Raffles Milano | Istituto Moda e Design

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Koulu koostuu ihmisistä.

Arpajaiset Milan on mahdollisuus tarjota koulutusta korkean profiilin polku: hänellä on kokemusta opetusalalla, taloudelliset ja organisatoriset voimaa, herkkyyttä markkinoiden tarpeisiin, kyky tuottaa huippuluokan ideoita hitsata koulutukseen ja työ, ideoita ja liiketoiminnan, luovuutta ja kestävyys. Mutta ennen kaikkea oikeat ihmiset tekemään sen.

Koulu on nyt.

Sellainen, jossa voit valmistautua kohtaamaan haasteita, jotka ovat vielä tuntemattomia. Sellainen, jossa voit laittaa itsesi koetukselle äärimmäisen ja oppia pelaamaan puolelle tunne rajoja. Missä he kielivalikoima, ja myös muut 13. Se, josta et koskaan halua lähteä.

arpajaiset Milano

Uusi koulu muodin ja muotoilun Milano? Kyllä, ja hänen nimensä on Raffles Milano. Koulu hengessä ja ei-perinteisellä menetelmällä. Koulu on suunniteltu niille, jotka haluavat katsoa tulevaisuuteen suoraan silmiin. Ja ennen kaikkea, koulu, joka on kerännyt ympärilleen valtava joukkue opettajien, usein johtavat nimet kansainvälisesti tyyli ja design.

Lähtöviivalla on kolmen vuoden kursseja Product Design, visuaalinen suunnittelu ja vaatesuunnittelu, italiaksi ja Englanti sekä useita Master oppia päähenkilöt.

Vahvuus verkkoon ilman rajoja

Arpajaiset Milan menee vahvistaa kansainvälistä verkostoa arpajaisia ​​ryhmä, joka perustettiin yli kaksikymmentä vuotta sitten Singaporessa ja nyt kukoistaa, 26 korkeakoulujen neljässätoista maassa.

Valinta sisällyttää Milanoon nimi kuvaa pyrkimys huippuosaamiseen ja syvä sukulaisuudesta kaupunki pitkään tunnustettu kulttuuripääkaupunkiohjelma maailmassa.

Koulu, joka antaa enemmän

Koulutusmenetelmän Raffles Milano on inspiroinut kuin "Renaissance työpaja", ja osoita kompassin tehokkuudesta työn todellisia hankkeita todellisia asiakkaita.

Opettajat ja opiskelijat ovat nyt mukana suhteeseen ilman seiniä erottaminen. Vuoropuhelu, etsiä uusia teitä ja luotettu opettaja / opiskelija ovat perustana polku henkilökohtaisen kasvun ja joukkue, joka kouluttaa tulevaisuudessa. Eli valmistautuu elää kuin luonnollinen kehitys tämän. Opiskelijat toteutettava maun ja unelmia huomenna.

Koulu, joka on jo työpaikka

Arpajaiset Milan on koulu, joka ei ollut paikalla, vaan että yritykset ovat pyytäneet, vahvempi kentällä tehdä vähintään kyseisen tiedon.

Hankkeilla on tavoite, joka on yhteydessä varasto resursseja, runsaasti aikaisempaa kokemusta, useita syitä on syntyä ja tietenkin useat seinät rikkoa. Tämä on mitä opiskelijat hengittää joka askeleella.

Työelämä on perusta oppimisen polkuja. Kolmessa-vuoden kursseja, opiskelijat oppivat tekemällä, mahdollisimman yhteys teorian ja käytännön välillä, välillä idea ja toteutus. Master, opiskelijat tapaavat luokkahuoneessa markkinatoimijoiden on mahdollisuus työskennellä niiden rinnalla.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Italialainen

Katso maisteriohjelmia »

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös:

Maisteri

Maisteriksi Mainonnassa

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 10 kuukautta September 2018 Italia Milano

Kymmenen ylimääräinen kuukautta. Kymmenen huipputason virastojen luokkahuoneessa, yksi kuukaudessa, niiden tunnuslukuja. Kymmenen ainutlaatuisia mahdollisuuksia oppia suoraan toimijoita. Master Raffles Milano. Lopulta joku on ajatellut sitä. Monoliitti murenee. Mainonnan etsii uusia tapoja tavoittaa ihmisiä, jotka ovat entistä täsmällisempiä ja valmis kuin aikaisemmin. Kun siellä oli paljon rahaa ja vähän resursseja. Tänään on juuri päinvastoin, ja umpirunko sääntöjen ja menetelmien menneisyyden on Siirry nopeasti mainos, joka tekee nestettä sovittaa kaikilla rintamilla saataville tekniikkaa. [+]

Kymmenen ylimääräinen kuukautta. Kymmenen huipputason virastojen luokkahuoneessa, yksi kuukaudessa, niiden tunnuslukuja. Kymmenen ainutlaatuisia mahdollisuuksia oppia suoraan toimijoita. Master Raffles Milano. Lopulta joku on ajatellut sitä. Miksi? Monoliitti murenee. Mainonnan etsii uusia tapoja tavoittaa ihmisiä, jotka ovat entistä täsmällisempiä ja valmis kuin aikaisemmin. Kun siellä oli paljon rahaa ja vähän resursseja. Tänään on juuri päinvastoin, ja umpirunko sääntöjen ja menetelmien menneisyyden on Siirry nopeasti mainos, joka tekee nestettä sovittaa kaikilla rintamilla saataville tekniikkaa. ammatillisia mahdollisuuksia Emme Valmistamme esiintyjät teoreettisen polkuja rakennetaan muualla ja muut, mutta aktiivinen tulkkeja, tehokas, vastuullinen, voivat ottaa kaikissa kehitysvaiheissa idean, lyhykäisistä lavalle myöntämiseksi ja kerätä palautetta. Lopussa kurssin opiskelijat työskentelevät suurissa kansainvälisissä ja kansallisissa ryhmissä, palveluyritykset, konsulttiyritykset, ja myös kansalaisjärjestöt ja tutkimuslaitokset. Niin miten he ottamaan haasteen ja oman yrityksen. Kuka Kurssi on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on kandidaatin tutkinto ja / tai ammatillinen kokemus liittyviä asioita suunnittelu, mainontaa, viestintää ja markkinointia, ja yleensäkin kaikille niille, jotka ajattelevat, että viestintä on pätevä ammatinvalinta ja vahva itsensä kehittämisen välineenä. Osallistujat ovat kopio kirjailija, art director ja tilin huomisen virastot, mutta myös tulevaisuudessa viestinnän yritysjohtajat. ohjelma Jos haluat tulla päähenkilö, oppii päähenkilöt. Opiskelijoilla on mahdollisuus saada kattava näkemys uuden rakennuksen järjestelmien tuotemerkki, työskentelevät rinta rinnan ammattilaisia, jotka ajavat markkinoilla tänään. Niistä tekniikoita viestinnän tueksi brändi, me myös analysoida harvinainen - mutta tärkeä - kuten kriisinhallinta ja menetelmiä puolustuslinja väärennettyjä brandering. Lopussa Mestarin opiskelijat ovat selkeä käsitys valtion mainonnan. aiheista Formulaatio lyhyt. Analyysi tuotteen ominaisuuksia. Tekniikat kannustin ideoita. Kopioi kirjoittaminen. Art suuntaan. Layout ja kuvakäsikirjoituksia. Esitys. Kuten videon nopea leviäminen idea... [-]

Maisteri Muoti Miesten Vaatteiden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 10 kuukautta February 2018 Italia Milano

Kymmenen ylimääräinen kuukautta. Kymmenen huipputason opettajien luokkahuoneessa, yksi kuukaudessa. Kymmenen ainutlaatuisia mahdollisuuksia oppia suoraan toimijoita. Master Raffles Milano. Lopulta joku on ajatellut sitä. Muoti on koulutus kauneutta, kykyä ilmaista ajatuksia ja tunteita, suorin ilmentymä nykyaikainen. Värejä, muotoja ja materiaaleja täydellisessä harmoniassa. Se on vilkkainta taidemuotoja, joka elää ihmisten tosielämässä. Kuten suuri pelata, lavastus on ratkaiseva peli viettely, mutta puolue ei kestä koko. Voidakseen voittaa takaisin yhä korosti kuluttajien ja luultavasti sekava, sinun täytyy palata aineen syvällistä teknistä koulutusta. [+]

Kymmenen ylimääräinen kuukautta. Kymmenen huipputason opettajien luokkahuoneessa, yksi kuukaudessa. Kymmenen ainutlaatuisia mahdollisuuksia oppia suoraan toimijoita. Master Raffles Milano. Lopulta joku on ajatellut sitä. Miksi? Muoti on koulutus kauneutta, kykyä ilmaista ajatuksia ja tunteita, suorin ilmentymä nykyaikainen. Värejä, muotoja ja materiaaleja täydellisessä harmoniassa. Se on vilkkainta taidemuotoja, joka elää ihmisten tosielämässä. Kuten suuri pelata, lavastus on ratkaiseva peli viettely, mutta puolue ei kestä koko. Voidakseen voittaa takaisin yhä korosti kuluttajien ja luultavasti sekava, sinun täytyy palata aineen syvällistä teknistä koulutusta. ammatillisia mahdollisuuksia Master on suunniteltu suurentaa ainutlaatuisuutta luova nero yksittäisen opiskelijan, mutta tavoitteena on myös kouluttaa korkeasti koulutettuja ammattilaisia, dynaaminen, on helppo sovittaa työelämään. Kun 10 kuukauden tutkimuksessa, armon syvällistä tietoa koko työprosessin opiskelija työllistyy sisällä tyyli toimistoissa Man italialaisia ​​ja kansainvälisen muodin yrityksille. Kuka Master pyritään tutkinnon suunnittelu, valmistuneet akatemioiden puku ja muoti, mutta myös nuoria suunnittelijoita innokkaita kohdata työelämän ammattilaisten avata uusiin kokeiluihin ja uusien esteettinen näköaloja. Tavoitteena on kouluttaa tulevia tähtiä muotimaailman riippumattoman luovaa näkemystä ja ainutlaatuinen, ja samaan aikaan on vahva kyky tunkeutua monimutkaisuuden erittäin epävakaista markkinoista. ohjelma Aikana Master, opiskelijat saavat kattavan kuvan muotialan työskentelevät rinta rinnan ammattilaisille, jotka johtavat ylellisyyttä markkinoilla tänään. Analysoimme mukautetun makrotrendisi ja liike, sitä kutsutaan sovellettu muoti esteettinen, luoda aluksella, työskentelet kohdennetulla etsinnällä johdolla alan asiantuntijoita. Mutta useimmat teistä yhdessä askel-askeleelta opas rakentaminen kokoelma, sekä salkun, että todellinen pomo. Ja lopuksi, opit tekemään muotoilu ja editointi, jopa käsitellä lopulliseen lavastus. aiheista Creating mieliala aluksella. Etsi. Kehittäminen kokoelma. Textile Technology. Estetiikkaa. Art suuntaan. Tyyli. Portfolio. Esitys. Tuotantoon. projekti Opettajat Opi suoraan päähenkilöt... [-]

Maisteri Muoti Naisten Vaatteiden

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 10 kuukautta February 2018 Italia Milano

Kymmenen ylimääräinen kuukautta. Kymmenen huipputason opettajien luokkahuoneessa, yksi kuukaudessa. Kymmenen ainutlaatuisia mahdollisuuksia oppia suoraan toimijoita. Master Raffles Milano. Lopulta joku on ajatellut sitä. Luovuus on kokea kautta tietoa ja kehittämisen perinne. Puolestaan ​​perinne, suodatetaan nykyajan herkkyyttä ja hyödyntämällä uutta teknologiaa, muutokset uusissa. Muoti järjestelmä toimii kuvastaa nykyajan ja tulevaisuuden ennakointiin, mutta myös unelma, koska tunteet. Se on aina Emotion Engine periaate luova teko. [+]

Kymmenen ylimääräinen kuukautta. Kymmenen huipputason opettajien luokkahuoneessa, yksi kuukaudessa. Kymmenen ainutlaatuisia mahdollisuuksia oppia suoraan toimijoita. Master Raffles Milano. Lopulta joku on ajatellut sitä. Miksi? Luovuus on kokea kautta tietoa ja kehittämisen perinne. Puolestaan ​​perinne, suodatetaan nykyajan herkkyyttä ja hyödyntämällä uutta teknologiaa, muutokset uusissa. Muoti järjestelmä toimii kuvastaa nykyajan ja tulevaisuuden ennakointiin, mutta myös unelma, koska tunteet. Se on aina Emotion Engine periaate luova teko. ammatillisia mahdollisuuksia Master on tarkoitus noudattaa työskentelevät todellisuutta ansiosta mahdollisuus vertailun ja oppimisen suorassa yhteydessä lukuja jotka pelaavat keskeinen rooli yrityksissä. Kurssin tavoitteena on kehittää opiskelijoille valtaa ajatuksia voimana lisääviksi tuotteiksi, joka ylittää muotia luovuutta. Tämä on jatkokoulutusta, joka asettaa meidät kosketuksissa kaikessa hankkeen Tuumasta toteutuksessa esityksestä viestintään. Lopussa kurssin osallistujat ovat valmiita yhdistämään tehokkaasti yrityksissä. Kuka Master pyritään tutkinnon tieteenalojen suunnittelu, nuorten suunnittelijoiden, muotisuunnittelijoiden ja suunnittelijoille, sekä yleisesti kaikille niille, jotka haluavat syventää olemassa olevan tiedon, joka koskee ammattilaisten alalla työskentelevien ja tarjota kokemus, niiden herkkyys ja näköhäiriöitä. ohjelma Opiskelijat työskentelevät asetukset ja keruuprosessista. Keksinnöllisen ajatuksen muotoutuu läpi kaksi peruselementtiä: kangas, jossa sen loputon ratkaisuja ja mahdollisuuksia kokeilua, ja malli, tilavuus ilmaisu sovelletaan asiaan. Kokoelma on muokattu soveltamalla menetelmää muotoilu, jonka tavoitteena on parantaa vaikutusta ja viesti selkeä ja terävä. Esityksessä on suunniteltu paraati ottaen huomioon mahdollisuutta jakaa mediaa. aiheista Muotoiluun kokoelman konsepti. Syventäminen materiaaleja. Perinteet ja huipputekniikkaa. Tutkimuksissa asia. Analyysi tuotteen ominaisuuksia. Tyyli. Art suuntaan. Esittely ja paraati. Uudet menetelmät viestinnän tuotteen. projekti Opettajat Opi suoraan päähenkilöt tarkoittaa hankkia lähde visioita ja uusimpia menetelmiä. Toisin kuin perinteiset Rabbi Raffles Milan johtaa luokkahuoneessa tietoa teoiksi... [-]

Maisterin Tutkinto Visuaalinen Suunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 10 kuukautta September 2018 Italia Milano

Kymmenen ylimääräinen kuukautta. Kymmenen suurta luokkaopetusta, yksi kuukaudessa, niiden tunnuslukuja. Kymmenen ainutlaatuisia mahdollisuuksia oppia suoraan toimijoita. Master Raffles Milano. Lopulta joku on ajatellut sitä. Jos maailma on maantiede astioiden, mitä työkaluja meidän täytyy varmistaa, että viestit eivät katoa tiellä? Visuaalisen ilmeen on kuria, jotka suunnitella suuria virtoja tietoa ja sisältöä. Kunkin merkin, jota seuraa reaktio. Kussakin vaiheessa, vaihdon seurauksena. Tärkeintä on olla rakentava, oikeudenmukainen ja mielenkiintoinen. [+]

Kymmenen ylimääräinen kuukautta. Kymmenen suurta luokkaopetusta, yksi kuukaudessa, niiden tunnuslukuja. Kymmenen ainutlaatuisia mahdollisuuksia oppia suoraan toimijoita. Master Raffles Milano. Lopulta joku on ajatellut sitä. Miksi? Jos maailma on maantiede astioiden, mitä työkaluja meidän täytyy varmistaa, että viestit eivät katoa tiellä? Visuaalisen ilmeen on kuria, jotka suunnitella suuria virtoja tietoa ja sisältöä. Kunkin merkin, jota seuraa reaktio. Kussakin vaiheessa, vaihdon seurauksena. Tärkeintä on olla rakentava, oikeudenmukainen ja mielenkiintoinen. ammatillisia mahdollisuuksia Visuaalinen suunnittelijat työskentelevät aloilla, joilla yritykset liittyvät yleisön, koska toimituksellisen, alan yrityksiä, startup. Ja tietenkin teollisuuden suunnittelu ja viestintä, freelance tai galaksissa tutkimusten ja paikallisten ja kansainvälisten graafinen suunnittelu, branding, mainonta, digitaalinen ja palvelumuotoilun. Rajapinnasta ATM televisio- teemoja, mistä pakkauksissa keksejä ylinopeudesta sakot, sanomalehdistä, että luemme tapahtumat, joissa olemme mukana, sukat käytämme, maailma on suuri kaivosprojektin mahdollisuuksia. Kuka Kurssi on suunnattu suunnittelijoille, joilla on kandidaatin tutkinnon tutkintotodistus ja / tai työkokemus liittyvissä asioissa grafiikka-, kuva-, viestintä-, tuote- ja julkaisu, ja yleensäkin kaikille niille, jotka ajattelevat että viestintä on elinkelpoinen ammatinvalinta ja vahva itsensä kehittämisen välineenä. Tämä on mestari niille, jotka ajattelevat, että yksityiskohdat tekevät eron, ja olemme vakuuttuneita siitä, että viestintä ja kokemus määrittelet tunnetasolla, luova ja taiteellinen peräti strategisen tason. ohjelma Tekemässä ja ajattelu yhdessä: opiskelijat kehittävät - suunnittelu - kyky koostumuksen, suunnittelun ja käytön typografian ja valokuvausta, ja perusteet tiedon visualisointi ja prototyypin teknisenä / taiteellinen emäkset muodon antamista ideoita. Samalla, opiskelijat kokevat eri näkökulmasta tutkimus-, ymmärtämistä teema ja sen rajoitteiden tavalla tehokkaan ideoita. Hankkeet koskettavat eri alueilla kuvan ja viestinnän kulttuuri-, kauppa- ja toimituksellisen esineitä fyysisen ja digitaalisen... [-]

Maisteri Tuotesuunnittelu

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 10 kuukautta September 2018 Italia Milano

Kymmenen ylimääräinen kuukautta. Kymmenen kansainvälisten suunnittelijoiden luokkahuoneessa, yksi kuukaudessa, niiden tunnuslukuja. Kymmenen ainutlaatuisia mahdollisuuksia oppia suoraan toimijoita. Master Raffles Milano. Lopulta joku on ajatellut sitä. Koska suunnitteluprojekteja jotka näyttävät kaikki käyttäjätiedot, ei testiä markkinoiden mennä? On menestyksen resepti? Vastaus on: ei ole reseptejä. On lahjakkuutta, energia, vakavuus hankkeen. On käsitys monimutkaisuudesta maailman ja kyky mallintaa asemansa siellä. Siellä sitkeys, analysointi ja oppimista. [+]

Kymmenen ylimääräinen kuukautta. Kymmenen kansainvälisten suunnittelijoiden luokkahuoneessa, yksi kuukaudessa, niiden tunnuslukuja. Kymmenen ainutlaatuisia mahdollisuuksia oppia suoraan toimijoita. Master Raffles Milano. Lopulta joku on ajatellut sitä. Miksi? Koska suunnitteluprojekteja jotka näyttävät kaikki käyttäjätiedot, ei testiä markkinoiden mennä? On menestyksen resepti? Vastaus on: ei ole reseptejä. On lahjakkuutta, energia, vakavuus hankkeen. On käsitys monimutkaisuudesta maailman ja kyky mallintaa asemansa siellä. Siellä sitkeys, analysointi ja oppimista. ammatillisia mahdollisuuksia Master on suunniteltu siirtämään opiskelijoille "metodologinen työkalupakki" työkalut ja taitoja, laittaa ne pystyvät tehokkaasti suunnitella tuotteita hyvin monenlaisia ​​teollisuudenaloilla. Kuka Master pyritään tutkinnon ja suunnittelun, sekä nuoret suunnittelijat, arkkitehdit ja ammattilaisille utelias ja innokas avata uusia esteettinen näköaloja. Ne on tulevaisuuden tähdet luovan suunnittelun. He kirjoittavat esityslistan suunnittelussa huomenna, yrityksissä, arkkitehtuurin ja muotoilun, tutkimusryhmät, suurissa maailmanlaajuisten organisaatioiden ja jopa yhteyksissä ja ammattialojen että vielä ei voi kuvitella. ohjelma Opiskelijoilla on mahdollisuus kokeilla erilaisia ​​lähestymistapoja suunnitteluun funktiona erilaisia ​​keskustelukumppanit. Tutkimus muotoilu on erittäin aktiivinen ja hyväksi muodollisia tai epätavallisia suunnitteluratkaisuja. Vuonna toteutuksen suunnittelu suunnittelija tulee liikemies, pystyy tarjoamaan integroituja ratkaisuja keskittämällä tuotantoa vaan myös mahdollisuus syntyä kannalta persoonallisuus. Suunnittelun murtumisesta lopulta jättää enemmän tilaa puhdasta luovuutta, kunhan on olemassa perusta hyvälle ja hyvän suorituksen. aiheista Tietotaitoa materiaalien ja tuotantoprosesseja. käsitteellinen kehitys uusien materiaalien ja pintojen. Kehitys uusien esteettinen ja graafinen. Uusia tuotteita ja uusia jakelu malleja. Uutuustuote rajoja: nomadiarmeijat tuotteita. Uusi tuotanto rajoja: metamorfoosi 3D-tulostus. merkintä Laadun ja tehokkuuden opetuksen malleja, Master sponsoroi: ADI Association for Industrial Design adi-design.org projekti Opettajat Opi suoraan päähenkilöt tarkoittaa hankkia lähde visioita ja uusimpia menetelmiä. Toisin kuin perinteiset Rabbi Raffles... [-]

Maisteri Visuaalisen Markkinoinnin

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 10 kuukautta February 2018 Italia Milano

Kymmenen ylimääräinen kuukautta. Kymmenen huipputason opettajien luokkahuoneessa, yksi kuukaudessa. Kymmenen ainutlaatuisia mahdollisuuksia oppia suoraan toimijoita. Master Raffles Milano. Lopulta joku on ajatellut sitä. Passion on polttoaine, joka meidän täytyy tehdä hyvin, päin kevyesti kaikkein monimutkainen tilanteisiin ja ajan puute. Luovuus on quell'antenna jonka avulla voimme saada hetki ennen muita, syömällä trendejä ja kehitystä maku. Intohimoa ja luovuutta syntyvät lähteistä tyyli ja visuaalinen suunnittelu. Ilman niitä kaikki on paljon vaikeampaa, kuin odotettiin. [+]

Kymmenen ylimääräinen kuukautta. Kymmenen huipputason opettajien luokkahuoneessa, yksi kuukaudessa. Kymmenen ainutlaatuisia mahdollisuuksia oppia suoraan toimijoita. Master Raffles Milano. Lopulta joku on ajatellut sitä. Miksi? Passion on polttoaine, joka meidän täytyy tehdä hyvin, päin kevyesti kaikkein monimutkainen tilanteisiin ja ajan puute. Luovuus on quell'antenna jonka avulla voimme saada hetki ennen muita, syömällä trendejä ja kehitystä maku. Intohimoa ja luovuutta syntyvät lähteistä tyyli ja visuaalinen suunnittelu. Ilman niitä kaikki on paljon vaikeampaa, kuin odotettiin. ammatillisia mahdollisuuksia Haastava kilpailu omia ajatuksiaan. Luo oma tuotemerkki. Vedonlyönti itsensä ja oman yrityksen. Abandon pelkoja. Ottaa visio kaikkien toiminnallisten yksiköiden yrityksen ja tulee johtajia kuunnellaan ja kykenevä. Juuressa Master on halu luoda toimijat huomisen markkinoilla, joilla on valmiudet ymmärtää, tehdä ja päättää. Samanaikaisesti Master muodostavat monet ammattilaiset muotialan, ja ylellinen, joista Italian ja kansainvälisten yritysten etsivät jatkuvasti. Kuka Master on avoin kaikille, jotka voivat määritellä visionääri ihmisiä, avoin uudelle ja kieli tunteiden eri alat alan kuvan ja muodin, ja jotka ovat kiinnostuneita luovan uran suuntaan. Erityisesti olemme tyytyväisiä opiskelijat ovat kehittäneet tiettyä herkkyyttä materiaaleja ja niiden käyttöä visuaalisen hankkeisiin. Huomautus ajot ovat työkokemukset aloilla Exhibit Design, seisoo, Visual tuotemyynti, häät ja muodin maailmassa. ohjelma Opiskelijat ohjaavat ammattilaiset, jotka tarjoavat teoreettisen perustan ja käytännön osaamista käsitellä tyypillisiä tilanteita visuaalisen markkinoinnin ja tuotteiden edistäminen. Vertailu ammattilaisten, arkkitehtien, suunnittelijoiden, käsityöläisten ja häät asiantuntija, joka syntyy avainasemassa, ja että joka päivä päivä lisätä palan arvon valmistettu Italiassa ovat tae pakottavia ja tehokas koulutusohjelma. Lopussa josta se syntyy selkeä näkemys siitä, miten käsitellä seuraavia vaiheita sen kasvu-uralle. aiheista visuaalisen viestinnän Ulkoasu näyttelytilan.... [-]

MA Valokuvaus

Opetus kampuksella Kokopäiväinen 10 kuukautta September 2018 Italia Milano

Kymmenen ylimääräinen kuukautta. Kymmenen ammattilaisia ​​kansainvälisten valokuvauksen luokkahuoneessa, yksi kuukaudessa, niiden tunnuslukuja. Kymmenen ainutlaatuisia mahdollisuuksia oppia suoraan toimijoita. Master Raffles Milano. Lopulta joku on ajatellut sitä. Valokuvausta nimessä ehdota maailman mallin hyödyllistä ja kiinnostavaa, kertoo todellisuus auttaa meitä rakastamaan sitä. Valokuvaaja ei ole enää työtä käsityöläisiä. Digitaalinen tekniikka johtaa hänet "eroon" tekniset pakkomielle hyväksi yhä sidottu logiikka pystyä näkemään, osata tulkita ja voidakseen kertoa. [+]

Kymmenen ylimääräinen kuukautta. Kymmenen ammattilaisia ​​kansainvälisten valokuvauksen luokkahuoneessa, yksi kuukaudessa, niiden tunnuslukuja. Kymmenen ainutlaatuisia mahdollisuuksia oppia suoraan toimijoita. Master Raffles Milano. Lopulta joku on ajatellut sitä. Miksi? Valokuvausta nimessä ehdota maailman mallin hyödyllistä ja kiinnostavaa, kertoo todellisuus auttaa meitä rakastamaan sitä. Valokuvaaja ei ole enää työtä käsityöläisiä. Digitaalinen tekniikka johtaa hänet "eroon" tekniset pakkomielle hyväksi yhä sidottu logiikka pystyä näkemään, osata tulkita ja voidakseen kertoa. ammatillisia mahdollisuuksia Valokuvaaja on oltava aktiivinen esiintyjä, tehokas ja tietoinen nykymaailmassa. Ja niin oppitunnit rakentuvat pysyvä päivityksen logiikkaa. Taito, kokemus ja kyky murtaa kuviot osallistuvien opettajien varmistaa korkean profiilin koulutusta. Lopussa joka opiskelijoilla on mahdollisuus löytää ammatilliset asemat maailmassa visuaalisen tuotannon sekä kansallisesti että kansainvälisesti eri aloilla viestinnän ja kuva, mistä kuvien ja liikkuvan tarinankerronta, mainonnan yritysten ympäristöissä. Kuka Master on avoin kaikille ihmisille, jotka haluavat tietää ja tutustua teemat nykyajan valokuvauksen, kääntämällä intohimo osaksi ammattiin. Se on suunniteltu erityisesti niille, jotka haluavat lähteä tielle (uudelleen) määrittely ja (uudelleen) ammattimainen paikannus vaiheessa kanssa yhteyksissä tänään. Ketkä ovat valokuvaajat huomisen (ja tänään)? Ihmiset, joilla on taitoja, kriittistä osaamista ja välineitä ratkaista monimutkaisia ​​ilman valtava kohtaus nykyajan tuotannosta, ja aloittaa liiketoiminnan omia, jatkuva ja onnistunut. ohjelma Työskentely rinnalla ammattilaisia, jotka ajavat markkinoilla tänään, opiskelijat saavat kattavan kuvan uusia tapoja suunnitella identiteettiä, reportaaseja, mainoskampanjoita ja viestinnästä. Mestari keskittyy todellisia kokemuksia ja todellisen tehtävän ehdottamat yrityksissä ja laitoksissa. Keskeinen osa ohjelmaa on omistettu toimintaa keräilijän markkinoilla, julkaisu- ja Kuvataidetta rakentamalla portfolion, ensimmäinen askel luoda suhteet kansainvälisiin kuraattorit ja gallerioita. aiheista Konteksti italialaisia ​​ja kansainvälisiä valokuvaus- keräilyesineitä ja taide markkinoilla.... [-]

Ota yhteyttä
Asiointiosoite
Via Felice Casati, 16
Milan, 20124 IT
Sosiaalinen media