Pixel

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Pixel on kansainvälisen koulutuksen ja koulutuslaitos kanssa erityisasiantuntemusta eurooppalaista yhteistyötä ja projektinhallintaa.

Pixel perustettiin Firenzessä (Italia) tammikuussa 1999 ja on sen vuoksi 14 vuoden kokemus seuraavilla aloilla: - Organisaatio kansainvälisen koulutuksen aloitteet - Suora Lähetys ja hallinta eurooppalaisia ​​hankkeita - kansainvälisten tapahtumien järjestäminen ja konferensseja alalla koulutus - Organisaatio kansainvälisen opintokäyntejä, liikkuvuutta ja vaihtoa vuodesta 1999, Pixel järjestää ja toimittaa kansainvälisiä täydennyskoulutusta kursseja eri aiheista kuten: eurooppalainen yhteistyö, uuden teknologian käyttöä yleissivistävässä, innovatiivisia opetusmenetelmiä menetelmiä, kielten oppiminen jne. Osa näistä kursseista on toimitettu yli 30 painoksiin toistaiseksi. Keskimäärin 300 osallistujaa eri puolilta Eurooppaa, osallistua Pixel kansainvälisiä kursseja vuosittain. Kansainvälisiä kursseja järjestetään osoitetaan: opettajat, johtaja koulujen, yliopistojen luennoitsijat, kouluttajat, tutkijat, virkamiehet, johtajat koulutuksen organisaatioille jne. Vuodesta 2011 Pixel järjestää myös kansainvälisiä Master Euroopan Projektin suunnittelu ja johtaminen.

At Euroopan tasolla, Pixel on kehittänyt yhteistyösopimuksia ja kumppanuuksia yli 500 instituutioiden yhteistyötä Pixel organisaatiossa ja sen toimien hallinnan. Pixel eurooppalaisten kumppaneiden ovat: ministeriöt, yliopistot, koulut, alueet, maakunnat, kunnat, oppilaitokset, tutkimuskeskukset, kulttuurilaitosten, koulujen, sairaaloiden jne. yli 30 eri Euroopan maassa.

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Mestari Euroopan Projektin Suunnittelu Ja Hallinta

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 5 kuukautta October 2018 Italia Florence

Tavoitteena Master on antaa osallistujille taidot työskennellä alalla eurooppalaisen yhteistyön kautta rahoituksen käyttöä koulutus-, kulttuuri-, tutkimus-, kehitys-ja ulkoisen yhteistyön saataville EU-komission. [+]

International Master in Euroopan Projektin suunnittelu ja johtaminen menetelmät ja tekniikat suunnittelu ja toimitusjohtajalle Tavoitteena Master on antaa osallistujille taitoja menestyksekkäästi työskennellä alalla eurooppalaisen yhteistyön avulla rahoitusta koulutus-, kulttuuri-, tutkimus-, kehitys- ja ulkoisen yhteistyön saataville Euroopan Comission. Kohderyhmänä Master ovat valmistuneet mitään kuria. Ennakkoedellytyksiä ovat: korkeakoulututkinto ja hyvä tuntemus Englanti. Master Kurssin ohjelma on järjestetty kaksi moduulia: - Euroopan Projektisuunnittelu - Euroopan Project Management Järjestääkseen International Master, Pixel yhteistyötä useiden eurooppalaisten Partners, jotka ovat myös erittäin kokeneita eurooppalaisen yhteistyön ja ​​jotka ovat valmiita tarjoamaan työharjoittelu kaikille osallistujille Master. Kolmen kuukauden työharjoittelu on olennainen osa Master. Se järjestetään ottaen huomioon profiilin, odotukset ja tarpeet sekä kunkin osallistujan ja kullakin organisaatiolla, jotta työharjoittelu kokemus erittäin hyödyllistä molemmille. On 7 hyviä syitä, miksi tämä mestari olisi valittava: - Käytännön painopiste koulutuksen sisältö - taidot, kokemus ja asiantuntemus kansainvälisten opetushenkilöstön. - Taidot, kokemus ja asiantuntemus promoottorin Master. - Käytännön projektin suunnittelun ja hallinnan toiminta järjestetään Mestarin puitteissa. - Ulkomaanharjoittelu rooliin Assistant Euroopan Projektipäällikkö - kansainvälinen ympäristö ja Master. - Mahdollisuus parantaa kielitaitoa Euroopan Englanti.... [-]