishallinnolle ja hallituksille.

Specializing Master in Service Design on perustettu erityisesti vastauksena kasvava kysyntä ammattilaisille erityisesti pystyy käsittelemään monimutkaisuutta suunnittelun palvelu. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi Specializing Master -ohjelma yhdistää yleisen teorian metodologiaan ja käytännön kokemukseen, jonka tarkoituksena on luoda järjestelmällisiä ja monimutkaisia ​​ratkaisuja, jotka yhdistävät aineelliset ja immateriaaliset komponentit.... [-]


Videot

[Color Design & Technology] Student interview - Veronica Sarbach (English)

[Yacht Design] Intervista ad Andrea Vallicelli e Ivana Porfiri

Master in Service Design | VI

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
POLI.Design,
38/A, via Durando

Milan, 20158 IT
Sosiaalinen media