Politecnico di Milano

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Politecnico di Milano on aina perustunut laatua ja innovaatiota opetuksessa ja tutkimuksessa, mikä tuottelias suhde talouden ja valmistus maailmoja kokeellista tutkimusta ja teknologian siirtoa.

Tieteellinen tutkimus

Politecnico di Milano erottuu vahvasti sitoutunut Researchis, toteutetaan pääosin energia-, liikenne-, suunnittelusta, arkkitehtuuri, suunnittelu, matematiikka, luonnon- ja ammattikorkeakouluissa, ICT, ympäristöstä ja kulttuuriperinnöstä kuuluu ..

Tutkimus on keskeinen tekijä vertailu ja kilpailu parhaista yliopistojen laitosten kansainvälisellä tasolla, sillä kehittyneet ja innovatiiviset koulutusohjelmat suunnitellaan, luoda paikka, jossa yliopiston ja maailman yritysten tavata, mikä antaa vahvan panoksen innovaatioita ja muutosta yhteiskunnan.

Euroopassa, Politecnico di Milano mukana useissa tutkimus- ja koulutushankkeita kanssa pätevimmät eurooppalaisten yliopistojen sekä laajentamista muihin maihin: Pohjois-Amerikasta Kaakkois-Aasiassa. Yliopisto on osa IDEA League, Strategisen liittouman joukossa viisi johtavaa eurooppalaista yliopistoa tekniikan, jonka tavoitteena on kouluttaa uuden sukupolven insinöörien vapaa-ajan toimintaa valituille, lahjakkaiden opiskelijoiden.

Kampuksilla

Politecnico di Milano on seitsemän kampuksilla kaupungeissa Milano (Leonardo ja Bovisan kampuksilla), Como, Lecco, Cremona, Mantova ja Piacenza. Tämä monikeskuksisen rakennetta kutsutaan Politecnico Network. Milanossa, ja lähikaupunkien ovat yksi suurimmista talouden ja kulttuurin aloilla Euroopassa. Milano itsessään on maailmanlaajuisesti tunnettu aloilla muodin ja muotoilun.

Tervetuloa kansainvälisten opiskelijoiden ja urheilua PoliMi

Useat urheilumahdollisuudet ovat saatavilla Politecnico di Milano ja muissa keskuksissa kumppaniksi yliopiston. Opiskelija voi harjoitella yleisurheilu, jalkapallo, rugby, uinti, kuntosali, golf, lentopallo, koripallo, jalkapallo, judo, miekkailu, kiipeily, hiihto, jne.

Sijainnit

Milano

Politecnico di Milano

Osoite
Piazza Leonardo da Vinci, 32

20133 Milano, Lombardia, Italia
Puhelin
+39 02 2399 2008

Como

Osoite
Polo Territoriale di Como
Via Natta 12/14

22100 Como, Lombardia, Italia

Lecco

Osoite
Polo Territoriale di Lecco
Via Gaetano Previati, 1/c

23900 Lecco, Lombardia, Italia

Cremona

Osoite
Polo Territoriale di Cremona
Via Sesto 39/41

26100 Cremona, Lombardia, Italia

Piacenza

Osoite
Polo Territoriale di Piacenza
Via Scalabrini 76

29121 Piacenza, Emilia-Romagnan, Italia

Mantovan

Osoite
Polo Territoriale di Mantova
Piazza d'Arco 3

46100 Mantovan, Lombardia, Italia

Milano

Osoite
Milano Bovisa Campus
Milano, Lombardia, Italia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

MSc
Tämä koulu tarjoaa myös: