Politecnico di Milano - Master School F.lli Pesenti

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Politecnico di Milano on Italian valtion tieteellinen ja teknologinen yliopisto, joka perustettiin 29. marraskuuta 1863 Milanossa nimellä "Royal High Technical Institute". Hänen tutkimus- ja tutkimusalansa ovat suunnittelu, arkkitehtuuri ja muotoilu. Politecnico julkaisee tutkinnon, erikoisammattitutkinnon ja tutkijatohtorin akateemiset nimikkeet ja on useiden tutkijakoulutuskurssien ja korkeakoulujen päälliköiden sivusto. Tällä hetkellä yliopistossa on noin 36 000 opiskelijaa.

QS World University Rankings -julkaisu, joka on yksi kansainvälisissä yliopistoissa mainituimmista ja tunnetuimmista sijoituksista, sijoittaa Politecnico di Milanon maailman viidestä sadasta parhaasta yliopistosta ja erityisesti väittää, että siviili-rakennustekniikan alueelle ja Design-alue, Politecnico di Milano sijaitsee seuraavasti:

- ITALIA: 1. sija (siviili-rakennustekniikka) 1. sija (suunnittelu)
- EUROOPPA: 4. sija (siviili-rakennustekniikka) 4. sija (muotoilu)
- MAAILMA: 13. sija (siviili-rakennustekniikka) 11. sija (muotoilu)

Fernando Meloni / Unsplash

perinne

Kulttuuritausta:
Italiassa on noin kaksi kolmasosaa maailman taiteellisesta perinnöstä, tämä on kahden tuhannen vuoden johtava asema modernien eurooppalaisten sivilisaatioiden historiassa ja kulttuurissa. Se on maa, joka sisältää historiallisia ja nykyisiä huippuosauksia arkkitehtuurin ja suunnittelun suunnittelussa. Milanon ammattikorkeakoulun arkkitehtuurin ja tekniikan koulut ovat säilyttäneet ja välittäneet nämä huippuosaamisen vuodesta 1863 lähtien nykyään, keskeytyksettä.


Taloudellinen tausta:
Milano on Lombardian pääkaupunki, yksi Euroopan taloudellisesti tärkeimmistä alueista; näinä vuosina puhumme "uudesta renessanssista Milanolle". Yli vuosisadan ajan se on vakiinnuttanut taloudellisen ja tuottavan roolinsa, tulossa Italian suurimmiksi rahoitusmarkkinoiksi sekä maailman maailman pääkaupungeiksi muodin ja muotoilun sekä Expon 2015 kotiin. Tuotantokyky, joka on tullut entistä tärkeämmäksi koko Italialle kun vuoden 2008 maailmanlaajuinen finanssikriisi vaikutti voimakkaasti kansakuntamme talouteen ja työmarkkinoihin. Yritykset etsivät nykyään enemmän kuin koskaan erikoistuneita työntekijöitä, jotka voivat välittömästi tuoda todellista ja konkreettista hyötyä organisaatiolle: puhumme "työllistettävyydestä" ja "työllistyvyystaidoista".


Maantieteellinen tausta:
Italian keskeisyys Välimeren alueella ja sen pitkänomainen muoto, jossa on erilaiset ilmasto-, ympäristö- ja seismiset olosuhteet, ovat haasteita eriytetyille ja innovatiivisille suunnittelu- ja arkkitehtuuriratkaisuille.
Matteo Raimondi / Unsplash

innovaatio

Aiemmin yhteenvedetut olosuhteet ja koulun johdon tahto mahdollistavat F.lli Pesenti -opiston asettamisen koulutustyökaluksi, jolla pystytään kaventamaan korkeakoulujen ja ammattien innovaatioiden välistä kuilua, erityisesti rakentamisen ja koulutuksen alalla. infrastruktuuria.

Insinööri- ja arkkitehti-ammatin kansainvälistyminen ehdottaa jatkuvasti kehittyviä haasteita suunnitteluvaihtoehtojen takia, joissa insinööri- ja arkkitehtityön on oltava optimaalinen eri mahdollisten vaihtoehtojen joukossa, joskus niiden keskinäisessä ristiriidassa.

Koulu mahdollistaa akateemisen maailman lukujen, tunnettujen valmistajien ja ammattilaisten välisen jatkuvan yhteistyön ansiosta maisterin opiskelijoiden kohtaavat kaikki suurten italialaisten ja kansainvälisten hankkeiden näkökohdat kiinteistösijoitusten alustavasta toteutettavuustutkimuksesta rakennustyömaalle, koskettamalla kaikki hankkeen vaiheet, ja rakennetun rakennuksen hallinta.

Koululle ominainen innovaatio on luettavissa 8 master-kurssin (kaikki avoinna myös kolmivuotisille opiskelijoille ja ulkomaisille opiskelijoille) tarjouksessa, jotka aktivoidaan seuraavaan painokseen 2016 - 2017 myös ONLINE. Näin koulun opetusperinne voi tavoittaa opiskelijoita kaikkialla maailmassa, jolloin he voivat pysyä ajan tasalla ja osallistua Politecnico di Milanon maisterikoulutukseen ilman, että he tarvitsevat liikkumista ja tarvitsematta keskeyttää työnsä. Vuodesta 2014-2015 lähtien F.lli Pesenti -opisto on laajentanut tarjouksensa, ja hän on myös kiinnostunut niistä, jotka haluavat pitää ammattitaitoisen ajan tasalla, ilman että he haluavat sitoutua koko vuoden. Siksi koulu ehdottaa siihen kuuluvilla eri aloilla 4 kuukauden erikoistumiskursseja ja YKP-kursseja, jotka tunnustavat ammatillisen koulutuksen luotot insinööreille ja arkkitehteille. Lisäksi MOOC-suuntautunut ASP (Advanced Study Program) on merkityksellinen, mikä mahdollistaa erittäin alhaisen hinnan, jonka avulla voit seurata kaikkia maisterin tutkinnon opintoja täysin verkossa ja ilman, että tarvitsisi käyttää paljon aikaa loppututkimuksen valmisteluun. Lisäksi kursseja järjestetään johtavien yritysten, kuten Autodesk, Oracle ja Siemens, kanssa. Ja kumppanuudet Adeccon ja Manpowerin kanssa.Fernando Meloni / Unsplash

Yhteenvetona

F.lli Pesenti Master Schoolin tavoitteena on luoda "työllistettävyyttä", joka tarjoaa insinööreille ja arkkitehteille asiantuntija- ja innovatiivisia taitoja projektinhallinnan, energianhallinnan, BIM-hallinnan, seismisen suunnittelun, rikosteknisen suunnittelun ja kestävyyden aloilla.

Kaikki F.lli Pesenti -oppilaitokseen osallistuvat henkilöt pyrkivät tekemään koulustamme vertailukohtana sekä kansallisesti että kansainvälisesti, jotta voidaan luoda työllistettävyys siviili-, rakennus- ja infrastruktuurialoille.

Nykyään rakennusyritykset, insinööritoimistot ja ammattiyritykset tarvitsevat juuri näitä: erikoistuneita ammattilaisia, jotka pystyvät luomaan arvon välittömästi, tehokkaasti ja konkreettisesti.

Suurten italialaisten ja kansainvälisten teosten lukuisien yhteistyökumppaneiden tuntemus ja läsnäolo eri tavoin ovat mestareidemme elinehto; opiskelijat lisätään ja ohjataan aktiivisesti näissä projekteissa, joiden lukuisat ongelmat ovat ainutlaatuinen koulutuspaikka ammattilaisille, jotka ovat tietoisia unionista, tulevaisuuden hallitsevan luokan kannalta välttämättömiä ja välttämättömiä nykyään yliopistojen koulutuksen ja teknisen ja ammatillisen innovaation välillä.

Koulun päälliköt ovat yhä vahvemmin perustettuja ja tunnustettuja ulkomaailmassa yliopistossa. Opiskelijat saavat ammatillisia tarjouksia ennen maisterin kokemuksen tekemistä; Koulutuksen sihteeristössä kasvaa jatkuvasti maisterin tutkinnon suorittaneiden insinöörien ja arkkitehtien ammatillisten tehtävien tarjoaminen.

Sijainnit

Milano

Osoite
Piazza Leonardo da Vinci, 32
20133 Milano, Lombardia, Italia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin