Raffles Milano Istituto Moda e Design

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Koulu koostuu ihmisistä.

RM Istituto Moda e Design Milanolla on tarjolla korkeimman profiilin koulutuskursseja: sillä on kokemusta koulutusalalla, taloudellinen ja organisatorinen vahvuus, herkkyys markkinoiden vaatimuksiin, kyky tuottaa huipputekijöitä kuinka hitsata koulutusta ja työtä, ideoita ja liiketoimintaa, luovuutta ja kestävyyttä. Mutta ennen kaikkea hänellä on oikeat ihmiset tekemään se.

Nykyinen koulu.

Se, jossa valmistaudut kohtaamaan haasteita, joita et vielä tiedä. Se, jossa kokeilet itseäsi äärimmilleen, ja opit pelaamaan pankilla raja-arvolla. Se, josta puhut kieltäsi, ja myös muut 13. Se josta et halua koskaan lähteä.

RM Milanin muoti- ja muotoiluinstituutti

Uusi muodin ja muotoilun koulu Milanossa? Kyllä, ja hänen nimensä on RM Istituto Moda e Design Milano. Koulu, jossa ei-perinteinen henki ja menetelmä. Koulu on suunniteltu niille, jotka haluavat katsoa tulevaisuutta suoraan silmään. Ja ennen kaikkea koulu, joka on koonnut ympärilleen valtavan joukon opettajia, monissa tapauksissa näkyviä nimiä kansainvälisellä tyylillä ja suunnittelulla.

Lähtökohtana ovat kolmivuotiset kurssit tuotesuunnittelussa, visuaalisessa muotoilussa ja muotisuunnittelussa, italiaksi ja englanniksi sekä joukko mestareita oppimisesta päähenkilöiltä.

Rajattoman verkon vahvuus

Raffles Milano aikoo vahvistaa Raffles Groupin kansainvälistä verkostoa, joka perustettiin yli kaksikymmentäviisi vuotta sitten Singaporessa ja nyt kukoistaa, ja sillä on 26 korkeakoulua 14 maassa.

Valinta sisällyttää Milanon nimi heijastaa huippuosaamisen jännitystä ja syvää affiniteettia kaupungin kanssa, joka on pitkään tunnustettu hankekulttuurin pääkaupungiksi maailmassa.

Koulu, joka antaa enemmän

RM Milanon koulutusmenetelmä on innoittamana "renessanssin työpajan" innoittamana, ja se pyrkii kompassiin todellisten asiakkaiden todellisten hankkeiden tehokkuudesta.

Opettajat ja opiskelijat ovat välittömästi mukana suhteessa ilman erillisiä seiniä. Vuoropuhelu, uusien polkujen etsiminen ja päällikön / oppilaan luottamus ovat yksilöllisen kasvupolun perusta ja joukkueen, joka kouluttaa tulevaisuutta. Toisin sanoen se valmistautuu elämään sen nykyisen luonnollisena evoluutioksi. Opiskelijat mittaavat huomisen maun ja unelmia.

Koulu, joka on jo työpaikka

RM on koulu, joka ei ollut siellä, mutta yritykset ovat vaatineet kauan aikaa, vahvaa alalla tekemällä vähintään yhtä vähän tietoa.

Hankkeilla on päämäärä, konteksti, resurssi, runsaasti aiempia kokemuksia, joukko syitä syntymään ja tietenkin useita muurattuja seiniä. Tämä on se, mitä opiskelijat hengittävät jokaisella askeleella.

Työn maailma on koulutuspolkujen pohjana. Kolmen vuoden kursseilla opiskelija oppii tekemällä mahdollisimman suuren yhteyden teorian ja käytännön välillä ajatuksen ja toteutuksen välillä. Päällikön oppilaat kohtaavat luokkahuoneen markkinoiden päähenkilöt ja heillä on mahdollisuus työskennellä yhdessä heidän kanssaan.

Sijainnit

Milano

Osoite
Via Felice Casati, 16
20124 Milano, Lombardia, Italia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin